Pitäisikö minun ostaa Bitcoin nyt?

Mikä hätää Bitcoin tekee viime päivinä! Tonnilla artikkeleita, arvosteluja ja kyselyitä on vain yksi tavoite – ennustaa lopetetaanko putoaminen ja hyppääminen ylös uuden katon saavuttamiseksi vai näemmekö uusia syvyyksiä BTC-kaavioissa. On tuskin yksi kryptovaluutta-asiantuntija, joka ei ole osallistunut tähän keskusteluun. Tänä vuonna, kun Bitcoin yhdessä kaikkien palvojiensa kanssa juhlii 10. syntymäpäiväänsä, on paras aika hankkia kaikki ankkasi peräkkäin. Haluan kertoa, mitä ajattelen ensimmäisen salauksen uusimmista trendeistä ja lähitulevaisuudesta. Toivottavasti se auttaa sinua vastaamaan pääkysymykseen – ostamaan vai ei.

Katsotaanpa, onko mikään muuttunut Bitcoinin tekniikassa ja luonnossa. Se on edelleen täysin itsenäinen, hajautettu ja digitaalinen. Mikä tarkoittaa, että pankit tai kansantalous eivät tue sitä. Se on tuntematon, turvallinen, maailmanlaajuinen, ja koko tarjonta on edelleen rajoitettu 21 miljoonaan. Mitä tämä sanoo keskivertokäyttäjille? Salaus on edelleen niukka, hyödyllinen ja erilainen kuin fiat-raha. Voit sanoa – asiat, joille on kysyntää ja jotka voivat tehdä sen, mitä muut eivät voi, eivät koskaan menetä arvonsa. Miksi sitten Bitcoin ei löydä pohjaa ja hukkuu edelleen?

No, jos muistat tekniikan markkinat vuosisadan vaihteessa, voit nähdä yhtäläisyyksiä BTC: n ja korkean teknologian välillä. Internet-kuplat, kaatumiset ja huimaavat nousut: olemme nähneet tämän äskettäin, ja nyt tilanne näyttää olevan vakaampi. Aivan sama suurten kryptovaluuttojen kanssa – ne ovat hyvin nuoria ja ne ovat muodissa. Se johtaa nopeaan nousuun ja laskemiseen, koska kun liikaa huomiota kohdennetaan omaisuuteen, pieni hintaliike aiheuttaa suuria toiveita tai lumivyörymaista paniikkia.

Tilanne pääsalausvaluutan kanssa

kuva2

Katsotaanpa missä Bitcoin on juuri nyt ja miten se pääsi sinne. Aloitan valtavasta jännityksestä, jonka havaitsimme 17. joulukuuta 2017, jolloin BTC-hinta nousi jopa 19 000 dollariin ja sitä korkeammalle. Se oli kaikkien aikojen pääkrypto, mutta se ei pitänyt tätä ennätystä edes päivässä. Uuden vuoden aattona bitcoin maksoi melkein seitsemäntuhatta dollaria. Sitten viikossa se nousi kolmella tuhannella, sitten menetti vielä enemmän, ja nämä vuoristoratat vetivät BTC: tä ylös ja alas useita kuukausia, kunnes kesä-heinäkuussa se löysi lattian ja seisoi suhteellisen paikallaan noin 6-7 000 dollaria bitcoinia kohden.

Tämä rauha ja vakaus olivat lyhytaikaisia. 13. marraskuuta 2018 oli Bitcoinin “musta tiistai”, kun hinta nousi alle 4000 dollarin ja saattaa pudota vielä enemmän. Bloomberg antaa erittäin pessimistisen ennusteen: sen salausanalyytikko väittää, että Bitcoin on valloittanut negatiivisen markkinatunnelman ja myynti jatkuu, mikä näkyy selvästi korkeimmalta ADX-tasolta. ADX on erityinen indeksi, joka on korkea, kun trendit ovat huonot. Bloombergin asiantuntija Mike McGlone ennakoi hinnan olevan noin 1500 USD.

Toinen syy tähän pudotukseen voi olla viimeaikainen Bitcoin Cash -haarukka, joka tapahtui marraskuussa. Se ei ollut ensimmäinen jako BTC-jälkeläisissä, mutta tällä kertaa kaksi ohjelmoijaryhmää ei onnistunut pääsemään yksimielisyyteen projektinsa kehittämisestä. Tämä erimielisyys ei vaikuttanut suoraan klassiseen Bitcoiniin, mutta silti suurimmat sijoittajat tunsivat olevansa epävarmoja, koska tämä tapaus osoittaa selvästi, kuinka digitaalinen omaisuus on syntymässä. Joten he ovat kiirehtineet uloskäynnille. Lisäksi monet salauksen käyttäjät myyvät omistuksensa vuoden lopussa maksamaan veroja, ostamaan lahjoja jne.

Tässä on mitä ajattelen Bitcoinin volatiliteetista:

  • Spekulaatioiden riski on suuri, koska arviolta 40% kaikista bitcoineista kuuluu noin 1000 haltijalle;
  • Sillä on pienempi markkinakoko, minkä vuoksi hintaa on helpompi pudottaa tai pakottaa;
  • Bitcoin-kaaviot ovat erittäin alttiita negatiiviselle lehdistölle ja huhuille;
  • Kansallisten hallitusten uudet säädökset, erityisesti kiellot ja rajoitukset, eivät tee asiat paremmaksi.

Pelko haitallisista manipuloinneista, TV: n huonot uutiset ja pienet muutokset kysynnässä ja tarjonnassa voivat aiheuttaa merkittäviä vaihteluja markkinoiden mielialassa. Bitcoin-sijoittajat alkavat hävittää rahakkeitaan, mikä johtaa edelleen paniikkiin, ja tilanteesta tulee noidankehä. Mutta hinta ei koskaan putoa loputtomasti, eikö? Karhumarkkinoilla ostamiseen on monia syitä.

Syitä sijoittaa, kun Bitcoin putoaa

kuva1 1

Ajattele yhtä asiaa – jos viime aikoina myydään niin paljon bitcoineja, ostajan pitäisi olla, eikö? Mikä saa heidät sijoittamaan johonkin, joka putoaa ja näyttää liian riskialttiilta? Yksinkertaisesti tietoisuus asiasta, johon et kiinnittänyt huomiota:

  • Tämä ei ole ensimmäinen Bitcoinin kaatuminen, ja se on jo toipunut perusteellisista romahduksista aiemmin. Voin muistuttaa, että vuonna 2011, jolloin huhtikuussa se oli alle dollarin, kesäkuussa osuma oli lähes 30 dollaria ja sitten menetti yli 90% hinnastaan ​​marraskuuhun mennessä. Elävänä tai kuolleena? Huhtikuussa 2013 se nousi yli 260 dollaria, laski 50 dollariin ja marraskuussa 2013 kauppiaat antoivat yli 1000 dollaria yhdestä bitcoinista. Se palaa aina takaisin saavuttaakseen uuden kaikkien aikojen ennätyksen;
  • Järjestelmä lähettää bitcoineja protokollan mukaisesti, joten keinotekoisen inflaation riskiä ei ole;
  • Kryptot eivät ole riippuvaisia ​​mistään hallituksesta. Tänä erittäin epävarmana aikana ihmiset etsivät aina vakautta jossakin sellaisessa, joka ei palaa ydinpalossa tai vain devalvoituu maailman talouskriisin vuoksi;
  • BTC-käyttäjät tarvitsevat sitä nimettömiin verkkokauppoihin, mikä on mahdotonta fiat-rahalla. Lisäksi enemmän verkkokaupan yrityksiä, jotka hyväksyä bitcoineja joka vuosi;
  • Blockchain-tekniikka tulee elämäämme: uudet startupit käyttävät sitä kirjanpitoon (Auditchain), väärennettyjen huumeiden havaitsemiseen (FarmaTrust), pakolaisten auttamiseen (ExsulCoin) jne. Lisäksi suuret rahoitusyhtiöt alkavat käydä kauppaa ja sijoittaa kryptoihin, esim. JP Morgan ja Goldman Sachs;
  • Meyer-moninkertainen indikaattori, jonka mukaan Bitcoinin nykyinen hinta on matalampi kuin sen keskimääräinen historiallinen arvo.

Kaikki tämä kertoo, että jopa lyhyellä aikavälillä Bitcoin on hyvä ostaa nyt, kun se on halvempaa. Muista markkinoiden pelaamisen perussääntö – osta, kun kaikki myyvät, ja myy, kun kaikki ostavat.

Karhumarkkinoiden jälkeen


Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana Bitcoin oli vielä karhumarkkinoilla, ja asiat eivät olleet niin selkeitä siitä, mitä voi tapahtua suosituimmalla digitaalisella omaisuudella. Nyt kun olemme lähempänä vuotta 2020 kuin vuotta 2018, voimme ymmärtää hieman enemmän siitä, mitä digitaalisen omaisuuden kanssa tapahtui ja mitä voi tapahtua tulevaisuudessa. 

Näinä kuukausina Bitcoin pystyi kasvamaan vuoden alun 3700 dollarista muutama kuukausi sitten 13 750 dollariin. Tämä osoittaa, että suosituimpaan digitaaliseen omaisuuteen kohdistuu todellista kiinnostusta ja että monet ostajat ja harrastajat ovat jälleen tulossa markkinoille. 

Viime viikkoina Bitcoinilla käytiin kauppaa 9500 ja 11000 dollarin välillä. Salausvaluutta näyttää olevan kertymisjaksolla sen jälkeen, kun härkä juoksi 13 700 dollariin. Asiat ovat valmistautumassa siihen, että digitaalinen valuutta nousee jälleen ja jatkaa härkätrendiä. 

On useita analyytikkoja, jotka katsovat, että virtuaalivaluutta voi ylittää aikaisemman kaikkien aikojen ennätyksensä, 20 000 dollaria. Vaikka vain harvat analyytikot asettavat erityisen hintatavoitteen, he kaikki katsovat, että virtuaalivaluutta on siirtymässä uuteen kasvusykliin. 

Yksi syy, joka saa käyttäjät, sijoittajat ja asiantuntijat nousemaan tämän virtuaalivaluutan suhteen, on se, että se puolittuu ensi vuoden toukokuussa. Kaivostyöläiset saavat puolet nykyisistä palkkioistaan. Tämä tarkoittaa, että he ansaitsevat 6,25 BTC per lohko. 

Tämä on nouseva Bitcoinille, koska Bitcoinin uutta liikkeeseenlaskua pienennetään neljän vuoden välein. Samaan aikaan 85% kaikista bitcoineista on jo louhittu, mikä tarkoittaa, että louhittavista bitcoineista on vain alle 15%. 

Esimerkiksi Michael Novogratz, tunnustettu sijoittaja ja entinen hedge-rahastonhoitaja, sanoi keskustelun aikana Bloomberg että digitaalinen valuutta voi nousta 40 000 dollariin vuoteen 2020 mennessä. Tämä osoittaa, että hänen mukaansa on hyvä aika ostaa Bitcoin, vaikka sen kauppa olisi noin 10 800 dollaria tämän artikkelin kirjoituksen aikaan.. 

John McAfee ja monet muut asiantuntijat ovat antaneet ennusteensa virtuaalivaluutan tulevasta hinnasta. Kaikki heistä katsovat, että Bitcoin ylittää kaikkien aikojen korkeimman tasonsa ja saavuttaa suuremmat arvot. 

Yhdysvallat ja euroalue ovat myös kokeneet rahataloudellisia kannustimia taloutensa parantamiseksi. Kunkin näiden lainkäyttöalueiden keskuspankki toteutti toimenpiteitä, jotka injektoivat Yhdysvaltain dollareita ja euroja markkinoille, mikä tekisi rahamalmin säästämisen kalliiksi yksilöille. 

FED: n puheenjohtaja Jerome Powell ilmoitti, että he laskivat keskiviikkona neljänneksen pistettä viitekorkoaan välttääkseen tulevaisuuden taloudelliset ongelmat. Samanaikaisesti Euroopan keskuspankki (EKP) päätti pitää talouden kannustimena PMI: n erittäin huonojen tulosten vuoksi valmistussektorilla. Myös inflaatioaste laskee, mikä pakotti viranomaisia ​​jatkamaan talouden laajentamista. 

Digitaalisen valuutan puolittuminen alle vuodessa ja joustavan rahapolitiikan avulla Bitcoinista voi tulla erittäin hyvä sijoitus tulevaisuuteen. Itse asiassa Bitcoinista on tulossa paljon arvokkaampi omaisuus verrattuna muihin digitaalisiin valuuttoihin markkinoilla. Kuten CoinMarketCap kertoi, Bitcoinilla on sama hallitsevuus kuin vuonna 2017. 

Markkinoiden laajentuessa suosituin kryptovaluutta osoittaa kuinka kestävä se on avaruuden vaihteluille ja kuinka se ylittää altcoiinit. 

Jos haluat tietää enemmän Bitcoin-ennusteista, voit tarkistaa tämän täältä.

Päätelmät

Lopuksi haluaisin sanoa, että Bitcoin on enemmän pitkän aikavälin sijoitusväline. Kun ostat kryptoja, sinun on pidettävä mielessä, että osallistut johonkin uuteen, vielä tuntemattomaan, jolla on valtavat mahdollisuudet. Tällä tekniikalla pyritään edistämään koko sähköistä kaupankäyntiä, tilastoja, rahoitusta jne. Tämän vuoksi bitcoinit ovat hyviä potilaspelaajille. Kyllä, siitä on tullut katastrofi monille kauppiaille. Kuvittele köyhät kaverit, jotka ovat ostaneet kolikoita 19 000 dollaria. No, salakirjojen käsittely on kuin uhkapeli: Sinun tulisi olla viisas ja erittäin varovainen, koska voit menettää kaikki.

On kuitenkin BTC-haltijoita, jotka ovat ostaneet ne useita vuosia sitten. Vuonna 2013 he voisivat ostaa viisi kolikkoa ~ 100 USD: lla. Kaikista tuosta päivästä lähtien kaatuneista huolimatta heillä on nyt omaisuutta noin 19 000 hinnalla. Voit sanoa, että olisi viisaampaa myydä ne, kun kukin merkki oli tämän rahan arvoinen, mutta kuka tietää, missä seuraava valtava härkäajo tuo BTC: n hinnan? Ja kuten historia osoittaa, se tulee olemaan, ja hyvin pian.

Miksi olen niin varma? Minulla on syyt, ja olemme puhuneet niistä yllä. Ensinnäkin – bitcoinit pysyvät kysynnässä, koska niitä tarvitaan monille ihmisille. Toiseksi – niiden määrä on rajallinen, ja tarjonta vähenee vain vuosien varrella, koska kaivostoiminta tuo vähemmän bitcoineja, koska järjestelmä toimii näin. Siksi sanon teille – älä odota, kunnes BTC ampuu ylös, ja kaavioista tulee suussa sulavia. ennusteita herra McGlone ei ehkä koskaan toteudu. Henkilökohtaisesti luotan sellaisten asiantuntijoiden mielipiteisiin, kuten Blockchain-sijoittaja Oliver Isaacs, Donald Bullers Elastoksesta tai Mati Greenspan eTorrosta. He kaikki sanovat, että kryptot ovat kaukana kuolleista, ja tämä on hyvä aika sijoittaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map