Real Life Bitcoin applikationer

Bemærk: Dette er en gæstebidragyder

2017 er det år, uden tvivl, at kryptokurver voksede nichestatus ud til at blive en styrke, som offentligheden og virksomhederne nu regner med. Det er ingen hemmelighed, at digitale valutaer som Bitcoin sandsynligvis vil påvirke næsten alle brancher. Denne forstyrrelse skyldes for det meste den bekvemmelighed, der følger med et decentraliseret pengesystem, som Bitcoin bringer. Tale om privatliv, sikkerhed, hurtige og omkostningseffektive transaktioner, uforanderlighed og gennemsigtighed.

I øjeblikket er der godt over 2.000 kryptokurver noteret på CoinMarketCap, med en samlet markedsværdi på mere end 200 milliarder dollars. Bitcoin, den allerførste kryptokurrency, er stadig den mest dominerende (54% dominans) og har en markedsværdi på over 109 milliarder dollars.

Disse tal viser, at flere og flere mennesker åbner op for ideen om kryptoer. Ifølge nedenstående infografik oprettet af BitFortune, mange regeringer, virksomheder og nonprofitorganisationer kommer på tværs af forskellige brancher med ideer, der truer med at forstyrre status quo på forskellige markeder og industrier helt.

Så hvad kan du præcist gøre med Bitcoin eller din viden om det? Bliv hængende.

Foretag køb

Den første og mest oplagte måde at bruge Bitcoin på er at købe varer og tjenester. Her er et par af de populære ting, der allerede bytter til kryptoer:

  • Fastfood: Subway accepterer kryptokurver som en betalingsform. I Tjekkiet er der et firma kaldet Bitcoin Coffee: du kan gætte hvilken form for valuta der er eksklusiv. Et andet firma – Pizzaforcoins – accepterer omkring 50 forskellige kryptomønter. Burger King-filialen i Arnhem, Holland, giver dig mulighed for at betale for dine burgere i Bitcoin. Afhængigt af din placering er der mange andre fastfoodfirmaer, der tager kryptoer.
  • Rejse: Hvis du nogensinde skal rejse med fly, giver cheapair.com dig mulighed for at bestille fly, hoteller, krydstogter og leje biler ved hjælp af Bitcoin. Expedia er et populært online rejsebestillingsbureau, der har den samme mulighed.
  • Ejendom: Propy.com og MyCONrealty.com er et par eksempler på ejendomsmæglere, der sælger ejendomme til Bitcoin. En villa i Bali, Indonesien, gik engang til en anonym køber for $ 600.000, hvilket svarede til ca. 1.000 Bitcoin.
  • Uddannelse: Uddannelsesinstitutioner er ikke udeladt af spændingen ved kryptokurver. Universiteter i Cypern, USA, Schweiz og Tyskland accepterer nu gebyrer i form af Bitcoin. Et eksempel er den schweiziske erhvervsvidenskabelige og kunstskole Lucerne University, som begyndte at acceptere Bitcoin i oktober 2017 gennem Bitcoin Suisse AG, et betalingsbehandlingsfirma.
  • Køb biler: Bare i år blev Post Oak Motor Cars den første forhandler af luksusbiler, der stillede biler (Bugatti, Rolls Royce og Bentley) til rådighed for køb med kryptoer i USA. Går lidt længere tilbage i tiden, i december 2013 solgte en Tesla model S til 91,4 bitcoins. En Lamborghini Gallardo LP 550-2 Coupe blev også senere købt til forbløffende 216,8 bitcoins i 2014.
  • Detailhandel: Cryptocurrency fandt vej ind i detailbranchen for længe siden. For det første giver Overstock, en online shoppingplatform, mulighed for at betale for varer i bitcoins.
  • Køb en kiste: det er rigtigt – hvis du nogensinde er i St. Paul, Minnesota, er du velkommen til at stoppe ved Crescent Tide Funeral and Cremation home, hvor du kan betale for din kiste samt andre relaterede tjenester i Bitcoin og endda få rabat!
  • Plastikkirurgi: På Manhattan lader bodySCULPT folk betale for nyt udseende med deres Bitcoin-formue. Og hvis du ikke kommer fra hele New York, kan du stadig betale for flyvningen i BTC og brise dernede.

Dette er kun en del af listen over ting, du kan betale for i Bitcoin. Der er mange andre virksomheder, der accepterer BTC, og mulighederne fortsætter med at udvides, da flere mennesker fortsætter med at lære om digitale valutaer og acceptere dem.

Rekruttering og lønninger

Mange virksomheder over hele verden begyndte at betale deres personale ved hjælp af kryptokurver sidste år. For eksempel tillader Victvs, et firma med base i Leeds, Storbritannien, dets personale at vælge at få betalt i Bitcoin. Selvom dette måske ikke appellerer til de fleste medarbejdere over hele kloden, viser en sådan tilbøjelighed til at vedtage kryptoer som løn en ægte forståelse og interesse i at udvide sektoren.

Hvad mere er, blockchain undersøges for muligheden for at etablere en rekrutteringsproces gennem ‘Intelligent Profiles.’ Disse profiler er i det væsentlige blockchain-verificerede CV’er, der sikrer, at alle detaljer i en kandidats faglige og uddannelsesmæssige baggrund er tilgængelige i blockchain og verificeres af relevante myndigheder . I forlængelse viser dette, at betaling af lønninger i kryptokurver kun er i gang.

Karrieremuligheder

Mange virksomheder har nu enten et stående blockchain-team eller jobåbninger for personale, der kan udvikle og vedligeholde software. Men du bliver overrasket; selv bankfolk forstår ikke fuldt ud kryptovalutaer og især ikke begreberne blockchain-teknologi. Teknologien går langt hurtigere, end enkeltpersoner kan lære.

Kryptovalutaer og deres underliggende blockchain-teknologi har introduceret en unik form for diversificering på tværs af brancher og med mange muligheder for at gøre karriere eller skifte job. Og da flere virksomheder begynder at acceptere Bitcoin, vil efterspørgslen efter eksperter på området kun stige.

Velgørenhedskorruption

Mange velvillige i dag er modløse på grund af den gennemgribende korruption i velgørenhedsorganisationer. Hvis velhavende midler fortsætter med at falde, kan nogle mennesker, der virkelig har brug for hjælp, ende med at lide.

Den gode nyhed er det forstyrrelser i blockchain og kryptoer har potentialet til at reducere, hvis ikke forhindre, utætheder i velgørenhedsorganisationer. WFP er et eksempel på en global organisation, der allerede bruger blockchain-teknologien til at distribuere midler til de sultne rundt om i verden strategisk.

Konklusion

Det er tydeligt, at den virkelige verdens anvendelse af Bitcoin kun kan begrænses af din fantasi. Flere og flere applikationer kommer til liv, da flere mennesker fortsætter med at forstå og popularisere digitale valutaer. Det er ikke særlig svært at være overbevist om, at digitale valutaer vil være standarden i fremtiden, og at blockchain fuldstændigt vil ændre den måde, vi gennemfører transaktioner og virksomheder overalt på..

Måske er det eneste, der afskrækker revolutionen, manglende forståelse og det faktum, at kryptoer stadig er meget ustabile, hvilket gør det sværere for interesserede parter at konvertere meget af deres formue til bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner