Kuinka IBM sijoittaa blockchainiin

Kuinka tärkeä ja kuinka suuri on blockchain-tekniikka?

Tämä on meneillään oleva keskustelu, josta tulee pian raivoa; yhdistettynä siihen, että blockchain on päivittänyt joitain veteraanitekniikan jättiläisiä, kuten Microsoft, Oracle, SAP ja IBM.

Microsoft, Oracle ja sen kilpaileva SAP tekivät erilliset ilmoitukset vuonna 2017, marraskuussa, lokakuussa ja syyskuussa.

Kuitenkin kaikessa tässä ehkä IBM: n vanha iso taistelulaiva, joka ottaisi kruunun niiden joukossa, jotka nyt siirtyvät uuteen tekniikkaan, on IBM.

IBM Prospect

Sijoitettu ykköseksi blockchain-teknologian tarjoajien joukossa vuonna 2017, IBM oli yksi ensimmäisistä, joka tunnisti blockchainin hajautettujen kirjanpitojen tarjoamat mahdollisuudet, ja antoi panoskoodin HyperLedgerille – Linux Foundationin avoimen lähdekoodin.

He myös kannustivat käynnistysyrityksiä testaamaan ajaa blockchainia ilmaiseksi sen pilvessä, ja nämä ponnistelut tuottavat vihdoin hedelmää.

Blockchainin kysyntä kasvaa tasaisesti ja IBM uskoo olevansa yksi suurimmista käyttäjistä vuonna 2018 yli 60 palvelinkeskuksessa, jotka se on vuokrannut muille tuotemerkeille maailmanlaajuisesti.

New Yorkin LIU Postin professori ja taloustieteen osaston puheenjohtaja Panos Mourdoukoutasin mukaan hän uskoo IBM on parempi panos kuin Bitcoin Blockchainilla koska lupauksensa muuttaa maailmaa on vahvempi.

Tämä, professori Mourdoukoutas sanoo, tekee IBM: stä “paremman pitkäaikaisen sijoituksen” verrattuna digitaalisen valuutan käyttöön.

Itse asiassa IBM tarjoaa finanssipalveluille estoketjua, jonka se uskoo lisäävän kaikkien luottamusta tarjotakseen luottamuksen rahoitusmaailman yleiseen valuuttaan.

Tällöin IBM aikoo tuoda uutta yksinkertaisuutta, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta kaikkiin rahoitustapahtumiin ja poistaa samalla vanhat prosessit ja paperityöt uudella innovaatiolla, yhteistyöllä ja nopeudella.

Se tapahtuu jo molemmille puolille, kun rahoituslaitokset johtavat tietä eteenpäin IBM: n sektorin lohkoketjun kanssa, kun ne tekevät yhteistyötä uusien ratkaisujen luomiseksi, pitkäaikaisen kitkan poistamiseksi ja konkreettisten liiketoimintatulosten tuottamiseksi.

Suuri IBM-vaara

Joskus tämän vuoden toukokuussa IBM ilmoitti 5,5 miljoonan dollarin investoinnista blockchain-ratkaisukeskuksen rakentamiseen Sao Pauloon, Brasiliaan – ensimmäisenlaatuisen maassa – muiden vastaavien keskusten lisäksi Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa, Kanadassa ja Japani.


Lisäksi IBM työskentelee tällä hetkellä yli 400 blockchain-projektissa ympäri maailmaa, ylittäen johtavan asemansa universaalissa kvanttilaskennassa.

Vuonna 2017 teknologiajätti yhdessä ensimmäisten asiakkaidensa, kuten Daimler AG: n, JPMorgan Chasen ja Samsungin, kanssa alkoi työskennellä IBM Q: n käyttöönotossa tarjotakseen tutkia sen sovelluksia tiede ja liike-elämään, käytännössä.

IBM johtaa monissa muissa lupaavissa tekniikoissa, kuten tekoäly, tekoäly, Internet- ja tietoturva, mikä tekee siitä paremman panoksen pitkän aikavälin investointien kannalta.

Mutta mitä tämä kaikki tarkoittaa ja mitä se tuo markkinoille?

Donna N.Dillenburger, IBM: n jäsen, selitti tämän sanomalla, että IBM luo järjestelmää, johon sen asiakkaat voivat luottaa turvallisten ja todennettavissa olevien tietojen perusteella.

Blockchain yhdistettynä IBM: n yritysturvallisuuteen tarjoaa mekanismin tietojen pankkiin skaalattavalla tavalla kaikilla aloilla elintarviketurvallisuudesta pankkitoimintaan, toimitusketjuun tai terveydenhuoltoon.

Dillenburger lisäsi, että luotettavien tietojen arkisto antaa sinulle perustan analytiikalle, jonka avulla voit jakaa tietoa vastuullisesti yrityksesi ja yhteiskunnan eduksi.

kuva2 2

Sektorit, joihin sovelletaan

  • Laiva- ja logistiikkateollisuus, kuten uusi yhteistyö Maerskin kanssa maaliskuussa 2017
  • Rahoitusala, kuten seitsemän Euroopan suurimman pankin kanssa tekemä sopimus kesäkuussa 2018, jolle se aikoo rakentaa kaupan rahoituksen lohkoketjuun perustuvan alustan pk-yritysten kansainvälisen kaupan helpottamiseksi.
  • Elintarviketurvallisuus, jossa IBM ilmoitti elokuussa 2018 suuresta blockchain-yhteenliittymästä, joka työskentelee sen kanssa ruoan jäljitettävyyden parantamiseksi ja elintarviketurvallisuuden tunnistamiseksi antamalla luotettavaa tietoa sekä elintarvikkeiden alkuperästä että tilasta..

Nämä ovat vain muutama merkittävä esimerkki yli 400 asiakkaasta, joiden kanssa IBM työskentelee blockchain-sovellustensa toteuttamiseksi. Muita aloja ovat toimitusketjut, riskienhallinta, esineiden internet ja digitaalisten oikeuksien hallinta.

Lopputulos

IBM: n panos blockchain-tekniikkaan on osoittautunut hedelmälliseksi yritykselle, mikä on lisääntynyt ja uusi kiinnostus sen tekniikkaa kohtaan, samalla kun se antaa sille enemmän kunnioitusta nousevissa tekniikoissa.

AI on yksi tällainen esimerkki, joka liikkuu rinnakkain ja ammattimaisten taajuuksien muuttaminen suurella tavalla. AI ja Blockchain tulee olemaan loistava yhdistelmä. Ei vain tekoäly resonoi salausta, mutta sillä on potentiaalia hallita estoketjua paremmin kuin ihmiset.

Sen tuki blockchainille ja käsitys siitä, että se tarjoaa ylimääräisen luottamuskerroksen, saa ihmiset uskomaan, että hyviä asioita on tapahtumassa.

Toistaiseksi IBM on koonnut joitain asiakkaita ja projekteja, nousevat osakekurssit, tuore energiantuotanto yrityksessä, uudenlaisen analyytikoiden katsauksen tekniikkaan ja osakemarkkinoihin sekä kunnioitusta tekniikan ostajien keskuudessa.

Kirjoittaja: Roberto Garvin, perustajajäsen Mofluid. On aivan uskomatonta nähdä, kuinka tekniikka kehittyy edelleen, sähköpostista selaimiin, hakukoneisiin, mobiiliin, tekoälyyn ja nyt blockchainiin. Olen onnekas todistamassa kaiken. Todella innoissani nähdäksesi mitä seuraavaksi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map