En opdatering om SALT efter CEO’s afgang

Efter 2017 var det bestemt et af de bedste år for kryptokurrency og blockchain-teknologi, 2018 medførte mange vanskeligheder for forskellige kryptoprojekter, herunder SALT, den medlemsbaserede og blockchain-backede udlåns- og låneplatform.

Efter at have suspenderet nyt medlemskab i februar ramte SALT endnu en gang en ujævn patch i juli 2018, da dets administrerende direktør, Shawn Owen, pludselig besluttede at forlade virksomheden.

Denne begivenhed fandt sted meget kort tid efter Nexo (en af ​​SALTs stærkeste konkurrenter, også en blockchain-støttet udbyder af lån) tilbød at købe virksomheden. Fredag ​​den uge offentliggjorde Nexo en Hensigtserklæring (LOI) til at købe SALTs aktiver såsom “lånetilgodehavender sikret ved tilsvarende sikkerhedsaktiver, brandaktiver og kundedatabase.”

Da meget få officielle detaljer kom ind i lyset, udløste denne pludselige afgang en masse dårlig presse for SALT, nogle påpegede endda muligheden for en exit-fidus, en bedragerisk praksis af uetiske kryptokurrencypromotorer, der forsvinder med investorpenge efter projektets ICO (indledende møntudbud).

Hvad skete der efter?

Til at begynde med blev Nexos tilbud i vid udstrækning afvist af SALT-samfundet, der rynker på denne type reklamestunts. Derefter blev Sean Owen erstattet af den midlertidige præsident og administrerende direktør, Bill Sinclair, som beskrevet af platformens officielle blogindlæg.

Den nye administrerende direktør gik ikke glip af muligheden for at udtrykke sin tillid til projektet og optimisme med hensyn til fremtiden for SALT, idet han sagde: ”Jeg ser frem til at bygge en bro med fortsat innovation mellem traditionelle finansielle tjenester og blockchain. Det har været en fornøjelse at arbejde med sådanne smarte og dedikerede mennesker, og vi er lige ved at komme i gang. ”

4

Kilde: Wikipedia

På trods af alle udfordringerne og hindringerne så SALT ikke ud til at stoppe sin udvikling, da flere og flere blogindlæg, der annoncerede forskellige begivenheder, fortsatte med at vises på platformens Medium-blog.

Begivenhederne, der fulgte, definerede alle de tidligere rygter som ubegrundede. I en nylig blogindlæg fra den 1. august var Bill Sinclair overbevist om at påpege virksomhedens engagement i fremtidige innovationer. Som sådan udtrykte administrerende direktør forsigtigt sin påskønnelse for forskellige konkurrenters interesse for at købe SALT.

”For nylig har SALT modtaget en række marketingforespørgsler, der viser interesse for at købe vores forretning. Mens vi sætter pris på vores konkurrenters interesse i vores formål og forretningsmodel, er vores firma ikke til salg, og vi søger heller ikke nogen M&A (fusioner og opkøb) aktiviteter, ” erklærede han.

Administrerende direktør sluttede blogindlægget med endnu en gang at udtrykke sin store tillid til det projekt, han repræsenterer. “Med over 50 millioner dollars i hidtil betjente lån, en brugerbase på over 70.000 og aktive lån i 3 lande, bør samfundet være forvisset om, at SALT forbliver stærkt og er dedikeret til at forbedre sine produkter, tjenester og tilgængelighed.”

SALTs nye POA-program

I løbet af de følgende uger viste SALT en uudslukkelig tørst efter udvikling, da den annoncerede en ny Bevis for adgang (POA) -program betød at udvide medlemmets fleksibilitet.


”Med den længe ventede introduktion af POA har medlemmer nu adgang til mere fleksibilitet, når det kommer til at strukturere deres lån. Dette giver medlemmerne mulighed for at skræddersy deres tilgang for at imødekomme deres individuelle lånebehov. Medlemmer behøver ikke længere at indløse SALT-medlemsenheder for at få adgang til lånegrænser. De kan simpelthen bruge deres SALT-medlemsenheder til at tilpasse vilkårene for deres lån, ” blogindlægget beskriver.

Kort sagt giver POA platformens brugere en enkel måde at ændre lånevilkår ved hjælp af SALT-tokenet.

SALTs tjenester er nu tilgængelige i 35 amerikanske stater

Endnu mere imponerende er virksomhedens udvidelse af dets aktivitet til yderligere 20 stater i USA. Med dette skridt udvidede SALT sin markeds rækkevidde med 60% ved at udvide sin markedsindtrængning til 35 stater ud af i alt 50 i hele USA. Det faktum, at SALT klarede dette under et bjørnemarked, skulle alene være et bevis på, at virksomheden betyder forretning. Lige så inspirerende er det faktum, at SALT har forhindret sig over forhindringer som den store geografiske skala i USA og den lovgivningsmæssige mangfoldighed mellem alle de involverede stater.

”Indtil for nylig har SALT-udlån været i drift i 15 amerikanske jurisdiktioner såvel som New Zealand og Det Forenede Kongerige. Vores aktive udøvelse af yderligere muligheder for at gøre det muligt for vores medlemmer har betalt sig. Vi er stolte over at kunne annoncere tilføjelsen af ​​20 nye jurisdiktioner i USA, hvor vi kan udvide vores operation i alt 35. Effektivt har vi udvidet vores rækkevidde med 60%. Da vores vækst fortsætter, forventer vi at offentliggøre yderligere meddelelser om, hvor vi vil operere. I dag er vi glade for at betjene en overflod af nye medlemsapplikationer, ”beskriver blogindlægget.

1

Kilde: https://blog.SALTlending.com

Et nyt partnerskab til fordel for nonprofitorganisationer

SALT har også annonceret via en blogindlæg at dens “filantropiske søsterorganisation”, SALT Bridge Foundation, samarbejdede med Doing Good Foundation for at give en hjælpende hånd til andre små nonprofitorganisationer.

Indførelsen af ​​dynamisk prisfastsættelse

I dets blogindlæg, SALT beskriver sin rekordstore vækst og det faktum, at det ikke længere kun er en opstartsvirksomhed. Indlægget giver også et glimt af, hvordan virksomheden skifter til en dynamisk prismodel, alle de involverede fordele, og hvordan dette skridt er en afspejling af alt, hvad SALT har lært af sine egne erfaringer og fra sit samfund.

2

Kilde: Adobe Stock

Når man køber SALT-medlemskaber direkte fra SALT-udlån, vil brugerne drage fordel af en konkurrencedygtig refusionspolitik, fra en “ingen mængdekøbsgrænse til den angivne pris”, “ingen prisnedgang” og muligheden for at se prisopdateringer på låntagerpanelet i realtid.

”Målet er at tilbyde vores kunder en konkurrencedygtig pris og en let oplevelse,”Erklærede CEO Bill Sinclair.

Baseret på alle de nuværende begivenheder kan SALT meget vel beskrives som et perfekt eksempel på professionalisme. Første halvdel af 2018 var en spændende periode for virksomheden med mange op- og nedture, men SALT formåede ikke kun at overvinde alle forhindringer og forhindringer undervejs, men det lykkedes at opretholde en imponerende grad af udvikling på alle fronter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map