Er Binance Coin (BNB) den sikreste kryptoinvestering i 2019?

Markedet for kryptokurrency gendannede fra 2018’s bjørntendens, der beskadigede alle de virtuelle valutaer i rummet. Binance Coin (BNB), kryptokurrency frigivet af Binance-børsen, er også blevet påvirket af dette bjørnemarked. Siden december 2018 havde den virtuelle valuta dog en enestående præstation. 

Er Binance Coin en sikker investering?

Før vi analyserer specifikke funktioner i Binance Coin, er det værd at nævne, at virtuelle valutaer har tendens til at følge tyr- og bjørnecyklusser. Det er meget sandsynligt, at hvis hele kryptomarkedet vokser, ville Binance Coin vokse. Det samme gælder, hvis markedet er i en bjørnetendens, som det skete i 2018. 

Binance Coin nåede en højde på næsten $ 25 den 12. januar 2018, da hele kryptomarkedet voksede og udvidede. I december 2018 faldt BNB til $ 4,5 per mønt. Men siden det øjeblik begyndte det at vokse, og det nåede en heltidshøjde på $ 39 pr. BNB. 

Binance Coin blev frigivet af Binance som et hjælpeprogram for brugere til at betale lavere gebyrer på deres børs. Ud over det var virksomheden i stand til at indsamle midler til at understøtte dets ekspansion på markedet. I dag, efter to års frigivelse på markedet, har BNB mange brugssager, der giver brugerne mulighed for at købe for varer og tjenester, deltage i investeringer og betale handelsgebyrer. 

Binance mønt

Der er 200 millioner BNB-mønter, der er frigivet på markedet. Dog forventes 100 millioner af dem at blive taget ud af omsætning gennem kvartalsvise møntforbrændinger. Det betyder, at BNB-prisen også forventes at fortsætte med at øge fremtiden, hvis efterspørgslen vokser. 

Ifølge Binance’s hvidt papir, 40% af tokens gik til Founding Team, mens 50% af alle tokens blev frigivet gennem ICO. 10% var placeret blandt engleinvestorer. 

Kvartalsmønterforbrændingerne er meget hausse for en digital valuta. Leveringen reduceres systematisk i henhold til virksomhedens overskud. Binance bruger 20% af overskuddet til at købe BNB og brænde dem hvert kvartal. 

Som rapporteret af Changpeng Zhao, grundlæggeren af ​​Binance, besluttede holdet, der modtog 40% af al BNB-forsyning, at opgive deres mønter og brænde dem. 

Det officielle blogindlæg, der annoncerer dette, lyder som følger:

”Den eventuelle levering af BNB vil stadig være 100.000.000 BNB. Den nuværende samlede levering af BNB er 189.000.000 BNB, hvilket betyder, at 89.000.000 BNB stadig skal brændes. Holdet afbrænder først 80.000.000 BNB-teams tildeling, og de resterende 9.000.000 BNB vil blive brændt af Binance.com-udveksling. ”

Dette ville gøre den ultimative afbrænding af 100 millioner BNB-tokens hurtigere, hvilket ville have en effekt på kortere tid på BNB. 

Binance Coin faldt fra $ 39 i slutningen af ​​juni til $ 25,4 den 17. juli på grund af Bitcoins styrkende position på markedet. Det mest populære digitale aktiv har øget sin tilstedeværelse i kryptorummet med hensyn til dominans og når næsten 70% af den samlede værdi af kryptokurrencymarkedet. 

Siden Binance Coin nåede $ 25,4, genvandt en del af den tabte værdi, og den handles i øjeblikket tæt på $ 30 pr. BNB. 


Med hensyn til BTC nåede BNB sit højeste punkt i april 2019, da hvert BNB-token kunne købes til 0,0047153 BTC. Efter tre og en halv måned handles BNB omkring 0,00235 BTC pr. Mønt. 

Det er værd at påpege, at Bitcoin er vokset i løbet af de sidste måneder sammenlignet med altcoin-markedet, der er faldet uden at finde en bund. 

Binance Team

Beslutningen om ikke at bruge de midler, de blev tildelt til oprettelse af platformen, viser, at holdet er helt fokuseret på at opbygge en rentabel udveksling, der ville ombord så mange brugere som muligt. Ud over det arbejder firmaet for at tilbyde nyt og bedre 

Changpeng Zhao er selv grundlæggeren af ​​Bijie Tech, et firma, der leverer skybaserede udvekslingssystemer til udvekslingsoperatører. Firmaet var i stand til at drive mere end 30 forskellige børser på det asiatiske kontinent og lukke flere millioner dollars i omsætning. 

Mr. Zhao har ikke kun arbejdet i to år som administrerende direktør for Binance, men han arbejdede også som CTO for OKCoin efter medstifter af det. 

Andre teammedlemmer inkluderer Ted Lin, Chief Growth Officer, Yi He, medstifter og CMO, og Alejandro Isaza, Lead Blockchain Developer. 

Binance-produkter

Binance har vokset og tilbudt nye tjenester til kryptokurrencymarkedet. I øjeblikket er de ikke kun en simpel kryptokurrencyudveksling, men de har også udviklet en decentral udveksling (DEX), en OTC-handelsdisk til større investorer, et velgørenhedsfond og Binance Launchpad. 

Den decentrale børs blev oprettet for at give brugerne mulighed for at have kontrol over deres digitale aktiver. Centraliserede børser er normalt et mål for hackere og angribere. Faktisk blev Binance selv hacket af 7.000 BTC for et par måneder siden. I en decentral udveksling forbliver brugerne kontrol over deres digitale aktiver ved at holde deres private nøgler. Centraliserede børser har de digitale valutaer på brugernes vegne. 

Gennem sin OTC-handelsdisk kan større investorer placere deres handler uden at have stor indflydelse på prisen på digitale valutaer. På denne måde kan de finde en bedre eksekveringspris for deres handel. 

Det Binace Launchpad er et initiativ lanceret af børsen, der giver startups mulighed for at indsamle midler ved hjælp af Binance-platformen. Midlerne kan købes med BNB-mønter, og brugerne skal følge en lotteriordning for at blive valgt til at deltage i disse IEO’er (Initial Exchange Offerings). Dette gør BNB til en meget nyttig mønt for virksomheder, investorer og hele kryptosamfundet. 

Den digitale valutaudveksling har også lanceret Blockchain Charity Foundation der gør det muligt for enkeltpersoner at donere digitale valutaer til forskellige initiativer. De fleste af disse projekter er placeret i Afrika og forsøger at tilbyde børn og modtagere muligheden for at få uddannelse, gode tjenester, sundhedspleje og mere. 

Ifølge det officielle sted for Binance Charity donerede 1224 donorer 493,49 BTC for at hjælpe 74794 personer i nogle af de fattigste lande på jorden. 

Som vi nævnte i dette afsnit, vokser Binance Coin brugssager også på markedet. Flere kryptokurver frigives oven på Binance Chain ved hjælp af BEP2-protokollen. Tidligere frigav mange projekter deres tokens oven på Ethereum (ETH). Nu kan ICO’er, projekter og virksomheder bruge BEP2-protokollen baseret på Binance Chain til at frigive deres egne kryptokurver.

Tilbage den 24. juni stabilt annonceret den første stablecoin baseret på Binance Chain. Målet var også at tilbyde et handelspar på Binance DEX og Binance-platformen. Handelsparret på Binance DEX er BNB / USDSB. 

Dette var den første BEP2 stablecoin, der blev lanceret på Binance DEX; gør det muligt for andre blockchain-projekter at etablere gennemsigtige, flydende og stabile on-chain handelspar. 

For at Binance kunne tilbyde EUR og GBP support til brugerne, besluttede virksomheden at lancere en kryptokursudveksling kaldet Binande Jersey. Binance Jersey har 11 handelspar i EUR og GBP. Brugere kan også indløse Binance GBP Stable Coin (BGBP) til GBP. Selvom børsen har en lavere handelsvolumen end den traditionelle Binance-børs, er dette et skridt i den rigtige retning. 

Endelig arbejder Binance også med at tilbyde amerikanske brugere muligheden for at få adgang til forskellige handelspar på markedet. Efter samarbejde med et lokalt firma i USA, Binance annonceret at de vil lancere Binance US, som forventes at fokusere på kryptokurver til det amerikanske marked. 

USA har som mange andre lande en lovgivningsmæssig ramme, der er meget restriktiv over for specifikke digitale aktiver. Dette er grunden til, at regulerende agenturer har stået bag dem, der promoverer disse tokens eller tilbyder tjenester relateret til dem. 

Nogle af de digitale valutaer, der kan være tilgængelige for handel på Binance US, inkluderer Cardano (ADA), Bitcoin (BTC), Basic Attention Token (BAT), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Decentraland ( MANA), NEO (NEO), USD-mønt (USDC), Stellar (XLM) og mange andre. 

Binance forklarede om dette:

“Binance US har vedtaget en ramme for risikovurderingen af ​​digitale aktiver for at hjælpe med at udvælge bona fide blockchain-projekter med en reel chance for at gøre verden mere effektiv, for at give gennemsigtighed i vores noteringsstandarder og sikre Binance US’s overholdelse af gældende juridiske krav.”

Nogle digitale valutaer blandt de top ti, der muligvis ikke er inkluderet, er XRP, Bitcoin Satoshi Vision (BSV) og Monero (XMR). Hvis Binance Coin føjes til den amerikanske børs, forventes det, at den modtager en ny tilstrømning af investorer. 

Konklusion

Endelig viser en rapport udført af Multicoin Capital, at de er meget hausse om denne digitale valuta og dens fremtid. Analytiker hos Multicoin Capital mener, at den langsigtede ikke-spekulative værdi af BNB-tokens er en funktion af Binances nettoresultat, nytten af ​​BNB, antallet af BNB, der ejes af brugerne, og volumen og parametre for Binance Chain DEX. 

Med voksende projekter, der kræver BNB-tokens, med en større efterspørgsel efter BNB-tokens fra markedsdeltagere, med et team, der har besluttet at brænde alle deres mønter modtaget efter ICO og med mange andre funktioner, synes den digitale valuta at være en af ​​disse med de bedste fremtidsudsigter. 

Siden december 2018 indtil nu udvidede den virtuelle valuta 766%, hvilket giver brugerne mulighed for at opnå bedre resultater med denne investering sammenlignet med andre digitale aktiver såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Litecoin (LTC). Faktisk indgik den digitale valuta blandt de 6 bedste digitale valutaer og kunne fortsætte med at vokse i fremtiden. 

Det vil være meget vigtigt for børsen at kunne opretholde det nuværende momentum, som Binance Coin byggede det sidste år. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map