Tron (TRX) prisforudsigelse 2021 – Netværksopgraderinger, kort og langvarig prisanalyse

(Opdateret 13. februar 2020) Lige siden lanceringen af ​​mainnet og overtagelsen af ​​BitTorrent sidste år fortsætter den positive udvikling med Trons vej, der lover at have en positiv indflydelse på prisen på TRX i løbet af de næste par måneder.

Indtil videre har tre store varer flyttet prisen på TRX og vil fortsætte med at påvirke den i den nærmeste fremtid. De inkluderer: den forestående hårde gaffel i Tron Network, integration med Coinpayments og nedtællingen til dens lancering af Virtual Machine (TVM).

Køb Tron on Binance i dag!

Som det ser ud, ligger TRX på # 15 i samlet markedsværdi med en møntpris nær $ .015.

Hvad eksperter synes 

På det seneste har Tron været på vej op, siden det lykkedes at skifte fra Ethereum Blockchain. Platformen er kommet ind i nogle bemærkelsesværdige samarbejde, der ikke glemmer købet af BitTorrent. Platformen har også oplevet en massiv opgradering af privatlivets fred og sikkerhed.

Eksperter kalder Tron fremtiden for underholdning, og de anbefaler, at dette er det rigtige tidspunkt at investere i projektet, da markedet fortsat viser tegn på opadgående bevægelse. For nylig stemplede Justin Sun platformen som “Ethereum-morderen”, da TRON Dapps fortsætter med at dominere kryptovalutamarkedet.

CoinSwitch forventer, at Tron når $ 0,4 i 2020. Men prisen forventes at svinge mere sammenlignet med tidligere år. Derfor forventer platformen, at TRX når toppen af ​​prisen i juli, hvorefter den vil gå ned til $ 0,3 niveauet og til sidst falde endnu mere til $ 0,24 niveauet ved årets udgang.

Udi Wertheimer, en Bitcoin-udvikler, mener, at TRX har potentialet til at slå ETH i 2020. Baseret på den antagelse, skal prisen på TRX stige betydeligt.

Køb Tron on Binance i dag!

Andre faktorer, der har kørt prisen på Tron, inkluderer;

Tron-netværksopgradering

Prisen på Tron (TRX) forventes at stige med en forestående netværksopgradering rundt om hjørnet. TRX er sat på hård gaffel den 28. februar, og ifølge Justin Sun, platformens grundlægger, vil gaffelen have fire hovedopgraderinger.

I en tweet lavet den 24. februar inkluderer de nye funktioner; multi-sig og kontoadministration, der er institutionsklar, den dynamiske energijustering til realtidsydelse, bedre virtuel maskinsikkerhed og eventserver til dApps og 50 procent opgradering af ydeevne fra de nuværende niveauer.

Multisignaturen og kontoadministrationsopgraderingen giver mere sikkerhed for transaktioner på blockchain. I en anden tweet bemærker Justin Sun, at opdateringen er det, der er nødvendigt for institutionelle investorer at blive involveret, og Trons nylige partnerskab med BitGO vil gøre platforminstitutionen klar.


Den dynamiske energistyringssystemopgradering vil forbedre blockchain-effektiviteten og strømline netværkets ydeevne og energistyring.

Den tredje opgradering vil fokusere på ydeevne, selvom der ikke er nogen detaljer om, hvordan 50 procent forbedring vil blive opnået.

Imidlertid har Tron indtil videre formået at overgå Ethereum, når det kommer til transaktionshastigheder.

Den fjerde opgradering vil se nogle sikkerhedsforbedringer og forbedringer på Tron Virtual Machine, der henvender sig til dApp-udviklere. Der vil også være lanceringen af ​​en begivenhedsserver.

Disse opgraderinger forventes at have en positiv indflydelse på prisen på Tron i løbet af de næste par måneder, og dette bør være spændende for alle kryptoinvestorer. Faktisk tillod nogle rygter om et nyt partnerskab mellem Baidu og Tron, at den virtuelle valuta kunne bevæge sig højere.

CoinPayments tilføjer Tron og åbner det op til 2 millioner butikker

Dernæst har Tron været tilføjet CoinPayments-platformen; muliggør TRX-indehavere at bruge valutaen med over 2 millioner handlende internationalt. CoinPayments var en første af sin slags betalingsprocessor, der tillod altcoin-indehavere at bruge deres beholdninger kommercielt, og tilføjelsen af ​​TRX er et løft til den mønt såvel som CoinPayments-platformen. En komplet liste over CoinPayments-handlende kan findes på dets hjemmeside, såvel som de andre mønter, den understøtter.

Dette er bare endnu et skridt i retning af brugbarhed for TRX-token; jo mere af disse skaber højere efterspørgsel efter investorer, kunder og internetbrugere til at holde det. I maj, selvom det var et andet kryptomarked på det tidspunkt, så Verge et seriøst løft for sin Coinpayments-notering, en effekt der muligvis kommer senere for Tron.

Hvis Tron kan fortsætte med at tjene partnerskaber som dette – dem der er fokuseret på TRX’s adoption i den virkelige verden – begynder det at tjene mere af en fordel i forhold til konkurrerende top 20 mønter. Dette positionerer det som en førende kandidat til nye fiat exchange gateways, en fordel diskuteret senere i denne artikel.

Lanceringen af ​​Tron Virtual Machine 

Endelig ser Tron-indehavere med glæde fremad, da vi kun er en uge ude fra lancering af Trons virtuelle maskine (TVM) – det virkelige udgangspunkt for Tron-økosystemet. Med dette vil bygherrer være i stand til at fremstille applikationer i TVM, køre ETH-baserede apps, og Tron-stiftelsen vil arbejde på at udvide sine transaktioner per sekund (TPS) for at vise Trons hastighed mod konkurrenter. Der vil være en live stream og fest for lanceringen af ​​TVM, en milepælsdag for mønten.

TVM er Trons brød og smør. Det er den motor, som Tron kører på, og hvor TRX skal bruges. Tænk på det som App Store eller Google Play-butiksækvivalent for Tron (andre artikler har kaldt det “McGyver” af krypto). Det er her, skabere kan bruge denne teknologi til at skabe fremtiden. Øjne vil være på denne lancering, og hvad der strømmer ind i TVM i de første par uger. En vellykket lancering er afgørende; og vil spille ind i investorer, der ser på TRX.

Langsigtet, hvis Tron kan bruge sin TVM til at bevise, at dens teknologiske aktivering er på niveau med Ethereum, det vil vise investorer, at værdien af ​​de to mønter fortjener at være tættere på hinanden (Ethereum vil naturligvis have smarte kontrakter, men Tron kan være vært for dem gennem TVM). Ethereum, efter markedsværdi, er 20 gange mere værdifuldt end Tron, en afstand, der kan udlignes med positive projekter placeret i den virtuelle maskine.

Køb Tron on Binance i dag!

Langsigtede TRX-prisfaktorer at overveje

Den langsigtede analyse ser på et par forskellige faktorer. Lad os starte med prisbevægelse. TRX ICO ville være på omkring $ 0,0019, en lang vej ned fra, hvor den står i dag, skønt en meget længere vej ned fra møntens all-time high på næsten 30 cent.

Tron havde en af ​​de mere mega-ICO’er; bringer ind $ 70 millioner USD. Fra maj, der var stadig over en million tegnebogadresser holder TRX, bevis for, at mange har holdt fast fra starten, og nye indehavere er blevet medlem.

indsat billede 0

Det næste sted at se er volumen. TRX-lydstyrken er stærk og stabil. Det ser volumen på ca. $ 200 millioner hver dag, giver eller tager, og det er spredt over de to store handelskanaler: USDT-handel og BTC-handel. Blandt der er der ETH-handel, men det højeste af det (på denne særlige dag) er kun $ 5 millioner af $ 200 millioner (2,5%) og fiat-handel, hvoraf den højeste er parret med KRW (ingen overraskelse, koreanere er normalt de højeste fiat-handlende). Men selv dette er kun $ 6,5 millioner. En meget lille del.

Så fiat-handel er stadig ekstremt repræsenteret her. Det betyder, at TRX har en enorm mulighed for at knække mere fiat-salg; hvad enten det er mere KRW eller TKY, eller vigtigere, fiat-transaktioner fra Kina, USA og Europa. Når dette sker (det være sig Coinbase måske for USD-handel), skal vi se en stigning i volumen (ikke alle køber selvfølgelig), der sandsynligvis vil hæve TRX-prisen.

Kinas dybe lommer og Tron

Kina er en fantastisk oplåsning med Tron. Kort sagt, de er ikke med i spillet lige nu (Den kinesiske yuan anslås til at være 1% af den samlede BTC-handel). Vi ser ikke CNY-parring med TRON eller andre mønter, og vi ser ikke kinesiske virksomheder virkelig begyndte at blive investeret i mønten.

Tron er en del af de store kinesiske tre at se på; sammen med NEO og VET. Hvis og hvornår (og det skulle være ‘hvornår’) Kina begynder at varme op til krypto, vil det se ud til at øge sine nationale projekter før internationale. Du kan se dette med VET’er meddelelse om at arbejde med den kinesiske regering. Tron kunne se de samme fordele.

Kinas venturekapital scene er eksploderet som aldrig før. Du kan se diagrammer og en opskrivning her, men det korte er, at VC-virksomheder og store kinesiske teknologivirksomheder pumper penge til startups. At tænde for China-kontakten kan ændre Tron natten over. Selv et antydning om, at Kina vil tillade penge – personlige investorer og institutionelle – tilbage i krypt, kunne fordoble Tron-prisen natten over.

