Stellar Lumens (XLM) Prisforudsigelse 2021 – Eksperter tager og bullish Langsigtede fremskrivninger

(Opdateret 13. februar 2021) Stellar er en open source blockchain-platform, der forbinder betalingssystemer, banker og folket. Det er designet til at flytte penge hurtigt, pålideligt og til ringe gebyrer. Lanceret i 2014 har anvendeligheden af ​​Stellar set det hurtigt stige kryptokortene.

Stellar (XLM) har ikke udført så godt de sidste par dage, men den nylige opdatering af stjerneblockchain stjernekerne v11.4.0., lover at skabe den tiltrængte vækst i XLM. Ikke desto mindre var 2018 et meget godt år med hensyn til fundamentale forhold, hvor netværksaktivitet og partnerskaber voksede og spillede en vigtig rolle i udviklingen af ​​dette digitale aktiv.

Handlende, eksperter og endda vores tekniske analyse indikerer, at vi har en grund til at forblive optimistiske med hensyn til prisen på XLM. I dette stykke skal vi se på nogle af grundene, der kan skubbe prisen på XLM og andre altcoins højere, når vi kommer tættere på årets sidste kvartal. XLM indtager i øjeblikket den 14. position på møntskortene med en markedsværdi på godt 1,5 milliarder dollars.

Tilbage i slutningen af ​​2019 reducerede Stellar Foundation XLM’s levering med 50%, hvilket skubbede XLMs pris 20% højere. På trods af at Stellar brænder halvdelen af ​​sin forsyning, har den modtaget en masse kritik fra andre analytikere, eksperter og tal på kryptomarkedet.

Stellar Foundation arbejder også med nonprofitorganer, der yder finansiering til deres projekter og fremmer brugen af ​​virtuelle valutaer.

Køb XLM på Binance i dag!

Eksperters XLM-forudsigelser 2019, 2020, 2021, 2022

Der har været gode nyheder for alle indehavere af Stellar (XLM), da eksperter forudsiger en lys fremtid for mønten. Nedenfor er ekspertudtalelser om, hvorfor Stellar Lumens ‘pris vil stige inden for kort tid.

EN panel af professionelle fra kryptovaluta-sektoren, herunder CEO’er, og den berømte bitcoin-udvikler, Jimmy Song, forudsagde enorme gevinster for Stellar Lumens pris. Panelet erklærede, at XLM kunne stige med så meget som 260% fra den nuværende pris inden udgangen af ​​2019. Alle panelmedlemmer udtrykte store forhåbninger om mønts pris i de kommende måneder.

WalletInvestor forventer, at XLM-prisen vil stige til $ 0,2, inden den falder til $ 0,01 ved årets udgang. Imidlertid forventes prisen at vokse igen til $ 0,2, og i løbet af de næste to år vil prisen på XLM variere mellem $ 0,01 – $ 0,02.

TradingBeasts forudsiger, at XLM vil opretholde en pris på $ 0,06 indtil 2021. Men i maj 2021 vil den begynde at stige til at nå $ 0,11 inden udgangen af ​​2022.

Køb XLM på Binance i dag!

Andre faktorer, der kører XLM-prisen inkluderer;

Oprettelse af Interstellar

I et andet tilfælde, der fremhæver det voksende anvendelighed af stjernenetværket, Chain, var en blockchain-opstart for nylig erhvervet af Lightyear, for-profit filialen af ​​Stellar Development Foundation. Erhvervelsen førte til oprettelsen af ​​en ny enhed kaldet Interstellar.


Siden grundlæggelsen i 2014 har Chain formået at rejse mere end $ 40 millioner i privat kapital. Det har også arbejdet med virksomheder som Visa, Nasdaq og Citigroup. Starten beskriver sig selv som et kryptografisk hovedbogsystem, der gør finansielle tjenester smartere, mere forbundet og mere sikker.

Interstellar ledes af Adam Ludwin, den tidligere RRE Ventures-partner og grundlægger af Chain. Han vil fungere som det nye projekts administrerende direktør, mens Jed McCaleb, Stellar og Ripple Cofounder vil fungere som CTO for projektet.

Kommenterer Stellars, Ludwin’s erhvervelse af Chain sagde:

”Alle de klienter, som vi nu har, er effektivt skiftet fra at bruge en traditionel databasemodel til at bruge en tokens-model og udstede aktiver i et lokalt miljø. Ved at samarbejde med Stellar kan du afskedige et aktiv til en anden institution. ”

Nu ser det ud til, at Kædens skub for adoption af virksomhedens blockchain er grunden til, at Stellar så det passende at erhverve virksomheden. I en erklæring sagde McCaleb:

”Kædens team har ført markedet for virksomhedsoptagelse af blockchain-teknologi. Det er en kritisk komponent i opbygningen af ​​en fremtid, hvor penge og digitale aktiver bevæger sig over åbne protokoller. “

IBMs lancering af et stjernebageret Blockchain World Wire Payments-system

Den gode nyhed fortsætter med at komme den Stellar-måde, og den nylige vedtagelse af netværket af IBM lover at øge formålet med XLM. I september annoncerede International Business Machines Corp., at de lancerede Blockchain World Wire, et blockchain-baseret betalingssystem, der er bakket op af Stellar-protokollen..

Platformen lover at revolutionere grænseoverskridende betalinger ifølge IBM. Det fungerer på samme måde som Ripples blockchain-afviklingssystemer, der bruger XRP til at overføre store mængder penge på tværs af grænser uden ringe eller ingen fess.

Når platformen begynder at fungere officielt, letter det øjeblikkelig clearing og afvikling af alle transaktioner gennem Stellar blockchain-netværket.

IBM beskriver det nye produkt som:

”IBM Blockchain World Wire, den nye finansielle jernbane, der samtidig kan rydde og afvikle grænseoverskridende betalinger i næsten realtid. Ved at integrere med dine eksisterende betalingssystemer kan du erstatte dyr opacitet med overkommelig gennemsigtighed – og det kan give større økonomiske muligheder for alle. ”

Ud over arbejdet med IBM er der også rygter om, at Fidelity muligvis vælger XLM-blockchain til at flytte digitale aktiver på tværs af sine platforme. Selvom det ikke bekræftes, må det siges, at mange prisbevægelser på det finansielle marked er defineret af rygter.

Hvis et sådant skridt skete, ville det øge XLM-prisen betydeligt, potentielt endda til $ 1-niveauet.

Tilføjelse på BitGo

I starten af ​​oktober, BitGo, en af ​​de førende kryptostartups, der tilbyder depotløsninger, meddelte, at den tilføjede XLM og Dash på sin liste over kryptovalutaer. Kunder kan nu generere tegnebøger til begge fra denne måned.

BitGo er en af ​​verdens mest sikre udbydere af tegnebøger. De nye tilføjelser gør det spændende for investorer i begge kryptovalutaer.

Mike Belshe, administrerende direktør og grundlægger af BitGo, sagde at tilføjelserne skyldtes deres unikke egenskaber, der giver nogle fremskridt, især omkring betalinger.

Han tilføjer, at Stellar var et klart valg for opstart, da det snævert fokuserer på at levere globale betalinger til flere forbrugere. Det er noget, der adskiller det fra Bitcoin. I modsætning til BTC, der fungerer som en butik af værdi, fokuserer XLM på transaktioner.

Ud over BitGO kom positive udvekslingsbaserede nyheder i notering af XLM-token på den Hong-Kong-baserede Coinsuper-børs.

Køb XLM på Binance i dag!

Stellar Lumens (XLM) Price Prediction TradingView Analysis Opdateret 13. februar 2021

XLMUSD $ 0,58 Næste LANGE mål ved kyerTradingView.com

Som det fremgår af analytikeren, kunne XLM nå nye heltidshøjder på Binance-børsen. Han arbejder nu med Fibonacci-niveauer, der gør det muligt for ham at forstå, hvor aktivets pris kan gå i fremtiden. 

