Binance Coin (BNB) Prisforudsigelse 2021 – Eksperter tager og bullish teknisk udsigter

(Opdateret 13. februar 2020)  Binance-mønt havde et spektakulært år i 2019, selvom væksten faldt i anden halvdel af året. Opmuntret af lanceringen af ​​flere IEO’er gennem Binance launchpad, lykkedes det BNB at overgå BTC ved udgangen af ​​året og opnå gevinster på over 150%. Husk dette token på et tidspunkt i 2019 formået at registrere gevinster på over 600%.

Nøglen til BNBs succes har været, hvordan Binance exchange på en mesterlig måde har formået at konstruere tokenet til at blive et altomfattende aspekt af alle aspekter af dets stadigt voksende økosystem. Indtil videre bruges det til at købe tokens til forskellige IEO’er, BEP2-transaktionsgebyrer, DEX-noteringsgebyrer og BEP2-tokenoverførsler.

Dette øgede værktøj betyder, at BNB fortsat vil præstere godt i 2020.

I dette stykke vil vi se på ekspertudtalelser og teknisk analyse, der antyder, at BNB er klar til gode tider i 2020.

Køb BNB på Binance i dag!

Eksperters mening om, hvorfor BNB-prisen vil stige

Tomaino, en tidligere Coinbase-medarbejder, mener, at der er en bullish sag for BNB-token. Han hævder, at dette fortsat vil være tilfældet med Binance, der bevarer sin dominans i kryptovalutaudvekslingsindustrien. Dette er betinget af, at Binance udvikler sig med forbedringer i decentraliserede udvekslingstjenester. Dette vil se mønts prisstigning.

Ifølge en førende kryptopublikation, Binance-platformen har med succes lanceret flere projekter, såsom BitTorrent-token (BTT) og Fetch.AI (FET) -token, og det planlægger også at genoplive indledende mønttilbud ved at generere kvalitetstokener med stærke brugersager, hvilket vil tilskynde til massiv deltagelse. En sådan udvikling vil øge BNB’s vedtagelse og øge dens pris. 

 Messari rapporterede, at investeringsafkastet for BNB i løbet af det sidste år var 154%. I de sidste seks måneder steg ROI imidlertid til 560%. En del af årsagen er platformens strategi om ofte at ‘brænde’ BNB for at begrænse udbuddet. Som en gennemprøvet strategi viser dette, at møntens pris vil stige. 

Derudover, WalleInvestor.com mener, at Binance Coin er en rentabel investeringsmulighed. Ifølge webstedets langsigtede prognoser forventes en stigning. Prisprognosen for 2024-06-22 er $ 71,763. Med en 5-årig investering forventes investeringsafkastet at være + 93%. Denne forudsigelse er baseret på tidligere og nuværende udvikling på Binance-platformen og dens fremtidige planer. 

Køb BNB på Binance i dag!

Andre faktorer, der lover at skubbe prisen på BNB endnu højere.

BNB bliver hurtigt det næste ICO-token

Fremgangen til IEO-fundraising-modellen har spillet en afgørende rolle i BNBs vækst. Binance holdt sit løfte om at støtte mindst et projekt hver måned gennem dets affyringsrampe.

Ved udgangen af ​​året havde udvekslingen afholdt IEO’er for elleve forskellige projekter, herunder; BitTorrent, Fetch.AI, Celer, Matic, Harmony, Elrond, WINk, Perlin, Band, Kava og Troy.

Launchpad giver projekter mulighed for at udstede deres tokens på Binance Chain, som tilbyder en enkel og mindre fejlbehæftet platform sammenlignet med at skrive smart kontraktkode.

Det giver også projekterne en chance for at få deres tokens opført på Binance DEX ved at blive stemt af samfundet.

For at deltage skal man have BNB, og dette forklarer, hvorfor vi oplevede værdien af ​​værdien i 2019. Med flere IEO’er, der er planlagt til at blive lanceret i år, kan vi forvente at se prisen på BNB fortsat værdsættes. I skrivende stund er Binance Coin blandt de 10 bedste kryptokurver i verden takket være de planer, der er implementeret af virksomheden i løbet af de sidste par år.

Du kan nu købe fast ejendom ved hjælp af BNB

Den 10. oktober 2018 meddelte Propy, et ejendomsfirma, der accepterer betalinger i kryptokurver, at det ville tage BNB til køb af ejendom. Meddelelsen blev sendt via Twitter, og det havde Changpeng Zhao, administrerende direktør for Binance, begejstret:

“Propy accepterer BNB til boligkøb! @Binance Chain kommer, og $ BNB, som er en stor værdi af værdi i dag, vil blive til programmerbare penge. For det hurtigt voksende BNB-samfund gør vi det muligt at investere i fast ejendom med let papirarbejde hos Propy. ”

Propy er en global ejendomsmarked, der har et decentraliseret titelregister. Ved at tilføje BNB som betalingsmulighed har teamet bag virksomheden til formål at løse problemer, der hæmmer internationale ejendomstransaktioner.

De sigter også mod at skabe en samlet ejendomsbutik og aktivoverførselsplatform til den globale ejendomsbranche.

Propy bruger smarte kontrakter til at forbinde købere, sælgere, mæglere og deponerings- / titelagenter / notarer.

Dette træk er vigtigt for Binance Coin, da flere mennesker vælger at betale for deres ejendom ved hjælp af BNB, at prisen forventes at stige højere.

Betal for din flyvning ved hjælp af BNB

For nylig samarbejdede Binance med TravelBit, et australsk selskab for at skabe et salgssted (POS) i lufthavne både lokalt og internationalt. Partnerskabet så Binance investere 2,5 millioner dollars i opstarten. Indtil videre har virksomheden formået at lancere et betalingssystem i Brisbane lufthavn.

Med de penge, der investeres af Binance, TravelBit har til hensigt at oprette betalingsterminaler for kryptokurrency i andre større lufthavne rundt om i verden. Det er et skridt, der vil fremskynde vedtagelsen af ​​kryptomasse.

I øjeblikket accepterer de nye POS-terminaler kun de øverste kryptomønter – Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Og meget snart vil BNB blive tilføjet på denne liste. Hvad kan dette betyde for BNB-prisen? Vi bliver nødt til at se, men det kan være enormt, da rejsebranchen rører milliarder.

TravelBit beskriver sig selv som verdens første digitale valuta lufthavn. Sammen med Binance planlægger begge at promovere blockchain-baserede teknologier globalt.

Om partnerskabet sagde Changpeng Zhao:

”Reel brug er den vigtigste faktor på vejen til vedtagelse af kryptokurver. Det er svært at forestille sig et bedre eksempel på brugen af ​​kryptokurrency end at rejse som lige efter at du lander i et fremmed land, kan du finde dig selv manglende lokal valuta.

Afslutningsvis tjener disse tre tilfælde til at vise den voksende accept af Binance Coin. Det er sikkert at forvente, at denne vedtagelse afspejles i prisen meget snart.

I mere mindre nyheder fortsætter BNB med at se investeringsinteresse fra forskellige strategier, der anvendes af Binance.com. Nogle af dem inkluderer:

  1. Lavere transaktionsgebyrer, når det bruges som den transaktionsvalutakurrency på Binance-børsen.
  2. Forskellige handelskonkurrencer, som periodisk tildeler BNB-tokens som præmier. Binance’s Twitter-feed har givet nogle detaljer om den seneste Binance-konkurrence, der giver 8000 BNB-tokens.
  3. Den globale udvidelse af Binance, som for nylig har åbnet et afrikansk kontor i Uganda.

Køb BNB på Binance i dag!

Binance Coin (BNB) Price Prediction TradingView Analysis Opdateret 13. februar 2020

BNB Indtastning efter en grøn 1 timers bjælke, der lukker over POC ved zweiprozentTradingView.com

BNB / USDT-handelsparret, der i øjeblikket handles på Binance-børsen, kan ifølge analytikeren blive toppet. Han nævnte imidlertid, at han ikke ville forkorte det lige nu. Ifølge hvad han sagde, er der normalt søndag korrektioner på kryptomarkedet i løbet af søndagen. Dette skubber normalt priserne nedad, da mange købere opererer i løbet af ugen. 

Ud over det erklærede han, at prisen virkelig hopper fra tidligere POC-niveau. En aggressiv indrejse kan således være nu eller under en tilbagetrækning, så længe baren på 1 time lukker over dagens POC. Det er også værd at nævne, at mønten har været massivt samlet, hvilket ikke er normalt for de fleste markeder.

OCO Binance mønt ved Wesley-OliveiraTradingView.com

Analysen viser, at der i timeskemaet for det digitale BNB-aktiv er et hoved- og skuldermønster, der kommer til sin afgørende fase. Mønten har nået en pris på 45,16 USDT i den første skulder, 47 USDT i hovedet, og den kan fortsætte med at vokse i fremtiden, medmindre den anden skulder bliver dannet fuldstændigt. 

Hvis den tredje skulder finder sted, kan prisen pr. Mønt gå til 39,59 USDT pr. Mønt eller endnu lavere. Analytikeren viser i diagrammet, at der er et supportniveau der for BNB, der kan hjælpe med at opretholde sin pris.

Binance Coin (BNB) – 16. januar ved readCryptoTradingView.com

I henhold til Binance Coin (BNB) -analytikeren skal investorer og handlende se på bevægelser, der afviger fra figuren 38.1558 – 45.0221. Desuden vil et meget vigtigt niveau være på 41.5580 prisniveau. Dette bliver meget vigtigt for at forstå retningen for det digitale BNB-aktiv. 

Analytikeren siger, at hvis vi falder fra 36.3618 – 38.1558, så kunne vi flytte til 29,84 USDT pr. BNB. Dette betyder, at vi skal bruge et kort stoptab. Desuden mener han, at det vil være meget vigtigt at følge markederne, da BNB kan fortsætte med at vokse.

BNB / USDT: Næste lys er kritiske ved Helical_TradesTradingView.com

BNB er blevet afvist fra modstandszonen, og den er nu i en meget vigtig støttezone. Denne supportzone skal hjælpe prisen på BNB med at fortsætte sin opadgående tendens. Det næste punkt bliver modstanden på $ 39 pr. BNB. 

Ifølge analytikeren er det på dette niveau muligt at forvente en hoppe. EMA 100 på timekortet understøtter også den bevægelse, som analytikeren nu ser. Desuden, hvis et lys lukker under $ 47, kan BNB’s virtuelle valuta bevæge sig nedad og gentest $ 35,5-niveauet. Det nuværende lys er kritisk, og de næste timer bliver meget vigtige.

Binance Coin (BNB) – 17. december ved readCryptoTradingView.com

Analytikeren mener, at det kan være muligt for BNB at få support på 29,84 USDT niveau og klatre højere. Det kan være muligt at gå til 35.488 USDT pr. Mønt. Hvis den digitale valuta er i stand til at få support over 35,48-niveauet, vil det være muligt at se den digitale valuta for at teste en ny højde. 

Markedet fortsætter med at vokse, og atlcoins bevæger sig også højere med Bitcoin. Hvis BNB ikke er i stand til at opretholde de nuværende vækstrater, og det falder, kunne vi se 26.316 USDT-punktet. Dette er grunden til, at vi skal have et stoptab i det rigtige område for at bevare fortjenesten og tabet.

Køb BNB på Binance i dag!

Det fremgår af ovenstående analyse, ekspertudtalelser og den generelle bullish stemning inden for kryptomarkedet, at dette ville være det perfekte tidspunkt at få fat i nogle BNB. Især nu hvor markedet er trukket tilbage, når det forbereder sig til næste rally, når vi bevæger os tættere på årets sidste kvartal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner