Kinit App lanceres som en stor Blockchain mobilapp

Kinit-appen går live efter massiv $ 100 millioner indledende mønttilbud

Kik har netop lanceret sin cryptocurrency-relaterede applikation til markedet kendt som Kinit. Det afslørede produkt sigter mod at blive en af ​​de vigtigste crypto-apps i økosystemet. Kinit er blevet afsløret kun måneder efter, at virksomheden sendte den første Produkt oversigt på Medium.

Virksomheden bag Kinit var i stand til at samle over 100 millioner dollars fra en ICO og 120 millioner dollars i venturefinansiering. Derudover har Kik 15 millioner månedlige brugere, der får fordelene ved den nyeste app.

Virksomhedens vision består af tre forskellige komponenter. Den første kaldes ‘Kin Ecosystem’, som inkluderer partnere som Kik, Unity, Blackhawk Network og mere. Et udviklerprogram er også blevet lanceret i løbet af den sidste uge, de betaler 25 udviklere for at håndtere uafhængig ‘kinøkonomi’ i løbet af 6 måneder. De bliver nødt til at tage 50.000 månedlige aktive tegnebøger om bord for at modtage det fulde beløb, der tilbydes af konkurrencen.

Den anden komponent i virksomheden er relateret til ‘Kin Blockchain.’ Den blockchain-byggede platform er en meget interessant en, der består af to forskellige kæder kombineret. I starten var hensigten at bruge ERC-20-standarden, men holdet bag Kik mente, at netværket var for overbelastet til at understøtte brugerbasen Kin har.

Dette er grunden til holdet flyttet til Stellar-netværket der giver mulighed for hurtigere og billigere transaktioner. Men for at skabe likviditet besluttede holdet at forkaste Stellars kodebase og oprette Kin til at løbe sammen med Ethereum.

Med andre ord ville Kin blive brugt til interne transaktioner, mens Ethereum ville blive brugt til at behandle eksterne transaktioner og tilvejebringe likviditet til netværket.

Den 17. juli forklarede Rod McLeod, kommunikationsdirektør:

“Kinit er den første offentligt tilgængelige app dedikeret til Kin. Vores mål med Kinit er at få Kin i flere forbrugeres hænder. Det er et stort skridt i retning af at gøre krypto virkelig forbrugervenlig gennem sjove og engagerende oplevelser, og vi planlægger at lære og gentage baseret på brugeradfærd i den virkelige verden. Vi er glade for at få endnu flere mennesker til at tjene og bruge Kin – alt sammen på Kin Blockchain. “

De brugere, der downloader Kinit-appen, vil være i stand til at oprette en tegnebog i blot et par hurtige trin. Efter det er det muligt for dem at få adgang til Kin Marketplace Beta, hvor de kan bruge den Kin, de tjener på gavekort.

I fremtiden vil der være nye funktioner implementeret i netværket, så brugerne tjener og bruger Kin-tokens.

Den tredje vigtigste del af virksomheden er ‘Kin Standalone App.’ Hovedintentionen bag det var at skabe en meget enkel og brugervenlig applikation, hvor brugerne kunne finde apps understøttet på Kin Ecosystem.

Brugere skal indtaste deres telefonnummer, bekræfte det, og efter det vil de have appen på skærmen. En undersøgelse vil dukke op og spørge ting som hvorfor brugeren downloadede appen og eventuelle forventninger til fremtiden.

Gavekort på Kinit

Brugere har mulighed for at indløse Kin-tokens, de tjener til gavekort (fra $ 5 til $ 25 dollars) fra mærker og detailhandlere som Amazon, AMC Theatres og Google Play.


Ifølge resultaterne fra den private beta opnåede brugerne en 10-dages tilbageholdelsesrate på over 75%. Derudover brugte 66% af brugerne appen i over tre uger.

Kiks strategi

Virksomheden siger, at det er på rette spor med alle de tre hovedtrin, de foreslog: opbygge en skalerbar blockchain, lancere Kin i Kik og udvide Kin ud over Kik.

Ted Livingston, grundlægger og administrerende direktør for Kik and Kin, kommenterede om sagen:

”Jeg er glad for at kunne rapportere, at vi er på rette spor med alle tre trin. På nogle områder er vi allerede forud for planen, specifikt i vores bestræbelser på at opbygge en skalerbar blockchain. ”

Desuden kunne virksomheden i juni registrere 1,2 millioner transaktioner om dagen, og det tilbyder nu live forbrugeroplevelser, der kører på Kin Blockchain.

Desuden fordobler Kin Kin Kinchain og investerer meget i det interne udviklingsteam og blockchain-løsningen.

Foto med tilladelse fra Hackernoon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map