Binance Coin (BNB) -ennuste 2021 – Asiantuntijat ottavat ja nousevat tekniseen näkymään

(Päivitetty 13. helmikuuta 2020)  Binance-kolikon vuosi oli mahtava vuonna 2019, vaikka sen kasvu hidastui vuoden toisella puoliskolla. BNB käynnisti useita IEO: ita Binance-käynnistysalustan kautta, ja BNB onnistui ylittämään BTC: n vuoden loppuun mennessä saavuttaen yli 150%: n voitot. Muista tämä merkki jossain vaiheessa vuonna 2019 onnistui rekisteröimään yli 600%: n voitot.

Avain BNB: n menestykseen on ollut se, kuinka Binance Exchange on onnistunut mestarillisesti suunnittelemaan tunnuksen siten, että siitä tulee kaiken kasvavan ekosysteemin jokaisen puolen kattava näkökohta. Toistaiseksi sitä käytetään erilaisten IEO-laitteiden, BEP2-transaktiomaksujen, DEX-listausmaksujen ja BEP2-tunnusten siirtojen ostamiseen.

Tämä lisääntynyt hyödyllisyys tarkoittaa, että BNB toimii edelleen hyvin läpi vuoden 2020.

Tässä kappaleessa aiomme tarkastella asiantuntijalausuntoja ja teknisiä analyyseja, jotka viittaavat siihen, että BNB on asetettu hyviin aikoihin vuonna 2020.

Osta BNB Binancesta tänään!

Asiantuntijoiden mielipide miksi BNB: n hinta nousee

Entinen Coinbasen työntekijä Tomaino uskoo, että BNB-tunnukselle on nouseva tapaus. Hän väittää, että näin on edelleen Binance säilyttää hallitsevansa aseman kryptovaluutanvaihtoalalla. Tämä riippuu siitä, että Binance kehittyy hajautettujen vaihtopalvelujen parannusten myötä. Kolikon hinta nousee.

Mukaan johtava salausjulkaisu, Binance-alusta on onnistuneesti käynnistänyt useita projekteja, kuten BitTorrent-tunnuksen (BTT) ja Fetch.AI (FET) -merkin, ja se aikoo myös elvyttää alkuperäiset kolikotarjonnan luomalla laadukkaita tunnuksia, joissa on vahvat käyttäjätapaukset, mikä kannustaa massiiviseen osallistumiseen. Tällainen kehitys lisää BNB: n omaksumista ja nostaa sen hintaa. 

 Messari kertoi, että BNB: n ROI viimeisen vuoden aikana oli 154%. Viimeisten kuuden kuukauden aikana sijoitetun pääoman tuottoprosentti nousi 560 prosenttiin. Osa syystä on alustan strategia “polttaa” usein BNB: tä toimittajan supistamiseksi. Todistetuksi strategiaksi tämä osoittaa, että kolikon hinta nousee. 

Lisäksi, WalleInvestor.com uskoo, että Binance Coin on kannattava sijoitusvaihtoehto. Sivuston pitkän aikavälin ennusteiden mukaan kasvua odotetaan. Hintaennuste vuodelle 2024-06-22 on 71,763 dollaria. Viiden vuoden investoinnilla sijoitetun pääoman tuottoprosentin odotetaan olevan + 93%. Tämä ennuste perustuu aiempaan ja nykyiseen Binance-alustan kehitykseen ja sen tulevaisuuden suunnitelmiin. 

Osta BNB Binancesta tänään!

Muut tekijät, jotka lupaavat nostaa BNB: n hintaa entisestään.

BNB: stä tulee nopeasti seuraava ICO-tunnus

IEO: n varainhankintamallin näkyvyydellä on ollut ratkaiseva rooli BNB: n kasvussa. Binance piti lupauksensa tukea vähintään yhtä projektia joka kuukausi sen kautta laukaisualusta.

Vuoden loppuun mennessä vaihto oli järjestänyt IEO: ta yksitoista erilaista hanketta varten; BitTorrent, Fetch.AI, Celer, Matic, Harmony, Elrond, WINk, Perlin, Band, Kava ja Troy.


Launchpad antaa projektien antaa tunnuksiaan Binance-ketjuun, joka tarjoaa yksinkertaisen ja vähemmän virhealtisen alustan älykkään sopimuskoodin kirjoittamiseen verrattuna.

Se tarjoaa myös hankkeille mahdollisuuden saada tunnuksensa Binance DEX -listalle yhteisön äänestämällä.

Osallistumiseen tarvitaan BNB, ja tämä selittää, miksi näimme symbolisen arvon nousun vuonna 2019. Kun tänä vuonna on tarkoitus käynnistää enemmän IEO: ita, voimme odottaa BNB: n hinnan nousevan edelleen. Kirjoitushetkellä Binance Coin on maailman kymmenen parhaan kryptovaluutan joukossa yrityksen viime vuosina toteuttamien suunnitelmien ansiosta.

Voit nyt ostaa kiinteistöjä BNB: n avulla

10. lokakuuta 2018 Propy, kiinteistöyritys, joka hyväksyy maksut kryptovaluutoissa, ilmoitti ottavansa BNB: tä kiinteistöjen ostamiseen. Ilmoitus tehtiin Twitterin kautta, ja Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao oli innoissaan:

”Propy hyväksyy BNB: n kotiostamiseen! @Binance Chain on tulossa ja $ BNB, joka on tänään arvokas myymälä, muuttuu ohjelmoitavaksi rahaksi. Nopeasti kasvavalle BNB-yhteisölle mahdollistamme sijoittamisen kiinteistöihin helposti paperittamalla Propyllä. “

Propy on maailmanlaajuinen kiinteistötori, jolla on hajautettu omistusoikeusrekisteri. Lisäämällä BNB maksuvaihtoehtona yrityksen takana oleva tiimi pyrkii ratkaisemaan kansainvälisiä kiinteistökauppoja haittaavat ongelmat.

He pyrkivät myös luomaan yhtenäisen kiinteistökaupan ja omaisuudensiirtofoorumin globaalille kiinteistöalalle.

Propy käyttää älykkäitä sopimuksia yhdistääkseen ostajia, myyjiä, välittäjiä ja turvatalletustoiminnan edustajia.

Tämä siirto on merkittävä Binance Coinille, koska kun yhä useammat ihmiset päättävät maksaa omaisuudestaan ​​BNB: n avulla, heidän hintansa nousee korkeammalle.

Maksa lennostasi BNB: n avulla

Äskettäin Binance aloitti yhteistyön australialaisen TravelBitin kanssa luodakseen myyntipisteen lentokentille sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Kumppanuudessa Binance investoi 2,5 miljoonaa dollaria käynnistykseen. Toistaiseksi yhtiö on onnistunut käynnistämään maksujärjestelmän Brisbanen lentokentällä.

Binancen sijoittamalla rahalla TravelBit aikoo perustaa kryptovaluuttamaksupäätteet muille suurille lentokentille ympäri maailmaa Se on liike, joka nopeuttaa salauksen massan käyttöönottoa.

Tällä hetkellä uudet POS-päätelaitteet hyväksyvät vain salatut kolikot – Bitcoin, Ethereum ja Litecoin. Ja hyvin pian BNB lisätään luetteloon. Mitä tämä voisi tarkoittaa BNB: n hinnalle? Meidän on katsottava, mutta se voi olla valtava, koska matkailuala koskettaa miljardeja.

TravelBit kuvaa itseään maailman ensimmäiseksi digitaalisen valuutan lentokentäksi. Yhdessä Binancen kanssa molemmat aikovat edistää blockchain-pohjaisia ​​tekniikoita maailmanlaajuisesti.

Kumppanuudesta Changpeng Zhao sanoi:

“Todellinen käyttö on tärkein tekijä kryptovaluuttojen käyttöönotossa. On vaikea kuvitella parempaa esimerkkiä kryptovaluutan käytöstä kuin matkustamisesta heti, kun laskeudut vieraaseen maahan, saatat löytää paikallisen valuutan puutteen. “

Yhteenvetona voidaan todeta, että nämä kolme tapausta osoittavat Binance-kolikon kasvavan hyväksynnän. On turvallista odottaa, että tämä käyttöönotto heijastuu pian hintaan.

Pienemmissä uutisissa BNB näkee edelleen Binance.comin käyttämien eri strategioiden sijoituskiinnostuksen. Jotkut niistä sisältävät:

  1. Pienemmät transaktiomaksut, kun sitä käytetään kaupankäynnin kohteena olevana kryptovaluuttana Binance-pörssissä.
  2. Erilaiset kauppakilpailut, jotka jakavat säännöllisesti BNB-rahakkeita palkinnoksi. Binancen Twitter-syöte on toimittanut joitain yksityiskohtia viimeisimmästä Binance-kilpailusta, joka antaa 8000 BNB-rahaketta.
  3. Binancen maailmanlaajuinen laajentuminen, joka on äskettäin avannut Afrikan toimiston Ugandaan.

Osta BNB Binancesta tänään!

Binance Coinin (BNB) hintaennuste TradingView-analyysi päivitetty 13. helmikuuta 2020

BNB Sisäänpääsy vihreän tunnin palkin jälkeen, sulkeutuu POC: n yläpuolelle mennessä zweiprozent päällä TradingView.com

Binance-pörssissä tällä hetkellä käydyt BNB / USDT-kaupankäyntiparit saatetaan lisätä analyytikon mukaan. Hän kuitenkin mainitsi, että hän ei lyhennä sitä nyt. Hänen sanojensa mukaan salausmarkkinoilla on yleensä sunnuntaina korjauksia. Tämä yleensä ajaa hintoja alaspäin, koska monet ostajat toimivat viikon aikana. 

Sen lisäksi hän totesi, että hinta todella hyppää aikaisemmalle POC-tasolle. Siksi aggressiivinen merkintä voi olla nyt tai vedon aikana, kunhan 1 tunnin pylväs sulkeutuu tämän päivän POC: n yläpuolelle. On myös syytä mainita, että kolikko on kasvanut voimakkaasti, mikä ei ole normaalia useimmilla markkinoilla.

OCO Binance -kolikko mennessä Wesley-Oliveira päällä TradingView.com

Analyysi osoittaa, että BNB: n digitaalisen omaisuuden tuntikaaviossa on pään ja hartioiden kuvio, joka on saavuttamassa lopullisen vaiheen. Kolikon hinta on 45,16 USDT ensimmäisessä olkapäässä, 47 USDT päähän, ja se voi jatkaa kasvuaan myös tulevaisuudessa, ellei toinen olka muodostu kokonaan. 

Jos kolmas olka tapahtuu, kolikon hinta voi nousta 39,59 USDT kolikkoa kohti tai jopa alhaisempi. Analyytikko osoittaa kaaviosta, että BNB: llä on tukitaso, joka voisi auttaa ylläpitämään sen hintaa.

Binance Coin (BNB) – 16. tammikuuta mennessä readCrypto päällä TradingView.com

Binance Coin (BNB) -analyytikon mukaan sijoittajien ja kauppiaiden tulisi tarkkailla kaavion osista 38.1558 – 45.0221 poikkeavia liikkeitä. Lisäksi erittäin tärkeä taso tulee olemaan 41,5580 hintatasolla. Tämä on erittäin tärkeää ymmärtää BNB: n digitaalisen omaisuuden suunta. 

Analyytikko sanoo, että jos pudotamme 36,3618: sta 38,1558: een, voimme siirtyä 29,84 USDT: hen per BNB. Tämä tarkoittaa, että meidän pitäisi käyttää lyhyttä pysähdysmenetystä. Lisäksi hänen mielestään on erittäin tärkeää seurata markkinoita, koska BNB voi jatkaa kasvuaan.

BNB / USDT: Seuraavat kynttilät ovat kriittisiä mennessä Helical_Trades päällä TradingView.com

BNB on hylätty vastustusvyöhykkeeltä ja se on nyt erittäin tärkeällä tukialueella. Tämän tukivyöhykkeen on autettava BNB: n hintaa jatkamaan nousuaan. Seuraava kohta on vastus 39 dollaria per BNB. 

Analyytikon mukaan tällä tasolla on mahdollista odottaa palautumista. Tuntikaavion EMA 100 tukee myös liikettä, jonka analyytikko nyt näkee. Lisäksi, jos kynttilä sulkeutuu alle 47 dollarin, BNB: n virtuaalivaluutta voi liikkua alaspäin ja testata 35,5 dollarin tason uudelleen. Nykyinen kynttilä on kriittinen ja seuraavat tunnit ovat erittäin tärkeitä.

Binance Coin (BNB) – 17. joulukuuta mennessä readCrypto päällä TradingView.com

Analyytikko katsoo, että BNB: llä voi olla mahdollista saada tukea 29,84 USDT: n tasolla ja nousta korkeammalle. Saattaa olla mahdollista mennä 35,488 USDT kolikkoa kohden. Jos digitaalinen valuutta pystyy saamaan tukea yli 35,48-tason, on mahdollista nähdä digitaalinen valuutta uuden korkean tason testaamiseksi. 

Markkinat kasvavat edelleen, ja myös atlootit liikkuvat korkeammalle Bitcoinin kanssa. Jos BNB ei pysty ylläpitämään nykyisiä kasvunopeuksia ja se putoaa, voimme nähdä 26,316 USDT-pisteen. Siksi meillä pitäisi olla stop loss oikealla alueella voiton ja tappion säilyttämiseksi.

Osta BNB Binancesta tänään!

Yllä olevasta analyysistä, asiantuntijalausunnoista ja salaustuotemarkkinoiden yleisestä nousutunnelmasta on selvää, että tämä olisi täydellinen aika saada käsiinsä BNB: tä. Varsinkin nyt, kun markkinat ovat vetäytyneet valmistautuessaan seuraavaan ralliin, kun siirrymme lähemmäksi vuoden viimeistä vuosineljännestä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map