TRON (TRX) Price Prediction TradingView Analyse Opdateret 13. februar 2020

TRXUSDT / 1D ved SadeQ_QiassiTradingView.com

Denne langsigtede erhvervsdrivende mener, at dette er et stort øjeblik for TRX / USDT-handelsparret. Selvom han forbliver neutral omkring hele markedet, mener han, at prisen i øjeblikket er på en modstandszone. Den virtuelle valuta kunne i sidste ende bryde ud af dette område, og prisen kunne helt sikkert bevæge sig højere. 

Analytikeren sagde, at hvis prisen er i stand til at bryde igennem alle modstandsniveauer, kan det være meget svært at stoppe den fra at bevæge sig højere. Konsolideringsområdet, som den erhvervsdrivende viser, ligger mellem 0,047 og 0,054 USDT pr. TRX. TRX all-time high ligger i øjeblikket på 0,40 pr. Mønt.

TRX-USDT ved waqarzaka86TradingView.com

TRX / USDT-handelsparret kan ifølge analytikeren blive bullish i fremtiden. Vi ser, at mønten nu handles til omkring 0,028 USDT. 

Der er en klar modstand på 0,03273 USDT pr. Mønt, der ikke kunne lade prisen på den digitale valuta fortsætte med at bevæge sig højere. Det kan dog tage et stykke tid, før den digitale valuta kan nå dette prisniveau. 

Analytikeren mener, at det er muligt for TRX at starte en bull trend i hele 2021. Dette kan hjælpe den virtuelle valuta med at bevæge sig mod $ 0,03273, $ 0,03662 eller $ 0,03905. Alt afhænger naturligvis af retningen på hele kryptomarkedet.

TRX / USDT bevæger sig opad ved T_V_TreeTraderTradingView.com

TRX virtuel valuta kan i øjeblikket handles i en stigende trekant, hvor vi ser, at den virtuelle valuta har lavet et ABCDE-tal, der kan ende med et nyt strejf af trekants nedre grænse og bevæge sig højere. 

Analytikeren mener, at det helt sikkert er muligt for TRX at bryde over 0,03 USDT og fortsætte sin bevægelse højere mod 0,035. Dette kan tage nogle dage eller være et eksplosivt træk. Således, hvis vi ser, at TRX bryder muren ved 0,03 USDT, kan vi i sidste ende se et skridt mod højere priser i de kommende uger eller måneder.

TRX PRISFORSIGELSE FOR FORÅR 2021 ved allulaine1TradingView.com

Ifølge analytikeren kan det være muligt for TRX at komme højere i de kommende måneder. Han delte en analyse, hvor han viser, at TRX sprang tilbage fra $ 0,02581, og at den kunne fortsætte med at bevæge sig højere gennem 2021. 

Selvom dette kunne være meget positivt, kunne diagrammet, som analytikeren viste, skubbe TRX mod $ 0,08 USDT pr. Mønt. Desuden kunne TRX fortsætte med at flytte til $ 0,10 på kort sigt. Alt afhænger af, hvordan Bitcoin (BTC) og andre kryptokurver opfører sig i fremtiden. I de næste måneder kunne tyremarkedet fortsætte og skubbe prisen på denne virtuelle valuta højere.

Tron (TRX) – 19. december ved readCryptoTradingView.com

For TRX / USDT-handelsparret ser den erhvervsdrivende, at der er en stor mulighed for at bryde over 0,032 ved at følge volumenprofilpunktet. Hvis vi får support ved 0,032-punktet, afbryder det den aktuelle downtrend-linje og berører det 0,037-punkt, som vi i øjeblikket ser i diagrammet. 

Derefter kunne TRX også falde og ændre tendensen. Hvis det falder på de nuværende niveauer på 0,03963 USDT, skal vi bruge en stop loss-ordre for at reducere vores risiko og forlade positionen. Hvis vi i stedet bevæger os mod 0,02669 USDT pr. TRX eller i uptrend-linjen, skal vi bruge et stoptab for at bevare dit overskud eller tab.

Køb Tron on Binance i dag!

Konklusion

Den positive udvikling, der har fundet sted omkring Tron i løbet af det sidste år, og de bullish diagrammer frem for alt peger på en positiv fremtid for prisen på TRX. Det ville være klogt for alle investorer at tilføje noget TRX på deres kryptoportefølje, da markedet forbereder sig på at rally mod slutningen af ​​året.

Hvis du er interesseret, kan du følge nedenstående link for at lære, hvordan du køber TRX på Binance.

[Følg dette link for at lære at købe TRON TRX på Binance]

Vil du lære mere om TRON? Læs om, hvordan Trons transaktioner har passeret andre større mønter i vores dybtgående artikel. Du kan også læse om, hvordan Trons pris blev hævet tidligere på året med rygtet om et stort partnerskab.

Det bedste sted at købe eller handle for TRX er på Binance. Derefter kan du bruge de fantastiske funktioner i TronWallet til at holde din TRX. Samtidig har Exodus udvidet understøttelse af Tron, hvilket betyder, at brugerne nu kan holde deres TRX sikkert og uden større problemer. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map