Han nævnte, at XLM tilbragte januar og februar i en akkumuleringsfase mellem 0,277 og 0,30406 USDT pr. Mønt. Ud over det bevægede den virtuelle valuta sig højere mod højere højder og overgik 0,48 USDT-niveauet på dette tidspunkt. 

Desuden mener han, at det er muligt for XLM at følge Fibonacci-niveauerne, som det allerede skete tidligere med denne virtuelle valuta.

XLM / USDT Strong Bullish Price Action ved FieryTradingTradingView.com

XLMUSDT-handelsparret viser, at der har været en meget stor stigning i værdien af ​​denne virtuelle valuta de seneste dage. Men når XLM var i stand til at nå 0,41 USDT pr. Mønt, blev det trukket tilbage med 50%. I de seneste dage forsøgte XLM i stedet at komme over 0,37, og derefter faldt det med 20%. 

I øjeblikket ser XLM højere højder og højere nedture, hvilket viser, at bjørnetendensen kunne afsluttes for dette digitale aktiv. Desuden er det muligvis muligt at se XLM’s volumenvækst i de kommende dage. Dette kan være nødvendigt at bevæge sig for at kunne nå de to hovedmål: 0,37 og 0,41 USDT pr. Mønt.

XLM / USDT Forbereder sin raket mod 0.3947 niveauet &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; ved CollegeofPipsTradingView.com

XLM’s digitale aktiv fortsætter med at korrigere den stærke vækst, det har oplevet i de sidste måneder. XLM-prisen har set, at sælgere dannede en klar kanal for prisbevægelse. Dette er også et forsøg på at bryde den lavere tendens den 24. december. 

Analysen viser, at prisen på XLM er faldet trægt de seneste dage. Dette kunne være øjeblikket til at tænke på en ny væksttrend for de kommende dage. Stærke købere kunne komme ind på $ 0,12, og de første mål, som analytikeren delte, inkluderer $ 0,146 og $ 0,16. Nogle investorer fra XRP kunne også flytte til det digitale XLM-aktiv.

Crypto XLM / USD (endnu et måneskud i opblussen?) ved SonicDeejayTradingView.com

For XLMUSDT-handelsparret ser vi, at analytikeren er bullish på dette par, fordi det kunne blive vedtaget af centralbanker i fremtiden. Han mener, at det også er en stor mulighed for at flytte til 0,21 og 0,23 i den nærmeste fremtid. Ikke desto mindre forklarede han ikke, hvad eller hvordan centralbanker kunne indføre denne virtuelle valuta.

Som vi kan se, er XLMUSDT-handelsparret i øjeblikket på 0,18579 XLM i skrivende stund. Dette kan skubbe det digitale aktiv o.24 og endnu længere, da det er vist i diagrammet delt af analytikeren.

XLMUSDT 4 timer: // RSI får mulighed for overudvidet_køb ved HustleGrindMomentumTradingView.com

XLM har været i en meget bullish periode. Men nu ser det ud til at opleve en korrektion. Analytikeren antyder, at det vil være vigtigt at se Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) og også ændringer i RSI-trenden. 

Desuden nævnte han, at såvel som XRP afhænger XLM stærkt af tekniske indikatorer. En god strategi kan være at tage overskud og genkøbe til hodlers. Hvis ikke, er det bedste at tage overskud og flytte til et andet digitalt aktiv. 

Det er også vigtigt at kigge efter en afvisning på 200 SMMA på diagrammet med 4 timer. Dette kan skubbe den virtuelle valuta til 0,27 og 0,28 i den nærmeste fremtid.

Køb XLM på Binance i dag!

Lær mere

Vil du lære mere om Stellar XLM? Læs vores Begyndervejledning til XLM, komplet med en historie om projektet og grundlæggende om, hvordan mønten giver værdi. En søgning efter Stellar på vores side vil bringe de nyeste XLM-artikler som Weiss Ratings op, hvilket giver Stellar XLM en “køb” -vurdering.

Hvis du er interesseret i at købe Stellar, kan du lære at købe XLM på Binance, vores foreslåede børs for nye cryptocurrency-investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map