Bitcoinin hintaennuste – Voiko Bitcoin rikkoa 50000 dollaria vuonna 2021? BTC-hintaennuste

(Päivitetty 14. helmikuuta, 2021) Vuosikymmenen parhaiten tuottavaksi omaisuudeksi nimetty Bitcoin on edennyt pitkälle vain muutamassa vuodessa. Vaikka koronaviruspandemia kiinnittää huomiota kaikkialla maailmassa, Bitcoin on edelleen kiinnostava ympäri maailmaa, erityisesti puolittuvan tapahtuman ollessa horisontissa.

Kaupankäynnin arvo oli noin 7 200 dollaria kirjoitushetkestä lähtien, ja se on tuottanut yli 9 000 000%: n voitot heinäkuusta 2010 lähtien. Samaan aikaan S&P on vain kolminkertaistunut. Kulta on noussut vain 25%, ja jotkut Russell 3000: n parhaiten menestyvistä osakkeista ovat nousseet vain noin 3000%, mikä haaleaa verrattuna finanssimaailman uusimpaan ihmeeseen.

Tässä kappaleessa aiomme tarkastella kaikkia Bitcoinin viimeisimpiä uutisia ja suunnitelmia, jotka todennäköisesti nostavat sen hinnan yli 50 000 dollaria. Analysoimme myös kiinnostusta kolikoon ja sen aikaisempiin esityksiin yhdistettynä kaavioanalyyseihin ja asiantuntijaennusteisiin nähdäkseen, onko kyseinen kohde mahdollinen BTC: lle vuonna 2021.

Osta Bitcoin Binancesta tänään

Merkittäviä Bitcoin-uutisia & Suunnitelmat vuodelle 2021 

Sijoittajat saattavat kerätä Bitcoinia, kun he odottavat puolittamista

Bitcoinin hintaennuste

Mukaan Glassnode, blockchain-tiedustelupalveluyritys, 14. huhtikuuta 2020, seitsemän päivän liukuva keskiarvo vaihdon osoitteissa pidetyn BTC: n kokonaismäärästä laski 2214365: een. Keskiarvo laski melkein 8% 17. tammikuuta 2020 rekisteröidystä 2440776: n korkeimmasta tasosta.

Yrityksen mielestä valuuttasaldojen lasku viittaa siirtymiseen pidemmän aikavälin omistusstrategioihin. On käynyt ilmi, että sijoittajat yleensä nostavat kolikoita pörsseistä ja pitävät niitä henkilökohtaisissa lompakoissa, kun he odottavat hinnan nousevan. Päinvastoin, heillä on taipumus siirtää kolikot pörssiin valmistautuessaan myyntiin, kun he kokevat, että hintaromahdus on horisontissa.

Uskomme, että omistuksen lisääntyminen voi liittyä nouseviin odotuksiin, jotka liittyvät Bitcoin-kaivospalkkion puolittamiseen, joka on tarkoitus tapahtua joskus toukokuussa.

Prosessi on suunniteltu hallitsemaan inflaatiota ja leikkaa palkkiot lohkoa kohti louhittuina 12,5 BTC: stä 6,25 BTC: ksi. 

Bitcoin-kehitys terveellisempää kuin se on koskaan ollut

Kun yhä useammat laitokset ja yritykset pitävät BTC: tä olennaisena infrastruktuurin osana rahoituksen tulevaisuuden suhteen, näyttää siltä, ​​että Bitcoinilla on kasvussa sen kehitystä rahoittavien yksiköiden määrä.

Tämä on BitMEXin tekemän tutkimuksen mukaan. Raportti julkaistu 28. maaliskuuta osoittaa, että lohkoketjuyritykset Lightning Labs ja Blockstream ovat tällä hetkellä suurimpia osallistujia projektin kehittämiseen. Toisaalta Bitcoin-tutkimusyritys Chaincode on suurin Bitcoin Core -ohjelmistokehityksen taloudellinen kannattaja.

BitMEXin tutkijat käyttivät osallistuvien ihmisten julkisesti saatavilla olevia tietoja luomaan mitä he pitivät kattavimpana kuvana avoimen lähdekoodin Bitcoin-kehittäjien rahoituksesta. 

Raportissa todettiin:

“Päätelmämme on, että tilanne on terveellisempi kuin se on ollut aiemmin, kun otetaan huomioon rahoituksen saatavuus, avoimuus ja jakautumisaste rahoittajien kesken.”

Sekä Blockstream että Lightning Labs työllistävät 8 kehittäjää, jota seuraa Square Crypto, ja 7 työskentelee Bitcoinilla. Sidottu kuudelle kehittäjälle, kukin on Chaincode, Purse ja MIT: n Digital Currency Initiative (DCI). Täydellinen luettelo näkyy alla.Bitcoinin hintaennuste

Tutkimusryhmä tarkasteli myös Bitcoin Core -tietovaraston toimintaa tunnistaakseen suurimmat avustajat ja määrittääkseen heidän rahoituslähteensä. He huomasivat, että 11 33: sta aktiivisimmasta kehittäjästä on riippumattomia, joista 7 maksaa Chaincode ja 3 Blockstream. 

Äskettäin näimme myös Square Crypto -liikkeen liittymisen, ja Twitter-perustajan omistama yritys tukee myös Bitcoin-kehitystä avustuksilla.

Bitcoin on erilainen kryptovaluutta. Se on ainutlaatuinen. Muita ratkaisuja on luotu, mutta Bitcoin on edelleen paras sensuuriresistenssin digitaalinen voimavara. Esimerkiksi stablecoin Tether (USDT) voi olla hyödyllinen, mutta tapahtumat voidaan helposti peruuttaa. Tämä ei ole hyvä salausekosysteemille; ja tässä on Bitcoinilla tärkeä rooli.

Bitcoinin hinta voi myös nousta 60x korkeammaksi, jos se noudattaa kullan markkina-arvoa tulevaisuudessa. Tämä on Galaxy Digitalin äskettäin julkaiseman raportin mukaan.

Bitcoin (BTC) 2018-2021 Historiallinen hinta-analyysi

Bitcoinin hintaliike vuodesta 2018 coinmarketcap.com

Tuoreena kaikkien aikojen korkeimmasta joulukuussa 2017 Bitcoin aloitti vuoden 2018 $ 13,848: lla hakkeroinnin jälkeen, joka vaikutti Coincheck-pörssiin Japanissa. Hakkeroilla on sitten vaikutus Bitcoinin hintaan, kuten KuCoinin salausvaihdon hakkerointi vuonna 2020. 

Seurauksena olisi vakaa nousu, joka huipentui huippuunsa 17 057 dollariin 6. tammikuuta. Tämä olisi korkein kohta, johon hinta pääsee. Tasainen lasku seurasi, mutta hinta onnistui pitämään yli 10000 dollarin rajan tammikuun loppuun asti. Helmikuun alussa Bitcoin kuitenkin hajosi alle 10 000 dollarin 8200 dollarin tasolle helmikuuhun 2 mennessä. Hinta tanssii noin 8 200 dollaria ja 10 000 dollaria seuraavien kolmen kuukauden ajan ennen pudotusta 7500 dollarin vaihteluväliin 25. toukokuuta mennessä. Seuraavien kuuden kuukauden aikana BTC: n hinta oli noin 6000 dollarin tasolla 14. marraskuuta asti, jolloin karhumarkkinat alkoivat. Hinnan lasku jyrkästi alhaisimpaan tasoon 3.316 dollariin 14. joulukuuta. 

BTC kestää 3 000 dollarin vaihteluvälin seuraavien 3 kuukauden ajan, ennen kuin se ylitti 4 000 dollarin rajan 16. maaliskuuta 2019. Seurauksena oli vakaa hinnankorotus ja ensimmäistä kertaa vuonna 2019 BTC rikkoi 10000 dollarin rajan 24. kesäkuuta. , BTC osui 12 967 dollariin, mikä merkitsi vuoden korkeimman hinnan. Bitcoin päätti vuoden 7277 dollarilla. Bitcoinin volatiliteetti voi liittyä myös markkinaosapuolten suurempaan kiinnostukseen.

Vuonna 2020 BTC aloitti vuoden tasaisella nousulla, kun hinta onnistui ylittämään 10 000 dollarin rajan 9. helmikuuta mennessä. Asema ei kuitenkaan kestänyt niin kauan, että se oli takaisin 9000 dollarin vaihteluvälillä seuraavana kuukautena, kunnes tauko oli alaspäin 8. maaliskuuta tapahtui jyrkkä lasku, joka laski 16. maaliskuuta 4 626 dollariin keskellä koronaviruksen leviämistä ympäri maailmaa, ja sekä salaus- että perinteiset markkinat tunsivat pandemian vaikutuksen. 

Koska hinta on palautunut vakaalla nousulla ja onnistunut ylittämään 7 000 dollarin rajan 7. huhtikuuta. Monet katsovat, että Bitcoinin hinta voi jatkaa kasvuaan, kun mannertenvälinen pörssi (ICE) aikoo tarjota uusia tuotteita ja palveluita sijoittajille markkinoilla. 

Bitcoin 2019 suosio vs. Bitcoin 2020 suosio 

Bitcoinin hintaennusteBitcoin-korko vuodesta 2019 lähtien.

Tarkasteltaessa numeroita Google-trendit, mielestämme kiinnostus oli vähäistä vuoden 2019 alussa, mikä on ymmärrettävää, kun olimme karhumarkkinoilla. Ensimmäinen kiinnostuksen piikki oli 31. maaliskuuta – 6. huhtikuuta. Kiinnostusta jatkettiin 12. toukokuuta – 18. toukokuuta, ja tämä tapahtui samanaikaisesti hinnankorotuksen kanssa. Kiinnostus Bitcoiniin saavutti huippunsa 23.-29. Kesäkuuta, jolloin kolikon rekisteröitiin vuoden korkein hinta. Sieltä se laski tasaisesti seuraavien kuukausien ajan, kun hinta sopi siihen. 

Bitcoin-kiinnostus alueittain

Factoring samalla ajanjaksolla, vuonna 2020, Bitcoin on nähnyt enemmän kiinnostusta edelliseen vuoteen verrattuna. Tätä tukevat numerot, jotka olivat korkeimmillaan 1.-21. Maaliskuuta. Jostain syystä suurin osa kiinnostuksesta tulee Afrikasta, ja kolme viidestä tärkeimmästä maanhakututkimuksesta perustuu mantereeseen. 

Koska kiinnostus Bitcoiniin kasvaa jatkuvasti, muutama viikko sitten Bitcoinin hinta pystyi ylittämään 11 ​​550 dollaria auttaen altcoineja rekisteröimään myös suuria voittoja. Sen lisäksi Bitcoinin hinta pysyi yli 10000 dollaria yli 63 päivän ajan rikkomatta edellisen 62 päivän jakson 2017–2018.

Bitcoinin hintakehitys vuonna 2019

Bitcoinin hintaennusteBitcoin 2019 hintakehitys coinmarketcap.com

2019 oli suhteellisen härkämarkkina verrattuna vuoteen 2018, jossa Bitcoinin hinta laski 3000 dollarin tasolle. BTC aloitti vuoden 2019 $ 3739: ssä. Ja pidettiin tällä tasolla 21. helmikuuta saakka vähän ennen paluuta 3000 dollarin tasolle 1. huhtikuuta asti. Sieltä seuraavien kuukausien aikana tapahtui tasainen nousu, joka huipentui 13 793 dollarin huippuun 26. kesäkuuta. Tämä edustaisi korkeinta tasoa hinta nousi vuonna 2019. Seuraavien viiden kuukauden aikana hinta oli noin 12 000 dollaria ja 7 000 dollaria, kunnes 25. marraskuuta se laski 6728 dollariin. Se ei kestänyt kauan, kun se oli palannut 7000 dollarin tasolle suurimman osan jäljellä olevasta jaksosta, joka onnistui lopettamaan vuoden 7293 dollarilla, melkein 200%: n nousu vuodesta vuoden alusta.. 

Meidän on myös otettava huomioon, että Bitcoin-valaat liikuttavat markkinoita, mikä voi varmasti muuttaa tapaa, jolla Bitcoin käyttäytyy. Itse asiassa, kun suurempi määrä Bitcoineja siirretään pörsseihin, se voi tarkoittaa, että Bitcoin-hinta voi kokea suuremman liikkeen.

Massiivisilla Bitcoin-ostoksilla voi helposti olla syvä vaikutus Bitcoinin hintaan, mikä voi vaikuttaa myös rahoitusmarkkinoihin. Jotkut asiantuntijat uskovat, että suuri Bitcoin-hintaromahdus voi vaikuttaa koko maailmantalouteen. Tärkeä Bitcoinin nähtävissä oleva taso on 12 000 dollaria. Jos se siirtyy korkeammalle, voimme ajatella, että digitaalinen omaisuus voisi jatkaa härkätrendiä.

Esimerkiksi kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump testasi positiivisen COVID-19: n, Bitcoinin hinta laski yli 2% vain 30 minuutissa. Tämän vuoden kolmannella vuosineljänneksellä Bitcoin pystyi kuitenkin rekisteröimään 18 prosentin voitot.

Sääntelykysymykset ovat myös tärkeitä auttaakseen kryptovaluuttoja laajentumaan ympäri maailmaa. Ilman selkeää oikeudellista kehystä innovaatioihin voi kohdistua suuria vaikutuksia.

Bitcoinin hintaennuste – TradingView-analyysi – Päivitetty 14. helmikuuta 2021

Bitcoin: 50 000 dollarin peruutus ja My Trading Plan mennessä DLavrov päällä TradingView.com

Tämä analyytikko osoittaa, että BTC ei ole kaukana 50000 dollarin saavuttamisesta. Hänen mielestään on kuitenkin ehdottomasti tärkeää nähdä, miten hintatoiminta kehittyy 50 000 dollarilla. Hänen mukaansa markkinat ovat tällä hetkellä yliostettuja ja että korjaus saattaa pian tapahtua. RSI-linja on myös saavuttanut yliostetun vyöhykkeen.

Hän tarkastelee myös MAXD-histogrammia ja vertaa sitä vuoden 2017 härkämarkkinoiden huipulle, kun BTC saavutti 20000 dollaria. Hän katsoo, että BTC voisi lopulta palata 50 000 dollarista 30 000 dollariin ja avata swingin ja pitkäaikaiset kaupat korjauksen jälkeen käyttämällä erilaisia ​​peruutussignaaleja.

Bitcoin Psycology -huijaussivu “Popped The Bubble” mennessä ArShevelev päällä TradingView.com

Analyytikon mukaan salauskauppiaiden on ymmärrettävä, että voisimme olla uusilla karhumarkkinoilla. Hän näyttää kuinka Bitcoin on saavuttanut huippunsa 41700 dollaria ja sitten se aloitti uuden karhutrendin, joka voi kestää paitsi muutama viikko myös loppuvuoden. 

Elinkeinonharjoittaja osoittaa, että viimeaikainen hintojen nousu 38 000 dollariin oli hetki, jolloin Bitcoin saavutti “takaisin normaaliin” -vaiheen ja voisimme siirtyä kohti uutta isoa kaatumista. Tämä voi tapahtua koko vuoden 2021 tai jopa vuonna 2022. 

Kuten analyytikko sanoo, paras asia on olla aina nöyrä kaupankäynnin aikana kryptovaluutoilla ja noudattaa taloudellista suunnitelmaa.

BTC Fibo -laajennustasot, 46K ensimmäinen kohde mennessä PADTA päällä TradingView.com

Kuten analyytikko osoittaa tässä hinta-analyysissä, Bitcoinilla käydään kauppaa symmetrisessä kolmiossa, joka alkoi jo joulukuussa 2020. Viime tuntien aikana virtuaalivaluutta on ollut lähellä tämän kolmion alariviä.. 

On erittäin tärkeää, että virtuaalivaluutta nousee korkeammalle jatkaakseen suuntaustaan. Jos ei, voimme nähdä BTC: n alenevan. Analyytikko katsoo, että seuraava tavoite on, että Bitcoin siirtyy 46 000 USDT: n hintatasolle tulevina viikkoina. Näin käy, jos BTC irtoaa kolmiosta, jossa sillä parhaillaan käydään kauppaa.

Kuilu on kasvanut! mennessä mira000 päällä TradingView.com

Analyytikon mukaan BTC / USDT katsoo, että voi olla mahdollista päästä tukilinjaan, joka on tällä hetkellä noin 25 000 dollaria. Kuten hän selittää, tämä voi olla hyvä tilaisuus ostaa lisää BTC: tä. Tällä hetkellä Bitcoin on juuri ylittänyt 34 000 dollaria ja se voi jatkaa kasvuaan tulevina kuukausina. 

Sen lisäksi hän selitti, että koska korjausta ei ole tapahtunut viime kuukausina, seuraava salauksen pudotus voi tapahtua seuraavina kuukausina. Tämä näyttää markkinoilta erittäin epäterveelliseltä, mikä tarkoittaa, että BTC: n olisi tarpeen palata kiireellisesti takaisin todellisen kasvun linjaan.

BTC-ennuste mennessä Forex_Fox päällä TradingView.com

Forex Fox näkee Bitcoinin koskettavan suuren nousevan ja laajenevan kolmion rakenteen yläosaa toisen kerran. Tämä on samanlainen kuin edellinen hintatoiminta, jonka analyytikko näyttää kaaviossa. Koska näemme, että tämä on jo tapahtunut aiemmin, analyytikko katsoo, että tämä polku voi olla todennäköisin, että Bitcoin seuraa. 

Hän on myös todennut, että digitaalinen valuutta liikkuu ylemmän kolmion vastusta pitkin, kunnes kunnollinen paluu tukilinjojen testaamiseksi. Suuri liike kohti 28 000 USDT: tä voi kuitenkin tulla lähitulevaisuudessa, ja monet kauppiaat eivät voineet olla valmiita tähän.

Asiantuntijan Bitcoin-hintaennuste 

Adam Backin mukaan Blockstream Bitcoinin toimitusjohtaja voi ylittää kaikkien aikojen ennätyksensä, 20 000 dollaria, vuoden 2020 loppuun mennessä, kun otetaan huomioon puolittuminen ja muiden tekniikan perusteiden toteutuessa. Hän on optimistinen, että se voi nousta jopa 100 000 dollariin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun 100 000 dollaria on Bitcoinin hinnan pääkohde tulevaisuudessa. Muut asiantuntijat uskovat, että Bitcoin voi nousta 50000 dollariin vuoden 2020 puolittamistapahtuman jälkeen. 

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao, joka tunnetaan paremmin nimellä CZ, näkee teollisuuden kasvavan pitkällä aikavälillä, ja tämä todennäköisesti nostaa hintaa korkeammalle. Hän uskoo, että institutionaalisten toimijoiden lisääntyvä kiinnostus merkitsee nousevia markkinoita vuonna 2020.

Bitfinexin teknologiajohtaja Paolo Ardoino sanoo, että hän ei odota Bitcoinin laskevan alle 6 000 dollarin rajan vuonna 2020, vaikka voisimme todistaa jonkin verran FUDia ennen puolittamista. Kaiken kaikkiaan hän näkee hinnan olevan vähintään 20 000 dollaria päivän loppuun mennessä. 

Marc P. Bernegger, joka on fintech-sijoittaja Crypto Finance -yhtiössä, näkee Bitcoinin hinnan nousevan jopa 55 000 dollariin ja jopa 22 000 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä. Hän näkee tulevan puolittumisen ja institutionaalisten varojen tulon tärkeimpinä tekijöinä. Siitä huolimatta Tim Draper uskoo, että Bitcoinin puolittaminen ei tule olemaan tärkein katalysaattori Bitcoinin hintojen nousulle tulevina vuosina tai kuukausina. 

Poolinin varapresidentti Alejandro De La Torre tarjoaa vaatimattoman ennusteen, joka on 5000–14 000 dollaria vuoden loppuun mennessä.. 

BitMEXin toimitusjohtaja Arthur Hayes näkee Bitcoinin tarkistavan kaikkien aikojensa korkeimman $ 20 000: n ja jopa murtautuvan, kun inflaatio ja arvokertomusten varasto tarttuu. Pitäisikö palata karhualueelle, sen hinta on noin 3000 dollaria.

Celsiuksen toimitusjohtaja Alex Mashinsky näkee Bitcoinin hinnan nousevan yli 25 000 dollarin muutaman kuukauden puolittamisen jälkeen. Toimitusjohtaja on nimetty viime vuosikymmenen parhaiten tuottavaksi omaisuudeksi, eikä se näe mitään syytä, miksi Bitcoin ei hallitse seuraavaa.

YouTube, Techin YouTube-vaikuttaja, näkee Bitcoinin saavuttavan vähintään 3400 dollaria ja enintään 200000 dollaria. Hei, kaikki on mahdollista salauksessa!

YouTube-kanavan DataDashin perustaja Nicholas Merten näkee Bitcoinin saavuttavan vähintään vähintään 16 000 dollaria ja enintään 24 000 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä. Hän mainitsee institutionaalisten sijoittajien kasvun puolittamisen ja PlusTokenin BTC: n ja ETH: n myynnin lopettamisen. pääkuljettajat.

Bitcoin Suisse AG: n perustaja ja puheenjohtaja Niklas Nikolajsen uskoo, ettei kukaan voi ennustaa tarkasti Bitcoinin hintaa; Kuitenkin vuosi 2020 on kuin vuosi 2016, jolloin positiivinen trendi alkaa ja hinta voi nousta kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle. Tässä mielessä hänen maksimi vuodelle on 17000 dollaria ja vähintään 5900 dollaria. 

Nicholas Merten katsoo, että voi olla mahdollista, että Bitcoin lopulta osuu 200 000 dollariin kolikkoa kohden.

On monia analyytikkoja, jotka uskovat, että Bitcoin voi saavuttaa uusia huippuja tulevaisuudessa. Nimettömän analyytikon mielestä Bitcoin voi nousta 500 000 dollariin seuraavina vuosina.

Bitcoinin usein kysytyt kysymykset (UKK) 

Kuka loi Bitcoinin?

Bitcoinin loi henkilö tai ryhmä ihmisiä salanimellä Satoshi Nakamoto. 

Milloin Bitcoin käynnistettiin? 

Bitcoin.org-verkkotunnus rekisteröitiin 18. elokuuta 2008. Kaksi kuukautta myöhemmin, 31. lokakuuta, linkki Bitcoin-julkaisuun lähetettiin salauksen postituslistalle. 3. tammikuuta 2009 Bitcoin-verkko käynnistettiin Nakamoton kaivamalla ensimmäisen lohkon.

Onko Bitcoin hajautettu?

Bitcoin on hajautettu kryptovaluutta, jolla ei ole yhtä järjestelmänvalvojaa tai keskusviranomaista.

Onko Bitcoin todiste panoksesta? 

Ei, Bitcoin käyttää Proof of Work (PoW) -konsensusalgoritmia, joka vaatii osallistujasolmun todistamaan tekemänsä ja lähettämänsä työn, antaa heille oikeuden saada oikeus lisätä uusia tapahtumia lohkoketjuun.

Onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Jos aiot käyttää hyviä tosiasioita, yli 9 000 000 prosentin tuotto kymmenessä vuodessa tarkoittaa, että se on paras sijoitus! Bitcoinin hinta nousee vain tulevaisuudessa, kun tarjonta vähenee, ja salaus saa suosiota massojen keskuudessa. Jopa koronavirus on tuonut tietoisuutta virtuaalivaluutoista, kun ihmiset ja hallitukset ymmärtävät virtuaalivaluutan tarpeen paperirahan koskettamiseen verrattuna. 

Menee Bitcoin nousemaan? 

Kun puolittuvat nurkan takana ja ennätysten perusteella, uskomme Bitcoinin hinnan nousevan vuonna 2020. Ennusteenamme on ainakin 15 000 dollarin raja, mutta emme sulje pois mahdollisuutta, että kolikko ylittää kaikkien aikojensa korkeimman tason. 

Mistä ostaa Bitcoinia?

Koska Bitcoin on suosituin salausvaluutta, on olemassa useita tapoja ostaa Bitcoin, mukaan lukien luotto- / maksukorttien käyttö Coibasessa, Coinmamassa, CEX.IO: ssa, BitPandassa ja monissa muissa. 

Voit ostaa Bitcoinia käyttämällä pankkitiliä / siirtoa Coinbasessa, Coinmamassa, BitPandassa ja monissa muissa.

Voit ostaa Bitcoinia käteisellä LocalBitcoinsilla, BitQuickilla ja Wall of Coinsilla.

BTC: tä voi ostaa Bitcoin-automaateista, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa ja joissa on yli 5000 konetta.

On myös mahdollista ostaa Bitcoinia PayPalin avulla, vaikka palkkiot ovatkin melko korkeat.

Osta Bitcoin Binancesta tänään

Onko Bitcoin kuollut?

Kymmenen vuoden ajan Bitcoinin käynnistämisen jälkeen saatujen todisteiden perusteella sanomme, että se on elossa ja potkaisee, eikä ole mitään syytä, miksi sen ei pitäisi jatkua pitkään.

Onko Bitcoin parempi kuin Ethereum? 

Bitcoinin maksimalisti sanoo kyllä, ja Ethereum die-hards sanoo Etherumin olevan parempi. Molemmat ovat kuitenkin ihmetekniikoita, jotka tarjoavat käyttäjille erilaisia ​​etuja.  

Epäonnistuuinko Bitcoin? 

Bitcoinin epäonnistuminen on erittäin epätodennäköistä, koska olemme nähneet sen kehityksen ja rahoituksen olevan terveellisempää kuin koskaan ennen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner