Test af tre kryptoprisforudsigelsessteder

Forestil dig det bare. Du besøger et websted, og det fortæller dig, hvilken pris en mønt vil nå i fremtiden. Lyder som fiktion eller fidus? Måske, men der er websteder, der er specialiserede i forudsigelser om kryptokurrencypriser. I dag skal vi gennemgå tre af de mest populære kryptoprisforudsigelseswebsteder for at bestemme deres værdi, når vi forudsiger den fremtidige pris for kryptovalutaer.

Den bedste måde at teste dem på er at sammenligne deres forudsigelser, og det gjorde vi netop.

Walletinvestor.com

Når man googler efter næsten enhver møntforudsigelse, walletinvestor.com vises i resultaterne. Denne portal tilbyder forudsigelser om kryptokurrencypris samt forudsigelse af aktier, råvarer og valutapar. Krypto-forudsigelserne gælder for hver dag i måneden og indeholder oplysningerne om en møntes minimums-, maksimum- og gennemsnitspris. På de mest populære mønter er der forudsigelser, der går så langt ud som fem år. Kryptovalutaer med medium eller lav handelsvolumen har kun forudsigelser for de næste par måneder.

TradingBeasts.com

Det andet populære websted, vi kiggede på, er tradingbeasts.com/crypto/. I modsætning til walletinvestor fokuserer det eksplicit på kryptokurver, prognoser for andre aktiver er ikke tilgængelige. Uanset handelsvolumen tilbyder TradingBeasts prisforudsigelser for over 1400 mønter i de næste tre år. Bortset fra den maksimale, minimums- og gennemsnitspris kan du også finde oplysninger om procentvise ændringer.

LongForecast.com

Den tredje veletablerede kilde med kryptokurrency-prisprognoser er bestemt LongForecast.com. Dette websted har prisforudsigelser for de næste fem år med den månedlige ændring og den maksimale minimumspris (systemet genererer dog ikke gennemsnitsprisen). I modsætning til de to ovennævnte kilder har denne portal kun forudsigelser for kun de 15 mest populære kryptokurver.

Analyse af forudsigelserne

Vi regnede med, at den bedste måde at sammenligne nøjagtigheden af ​​de prisforudsigelser, disse websteder tilbyder, er at undersøge tre kryptovalutaer (to populære mønter og en med relativt lav handelsvolumen). Vi tester både korte tidsforudsigelser og langsigtede prognoser. Her er ekstraherede data fra alle disse 3 websteder

Prisforudsigelse for oktober 2018 (kortsigtet) 

Bitcoin Dash ARK
walletinvestor.com 9348-13,451 491-828 0,8048-4,704
TradingBeasts.com 9,294-13,668 339-498 3,75-5,52
LongForecast.com 6,620-8,474 153-197

Prisforudsigelse for januar 2021 (langvarig)

walletinvestor.com 26.390 – 32.437 1.422-1.870
TradingBeasts.com 13.837 – 20.349 562-827 8.11-11.93
LongForecast.com 31.478 – 39.070 373-463

I dag, på datoen for gennemgang af forudsigelserne, er Bitcoin-prisen 8.135 $. De kortsigtede forudsigelser er meget ens, med LongForecast.com har lavere forventninger end de to andre kilder. Langsigtede forudsigelser adskiller sig markant mere, især den, der foretages af TradingBeasts.com, som er næsten halvdelen i modsætning til de to resterende portaler.

Dash er i dag på $ 237, og ligesom med Bitcoin er de mest pessimistiske prognoser lavet af LongForecast.com, som forventer et fald i prisen på en kortvarig skala. Langsigtede forventninger er især lyse på walletinvestor.com, som forudsiger en dobbelt pris på de to andre websteder.

Den sidste prognose er for ARK, den 75. største mønt efter markedsdækning. Som allerede nævnt har LongForecast.com kun forudsigelser af de 15 mest populære mønter, så der er intet at sammenligne for os. Desværre har selv walletinvestor.com kun prisprognoser indtil december 2018, så vi kun kan sammenligne dens kortsigtede prognoser. Den nuværende ARK-pris er $ 1,23. Forudsigelsen fra walletinvestor.com har en ganske stor spredning, og prisen skal angiveligt variere fra 0.8048-4.704. Forudsigelserne fra TradingBeasts.com er meget ens, kun minimumsprisen er ikke så lav. Den langsigtede forudsigelse, der kun tilbydes af en fra disse websteder, er 8.11-11.93.

Konklusion – Top 3 websteder til forudsigelse af kryptokurrencypriser

Den rette konklusion på denne artikel bliver nødt til at vente flere år; selvom vi finder ud af kortsigtede resultater om få måneder. Med det er det imidlertid svært at kreditere et sted som den bedste forudsigelse uden flere data; og endda et websted, der kunne forudsige prisen på BTC korrekt, kunne helt gå glip af med DASH eller en anden mønt.

Vi afslutter med et tilbud fra TradingBeasts.com: ”Ingen kan forudsige priser på kryptokurver med total sikkerhed, det er derfor afgørende at forstå, at prisforudsigelserne kun tjener som et forslag til mulig prisudvikling og ikke er beregnet til at være brugt som investeringsrådgivning. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map