6 projekter, der bringer NEO-prisen tilbage til $ 100

Tidligere kendt som “AntShares”, og i øjeblikket benævnt “kinesisk Ethereum” eller “Ethereum Killer,” NEO er et spændende Kina-baseret kryptokurrencyprojekt, der sigter mod at tage kronen fra Ethereums hoved.

For at være mere præcis er det en decentral, open source-kryptovaluta- og blockchain-platform, der også har evnen til at køre dApps og smarte kontrakter, nogle af de vigtigste funktioner, der gør Ethereum så speciel som en platform.

Lige siden den blev lanceret i 2016 har NEO-prisen konstant vendt hoveder og skabt overskrifter. Nogle af dens mest bemærkelsesværdige funktioner inkluderer et meget fleksibelt udviklingsmiljø, en delegeret byzantinsk fejltolerancealgoritme, hurtige transaktionshastigheder, support til ICO’er og “usårbarhed” fra kvantecomputere.

NEO har allerede bevist sit værd takket være dets store antal præstationer, og endnu vigtigere, det viste verden, at det ligesom Ethereum er levedygtigt og relevant for fremtiden. Når det er sagt, hvis du vil støtte eller investere i Ethereums største konkurrent, er du måske interesseret i 6 af de mest lovende projekter, der er udviklet på NEO-platformen.

Ontologi

Ontologi er sandsynligvis NEO-projektet med den mest hype omkring sig, da det viser utroligt potentiale for fremtidig udvikling. Ontology er et distribueret ledger-netværk (eller blockchain-baseret netværk), der kombinerer distribueret identificere verifikationer, dataudveksling, datasamarbejde og forskellige andre protokoller og moduler for at opnå et “tillidsøkosystem”.

Dette tillidsbaserede økosystem er specielt designet til at give partnere mulighed for at øge deres fokus på og udvikle deres egen forretningsdrift. Lige siden lanceringen har Ontology fået en enorm anerkendelse. Efter at Ontology afsluttede sin airdrop i marts 2018 og med succes distribuerede 20 millioner tokens, er prisen for dets officielle token steget.

Ifølge dens køreplan, Ontologi har imponerende planer for fremtiden, og i betragtning af hvilket stærkt team projektet har samlet, såvel som støtten fra hele NEO-samfundet og alle dets partnere, er der en god chance for, at projektet vil gøre dem til virkelighed.

Fra en investors synspunkt er det også værd at vide, at Ontology er direkte forbundet med NEO, da de har den samme grundlægger, teknologivirksomheden Onchain. Jun Ji, en af ​​Onchains medstiftere er også en af ​​grundlæggerne af ontologi.

I betragtning af alt, hvad der er blevet sagt, er ontologi absolut værd at holde øje med i fremtiden. Du kan også følge ONT Price i de kommende måneder.

Skærmbillede 1

Kilde: https://ont.io/

DeepBrain

DeepBrain er endnu et NEO-projekt, der er værd at undersøge fremtidige investeringer. DeepBrain er verdens første AI-databehandlingsplatform med blockchain. Projektet sigter mod at levere AI-produkter og en billig, fleksibel og sikker platform til at køre dem på.

Fordi AI-computing kræver mange ressourcer, markedsfører DeepBrain sig selv som en løsning, der stærkt kan reducere alle de involverede omkostninger. Det gør det takket være sit decentrale neurale netværk, hvor alle beregningsomkostninger og ressourcer deles af noderne på netværket. Alle involverede parter, der leverer computerkraft, vil blive belønnet ved hjælp af platformens oprindelige DBC-token. Data- og databehandlingsressourcer kan købes og sælges på markedet sikkert og ubesværet.


videoposter2

Kilde: https://www.deepbrainchain.org/ailanding.html

NEX

Det NEO-udveksling, Nex, er et andet NEO-projekt, der er omgivet af en masse hype og af en god grund. Projektet har til formål at give sine brugere noget næsten uhørt – den perfekte kombination mellem en central og en decentral udveksling. Kort sagt tilbyder det hastigheden og tilgængeligheden af ​​centraliserede udvekslinger med den sikkerhed og gennemsigtighed, som kun de decentrale kan tilbyde.

For at gøre dette bruger platformen en off-chain matchende motor, der gør det muligt at underskrive og sende ordrer fra forskellige brugeradresser, matche og derefter underskrive off-chain og senere forpligte sig tilbage til regnskabet via blockchain.

Hvad der er mest imponerende ved projektet er de store navne bag det. NEX har et meget stærkt og dygtigt team, der arbejder på sin udvikling. Nogle af de mest repræsentative medlemmer er Fabio Canesi, grundlæggeren af Byen Zion (CoZ), Ethan Fast, en anden medstifter af CoZ, og Fabian Wahle, også medstifter af CoZ.

Da NEO fortsætter sin opstigning, er det absolut værd at holde øje med NEX, da børsen har alle de rigtige værktøjer til at gøre NEO-platformen endnu stærkere, end den allerede er.

kyc grafik

Kilde: https://neonexchange.org

Qlink

Qlink er et meget interessant NEO-projekt, da det sigter mod at være verdens første decentrale mobilnetværk. Kort sagt giver platformen sine brugere en effektiv måde at “udleje” ubrugt båndbredde til andre netværksdeltagere, der har brug for det. Til gengæld for deres service belønnes brugerne, der sælger den ekstra båndbredde, med QLC-tokens.

Platformen tilbyder sine brugere tre hovedtjenester som følger: Wi-Fi-deling, mobildataadgang og indholdsdistribution og en virksomhedsorienteret SMS-tjeneste. Alle disse tjenester er tilgængelige via Qlink’s officielle mobil- og desktop-apps.

Qlink løser de fleste udfordringer ved traditionelle centraliserede telekommunikationssystemer, herunder unøjagtig distribution af indhold og fakturering, sikkerhedsproblemer og høje gebyrer.

Zeepin

Det Zeepin projektet markerer endnu en verdensførste til NEO-platformen. Dette er første gang verden nogensinde har set en decentral platform, der sigter mod at beskytte kreative værker via blockchain. Med hjælp fra Zeepin vil kunstnere, forfattere og designere af enhver art være i stand til at beskytte deres arbejde til meget beskedne omkostninger.

Brugere vil være i stand til at gemme deres kunstværker på blockchain. Systemet leverer de såkaldte “copyright-proffer”, som giver brugerne mulighed for let at distribuere deres arbejde uden at skulle bekymre sig om at blive brugt på en ikke-godkendt måde..

Rød puls

Rød puls er en innovativ intelligensindsamlings- og analysetjeneste bygget oven på NEO-blockchain. Det fokuserer hovedsageligt på det kinesiske finans- og kapitalmarked, hvorfra det indsamler data for at give et klart overblik over det alt for komplekse kinesiske marked.

Platformen sigter mod at forbinde nogle af de bedst mulige synspunkter på markedet fra branchens eksperter og fagfolk for at skabe et næste generations forskningsdelingsøkosystem for sine brugere. Fordi de fleste finansielle analytikere er enige om, at Kina er forpligtet til at udvide sin økonomi endnu mere, og det faktum, at blockchain-teknologi snart bliver endnu mere til stede i vores daglige liv, er det absolut værd at holde øje med Red Pulse og måske endda investere i platformen.

Vi håber, at vores liste over seks af de mest spændende NEO-projekter var nyttige. Vi ønsker dig held og lykke med dine fremtidige investeringer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map