Onko Binance Coin (BNB) turvallisin kryptosijoitus vuonna 2019?

Salausmarkkinat toipuivat vuoden 2018 karhutrendistä, joka vahingoitti kaikkia avaruuden virtuaalivaluuttoja. Binance Coin (BNB), Binance-pörssin julkaisema kryptovaluutta, on vaikuttanut myös näihin karhumarkkinoihin. Virtuaalivaluutalla oli kuitenkin joulukuusta 2018 lähtien poikkeuksellinen kehitys. 

Onko Binance Coin turvallinen sijoitus?

Ennen kuin analysoidaan Binance Coinin erityispiirteitä, on syytä mainita, että virtuaaliset valuutat seuraavat yleensä härkä- ja karhujaksoja. On erittäin todennäköistä, että jos koko salamarkkinat kasvavat, Binance Coin kasvaa. Sama pätee, jos markkinat ovat karhutrendissä, kuten tapahtui vuonna 2018. 

Binance-kolikon huippu oli melkein 25 dollaria 12. tammikuuta 2018, jolloin koko salamarkkinat kasvoivat ja laajenivat. Joulukuussa 2018 BNB laski 4,5 dollariin kolikkoa kohden. Siitä hetkestä lähtien se alkoi kuitenkin kasvaa ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 39 dollaria per BNB. 

Binance julkaisi Binance-kolikon apuohjelmana, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa alhaisempia maksuja vaihdostaan. Sen lisäksi yritys pystyi keräämään varoja tukemaan laajentumistaan ​​markkinoilla. Nykyään BNB: llä on kahden vuoden vapautumisen jälkeen markkinoilla useita käyttötapauksia, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa tavaroita ja palveluita, osallistua investointeihin ja maksaa kauppamaksuja. 

Binance-kolikko

Markkinoille on laskettu 200 miljoonaa BNB-kolikkoa. Niistä 100 miljoonan odotetaan kuitenkin poistuvan käytöstä vuosineljänneksen kolikkopalojen kautta. Tämä tarkoittaa, että myös BNB-hinnan odotetaan jatkavan tulevaisuuden kasvua kysynnän kasvaessa. 

Binancen mukaan valkoinen paperi, 40% rahakkeista meni perustajaryhmälle, kun taas 50% kaikista rahakkeista vapautettiin ICO: n kautta. 10% sijoittui enkelisijoittajien joukkoon. 

Neljännesvuosittain kolikoiden polttaminen on hyvin nouseva digitaalisen valuutan kannalta. Tarjontaa vähennetään järjestelmällisesti yrityksen voittojen mukaan. Binance käyttää 20% voitoistaan ​​BNB: n ostamiseen ja polttamiseen vuosineljänneksittäin. 

Kuten Binancen perustaja Changpeng Zhao kertoi, joukkue, joka sai 40% BNB: n tarjonnasta, päätti luopua kolikoistaan ​​ja polttaa ne. 

Virallinen blogiviesti, jossa ilmoitetaan tästä, kuuluu seuraavasti:

“BNB: n lopullinen tarjonta on edelleen 100 000 000 BNB. BNB: n nykyinen kokonaistarjonta on 189 000 000 BNB, mikä tarkoittaa, että 89 000 000 BNB on vielä poltettava. Joukkue polttaa ensin 80 000 000 BNB-joukkueen allokointia, ja loput 9 000 000 BNB poltetaan Binance.com-pörssissä. “

Tämä nopeuttaisi 100 miljoonan BNB-rahakkeen lopullista polttamista, mikä vaikuttaisi lyhyemmässä ajassa BNB: hen. 

Binance-kolikko laski kesäkuun lopun 39 dollarista 25,4 dollariin 17. heinäkuuta johtuen Bitcoinin vahvistuvasta asemasta markkinoilla. Suosituin digitaalinen voimavara on lisännyt läsnäoloaan salaustilassa hallitsevuuden suhteen ja saavuttanut lähes 70% kryptoarvomarkkinoiden kokonaisarvosta. 

Binance Coin saavutti 25,4 dollarin saavuttamisen jälkeen osan menetetystä arvosta, ja sillä käydään tällä hetkellä kauppaa lähes 30 dollaria per BNB. 


BTC: n suhteen BNB saavutti korkeimman pisteen huhtikuussa 2019, jolloin kukin BNB-tunnus saatiin ostaa 0,0047153 BTC: llä. Kolmen ja puolen kuukauden kuluttua BNB: tä käydään kauppaa noin 0,00235 BTC kolikkoa kohden. 

On syytä huomauttaa, että Bitcoin on kasvanut viime kuukausina verrattuna altcoin-markkinoihin, jotka ovat laskeneet löytämättä pohjaa. 

Binance-tiimi

Päätös olla käyttämättä saamiaan varoja alustan luomiseen osoittaa, että joukkue on täysin keskittynyt rakentamaan kannattavaa vaihtoa, joka sisältäisi mahdollisimman monen käyttäjän. Sen lisäksi yritys pyrkii tarjoamaan uutta ja parempaa 

Changpeng Zhao itse on Bijie Tech -yrityksen perustaja, joka tarjoaa pilvipohjaisia ​​vaihto-järjestelmiä vaihto-operaattoreille. Yritys pystyi hallitsemaan yli 30 erilaista pörssiä Aasian mantereella ja sulkemaan useita miljoonia dollareita tuloja. 

Herra Zhao ei ole vain työskennellyt kahden vuoden ajan Binancen toimitusjohtajana, vaan hän työskenteli myös OKCoinin teknologiajohtajana sen perustamisen jälkeen.. 

Muita tiimin jäseniä ovat Ted Lin, kasvujohtaja, Yi He, perustaja ja CMO, sekä Alejandro Isaza, Lead Blockchain Developer. 

Binance-tuotteet

Binance on kasvanut ja tarjonnut uusia palveluita kryptovaluuttamarkkinoille. Tällä hetkellä ne eivät ole vain yksinkertainen paikallinen kryptovaluutanvaihto, vaan ne ovat myös kehittäneet hajautetun keskuksen (DEX), OTC-kaupankäyntipiste suuremmille sijoittajille, hyväntekeväisyysjärjestö ja Binance Launchpad. 

Hajautettu vaihto luotiin tarjoamaan käyttäjille mahdollisuus hallita digitaalista omaisuuttaan. Keskitetyt vaihdot ovat yleensä hakkereiden ja hyökkääjien kohde. Itse asiassa Binance itse hakkasi 7000 BTC muutama kuukausi sitten. Hajautetussa vaihdossa käyttäjät hallitsevat digitaalista omaisuuttaan pitämällä yksityisiä avaimia. Keskitetyt pörssit pitävät digitaalisia valuuttoja käyttäjien puolesta. 

OTC-kauppapaikan kautta suuremmat sijoittajat voivat sijoittaa kaupankäynnin vaikuttamatta suuresti digitaalisten valuuttojen hintaan. Tällä tavoin he voivat löytää paremman toteutushinnan kaupalleen. 

Binace Launchpad on pörssin käynnistämä aloite, jonka avulla startupit voivat kerätä varoja Binance-alustan avulla. Varoja voi ostaa BNB-kolikoilla, ja käyttäjien on noudatettava arpajaisohjelmaa, joka valitaan osallistumaan näihin IEO: iin (Initial Exchange Offerings). Tämä tekee BNB: stä erittäin hyödyllisen kolikon yrityksille, sijoittajille ja koko salausyhteisölle. 

Digitaalinen valuutanvaihto on myös käynnistänyt Blockchain-hyväntekeväisyyssäätiö jonka avulla ihmiset voivat lahjoittaa digitaalisia valuuttoja erilaisiin aloitteisiin. Suurin osa näistä hankkeista sijaitsee Afrikassa ja yrittää tarjota lapsille ja edunsaajille mahdollisuuden saada koulutusta, hyviä palveluja, terveydenhoitoa ja muuta. 

Binance Charity -sivuston mukaan 1224 lahjoittajaa lahjoitti 493,49 BTC auttaakseen 74794 henkilöä joissakin maan köyhimmissä maissa. 

Kuten tässä osassa mainitsimme, Binance-kolikoiden käyttötapaukset kasvavat myös markkinoilla. Binance-ketjun päälle vapautetaan useita kryptovaluuttoja BEP2-protokollan avulla. Aiemmin monet projektit julkaisivat rahakkeitaan Ethereumin (ETH) päälle. Nyt ICO: t, projektit ja yritykset voivat käyttää Binance-ketjuun perustuvaa BEP2-protokollaa vapauttamaan omat kryptovaluuttansa.

Takaisin 24. kesäkuuta, vakaasti ilmoitti ensimmäinen Binance-ketjuun perustuva stablecoin. Tavoitteena oli tarjota kaupankäyntiparia myös Binance DEX- ja Binance-alustoilla. Binance DEX: n kauppapari on BNB / USDSB. 

Tämä oli ensimmäinen BEP2-stablecoin, joka lanseerattiin Binance DEX: ssä; mikä mahdollistaa muiden blockchain-hankkeiden perustamisen läpinäkyville, likvideille ja vakaille ketjun kauppapareille. 

Jotta Binance tarjoaisi käyttäjille EUR- ja GBP-tukea, yhtiö päätti käynnistää kryptovaluutanvaihdon nimeltä Binande Jersey. Binance Jerseyllä on 11 kaupankäyntiparia EUR ja GBP. Käyttäjät voivat myös lunastaa Binance GBP Stable Coinin (BGBP) GBP: lle. Vaikka pörssin kaupankäyntimäärä on pienempi kuin perinteisellä Binance-pörssillä, tämä on askel oikeaan suuntaan. 

Lopuksi, Binance pyrkii myös tarjoamaan yhdysvaltalaisille käyttäjille mahdollisuuden saada pääsy markkinoiden eri kauppapareihin. Kun olet tehnyt yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa Yhdysvalloissa, Binance ilmoitti että he käynnistävät Binance USA: n, jonka odotetaan keskittyvän Yhdysvaltain markkinoiden kryptovaluuttoihin. 

Yhdysvalloissa, kuten monissa muissa maissa, on sääntelykehys, joka on hyvin rajoittava tiettyjä digitaalisia resursseja kohtaan. Siksi sääntelyvirastot ovat lähteneet niiden takaa, jotka mainostavat näitä tunnuksia tai tarjoavat niihin liittyviä palveluja. 

Joitakin digitaalisia valuuttoja, jotka voivat olla kaupankäynnin kohteena Binance USA: ssa, ovat Cardano (ADA), Bitcoin (BTC), Basic Attention Token (BAT), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Decentraland ( MANA), NEO (NEO), USD-kolikko (USDC), Stellar (XLM) ja monet muut. 

Binance selitti tästä:

“Binance US on ottanut käyttöön digitaalisen omaisuuden riskinarviointikehyksen auttaakseen valitsemaan vilpittömässä mielessä toimivia blockchain-hankkeita, joilla on todelliset mahdollisuudet tehdä maailmasta tehokkaampaa, tarjoamaan avoimuutta listausstandardeihimme ja varmistamaan, että Binance US noudattaa sovellettavia lakivaatimuksia.”

Joitakin digitaalisia valuuttoja kymmenen parhaan joukossa, joita ei ehkä sisälly, ovat XRP, Bitcoin Satoshi Vision (BSV) ja Monero (XMR). Jos Binance Coin lisätään Yhdysvaltain pörssiin, sen odotetaan saavan uuden sijoittajavirran. 

Johtopäätös

Lopuksi Multicoin Capitalin raportti osoittaa, että he ovat hyvin nousussa tästä digitaalisesta valuutasta ja sen tulevaisuudesta. Multicoin Capitalin analyytikko katsoo, että BNB-rahakkeiden pitkäaikainen ei-spekulatiivinen arvo riippuu Binancen nettotuloksesta, BNB: n hyödyllisyydestä, käyttäjien hallussa olevan BNB: n määrästä ja Binance Chain DEX: n määristä ja parametreista. 

Kasvavien projektien yhteydessä, joissa vaaditaan BNB-rahakkeita, markkinoiden toimijoilta vaaditaan enemmän BNB-rahakkeita, joukkueella, joka on päättänyt polttaa kaikki ICO: n jälkeen saadut kolikot, ja monilla muilla ominaisuuksilla digitaalinen valuutta näyttää olevan yksi niistä parhaat tulevaisuuden näkymät. 

Joulukuun 2018 jälkeen tähän asti virtuaalivaluutta on kasvanut 766%, mikä antaa käyttäjille paremman suorituskyvyn tällä investoinnilla verrattuna muihin digitaalisiin varoihin, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) tai Litecoin (LTC). Digitaalinen valuutta on todellakin kuuden parhaimman digitaalisen valuutan joukossa ja voi jatkaa kasvuaan tulevaisuudessa. 

Pörssin on erittäin tärkeää pystyä ylläpitämään nykyinen vauhti, jonka Binance Coin rakensi viime vuonna. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map