Vechain-prisforudsigelse 2021 – Eksperter tager, bullish teknisk udsigter og partnerskaber, der driver VET-pris

[Opdateret 14. februar 2021] Vechain så ikke slutningen af ​​året, som det havde håbet på efter at have oplevet et angreb i den sidste måned af 2019. Bruddet oplevede, at Vechain Foundation tabte VET-tokens til en værdi af over $ 6 millioner og blev tilskrevet menneskelige fejl, hvilket følgelig førte til platformens CFO træder tilbage. Efter at fonden udsendte en meddelelse om, at de havde rettet fejlen og overlod den endelige beslutning om, hvorvidt de stjålne tokens skulle brændes eller ej til Vechain-samfundet.

Prismæssigt vil VET-token sandsynligvis drage fordel af den kinesiske regering, der omfavner blockchain-teknologien. Sidste oktober sagde præsidenten for Kina Xi Jinping, at anvendelsen af ​​blockchain-teknologien skulle spille en afgørende rolle i den nye teknologiske innovation og industrielle transformation.

I 2020 forventes prisen på VET at være fuld af spidser, og hvis altcoin-markedet oplever en betydelig bullish momentum, kan dette skubbe prisen på symbolet mod $ 0,5 niveauet.

I dette stykke vil vi se på et par ekspert forudsigelser, teknisk analyse og nylige begivenheder, der har potentialet til at skubbe prisen på Vechain højere i år.

Ekspertudtalelse om, hvorfor Vechain vil stige

Du skal holde øje med, hvad kryptoekspert siger om din yndlingsmønts fremtidige pris. Selvom deres forudsigelser muligvis ikke er nøjagtige, påvirker de bestemt markedet. Lad os se på nogle ekspertudtalelser om VeChains fremtidige pris.

Ifølge Roger Ver, også kaldet “Bitcoin Jesus” og en af ​​de mest indflydelsesrige stemmer i kryptosektoren, VeChain har en lys fremtid. Han hævder, at platformens primære mission er at løse problemer i den virkelige verden og har applikationer, der betjener mange industrier. Ver sagde, at så meget som han er interesseret i blockchain, der muliggør en tilladelsesfri peer to peer digital cash system, har VeChain nogle spændende måder at bruge dem til at stoppe forfalskede varer og gøre P2P tilladelsesløse markeder mere pålidelige.

Tim Draper, en legende i Silicon Valley, en kendt investor i mange virksomheder samt en stor tro på digitale valutaer, sluttede sig til VeChain-teamet tidligt sidste år. Dette skridt blev hyldet af VeChain Foundation, der angivet at Draper og platformen har en lignende vision med hensyn til fremtiden for kryptokurver og blockchain-løsninger.

Vechain-prisnyheder

Denne måned har set VeChain stige mere end 100%, og for første gang siden sommeren 2018 har VET brudt det 200-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). Inden for perioden har mønten også formået at bryde en 14 måneder lang nedadgående tendens. Gevinsterne kan tilskrives den kinesiske præsident Xi Jinping, der omfavner blockchain-teknologien.

Dens pris ligger i øjeblikket på omkring $ 0,006 med en markedsværdi på $ 317 millioner efter en ændring på 5,58% i løbet af de sidste 24 timer.

Prisforudsigelsen og udsigterne for de næste 3 til 6 måneder vil være baseret på en konservativ tilgang – men alt kan ske med kryptokurver, og store prisbevægelser kan ske på ethvert tidspunkt, som hvordan Ripple i slutningen af ​​september sidste år gik fra $ 0,32 USD til $ 0,69 USD på få dage.

Baseret på faktorer, der overvejes, vil vores prisforudsigelse for Vechain være fra $ 0,015 til $ 0,028.

Dette skyldes nedenstående faktorer, herunder prisen på THOR (VTHO) tokens og dens anvendelse og transaktioner på VechainThor-platformen.

Virkningen af ​​Vechain THOR på VET-prisen


I sidste ende tror mange, at værdien af ​​VET-token vil komme ned til værdien af ​​THOR, den producerer. Så hvad er værdien af ​​THOR? Vi ved, at den mindste produktionshastighed vil være.00042 THOR pr. VET pr. Dag, men hvor meget er 1 THOR værd?

Vi er ikke helt sikre endnu. Der har ikke været meget THOR-prishandling i de første to måneder, fordi volumen har været lav. Mange synes at ville holde deres THOR, indtil lydstyrken ser ud til at øge prisen.

Det eneste sted, det er tilgængeligt for handel, er også på LBANK-børsen. Dette vil alle ændre sig i de kommende måneder, når OceanEX-handelsplatformen kommer live i slutningen af ​​oktober.

OceanEx kører VechainThors blockchain-platformen, og indehavere vil have mulighed for at konvertere eller geninvestere VTHO lige ind i VET og dermed øge VET-prisen. Dette kan være en af ​​de mange grunde til, at VET-prisen kunne komme tilbage.

Efterspørgslen efter THOR vil også stige, når Vechains virksomhedspartnere begynder at bruge blockchain. Alle i dette øjeblik, da projektet virkelig “kommer til liv”.

De fleste af virksomhederne er i øjeblikket på testnet-kørende testtransaktioner, men dette vil snart ændre sig. Vi forventer snart en overgang til hovednettet, hvor vi vil se et stigende antal transaktions- og smarte kontrakter inden året slutter. Transaktioner kan overvåges Veforge.

Der er mange andre partnerskaber mellem VeChain og anerkendte virksomheder på markedet. For eksempel har de norske kongelige været vidne til VeChain og DNV GL-aftalen for nogle måneder siden. Dette er bestemt bullish for hele kryptomarkedet, der udvides dagligt.

Flere transaktioner kommer betyder mere VET-prispress

Jo flere transaktioner og smarte kontrakter i kæden betyder, at mere VTHO vil blive brændt. Disse transaktioner kræver, at VTHO bruges og brændes.

Da mere VTHO forbrændes, skal virksomhederne gå på markedet for at købe mere VTHO for at udføre blockchain-skrivning. Dette vil således øge værdien af ​​VTHO. Hvis en virksomhed ikke ønsker at gå denne rute, kan den købe erhvervsuddannelse og producere sin egen THOR; et træk, der skal se en prisstigning på den oprindelige mønt (VET), der stadig øger værdien af ​​indehaverne.

Mens alt dette sker, er Vechain i øjeblikket i samtaler med den kinesiske regering om at skabe et nyt kulstoføkosystem – denne gang med flere deltagere (store virksomheder), der kunne. deltage. Dette ville være endnu større end BYD’s Carbon Credit-ansøgning om elektriske køretøjer. Vechain kunne finde sig selv som den primære blockchain for et helt økosystem i den “spores” økonomi inden for kinesiske initiativer.

Vechain-samarbejde med Amazon Web Services

Den 18. februar VeChain annonceret at det havde indgået et samarbejde med Amazon i et skridt, der vil se, at kryptokurrencyens netværk vokser og også øger prisen i de næste par måneder. Blockchain har lanceret en integreret løsning med et enkelt klik i Amazon Web Services-skyen, der giver mange virksomheder mulighed for at implementere hurtige, kompatible og sikre blockchain-applikationer.

Integrationen vil ske gennem VeChains Blockchain as a Service (BaaS), der blev lanceret i 2016. Platformen kombinerer mange forskellige løsninger, herunder identificere verifikation, NFC + RFID-chips, enterprise IT-tjenester og blockchain-kryptering, som alle bruges til at tilbyde en komplet IT-løsning.

BaaS-platformen giver nu forskellige virksomheder mulighed for at opbygge og bruge deres egne blockchain-applikationer, selvom de ikke har nogen tekniske egenskaber. Det vil være lettere for virksomheder at køre deres smarte kontrakter i skyen.

Med et-klik-løsningen bruger VeChains BaaS-løsning AWS CloudFormation og giver kunderne mulighed for kun at implementere et enkelt klik. Dette hjælper med at eliminere den besværlige manuelle implementering, der er forbundet med den nye industri.

Det nye samarbejde blev mødt med spænding blandt VeChain-samfundet, og som i skrivende stund har VeChain gjort opnået 16% i løbet af de sidste 24 timer. Dette positive momentum forventes at fortsætte i løbet af de næste par måneder, da VeChain etablerer sig som den største blockchain-platform.

VeChain arbejder sammen med Walmart China for at drive en fødevaresikkerhedsplatform

Walmart China har for nylig annonceret en ny VeChain-drevet sporbarhedsplatform for fødevarer. Målet er at give forbrugerne mulighed for at få mere information om kvaliteten af ​​den mad, de køber. 

Brugere vil være i stand til at scanne QR-koden fra forskellige produkter, der sælges i Kina og forstå, hvordan de er produceret. 

Scan med din yndlings QR-kodescanner! Jeg brugte Wechat og Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QR kode #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25. juni 2019

Liu Xiaoen, Chief Purchasing Officer for Wal-Mart China, kommenterede:

”Wal-Mart har altid været forpligtet til at blive en forhandler, som forbrugerne har tillid til. I de 23 år siden indrejse i Kina har Wal-Mart konstant stræbt efter at forbedre fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring. Blockchain-teknologi vil hjælpe Wal-Mart med at blive en førende inden for retrospektiv styring af råvarer i detailbranchen. ”

Med dette nye sporbarhedssystem vil det være muligt at se sporbart fersk kød tegne sig for 50% af det samlede salg af pakket fersk kød, grøntsager tegner sig for 40% af det samlede salg for pakkede grøntsager. Desuden vil sporbar fisk og skaldyr tegne sig for 12,5% af det samlede salg af fisk og skaldyr inden udgangen af ​​2020. 

Dette er meget vigtigt for VeChain-indehavere, der forsøger at forstå, hvordan den digitale valuta skal opføre sig i fremtiden. Som pr VeChain Insider, den nylige stigning i transaktioner på VeChainThor blockchain kan relateres til, at Walmart går live on-chain med 23 forskellige produkter. 

Alle transaktioner kræver VTHO, der genereres af VET. Der genereres 37 millioner VTHO hver dag. Mere end 20 millioner VTHO brændes også hver eneste dag. I fremtiden kan antallet af transaktioner vokse, da Walmart forventes at skalere platformen med yderligere 100 produktlinjer. 

Det er værd at nævne, at dette kun bliver en af ​​partnerne til VeChain. Da produktet viser positive resultater i Walmart Kina, kan der være nye interesserede parter i at forbedre deres løsninger ved at implementere blockchain-teknologi gennem VeChain. 

Ifølge teamet bag VeChain kunne der være over 2 millioner daglige transaktioner ved hjælp af Walmart China. Dette ville gøre VeChainThor til et større netværk end Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) tilsammen. 

Der er også andre virksomheder over hele verden, der allerede bruger blockchain-teknologi for at spore forskellige produkter i supermarkeder. Dette er meget positivt for enkeltpersoner, der kunne få mere information om de produkter, de køber i forskellige detailbutikker i forskellige lande. 

Grundlæggende er meget vigtige for et kryptovaluta-netværk. I perioder med svag vækst eller et bjørnemarked er det meget vigtigt for crypto- og blockchain-projekter at forblive aktive og forbedre de løsninger, de tilbyder til enkeltpersoner. VeChain fortsætter med at ekspandere på markedet. Siden begyndelsen af ​​august er antallet af konti med mere end 1 erhvervsuddannelse voksede med næsten 4%. 

Det vil være meget vigtigt for virksomheder at omfavne VeChainThor og forbedre de tilbudte produkter og tjenester. Dette vil hjælpe med at øge vedtagelsen af ​​VeChain og med at øge prisen på det digitale erhvervsuddannelsesaktiv. Flere partnerskaber og aftaler med virksomheder vil være meget bullish for den langsigtede pris på dette digitale aktiv.  

VeChain (VET) Price Prediction TradingView Analyse Opdateret 14. februar 2021

VET varierer sidelæns mellem 0,06 og 0,05 niveauer ved LaksGuyTradingView.com

VET er for nylig brudt under den kortsigtede trendlinje, som analytikeren har vist. Dette kan være et signal, der viser afslutningen på denne kortsigtede rally. Betyder dette, at makrotyretendensen er forbi? Nej. Det betyder, at det for nu er stoppet, og det kan holde en pause. 

Ifølge analytikeren har der været en stram konsolidering mellem 0,06 USDT og 0,05 USDT. Det kunne fortsætte med at bevæge sig inden for dette interval i den næste uge og dage. Ikke desto mindre vil den opfylde den mellemliggende trendlinje og reagere på den (eller måske ikke). Det kan være et godt øjeblik at akkumulere VET som analytikeren sagde.

Prishandling på Vechain VETUSDT ved martinbilusicTradingView.com

Ifølge TradingView-analytikeren fra 23. december og bundprisen på 0,012 USDT er VET vokset. Det er også muligt at se, at der har været et klart stigende støtteniveau, der helt sikkert kunne være vigtigt i de kommende dage og uger. 

Analytikeren mener, at VET helt sikkert kunne bevæge sig mod 0,034 USDT. Ikke desto mindre kunne prisen også bevæge sig nedad og teste 0,024 USDT-regionen som et supportniveau. Ting vil afhænge af, hvordan markedet fortsætter med at bevæge sig i de kommende uger, og om dette også vil have indflydelse på VET / USDT-handelsparret.

VETUSDT, 3 timer, tre poster – rr 1,63, 1,52, 2,59 eller bot exit? ved reggytradesTradingView.com

Som analytikeren allerede viser i diagrammet, handles VETUSD-handelsparret nu i en stigende trekant, som også er en del af en stigende kanal, der kommer fra 2020. De seneste dage har den virtuelle valuta bevæget sig højere, og dette kan være et godt øjeblik at forstå, hvad der kan ske næste. 

Han viser også i dette 2-timers diagram, at vi snart kunne se noget højere volumen og en definition af, om tendensen fortsætter mod højere priser eller ej. Den virtuelle valuta kan fortsætte med at bevæge sig højere, hvis hele kryptomarkedet får endnu et skub højere, inklusive Bitcoin (BTC).

Vechain formation Bullish ved KelitosTradingView.com

VETUSDT digitale valuta har dannet et omvendt hoved og skuldre på 30-minut-diagrammet, der ikke havde mulighed for at bevæge sig højere. Imidlertid ser den digitale valuta ud til at handles over supportniveauet på $ 0,018952 pr. Mønt. Ud over det ser de næste modstandsniveauer ud til at være på $ 0,02 og også på $ 0,0211. 

Analytikeren mente, at H&S kunne skubbe VeChain til nye højder. Dette var imidlertid ikke tilfældet, og nu korrigerer VET den prisstigning, der blev oplevet i slutningen af ​​2020 med et uregelmæssigt mønster, der bevæger sig sidelæns.

VETUSDT kort ved Trader_OMSTradingView.com

For VET / USDT-handelsparret mener analytikeren, at markedet kan falde efter at have oplevet en hurtig prisstigning mellem november og december i år. I 1-D-diagrammet på Binance-børsen ser analytikeren en stærk modstand mellem 0,018743 USDT og 0,01944 USDT. 

Hvis den virtuelle valuta ikke er i stand til at overgå disse niveauer, kan vi muligvis se VET falde til 0,014260 supportregionen, der tidligere fungerede som modstand. Det vil helt sikkert være vigtigt, hvordan hele kryptomarkedet opfører sig for at forstå, hvilke er de mest mulige resultater for dette digitale aktiv i de kommende uger.

Vil du handle for Vechains VET-token? Du kan gøre det med ETH, BTC eller BNB på Binance udveksling. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map