ZCash-prisforudsigelse 2020 – hvorfor eksperter mener, at det er bundet til at stige

(Opdateret 5. maj 2020) ZCash (ZEC) er en fremtrædende privatlivs- og sikkerhedsmønt. Prisen på ZEC er faldet fra alle tiders højder nær $ 900 i begyndelsen af ​​2018 til en pris, der i øjeblikket er på $ 64. Da kryptoprisforudsigelser er langt fra enkle i denne analyse, vil vi prøve at se på et par faktorer, der kan skubbe prisen på ZEC opad. Alle digitale valutaer er ustabile og meget komplicerede med priser påvirket af en lang række vitale faktorer, nemlig efterspørgsel, udbud, partnerskaber og tilgængelighed. På denne baggrund skal vi se på, hvorfor eksperter tror, ​​at Zcash vil stige.

Køb ZEC på Binance i dag!

Hvorfor eksperter tror, ​​Zcash vil stige

Ifølge TradingBeasts forventes Zcash at starte året på omkring $ 31. Den maksimale forventede pris er ca. $ 38, og minimumsprisen er ca. $ 26. Mønten forventes at slutte januar på omkring $ 30. Imidlertid forventes ZEC at afslutte 2020-handel på omkring $ 46, og i 2021 kan prisen stige til $ 68.

Zooko Wilcox

Ifølge Zooko Wilcox, administrerende direktør for ECC (Electric Coin Company), firmaet bag den fortrolighedsfokuserede digitale valuta ZCash, har virksomheden tilføjet betydelige ændringer uden for privatlivets fred. Disse ændringer gør privatlivets fred meget mere tilgængeligt og åbner også døren for mobile applikationer. Denne udvikling vil se møntens efterspørgsel stige i de kommende år, hvilket igen vil hæve prisen.

Dan Morehead

Andet fremtrædende investorer som Dan Morehead fra Bitcoin-venturekapitalen Pantera Capital, udtrykte optimisme over møntens funktioner og sagde, at den har flere fordele i forhold til Bitcoin med hensyn til selektiv gennemsigtighed, GPY-minedrift for at forhindre centralisering og potentielt har mere effektiv styring.

Deloittes Blockchain-eksperter

En af Deloittes blockchain-specialister, Davis, angivet at eftersom popularitet tiltrækker kapital, vil zcash stige, da det var hurtigt ude af porten og har formået at opbygge en stærk tilhænger uanset nogle af dens svagheder. Det betyder, at mønten har en lys fremtid, og entusiaster bør se frem til en prisstigning i fremtiden.

Køb ZEC på Binance i dag!

Andre faktorer, der kører prisen på ZCash i 2019

Der er ikke en hel masse optimisme i prisen, der går opad i øjeblikket med en vigtig og vital undtagelse: en notering på Coinbase. Vi undersøger, hvad det kan gøre for Zcash-prisen, og hvor det kan lande ved udgangen af ​​året.

Læs vores fulde dækning af ZCash-noteringen på Coinbase Pro i slutningen af ​​2018. Eller hvis du er interesseret i at erhverve ZEC, kan du læse om, hvordan man miner det i vores guide her.

Bygget på videnskab

Først begynder historien om ZEC dog for mange år siden med teknologer, der er interesserede i at skabe en mønt, der kunne bruge nul-vidensbeviser; en evne, der skjuler transaktionsoplysninger, som andre mønter udsatte. Teknologien blev set som innovativ dengang, som den er nu, og den er blevet rost af mange i kryptoverdenen for dens evne til at fuldføre privatisering af en transaktion. Få mønter kan gøre dette, og på det tidspunkt var det en mønt, der ikke kun kopierede Bitcoin, men fornyede sig på ideen, som Satoshi først lagde ud.

Som sit eget websted siger, er Zcash det bygget på videnskab. Og det er godt – det er et projekt, der stadig er helt dedikeret til den mission, det satte sig for at nå. Igen kan ikke alle projekter sige dette.

Men det betyder også, at det ikke er et projekt, der er alt for beskæftiget med sin egen handelspris og heller ikke laver et højt niveau af markedsføring for at få brugeradoption eller børsnotering. Så det har en ulempe der, især for tidlige investorer.

I stedet fokuserer mærket hårdt på elementerne og fundamentet i privatlivets fred. Du kan se det på dets blog—Som er fyldt mere med perspektivstykker end markedsføring af foder eller investorrelationer. Og sådan er Zcash bare. Som det fremgår af det seneste indlæg, er projektet fokuseret på dets eksperiment “at ryste økonomiske fundament og opbygge en fremtid, der ærer alle mennesker til alle tider.”

Ikke hver mønt bliver TRON og får Justin Sun til at tweet om nye opdateringer dagligt for at tiltrække nye øjne til projektet.

Men hvis Zcash kan få succes i sin vision og give en mønt, der udveksles med denne roste teknologi, udvekslinger, der ikke kan spores, så har ZEC-prisen en masse værdi til at bakke op.

Coinbase-noteringseffekten på ZCash-prisen

Og det er klart, hvad Coinbase så, da det meddelte i juli, at det kiggede på ZEC blandt kun fire andre mønter, der skulle vises på sin platform. Det gav ingen tidslinje, men kun nyheden om, at USAs største børs overvejede at tilføje en ZEC-fiat rampe, så prisen hoppe 40%.

Og lige nu ser vi Coinbase-effekten i fuld gang. En af de andre mønter, der er anført i den gruppe på fem, var 0x (ZRX), som blev tilføjet til Coinbase Pro i dag. Mønten oplevede en stigning på 20% på sin USD-værdi og mere på dens BTC-forhold, da andre mønter faldt. Det samme vil sandsynligvis ske, når Zcash er noteret på Coinbase, og ZEC-prisen vil se et løft fra nye forbrugerinteresser.

Da Zcash er fokuseret på at øge sit tekniske eksperiment og samarbejde med videnskabelige teams, der kan arbejde med sin zk-SNARKs-teknologi, vil Zcash-prisen stole på Coinbase.

Køb ZEC på Binance i dag!

ZCASH (ZEC) Price Prediction TradingView Analyse Opdateret 5. maj 2020

ZEC / BTC DAGLIG KORT EDIT ved MarcelvvTradingView.com

Analytikeren siger, at ZEC holder sig stærk. Mønten bevæger sig inde i kanalen med god reaktion fra kanalstøtten og stor volumeninjektion efter BTC-pumpe, hvilket er et godt tegn og ser ud til at gå højere. På diagrammet finder du nogle kortvarige mål, men husk, BTC påvirker alle altcoins.

Gå ikke glip af den store købsmulighed i ZECBTC ved PrognosebyTradingView.com

Analytikeren tilbyder følgende handelsforslag; der er en mulighed for midlertidig retracement til den foreslåede supportlinje (0.0057). i så fald kan handlende indstille ordrer baseret på prishandling, som forventes at nå kortsigtede mål.

Teknisk analyse:

. ZECBTC er inden for en rækkevidde, og starten på en uptrend forventes.

.Prisen er over 21-dages WEMA, der fungerer som en dynamisk support.

. RSI er på 68.

Tag fortjeneste:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = Break under S2

Min aktuelle visning for Zcash (kortkortlagt) ved alanmestreTradingView.com

Analytikeren siger, at vi har bullish indikatorer og priser, der udfordrer modstand.

Den øjeblikkelige modstand er nu EMA200 (0.005663). Således vil ZECBTC fortsætte med at skubbe op, indtil dette niveau går i stykker.

Hvis der ikke kan samles nok momentum, går priserne tilbage inden næste forsøg.

Vi forbliver bullish, selvom priserne falder under supporten.

Vi forventer en stærk afvisning efter, hvis et sådant scenario finder sted (blå pil).

Konklusion

For nylig udgav Zcash Foundation en styringsprotokol, der vil hjælpe decentralisering af platformens blockchain. En afgørende faktor, der er inkluderet i regeringsdokumentet, er at producere konkrete planer / politikker, der vil fremme samfundets mål. Det er et skridt, der vil hjælpe Zcash med at styrke sit greb om altcoin-markedet og også være positivt for prisen på ZEC.

Indtil videre har hele markedet vist en bullish stemning, der får os til at tro, at vi er i et tyremarked. Det er det perfekte tidspunkt for investorer at tilføje noget ZEC til deres portefølje efter den lille tilbagetrækning, vi har set de sidste to uger, da markedet forbereder sig på at rally igen.

Køb ZEC på Binance i dag!

Vil du læse mere? Læs vores dækning af ZCash-listen på Coinbase Pro i slutningen af ​​2018. Eller hvis du er interesseret i at erhverve ZEC, kan du læse om, hvordan man udvinder den i vores guide her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner