Kolmen salauksen hintaennustussivuston testaaminen

Kuvittele vain. Vierailet verkkosivustolla ja se kertoo sinulle, minkä hinnan kolikko saavuttaa tulevaisuudessa. Kuulostaako fiktio vai huijaus? Ehkä, mutta on olemassa verkkosivustoja, jotka ovat erikoistuneet kryptovaluutan hintaennusteisiin. Tänään tarkastelemme kolmea suosituinta salauksen hintaennustussivustoa niiden arvon määrittämiseksi ennustamalla kryptovaluuttojen tulevaa hintaa.

Paras tapa testata heitä on verrata heidän ennusteitaan ja teimme juuri sen.

Walletinvestor.com

Googlessa fo melkein mitä tahansa kolikkoennusteita varten, walletinvestor.com näkyy tuloksissa. Tämä portaali tarjoaa kryptovaluutan hintaennusteita sekä varastojen, hyödykkeiden ja valuuttaparien ennusteita. Salausennusteet koskevat kuukauden jokaista päivää ja sisältävät tietoja kolikon vähimmäis-, enimmäis- ja keskihinnasta. Suosituimmilla kolikoilla on hintaennusteita, jotka ulottuvat jopa viiteen vuoteen. Salausvaluutoilla, joiden kaupankäyntivolyymi on keskitasoa tai matalaa, on vain ennusteita seuraaville kuukausille.

TradingBeasts.com

Toinen suosittu verkkosivusto, jota tarkastelimme, on tradingbeasts.com/crypto/. Toisin kuin walletinvestor, se keskittyy nimenomaisesti kryptovaluuttoihin, ennusteita muista varoista ei ole saatavilla. Kaupankäyntimääristä riippumatta TradingBeasts tarjoaa hintaennusteita yli 1400 kolikolle seuraavien kolmen vuoden aikana. Enimmäis-, vähimmäis- ja keskihinnan lisäksi löydät myös tietoja prosenttimuutoksesta.

LongForecast.com

Kolmas vakiintunut lähde, jolla on kryptovaluutan hintaennusteet, on varmasti LongForecast.com. Tällä verkkosivustolla on hintaennusteita seuraaville viidelle vuodelle kuukausimuutoksella ja korkeimmalla ja vähimmäishinnalla (järjestelmä ei kuitenkaan tuota keskimääräistä hintaa). Toisin kuin kaksi edellä mainittua lähdettä, tällä portaalilla on hintaennusteita vain 15 suosituimmalle kryptovaluutalle.

Ennusteiden analysointi

Ajattelimme, että paras tapa verrata näiden verkkosivustojen tarjoamien hintaennusteiden tarkkuutta on tutkia kolme kryptovaluutta (kaksi suosittua kolikkoa ja yksi suhteellisen pienellä kaupankäyntimäärällä). Testaamme lyhyitä aikaennusteita ja pitkän aikavälin ennusteita. Tässä on poimittuja tietoja kaikista näistä 3 verkkosivustosta

Hintaennuste lokakuulle 2018 (lyhytaikainen) 

Bitcoin Viiva ARKKI
walletinvestor.com 9348-13 451 491-828 0,8048-4,704
TradingBeasts.com 9,294-13668 339 – 498 3,75-5,52
LongForecast.com 6,620-8,474 153-197

Hintojen ennuste tammikuulle 2021 (pitkäaikainen)

walletinvestor.com 26,390 – 32,437 1 422 – 1 870
TradingBeasts.com 13 837 – 20 349 562-827 8.11–11.93
LongForecast.com 31 478 – 39 070 373 – 463

Tänään, ennusteiden tarkistuspäivänä, Bitcoinin hinta on 8135 dollaria. Lyhyen aikavälin ennusteet ovat hyvin samanlaisia, ja LongForecast.comilla on pienemmät odotukset kuin kahdella muulla lähteellä. Pitkän aikavälin ennusteet eroavat huomattavasti enemmän, varsinkin TradingBeasts.comin tekemä ennuste, joka on lähes puolet kahdesta jäljellä olevasta portaalista..

Dash on tänään 237 dollaria ja aivan kuten Bitcoin, pessimistisimmät ennusteet antaa LongForecast.com, joka odottaa hinnan laskua lyhyellä aikavälillä. Pitkän aikavälin odotukset ovat erityisen kirkkaita osoitteessa walletinvestor.com, joka ennustaa kaksinkertaisen hinnan kahdesta muusta verkkosivustosta.

Viimeisin ennuste on ARK, 75. suurin kolikko markkina-arvon mukaan. Kuten jo mainittiin, LongForecast.comilla on vain 15 suosituimman kolikon ennusteet, joten meille ei ole mitään vertailukelpoista. Valitettavasti jopa walletinvestor.comilla on hintaennusteita vasta joulukuuhun 2018 asti, joten voimme verrata vain sen lyhyen aikavälin ennusteita. Nykyinen ARK-hinta on 1,23 dollaria. Walletinvestor.comin tekemällä ennustuksella on melko suuri leviäminen, ja hinnan pitäisi olla välillä 0,8048-4,704. TradingBeasts.comin ennusteet ovat hyvin samanlaisia, vain vähimmäishinta ei ole niin alhainen. Vain yksi näistä sivustoista tarjoaa pitkän aikavälin ennusteen 8.11–11.93.

Johtopäätös – 3 parasta kryptovaluutan hintaennustussivustoa

Tämän artikkelin asianmukaista päättämistä on odotettava useita vuosia; vaikka saamme selville lyhyen aikavälin tulokset muutamassa kuukaudessa. Siitä huolimatta on vaikea pitää yhtä sivustoa parhaana ennustajana ilman enemmän tietoja; ja jopa sivusto, joka pystyi ennustamaan BTC: n hinnan oikein, voisi täysin unohtaa DASH: n tai muun kolikon kanssa.

Lopetamme tarjouksen TradingBeasts.com-sivustolta: “Kukaan ei voi ennustaa kryptovaluuttojen hintoja täydellä varmuudella, joten on tärkeää ymmärtää, että hintaennusteet toimivat vain ehdotuksena mahdollisesta hintakehityksestä eikä niitä ole tarkoitettu käytetään sijoitusneuvona. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map