Hvordan IBM investerer i Blockchain

Bare hvor vigtigt og hvor stort er blockchain-teknologi?

Det er den igangværende debat, der snart vil være helt raseri; kombineret med det faktum, at blockchain har opdateret nogle af de veterantekniske giganter som Microsoft, Oracle, SAP og IBM.

Microsoft, Oracle og dets rivaliserende SAP fremsendte separate meddelelser i henholdsvis 2017, henholdsvis november, oktober og september.

Men i alt dette er måske det ene gamle slagskib inden for big tech, der ville tage kronen blandt dem, der nu overgår til den nye teknologi, IBM.

IBM Prospect

Rangeret som toppen blandt blockchain-teknologileverandører i 2017, var IBM en af ​​de første til at genkende de muligheder, der følger med blockchains distribuerede ledgers, og fremsatte sin bidragskode til HyperLedger – en open source-indsats fra Linux Foundation.

De opfordrede også opstartsvirksomheder til at prøve at køre blockchain gratis på sin sky, og denne indsats bærer endelig frugt.

Blockchains efterspørgsel stiger støt, og IBM mener, at det vil være en af ​​de største brugere i 2018 i mere end 60 datacentre, som det har udlejet til andre mærker over hele verden..

Ifølge Panos Mourdoukoutas, professor og formand for Institut for Økonomi ved LIU Post, New York, mener han IBM er en ‘bedre indsats end Bitcoin på Blockchain’ som det løfte, det har at ændre verden, er stærkere.

Dette, siger professor Mourdoukoutas, gør IBM til en ‘bedre langsigtet investering’ sammenlignet med brugen af ​​digital valuta.

Faktisk tilbyder IBM blockchain til finansielle tjenester, som de mener vil oversætte til mere tillid for alle i et forsøg på at gøre tillid til den finansielle verdens universelle valuta.

Ved at gøre dette har IBM til hensigt at bringe ny enkelhed, gennemsigtighed og effektivitet til alle finansielle transaktioner, samtidig med at de gamle processer og papirarbejde elimineres med nyvundet innovation, samarbejde og hastighed.

Det sker allerede på begge måder, da finansielle institutioner fører vejen frem med IBMs blockchain for sektoren, da de arbejder sammen om at skabe nye løsninger, fjerne langvarig friktion og levere håndgribelige forretningsresultater.

Den store IBM-indsats

Engang i maj i år annoncerede IBM en investering på $ 5,5 millioner til at opbygge et blockchain-løsningscenter i Sao Paulo, Brasilien – den første af sin art i landet – ud over andre sådanne centre i USA, England, Tyskland, Canada og Japan.


Derudover arbejder IBM i øjeblikket på mere end 400 blockchain-projekter over hele kloden, ud over dets føring inden for universel kvantecomputering.

I 2017 begyndte teknologigiganten sammen med sine første kunder, herunder Daimler AG, JPMorgan Chase og Samsung, at arbejde med at implementere IBM Q i et forsøg på at udforske sine applikationer til videnskab og forretning, praktisk taget.

IBM er førende inden for forskellige andre lovende teknologier, herunder kunstig intelligens (AI), sky og internetsikkerhed, hvilket gør det til et bedre valg med hensyn til langsigtede investeringer.

Men hvad betyder alt dette, og hvad bringer det til markedet?

Donna N. Dillenburger, en IBM-stipendiat, forklarede dette ved at sige, at IBM opretter et system, som kunderne kan have tillid til baseret på sikre og verificerbare oplysninger.

Blockchain kombineret med IBMs forretningssikkerhed giver mekanismen til at bankere data på skalerbare måder for enhver sektor fra fødevaresikkerhed til bank, forsyningskæde eller sundhedspleje.

Dillenburger tilføjede, at et lager af pålidelige data giver dig et fundament for analyser, som du kan bruge til at dele oplysninger ansvarligt til gavn for din virksomhed og samfundet.

image2 2

Sektorer anvendt på

  • Skibsfarts- og logistikbranchen som dets nye samarbejde med Maersk i marts 2017
  • Finansiel sektor som dens aftale med syv store banker i Europa i juni 2018, for hvilken den har til hensigt at opbygge en platform baseret på blockchain til handelsfinansiering for at lette international handel for SMB’er.
  • Fødevaresikkerhed, hvor IBM i august 2018 annoncerede et stort blockchain-konsortium, der vil arbejde sammen med det for at forbedre fødevaresporbarhed og identificere fødevaresikkerhed ved at give pålidelige oplysninger om både oprindelse og / eller tilstand af mad.

Dette er blot nogle få af de bemærkelsesværdige eksempler på de over 400 klienter, som IBM arbejder med at implementere sine blockchain-applikationer. Andre sektorer omfatter forsyningskæder, risikostyring, IoT og digital rettighedsstyring.

Skud

IBMs væddemål på blockchain-teknologi viser sig at være frugtbart for firmaet hvad med den øgede og fornyede interesse omkring dets teknologi, samtidig med at det giver mere respekt for nye teknologier.

AI er et sådant eksempel, der bevæger sig parallelt og omdanne det professionelle spektrum på en stor måde. AI og Blockchain bliver en god kombination. Ikke kun AI resonerer med kryptering, men har potentialet til at styre blockchain bedre end mennesker.

Dens godkendelse af blockchain og forestillingen om, at det giver et ekstra lag af tillid, får folk til at tro, at gode ting er ved at ske.

Indtil videre har IBM opsendt nogle kunder og projekter, stigende aktiekurser, en ny infusion af energi i virksomheden og et nyt blik fra analytikere inden for teknologi og aktiemarkeder og respektabilitet blandt tech-købere.

Forfatter: Roberto Garvin, medstifter af Mofluid. Det er helt fantastisk at se, hvordan teknologien fortsætter med at udvikle sig, fra e-mail til browsere, søgemaskiner, mobil, AI og nu blockchain. Jeg er heldig at være vidne til det hele. Virkelig begejstret for at se hvad der er næste!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map