DASH-prisforudsigelse 2021 – Eksperter tager plus bullish teknisk udsigter

(Opdateret 13. februar 2021) I skrivende stund er Dash den 20. største kryptokurrency efter markedsværdi med en samlet værdi på over 1 mia. $. Dash-prisen ligger i øjeblikket omkring $ 119 og slutter sig til andre mønter, når de er omkring 90% lavere end hele tiden. Vi ser på, hvad der sker med Dash-økosystemet og handelskort for at gøre vores Dash Price Prediction for 2019 og derefter.

Selve mønten blev lanceret i 2014 som en gaffel fra Bitcoin. Siden starten har det brugt betydelig tid siden da som en af ​​de mest værdifulde kryptokurver i omløb. I marts 2017 oplevede Dash en meteorisk stigning for at blive den 3. mest værdifulde kryptokurrency i en periode.

Målet med Dash er at tilvejebringe en hurtig, grænseløs, sporbar valuta til transaktioner. Det opnås gennem to funktioner – “InstantSend” og “PrivateSend”. Disse funktioner er som standard slået fra. Brugere har mulighed for at aktivere eller ej.

Dash har lavet trækkraft som både en transaktionsvaluta og en privatlivscentreret mønt. Det kaldes ofte sammen med Monero og Zcash som en af ​​de mest fremtrædende privatlivsmønter.

Køb Dash on Binance i dag!

Forstå Dash Masternodes

Dash har en unik mulighed for møntindehavere. I stedet for at udvinde mønter, som man ville med Bticoin, tilbyder Dash et system af masternoder – der giver indehavere mulighed for at tjene passiv indkomst. Få mere at vide i vores guide til dash-masternoder.

Med hensyn til Dash-prisen er masternoder et vigtigt element i økosystemet, fordi de sikrer, at en betydelig mængde Dash-mønter ikke kommer til salg. De er låst fast i masternode-systemet og udbetaler indehavere (du kan læse mere om udbetalinger her), men skaber også en relativ knaphed for Dash-mønter. Hvis og når Dash får flere købere, kan efterspørgsel blandet med denne knaphed skyde Dash-prisen op yderligere.

Selvfølgelig er der stadig meget at lære om Dashs minedrift, som du kan finde ud af mere information i vores guide til Dash-minedrift..

Eksperters mening om hvorfor Dash vil stige 

Dash er en open source-kryptokurrency og blev forked fra Bitcoin-protokollen. Mønten giver brugerne frihed til at flytte penge, som de vil, for mindre end en cent. Platformen har slået sig ind i Venezuela, Colombia og udvider langsomt sin tilstedeværelse i Thailand, og denne udvikling har set mønten stige betydeligt siden den blev lanceret. Lad os se på, hvorfor eksperter tror, ​​at møntens pris vil stige. 

TradingBeast forudsiger, at prisen på DASH vil være omkring $ 42 i begyndelsen af ​​februar 2020. Den forventede maksimale pris er $ 58 og en minimumspris på $ 39. Mønten forventes at slutte måneden på omkring $ 46.

I marts skal prisen på mønten nå $ 46 i begyndelsen af ​​måneden. Den maksimale pris forventes at være $ 62 og en minimumspris på $ 42. Ved udgangen af ​​måneden forventes prisen at være omkring $ 50.

I begyndelsen af ​​april forventes prisen at nå $ 50. Den maksimale pris forventes at nå $ 67, og minimumsprisen være $ 45. Mønten forventes at ende måneden på omkring $ 54.

Forudsigelserne fortsætter, og i december forventes mønten at begynde månedens handel på omkring $ 74. Minimumsprisen forventes at være omkring $ 64, og den maksimale skal være omkring $ 95.


En nylig artikel om de 5 bedste cryptocurrency-kunstnere den en førende kryptopublikation oplyste, at den nylige lancering af version 0.14 på mainnet opgraderer netværkets sikkerhed mod 51% mineangreb, det første bevis på arbejde. En sådan udvikling har set mønts prisstigning med 58% fra 2018 til 2019, og dette forventes at fortsætte, da platformen fortsætter med at vokse. 

2gether CEO, Roman Ferrez gav for nylig positive kommentarer til Dash-mønt. I en artikel offentliggjort den en anden førende publikation, Ferrez erklærede, at Dash er en af ​​de mest anvendte kryptokurver, og ved at føje den til deres liste over 9 digitale valutaer åbnes dem for nye markeder i Euroområdet. Dette viser, at Dash har vist et stort potentiale, og da det fortsætter med at trænge ind på forskellige markeder, vil dets pris blive påvirket positivt. 

Derudover gav Ryal Taylor, administrerende direktør for Dash Core Group, også positive følelser efter at have erklæret, at tilføjelse af mønten hjælper med at styrke broen mellem fiatbaserede finansielle markeder og kryptokurver og også give bedre måder at hjælpe borgere i Eurozonen med at høste flere fordele ved decentrale betalinger. 

Køb Dash on Binance i dag!

Andre faktorer, der kører prisen på Dash inkluderer;

Dash-samfundet bliver stærkere

For nylig DashRoots annonceret lanceringen af ​​sin platform. Det vil hjælpe enkeltpersoner og teams med at få større adgang til finansiering fra Dash-samfundet.

Martin, en af ​​grundlæggerne af DashRoots, siger platformen hjælper folk på græsrodsniveau med at bringe deres talenter og færdigheder til Dash. Det sker ved at hjælpe crowdfund med deres ideer direkte fra Dash-samfundet.

Han tilføjer, at Dash-statskassen er en vigtig del af netværket. Det muliggør udvikling, men nogle gange er det for dyrt at finansiere små ideer. Det er dette område, som Dashroots hjælper mest. Hjælp folk med at rejse mindre beløb for at bringe deres færdigheder og ideer til projektet på græsrodsniveau, “hvor små ting kan blive til store ting.”

Denne form for aktivisme kunne se Dash komme på forkant med kryptooptagelse og gå ud over innovative ideer som den SMS-baserede tegnebog, den lancerede i Venezula..

Øget værktøj

Der var en nylig undersøgelse af kryptokurrency-transaktioner som fandt ud af, at Dash var en af ​​de mest anvendte valutaer til små handler. Det er noget, der angiver dets virkelige anvendelse som penge. Undersøgelsen involverede indsamling af data fra de bedste kryptokurver fra BitInfoCharts.

Det blev derefter brugt til at etablere statistikker og tendenser, der udledes af den økonomiske aktivitet på tværs af forskellige netværk. Resultaterne giver en spændende læsning. Statistikken viser, at Dash konsekvent har opretholdt et lavt gennemsnit og median transaktionsværdier. Derfor bruges Dash oftest til detailkøb og andre lignende formål.

Handelsdata fra Anypay understøtter også hypotesen. Dash-transaktionsvolumendata har også været konstant på trods af, at andre kryptokurver er faldende siden den spekulative vinterboble.

Det indikerer stigningen i handelsforretninger, der modvirker faldet i spekulative handler.

Dash-tilføjelse på førende brasiliansk børs

En af de førende brasilianske krypto-udvekslinger meddelte for nylig, at den integrerede Dash på deres platform. Det er et skridt, der vil hjælpe med at udvide både forbrugernes og den handlende adgang til kryptovalutaen betydeligt.

I en tweet lavet den 28. februar, hyldede Coinbene Dash som en mønt, der ville revolutionere hele landet, og det er også en valuta, der selv på det lave marked, der kunne blive værdsat konsekvent på grund af møntens fokus på den virkelige brugbarhed.

I øjeblikket har børsen over 3 millioner aktive brugere over hele kloden og tilbyder over 100 kryptopar. Det opkræver også de laveste gebyrer i Brasilien på 0,10% for køb og salg af krypto.

Dette skridt kommer på et tidspunkt, hvor Dash har oplevet hurtig vækst i Sydamerika, især i Venezuela og Colombia. Tilføjelsen af ​​en af ​​de førende børser i Brasilien vil hjælpe mønten med at fortsætte med at øge sin indflydelse over Latinamerika, da den vil tilbyde forbrugere og handlende flere forbrugsmuligheder, når det kommer til køb og salg.

DASH Price Prediction TradingView Analyse Opdateret 13. februar 2021

DASH kan køre meget højere, hvis btc forbliver stabil ved SvarogPerunTradingView.com

Dash-analytikeren viser, at DASH kunne begynde at bevæge sig mod $ 300 i den nærmeste fremtid. For at dette skal ske, skal den virtuelle valuta bryde igennem den nuværende modstand på $ 224 pr. Mønt. Dette vil være hårdt i betragtning af at det forsøger at gøre det for nylig, men uden succes.

Selvfølgelig er DASH knyttet til prisen på andre virtuelle valutaer på markedet, inklusive Bitcoin. Hvis hele kryptomarkedet fortsætter med at bevæge sig højere, kan vi i sidste ende se DASH også ekspandere. I øjeblikket kan det tage et stykke tid før en ny breakout. Dette er dog ikke økonomisk rådgivning, og markedet kan bestemt falde.

Potentiale for stor pumpe ved pouyam89TradingView.com

Analytikeren viser, at Dash brød nedadgående tendens trekant og var i stand til at ramme $ 150 per mønt. Det testede dog prisregionen på $ 100, der nu blev support, og før den var modstand. 

Som det er muligt at se i diagrammet, der deles af denne TradingView-analytiker, inkluderer det næste modstandsniveau for DASH 290 USDT, 400 USDT, 505 USDT og 620 USDT før dets all-time high. På trods af det er vi stadig langt fra disse niveauer. 

Det kan være muligt for DASH at begynde at blive handlet på disse niveauer, hvis et nyt rally starter for den virtuelle valuta. Selvfølgelig følger vi nøje den tendens, Bitcoin tager.

DASH / USDT stærk bevægelse på horisonten ved FieryTradingTradingView.com

Dash fortsættes med at blive handlet i en dejlig vimpel på 1-timers diagrammet som vist af analytikeren. Dette kan hjælpe den virtuelle valuta med at bevæge sig mod modstandsniveauet på omkring 148 USDT pr. Mønt. DASH kæmper dog for at forlade 135 USDT-regionen, der nu fungerer som hovedmodstand. 

I mellemtiden fungerer 116 USDT-niveauet også som support. I de seneste uger har vi set, hvordan disse to niveauer fungerede meget godt som støtte og modstand. Ikke desto mindre, hvis DASh fortsætter med at bevæge sig lavere, er det næste niveau, vi skal være meget opmærksom på, mellem 109 USDT og 108 USDT.

Mulig fare for fjernelse af andre kryptoer? ved alexei131330TradingView.com

Dash handles i øjeblikket på et modstandsniveau, der har skubbet mønten til $ 90 per mønt. Desuden skal denne region fungere som støtte og være i stand til at opretholde dette niveau. Analytikeren mener, at grundlæggende vil spille en meget vigtig rolle i de kommende måneder. 

US Securities and Exchange Commission (SEC) regulerer i øjeblikket virtuelle valutaer. Mange brugere er bekymrede over dette problem og kan i sidste ende øge deres salg på disse niveauer. Således kan dette have noget salgspres på Dash og også andre digitale aktiver som Monero og Dash. I øjeblikket ser analytikeren korte poster på $ 92 og $ 95.

Dash / USDT – Opdateringer 19. december. Så forvent snart en korrektion ved bitcoinbolivarTradingView.com

Analytikeren viser, at Dash flyttede til $ 60 pr. Mønt, og det var en stor mulighed for den digitale valuta at starte sin bull run til nye højdepunkter i fremtiden. Ikke desto mindre siger analytikeren, at vi i øjeblikket er temmelig overudvidet til DASHUSDT. 

Dash kan helt sikkert rette i de kommende dage, hvis Bitcoin bevæger sig ned. Den virtuelle valuta kunne helt sikkert bevæge sig mod $ 124 og $ 136, hvis BTC overstiger sit højeste niveau på 23.777 $, eller det kan falde til $ 95 fra nuværende priser og endda til $ 86 USDT pr. I skrivende stund forbliver DASH tæt på 111 USDT pr. Mønt.

Køb Dash on Binance i dag!

Konklusion og prisforudsigelse

Interesserede langsigtede parter kan få en del eller en hel masternode til en billigere pris.

Som beskrevet ovenfor er der håb og optimisme inden for Dash, og det vises i ovenstående diagrammer. Så vi kan forvente at se Dash præstere bedre i de kommende måneder.

Endelig, hvis du ønsker at købe (eller handle) din Dash, kan du gøre det på mange børser. Vi anbefaler at prøve Kucoin. Du kan finde en guide til, hvordan du gør det her (Bemærk: vi ejer ikke denne vejledning).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map