NEO-hintaennuste 2021 – Asiantuntijat ottavat huomioon teknisen analyysin ja muut sen hintaa edistävät tekijät

(Päivitetty 13. helmikuuta 2021) Viime vuonna NEO koki sekavia signaaleja. Kolikon hinnan odotettiin nousevan 30 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä; tämä ei kuitenkaan toteutunut, koska salamarkkinat eivät onnistuneet järjestämään myöhäistä rallia. Neo aloitti vuoden kaupankäynnin noin 7 dollarilla. Sen hinta näyttäisi merkittäviä voittoja tulevina kuukausina saavuttaen huippunsa 20 dollarin alueella heinäkuuhun mennessä. Se on kuitenkin yhtä hyvä kuin kolikolle.

Mutta kun Kiina aikoo nopeuttaa blockchainin käyttöönottoa ydininnovaationa, NEO: n näkymät näyttävät kirkkailta vuonna 2020. Äskettäin alustasta tuli ensimmäinen blockchain-projekti, joka liittyi Microsoft-created.NET Foundationiin.

Alusta on integroinut blockchain-työkalupakin suoraan.NET: ään. NEO aikoo käyttää integraatiota älykkäiden sopimusten kehittämiskokemuksen parantamiseksi nopeuttamalla dApps: n luomista lohkoketjussaan. Se on liike, jonka säätiö toivoo houkuttelevan lisää kehittäjiä alustalle ja yleisesti nopeuttavan blockchain-tekniikan käyttöönottoa.

Tässä kappaleessa tarkastellaan asiantuntijalausuntoja, teknistä analyysiä ja muutamia syitä, miksi NEO: n hinnan odotetaan nousevan vuonna 2020.

Osta NEO Binancesta tänään!

Asiantuntijoiden lausunto Miksi NEO nousee

 Salausasiantuntijoiden mukaan NEO-hinta nousee tulevina vuosina useista syistä. Katsotaanpa joitain näistä syistä. Mark Cagney, Social Finance (SoFi) -yrityksen perustaja, totesi, että kolikolla on mahdollisuus korvata Bitcoin, koska se käyttää innovatiivisesti blockchain-tekniikkaa. Bitcoinin ohittaminen tarkoittaa valtavaa käyttöönottoa, mikä näkee kolikon hinnan nousun. 

Brian Evans, kuuluisa blockchain-evankelista ja Angel-sijoittaja, tukee myös NEO: n tulevaa kasvua. Evans toteaa, ettäNEO: n iso liike luo koko älykkään talouden. Se on sisältänyt digitaaliset varat, älykkäät sopimukset ja digitaalisen identiteetin, jota voidaan käyttää reaalimaailman sovelluksiin ja integroitua reaalitalouteen. Kiina voisi olla ehdokas ensimmäiseen reaalimaailman sovellukseen ja integraatioon.”Kun useammat yritykset jatkavat älykkäiden sopimusten tekemistä, useammat kauppiaat näkevät kolikossa potentiaalin, ja tämä näkee sen hinnan nousun. 

Lisäksi Rakesh Upadhyay, a johtava salausjulkaisu, uskoo, että viimeaikainen positiivinen kehitys, kuten äskettäin ilmoitettu 100 miljoonan dollarin EcoBoost-rahasto, nostaa NEO: n hintaa korkeammalle. Kirjoittajalla on nouseva näkemys kolikon tulevasta hinnasta näiden kehitysten vuoksi. 

Siitä huolimatta Kiinan määräykset ovat vaikuttaneet myös NEO: n hintaan vuoden 2018 ensimmäisten kuukausien aikana. Pääkysymys on edelleen se, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, jos näitä rajoituksia ei poisteta.

Osta NEO Binancesta tänään!

Muut tekijät, jotka vaikuttavat NEO: n hintaan.

NEO 3.0: Tulevat verkkopäivitykset

NEO-hintaennuste perustuu ETA: n mahdolliseen hyötyyn tuleva verkkopäivitys että NEO 3.0 käynnistyy. Uusi protokolla auttaa alustaa riittävän mittakaavassa ja rakentamaan täysin integroidun digitaalitalouden. Da Hongfei ja Erik Zhang, jotka molemmat ovat NEO-alustan perustajia, toivovat tekevänsä protokollasta ykkösketjun vuonna 2020.

Päivitykset auttavat hanketta luomaan hajautetun alustan, joka pystyy tukemaan laajamittaisia ​​kaupallisia sovelluksia. Painopiste on luotettavuudessa, tallennuskapasiteetin kasvussa ja lisääntyneessä transaktiossa sekunnissa.

NEO 3.0: een lisätyt uudet ominaisuudet ovat:

1.    Natiivisopimukset, jotka ovat uuden tyyppisiä älykkäitä sopimuksia, jotka suorittavat koodia suoraan sen sijaan, että käyttäisivät suoraan NEO-virtuaalikonetta. Sekä NEO että kaasu ovat alkuperäisiä sopimuksia NEO 3.0: ssa.

2.    Internet-resurssien käyttöoikeus, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää Internet-resursseja älykkäiden sopimusten avulla.

3.    DBFT-konsensusmekanismia parannetaan.

4.    Tulee olemaan ilmeinen ja lupajärjestelmä, jossa älykkäät sopimukset luokitellaan tehokkaan viestinnän helpottamiseksi niiden välillä.

5.    NeoFS: n kehittäminen, ehdotus, jolla pyritään rakentamaan hajautettu tallennusverkko, joka täydentää sen omia taloudellisia kannustimia.

Suunnitelmat globaalista hyväksymisestä ja vaikutuksista NEO: n hintaennusteoletuksiin

Vaikka NEO: lla on jo vankka asema Kiinan hajautetulle taloudelle, foorumi ei tunnu suunnitellavan levätä pian. Hanke etenee maailmanlaajuisten laajennussuunnitelmien kanssa. Se houkuttelee hallituksia ja yksityishenkilöitä maailmanlaajuisesti älykkään talouden käsitteellä.

Projekti järjestää jo hackathoneja, konferensseja, esityksiä ja tapaamisia. Näiden kehitystoimien tavoitteena on laajentaa blockchainin maailmanlaajuista laajentumista.

Huhtikuussa NEO-tiimi kiersi Eurooppaa toisen kerran tänä vuonna. Ryhmä kulki Lissabonin, Madridin, Pariisin, Zürichin, Amsterdamin ja Wienin läpi. Lisäksi he pysähtyivät Brysseliin, jossa Da Hongfei, NEO: n perustaja osoitettu Euroopan parlamentille blockchain-tekniikan eduista.

Pyrkiessään maailmanlaajuiseen ylivaltaan joukkue on kiertänyt myös Etelä-Amerikkaa. Toukokuussa ryhmä vieraili Brasiliassa oletettavasti tavoitteena on istuttaa juuret lohkoketjuteknologian seuraavaksi rajaksi.

NEO-ekosysteemi kasvaa

Äskettäin NEO Global Development (NGD) -tiimi ilmoitti että sillä oli uusia päivityksiä NEO-alustalle. Nämä kaksi päivitystä ovat kahden uuden tunnuksen muotoisia; CNEO ja CGAS. C tarkoittaa sopimusta. Se tarkoittaa, että tunnuksia käytetään nimenomaan älykkäisiin sopimuksiin. NEO-hintaennusteen 20 dollaria ottaa huomioon näiden kolikoiden toimet.

Kahden uuden rahakkeen arvo on sidottu arvoon NEO: lle ja GAS: lle, ja ne voidaan vaihtaa molempiin niiden markkinahintoihin. Blogiviestin mukaan lisäykset ovat tulleet välttämättömyydestä. Kasvava määrä dApps: iä NEO-alustalla on johtanut monipuolisempaan omaisuustyyppiin.

“Vastauksena yhteisön esittämiin pyyntöihin NGD on kehittänyt CNEO: n ja CGAS: n, kaksi sopimusvarallisuutta, jotka vastaavasti kartoittavat NEO: n ja GAS: n, kaksi maailmanlaajuista omaisuutta, NEP-5-älykkäiden sopimusten vastaaviin.”

NEO: ta ja kaasua ei nykyisessä tilassa voida helposti hyödyntää älykkäillä sopimuksilla. Juuri tämä syy on johtanut tarpeeseen muuntaa ne NEP-5-ekvivalenteiksi.

Yleensä mukautetut tunnukset eivät onnistu saamaan laajemman kryptovaluuttayhteisön tunnustusta. Se voi johtaa siihen, että et pääse listalle pörsseissä, ja se on pääsyy miksi joukkue on kiinnittänyt molemmat olemassa oleviin digitaalisiin resursseihin.

“Aina kun jokin projekti antaa NEP-5-tunnuksen kyseiselle sopimukselle, yhteisö ei ehkä tunnista sen tunnusta tai vaihdot eivät halua listata sitä liikkeeseen. Sellaisena se on kallista projektille. Sitten yhteisö suositteli NGD-tiimille NEP-5-hyödykkeen kiinnittämistä NEO / GAS: ään. “

Haluatko oppia lisää? Näet kattavuutemme parhaista NEO-projekteista täältä.

Sen lisäksi NEO työskentelee säännöllisesti tämän pandemian aikana taistellakseen koronavirusta vastaan. NEO-alustalla on monia aloitteita, jotka auttavat yrityksiä kaikkialla maailmassa.

Kuten voimme nähdä edellä, NEO-lohkoketjun käytettävyys on nousussa. Voimme odottaa NEO: n hinnan nousevan hyvin pian. Itse asiassa NEO pystyi saavuttamaan 20 dollaria kolikkoa kohden, ja digitaalisen valuutan hinta voi jatkua korkeammana tulevina viikkoina. Kehitetään useita hankkeita, jotka voisivat ehdottomasti asettaa NEO-hinnan yli 100 dollaria.

NEO on myös kasvamassa DeFi-sovellusten ja ekosysteeminsä parissa työskentelevien yritysten suhteen. Flamingo on yksi näistä yrityksistä, jotka yrittävät tarjota DeFi-ratkaisuja NEO-verkon päälle.

Osta NEO Binancesta tänään!

NEO-hintaennuste – TradingView-tekninen analyysi, päivitetty 13. helmikuuta 2021

NEOUSDT – EW-analyysi – C aalto alas mennessä sykliaalto päällä TradingView.com

NEO-analyytikon mukaan virtuaalivaluutta voisi lopettaa kolmannen nousevan aallon ja aloittaa korjauksen neljännen aallon kautta. Tämä Elliott Waves -analyysi osoittaa, että NEO voisi nyt siirtyä alaspäin 34 USDT: hen tai 32 USDT: hen ja aloittaa viidennen aallon kohti yli 45 USDT: n hintaa kolikkoa kohden. 

Meidän on kuitenkin odotettava neljännen korjaavan aallon ennen viidennen aallon alkua. Analyytikko uskoo, että korjaus voi lopulta saavuttaa 33 USDT, mutta ei pienempi. Tämä voi olla hyvä hetki päästä markkinoille ja odottaa viidennen aallon muodostumista.

&# x1f525; NEO / USDT Falling To Support mennessä Tulinen kauppa päällä TradingView.com

Tämän TradingView-analyytikon mukaan NEO / USDT menettää höyryä, mikä ei voisi olla hyvä tälle virtuaalivaluutalle. Huolimatta positiivisesta vuodesta COVID-19-laajennuksen jälkeen, virtuaalivaluutta voi pian siirtyä kohti tukitasoa, jonka löydämme 18,70 USDT kolikkoa kohden. 

Analyytikko uskoo, että on mahdollista pitää lyhyt ja se voi saavuttaa kaaviossa esitetyn purppuran tuen. NEO-hinta muuttui maaliskuun 3,99 USDT: sta muutama viikko sitten 28,72: een. Tämä osoittaa, että vuosi 2020 oli virtuaalivaluutalle erittäin hyvä vuosi. On vain ajan kysymys ymmärtää, miten tämä kolikko kehittyy.

NEO / USDT Bullish Retrace / Reentry idea 4HR mennessä cryptodonovan päällä TradingView.com

NEO USDT liikkuu edelleen korkeammalla nousevan kiilan kautta, joka laajenee ajan myötä. Voisimme olla lähestymässä vastustustasoa, jota voi olla vaikea murtaa. Analyytikon mukaan NEO ei näytä olevan Ethereumin hiilikopio. 

Hän mainitsi huomanneensa potentiaalisen käänteisen pään ja olkapäät muodostuvan 4 tunnin kaavioon ja jotka voitaisiin vuorata 5 Fibonacci retracement -tasolla. Siitä huolimatta hän uskoo, että tämä saattaa olla hieman ennenaikaista ja nousutrendi voi jatkua tulevina viikkoina ja lopulta kuukausina. On vain ajan kysymys ymmärtää, mitä sen kanssa tapahtuu.

Neo näyttää nousevalta myös atm mennessä NystockCryptoman2020 päällä TradingView.com

Analyytikoiden mukaan NEO / USDT-kaupankäyntipari voi olla tällä hetkellä erittäin nouseva. Lisäksi analyytikko näkee, että viime päivinä on ollut kaksinkertainen pohja, joka saattaa nostaa kryptovaluutan korkeammaksi tulevina viikkoina. 

Lisäksi hän katsoo, että 15 dollarin tasoa tulisi seurata tarkasti lähipäivinä. Jos Bitcoin jatkaa liikkumistaan ​​korkeammalle, se voi olla hyvä tilaisuus tälle virtuaalivaluutalle laajentaa ja parantaa suorituskykyään salausteollisuudessa. Siitä huolimatta Bitcoin voisi lopulta palata ja tuoda kaikki muut digitaaliset hyödykkeet mukanaan. Tällä hetkellä NEO: lla käydään kauppaa lähellä $ 14.37.

NEOUSDT testaa viikoittaista vastustuskykyä härän lipun sisällä &# x1f990; mennessä plancton0618 päällä TradingView.com

NEOUSDT testaa parhaillaan viikoittaista vastarintaa härän lipun sisällä. Analyytikko katsoo, että jos tukitaso 18,23 USDT pystyy ylläpitämään NEO: n hintaa, voimme nähdä nopean siirtymisen 20 USDT: iin kolikkoa kohden. 

Tietysti tämä liittyy varmasti myös Bitcoiniin ja koko kryptovaluuttamarkkinoihin. Mitä suurempi Bitcoinin hintalaajennus on, NEO: n on helpoin siirtyä korkeammalle. Analyytikko uskoo, että NEO voi olla mahdollista siirtyä korkeammalle tulevaisuudessa, jos markkinat laajenevat. Digitaalinen omaisuus on kuitenkin kaukana kaikkien aikojen korkeimmasta.

Osta NEO Binancesta tänään!

Johtopäätös

NEO-tunnuksen vahva suorituskyky on varmistanut, että projekti on säilyttänyt asemansa 20 parhaan salausvaluutan joukossa. Alusta pyrkii myös ratkaisemaan joitain kiireellisimpiä kysymyksiä meneillään olevilla NEO 3.0 -päivityksillä, jotka ovat hyviä sen tunnuksen hinnalle.

Tähän mennessä näkemiemme perusteella olisi järkevää, että kaikki sijoittajat lisäävät jonkin verran NEO: ta salkkuunsa varmistaakseen, että he eivät menetä käyttämiään voittoja, kun kolikko alkaa jälleen nousta..

Tietysti, jos tämä kiinnostaa sinua ostamaan NEO: ta tai käymään kauppaa sillä, voit käyttää Binance-ohjelmaa ja selvittää, miten se tehdään täydellisen oppaan avulla ostaa NEO Binancesta.

Voit myös käydä kauppaa NEO: lla Bittrexillä ja käyttää oppaamme täällä.

Voit oppia lisää NEO: n passiivisista tulomahdollisuuksista sen kaasutuotannon kautta täällä olevasta oppaastamme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner