3 syytä miksi OMG-hinta voi nousta pian

OmiseGo (OMG) on blockchain-projekti, joka pyrkii hajauttamaan maksuverkkoja ja luomaan avoimen, julkisen rahoitusjärjestelmän. Alustan ainoa tavoite on tarjota ratkaisu maksuprosessoreiden, rahoituslaitosten ja yhdyskäytävien keskinäiseen koordinointiongelmaan.

Siitä lähtien, kun se oli lanseerattu vuonna 2013, Omise on vakiinnuttanut asemansa johtajana Aasian finanssitekniikan alueella. Se tarjoaa yhden suurimmista verkkomaksamisen hyväksyttävistä ratkaisuista Thaimaassa ja Kaakkois-Aasiassa. Alusta käyttää OMG: tä natiivivaluuttana – ERC-20-tunnuksena.

Viime vuonna OMG: stä tuli ensimmäinen Ethereum-pohjainen merkki, joka ylitti miljardin dollarin markkina-arvon, mutta OMG: n hinta on sittemmin uponnut muiden salausmarkkinoiden kanssa. Kaupankäynnin kohteena on tällä hetkellä 3,37 dollaria markkina-arvo 472 miljoonaa dollaria.

OMG: n hintakehitys

Projektin ympärillä on kuitenkin tapahtunut myönteistä kehitystä, joka lupaa palauttaa tunnuksen entiseen loistoonsa. Seuraavassa tarkastellaan kolmea viimeaikaista kehitystä, jotka nostavat OMG: n hintaa.

Plasman välitön toteutus

OmiseGo on asetettu ensimmäisenä kryptovaluuttana, joka toteuttaa plasman Ethereum-lohkoketjussa. Se on asia, josta monet ihmiset ovat innoissaan. Äskettäin projekti julkaisi päivityksen Plasman kehityksessä, ja näyttää siltä, ​​että ne eivät ole kaukana täysimääräisestä toteutuksesta.

Plasma on blockchain-skaalausratkaisu. Se on Vitalik Buterinin ja Joseph Poonin salaman verkoston yhteisluoja.

Plasma mahdollistaa lohkoketjujen rakentamisen lohkoketjuille. Joten esimerkiksi Ethereumin lohkoketjun päälle rakennettavaa lohkoketjua kutsutaan lapsiketjuiksi. Näillä lapsiketjuilla voi olla myös lapsiketjuja ja niin edelleen.

Yksinkertaisesti sanottuna, plasma on monia lohkoketjuja, jotka haarautuvat emoketjusta ja jotka kaikki liittyvät yhteen päälohkoketjuun. OmiseGO: n tapauksessa näitä lohkoketjuhaaroja käytetään monimutkaisten toimintojen suorittamiseen, ja tämä vie kuorman pääketjulta.

Se johtaa nopeampiin nopeuksiin ja alhaisempiin transaktiomaksuihin, koska pääketjun ei tarvitse toistaa näitä toimintoja.

OmiseGO aloitti Tesuji Plasman kehittämisen ja testaamisen tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Joten, kun annamme viimeisen vuosineljänneksen, edistyminen on ollut tasaista viimeisimmän päivityksen kanssa, johon liittyy Watcher-sovellusliittymä, joka otetaan käyttöön sisäisessä OmiseGo-testnetissä.

Global Brains Investment

Mukaan lehdistötiedote äskettäin julkaissut japanilainen pääomasijoitusyhtiö Global Brain on sijoittanut julkistamattoman määrän Omise Holdingsiin. Investoinnin tarkoituksena on rahoittaa Omisin laajentumista Japanissa.

Global Brain tukee myös OmiseGo-aloitetta sellaisen rahoitusinfrastruktuurin kehittämiseksi, joka isännöi PayPalin kaltaista maksujärjestelmää ja rahalähetyspalvelua sekä Ethereumin ohjaamaa hajautettua vaihtoa..


Omistin tavoitteena on aina ollut yrittää parantaa perinteistä rahoitusinfrastruktuuria käyttämällä innovatiivisia työkaluja, kun se pyrkii laajentamaan palveluitaan uusille alueille. Lehdistötiedotteessa yhtiö toteaa:

“Globaali laajentuminen on keskeinen kasvun veturi yrityksille ympäri maailmaa, mutta rahoitustapahtumia käsittelevät perintöalustat, jotka on rakennettu infrastruktuureille, joita ei ole tarkoitettu tukemaan maailmanlaajuisia kaupan tarpeita. Globaalin kaupan ja väestöliikkeen kasvaessa kyky suorittaa maksuja milloin ja missä tahansa on välttämätöntä. “

Se selittää, miksi alusta on lisääntynyt käyttöönotto. Kun Omise jatkaa pyrkimyksiään ottaa yritys käyttöön Aasiassa, voimme odottaa OMG: n hinnan nousevan.

McDonald’s OmiseGo Blockchain -ekosysteemin toteutus

Syyskuussa 2017 McDonalds Thailand solmi kumppanuuden Omisin kanssa verkkomaksujärjestelmän virtaviivaistamiseksi.

Liikenne sekä verkkosivustolla että mobiilisovelluksessa kasvoi räjähdysmäisesti, ja ne tarvitsevat välitöntä ratkaisua.

Nopeasti eteenpäin tämän vuoden heinäkuuhun ja näyttää siltä, ​​että McDonald’s on onnistuneesti toteuttanut OmiseGo-blockchain-ekosysteemin.

Vuonna haastatella, julkaistiin 18. heinäkuuta, Hester Chew, McDonald’s Thailandin toimitusjohtaja, iloitsi yrityksensä Omist-yhteistyön tuloksista.

Hän sanoi:

“Kassavirran optimointi McThai-verkkosivustolla ja mobiilisovelluksessa on ollut meille tärkeä painopiste.”

Täällä Omise on osoittanut arvonsa.

Herra Chew kiittää Omistia vähentyneiden maksujen suorittamiseen tarvittavien vaiheiden määrästä ja myös kassalle lähtöjen määrästä. Muutokset, joita hän kuvailee merkittäviksi.

Tällaisen merkittävän kumppanuuden menestys on valtava OmiseGolle, ja sillä on positiivinen vaikutus OMG: n hintaan, kun vastaavia kumppanuuksia solmitaan ja käynnistetään.

Haluatko oppia lisää?

Kiinnostaako OMG-hinnan tulevaisuuden tutkimus? Voit lukea oppaamme OMG: lle täältä.

 

Basililla on kolmen vuoden freelance-kokemus kirjoittamisesta häiritsevistä tekniikoista. Hän keskittyy uutisten ja opetustuotteiden julkaisemiseen; auttaa levittämään Blockchainin evankeliumia. Hän toivoo saavansa oman blockchain-yhtiönsä jonain päivänä; auttaa maailmaa innovatiivisen kirjanpitotekniikan avulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map