Ethereumin hintaennuste – miksi asiantuntijat uskovat sen nousevan

Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta, ja venäläinen-kanadalainen kehittäjä Vitalik Buterin lanseerasi sen vuonna 2015. Kolikon blockchain-protokolla antaa ihmisille ympäri maailmaa lähettää ja vastaanottaa varoja ilman kolmansien osapuolten tarvetta. 

Toisin kuin Bitcoin, Ethereumin lohkoketju ei kuitenkaan pelkästään suorita rahoitustoimia. Lohkoketju isännöi älykästä sopimustekniikkaa, jonka avulla ihmiset voivat tehdä sopimuksen ilman kolmannen osapuolen tarvetta. 

Älykkäät sopimukset siirtävät varoja yksilöltä toiselle, kun tietyt sopimuksen ehdot täyttyvät. Lisäksi jokainen verkon tapahtuma on näkyvissä julkisessa lohkoketjussa avoimuuden mahdollistamiseksi. 

Lisäksi tekniikka voi vahvistaa tapahtumat noin 16 sekunnissa ja suorittaa 15 tapahtumaa sekunnissa. Alustalla on kuitenkin suunnitelmia lisätä tätä nopeutta. 

Ethereumin hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 1400 dollariin joulukuussa 2017, samaan aikaan kun Bitcoin osui 20 000 dollariin. Siitä huolimatta hinta on sittemmin pudonnut kaikkien aikojen korkeimmasta, eikä ole selvää, milloin – tai jos – kolikon hinta nousee taas noihin korkeisiin korkeuksiin. 

Joten nyt, kun tiedät mikä Ethereum on ja mitä se voi saavuttaa, keskustellaan kolikon tulevasta hinnasta ja tekijöistä, jotka vaikuttavat hintaan. 

Osta ETH Binancesta tänään!

Ethereumin todelliset tapahtumat 

Keskustelimme edellä, että Ethereum pystyy käsittelemään 15 tapahtumaa sekunnissa. Siitä huolimatta tämä on verkoston haaste, koska sitä on parannettava maailmanlaajuisen kysynnän käsittelemiseksi. 

Esimerkiksi vuoden 2017 lopulla uusi hajautettu sovellus CryptoKitties käsitteli niin monia sovelluksia ja melkein murskattiin. Tämä oli vain yksi sovellus, joten kuva tapauksesta, jossa dApps tulee suosittu. 

Jotkut ihmiset huomasivat tämän haasteen ja alkoivat luoda uusia älykkäitä sopimusblokkeja, jotka voisivat toimia paremmin. Hyvä esimerkki on NEO, joka pystyy käsittelemään tuhansia tapahtumia sekunnissa, ja rakennetaan muita, jotka väittävät voivansa käsitellä miljoonia tapahtumia sekunnissa. 

Ethereumin kehitystiimi on kuitenkin jo tunnustanut tämän ongelman ja on kiireinen ratkaisun parissa. Jos he pystyvät laajentamaan verkkoa onnistuneesti, saatamme nähdä kolikon hinnan nousevan uudelle korkeudelle. 

Varoitus hintaennusteista 

Mielestämme on hyvä korostaa nopeasti joitain asioita, jotka kannattaa harkita ennen hintaennusteartikkelin lukemista.

 Todellisuudessa kukaan ei voi ennustaa Ethereumin tulevaisuutta. Vaikka jotkut ihmiset ymmärtävät sen oikein, on toisia väärin. 

Mikään ennuste ei voi olla totta sellaisten tekijöiden kuten sääntelyn, parannetun tekniikan, tulevan kehityksen ja kumppanuuksien takia. 

Nämä tekijät määräävät kolikon hinnan, joten on parasta, jos luet tämän ennusteen avoimella mielellä. 

Asiantuntijaennusteet Ethereumin hinnasta

Mukaan Steven Nerayoff, Ethereumin yhteisluoja, kolikon hinta nousee suuriin korkeuksiin vuonna 2019, koska kehityspääoma työnnetään Ethereumin ekosysteemiin. Viime vuoden tammikuussa, kun hän teki tämän ennusteen, Eetterin hinta oli yli 1000 dollaria. Se on kuitenkin pudonnut siitä hetkestä ja on tällä hetkellä kauppaa 210,37 dollaria. Mutta on helppo ymmärtää, miksi Nerayoff on niin nousussa ETH: n hinnasta, koska verkon skaalautuvuuteen liittyvät ratkaisevat päivitykset ovat tulossa. Tämän vuoden härkämarkkinat ovat myös toinen syy pysyä positiivisena ETH: n hinnassa.

Toinen hintaennuste tehtiin CoinKir, sivusto, joka käyttää teknistä hinta-analyysiä tulevien hintaennusteiden tekemiseen. Tähän sisältyy historiallisten suuntausten tarkastelu ja tulevaisuudessa mahdollisesti tapahtuvien suuntausten ennustaminen. 

Ethereumin hinta

Tämä on suosittu strategia, jota reaalimaailman rahoitusmarkkinat käyttävät. Nämä markkinat tarkastelevat kuitenkin yli 50 vuoden tietoja, joista kryptovaluuttamarkkinoilta puuttuu. Tämän sivuston mukaan kolikon hinta tulee kuitenkin toimimaan todella hyvin ensi vuoden aikana. 

Ylläolevasta kaaviosta analyytikot odottavat Etherin hinnan olevan noin 720 dollaria vuoden 2020 alussa ja nousevan sitten hitaasti. Ensi vuoden loppuun mennessä kolikon hinta on kaksinkertaistunut 1 488 dollariin. Tämä on varsin mielenkiintoista, koska sivusto ei odota ylittävänsä kaikkien aikojen korkeinta vasta marraskuussa 2020. 

Jos Ethereumin hinta todellakin nousee 1488 dollariin, sen markkina-arvo on noin 148 miljardia dollaria. Jos tämä ennuste on oikea, se tarkoittaisi, että Ethereum tarvitsee lähes kaksi vuotta ennen kuin se on valmis lähtemään suurelle hinnoittelulle. Tämä voi olla totta, kun otetaan huomioon Ethereumin tiimin työskentely tulevaisuuden kehityksessä. 

Muita myönteisiä asiantuntijalausuntoja ovat Jospeh Raczynskin, innovaattori ja perustaja eri yrityksille, mukaan lukien JoeTechnologits.com. Raczynski uskoo, että kolikon hinta nousee 1200 dollariin tänä vuonna, perustuen ajatukseen, että vuonna 2019 Ethereum-verkostossa tapahtuisi paljon kehitystä, mikä vaikuttaa myönteisesti Eetterin hintaan. 

Toisen optimistisen ennusteen teki deVere Group, yritys, joka tarjoaa rahoituskonsultointipalveluja monille eri yrityksille ympäri maailmaa. Nigel Green, yhtiön toimitusjohtaja mainitsi äskettäin, että Ethereumin hinta saattaa nousta 2500 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä. Green lisäsi, että tällainen optimistinen ennuste johtuu pilvipalvelujen ja älykkäiden sopimusten lisääntyvästä käytöstä yhdessä uusien kryptovaluuttojen syntymisen kanssa.. 

Lisäksi Bobby Ullery, online-hinta-analyytikko uskoo että Ethereumin hallussa on 25% koko salausmarkkinoista, minkä hänen ennusteensa mukaan markkinaosuus on 4,5 biljoonaa dollaria vuoteen 2020 mennessä. Tämä tarkoittaa, että Ethereumin hinta nousee 11 000 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä.. 

Muiden asiantuntijoiden mielestä kolikon hinta ei kuitenkaan saavuta odottamiamme korkeuksia. Esimerkiksi A.T.Kearney, yksi maailman johtavista konsulttiyrityksistä, julkaisi äskettäin analyysiraportin. Analyysissä yritys ilmoitti, että vuoteen 2019 mennessä Bitcoin on hallinnut muita kryptovaluuttoja markkina-arvon suhteen, mikä vaikuttaa kielteisesti suurimman osan hintaan. 

Digitaalisen pääoman hallinnan johtaja Tim Enneking teki toisen negatiivisen ennusteen, jonka mukaan Ethereumin hinnankorotus on epätodennäköistä, koska sille ei ole syytä. Sellaisena hän päätyi siihen, että 2019 saattaa olla lupaava muille digitaalisille valuutoille, mutta ei Ethereumille. Tähän mennessä näkemämme perusteella hän saattaa kuitenkin olla väärässä.

Mitä tehdä yli Ethereumin hintaennusteista  

Edellä esitetyn analyysin perusteella on selvää, että Ethereumin hintaennuste on melko positiivinen. Alustan ja jatkuvasti muuttuvan kryptovaluuttaympäristön haasteista huolimatta useimmat asiantuntijat uskovat kolikon hinnan nousevan lähitulevaisuudessa. Nämä ennusteet voivat olla totta, kun otetaan huomioon Ethereumin estoketjussa odotettavissa oleva tulevaisuuden kehitys sekä massiivinen käyttöönotto ympäri maailmaa. Siitä huolimatta on vielä nähtävissä, nousevatko Ethereumin hinnat odotetusti. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner