EOS-prisforudsigelse 2021 – ekspertoptagelse og bullish teknisk udsigter

(Opdateret 13. februar 2021) – EOS begynder kun sin rejse. EOS-prisen er adskilt fra andre digitale valutaer, både i tekniske egenskaber og målene. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at det lykkedes at rejse 4 milliarder dollars under ICO (Initial Coin Offering). Hovedformålet med denne platform er at blive en enterprise-grade løsning til implementering af decentrale applikationer. Holdet bag projektet har vist en meget ansvarlig tilgang til dets tekniske dokumentation, udseende i medierne og den samlede tilstedeværelse i kryptoindustrien. 

Køb EOS på Binance i dag!

Ekspertudtalelse om, hvorfor EOS vil stige

EOS er den 8. største digitale valuta målt i markedsværdi, og den handles i øjeblikket til $ 4,49 efter en ændring på 10% i løbet af de sidste 24 timer. Mønten er blevet meget populær på grund af dens decentraliserede apps og smarte kontrakter, som har vist sig at være bedre end Ethereums. Udviklere af netværket oplyser, at det ikke påvirkes af de skalerbarhedsudfordringer, der påvirker andre offentlige mønter. 

Lad os se på, hvorfor eksperter tror, ​​at EOS’s pris vil stige. 

Ifølge CoinSwitch bliver 2020 et gyldent år for EOS. Mønten forventes at nå $ 95 i juli, inden den langsomt falder til $ 56 niveauet ved årets udgang. I løbet af de næste fem år forventer platformen, at prisen på EOS vil være omkring $ 106-niveauet.

TradingBeasts forudsiger, at prisen vil vokse fra $ 2-området til omkring $ 3,6. Det følgende år forventes prisen at fortsætte med at stige til $ 4,2 niveauet, før året afsluttes med omkring $ 6.

Ifølge Business Insider vil EOS-platformen fortsætte med at udvikle sig og snart blive den mest foretrukne. Publikationerne mener, at møntens pris snart vil overstige $ 10. 

Derudover analyserede et panel på 10 eksperter præstationen for 13 førende kryptokurver for at give deres forudsigelser. Panelet var ekstremt hausse om EOS. I gennemsnit forventer panelet, at mønten når en pris tæt på $ 18,7, hvilket repræsenterer en stigning på 727% siden januar i år.. 

Ifølge WalletInvestor, investorer bør overveje EOS som en gunstig investeringsmulighed. Webstedet mener, at EOS ’pris vil nå $ 911 i 2023. De tilskrev denne positive forudsigelse til den nylige udvikling inden for EOS-platformen og øget adoption i forskellige brancher. Disse er vigtige faktorer for kryptovalutas succes. 

Investopedia også udnævnt EOS som en af ​​de mest lovende digitale valutaer ud af de mange, der findes i dag. Webstedet nævnte, at EOS tilbyder mere skalerbarhed sammenlignet med andre kryptovalutaer, og at det er revolutionerende, da det mangler en minedriftmekanisme til at producere mønter. Platformen inkluderer også et system med komplekse regler til styring af EOS-belønningsprocessen, hvilket gør den mere decentraliseret. 

Derudover ifølge Coinbase, “EOS er en kryptokurrency designet til at understøtte store decentrale applikationer. Der er ingen gebyrer for at sende eller modtage EOS.”Platformen afgav denne erklæring efter at have tilføjet support til EOS-kryptokurrency for sine detailkunder. Denne positive erklæring og udvikling viser, at mønten har en lys fremtid. 

Det er værd at nævne, at EOS også har lanceret et nyt socialt medianetværk kaldet Voice. Dette havde også en positiv indvirkning på prisen på kryptokurrency, og det forventes at øge netværksaktiviteten.

Køb EOS på Binance i dag!

EOS-prisforudsigelse TradingView-analyse Opdateret 13. februar 2021


EOSUSDT lang ved Trader_OMSTradingView.com

Analytikeren viser, at der er stærk støtte til EOS i regionen mellem 4 USDT og 4,36 USDT. Samtidig fungerer MA også som supportniveauer. Analytikeren ventede på en post mod 5.4045, men til sidst modstår markedet nu ved 4.4867 USDT. 

En salgshandel kunne åbnes omkring 4.20 UDST og 4.48 USDT. Den lange position, han viser, burde have været åben over de ovennævnte niveauer, der var målrettet mod et salg på 5.4045. Ikke desto mindre er dette kun en mulighed. Analytikeren siger, at han ikke er ansvarlig for handelsbeslutninger.

EOSUSD – Ugentligt diagram, der ser BULLISK ud – Nedadgående pause snart ved MoneyChartzTradingView.com

Analytikeren hævder, at prisen på den digitale valuta skal bryde over trendlinjen for at prisen kan bevæge sig højere. Hvis det sker, kan den digitale valuta nå forskellige prisniveauer. De punkter, som analytikermarkedet i diagrammet inkluderer:

  • 3.8791 USDT
  • 4,9779 USDT
  • 5.5001 USDT
  • 7,7338 USDT

Supportniveauet er i øjeblikket markeret i diagrammet til 2.3753 USDT. Den virtuelle valuta er blevet handlet i denne raseri i flere år. Det er dog stadig langt fra sin tidlige højde på 15 USDT pr. Mønt registreret i begyndelsen af ​​januar 2018, da de fleste altcoins nåede nye ATH’er..

# EOSUSDT vil bryde 4 timers modstand ved NinjaCrypto040TradingView.com

Ifølge EOS-analytikeren danner denne virtuelle valuta en stigende trekant, der til sidst kan bryde ud. Hvis det sker, kan vi se en hurtig rally for det digitale EOS-aktiv. 

Prisen pr. EOS kan skyrocket op til 4 USDT pr. Mønt fra den nuværende 2.8316. Dette kan bestemt ske, hvis investorer vil være meget opmærksomme på support- og modstandsniveauer. I øjeblikket viser analytikeren forskellige priser, som vi skal tage i betragtning. 

2,4 USDT fungerer som support, 2,65 USDT fungerede som modstand og støtte, 3 USDT kunne fungere som støtte og modstand. Endelig er der mellem 3.30 USDT og 3.45 USDT også et stærkt modstandsniveau. 

GreenCrypto – EOS Strong Bounce fra den langsigtede support ved GreenCryptoTradesTradingView.com

EOS er for nylig hoppet efter at have nået det store supportniveau, der er tæt på 2,27 USDT pr. Mønt. Den digitale valuta var i stand til at opretholde dette niveau juleaften, og analytikerne mener, at den opadgående tendens kunne fortsætte i den nærmeste fremtid. 

Desuden finder han, at EOS ser bullish ud, og at der kan være en god chance for at længes, hvis den virtuelle valuta går over modstandslinjen, der er tæt på 2,93 USDT. Dette ville give den virtuelle valuta mulighed for at bevæge sig højere og til sidst stige mod 3.40 USDT og gentest det niveau, den nåede i november på 3.83 USDT.

EOS mulig konsolidering ved BigLavaTradingView.com

Ifølge analytikeren ser EOS ud til at trække sidelæns i den lille stigende kanal, der kan ses på markedet. Denne afvisning, vi har set de seneste timer, viser, at vi bevæger os mod modstandsniveauer efter test af supportniveauer tæt på $ 3 pr. Mønt. 

Ud over det kan det være muligt for EOS at fortsætte med at bevæge sig højere. Analytikeren siger, at hvis vi bryder supportniveauet, kunne vi nå den sidste store trendstøtte på omkring 3,35 USDT pr. EOS. Hvis det går i stykker, kan vi fortsætte med at bevæge os højere i de kommende uger og måneder, hvis markedet fortsætter med at vokse.

Køb EOS på Binance i dag!

Lær mere

Vil du lære mere om EOS? Læs vores Begyndervejledning til EOS her, komplet med en historie om projektet og grundlæggende om, hvordan mønten giver værdi.

Er du interesseret i at investere i EOS? Du vil gerne starte med vores artikel om EOS-forudsigelse – inklusive kortsigtede og langsigtede udsigter. (Foretag altid din egen research og læs ansvarsfraskrivelsen)).

Det bedste sted at købe EOS er ved at bruge Binance. Denne købsvejledning indeholder hvert eneste trin, du skal bruge for at gøre det korrekt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map