3 grunde til, at OMG-prisen kunne stige snart

OmiseGo (OMG) er et blockchain-projekt, der stræber efter at decentralisere betalingsnetværk og skabe et åbent, offentligt finansielt system. Platformens eneste mål er at tilbyde en løsning på det grundlæggende koordineringsproblem, der ligger blandt betalingsbehandlere, finansielle institutioner og gateways.

Lige siden lanceringen i 2013 har Omise etableret sig som en førende inden for Asiens finansielle teknologirum. Det kan prale af en af ​​de største online betalingsacceptable løsninger i Thailand og Sydøstasien. Platformen bruger OMG som sin oprindelige valuta – et ERC-20-token.

Sidste år blev OMG det første Ethereum-baserede token til at krydse 1 milliard dollar i markedsværdi, men OMG-prisen er siden sunket med resten af ​​kryptomarkedet. Den handles i øjeblikket til $ 3,37 med en markedsværdi på $ 472 millioner.

OMG-prisudvikling

Der har dog været en positiv udvikling omkring projektet, der lover at genoprette symbolet til dets tidligere herlighed. Nedenfor skal vi se på tre nylige udviklinger, der vil skubbe prisen på OMG op.

Overhængende implementering af plasma

OmiseGo er indstillet til at være den første kryptokurrency, der implementerer plasma på Ethereum-blockchain. Det er noget der har mange mennesker begejstrede. For nylig projektet udgivet en opdatering af deres fremskridt med udvikling på plasma, og det ser ud til, at de ikke er langt væk med fuld implementering.

Plasma er en blockchain-skaleringsløsning. Det er udtænkt af Vitalik Buterin og Joseph Poon, lynets medskaber.

Plasma gør det muligt for blockchains at blive bygget på blockchains. Så for eksempel kaldes en blockchain, der bygges oven på Ethereum-blockchain, en barnekæde. Disse barnekæder kan også have deres barnekæder og så videre.

Kort sagt, plasma er mange blokkæder, der forgrener sig fra moderkæden, som alle er knyttet til en hovedblockchain. I tilfælde af OmiseGO vil disse blockchain-grene blive brugt til at udføre komplekse operationer, og dette vil fjerne belastningen fra hovedkæden.

Det vil resultere i hurtigere hastigheder og lavere transaktionsgebyrer, da hovedkæden ikke behøver at replikere disse handlinger.

OmiseGO startede udvikling og test af Tesuji Plasma i Q1 i år. Så når vi går ind i 4. kvartal, har fremskridtene været stabile med den seneste opdatering, der involverer Watcher API, der bliver implementeret på det interne OmiseGo-testnet.

Global hjerneinvestering

Ifølge en pressemeddelelse for nylig offentliggjort, har det japanske venturekapitalfirma Global Brain investeret et uoplyst beløb i Omise Holdings. Investeringen sigter mod at finansiere udvidelsen af ​​Omise i Japan.

Global Brain vil også støtte OmiseGo-initiativet til at udvikle en finansiel infrastruktur, der er vært for et PayPal-lignende betalingssystem og overførselsservice samt en Ethereum-drevet decentraliseret udveksling.


Målet for Omise har altid været at forsøge at forbedre den traditionelle finansielle infrastruktur ved hjælp af innovative værktøjer, da det søger at udvide sine tjenester til nye territorier. I pressemeddelelsen siger virksomheden:

”Global ekspansion er en vigtig vækstdriver for virksomheder over hele verden, men alligevel behandles finansielle transaktioner af ældre platforme bygget på infrastrukturer, der ikke er gearet til at understøtte globale handelsbehov. Når global handel og befolkningsbevægelse vokser, bliver evnen til at foretage betalinger når som helst og hvor som helst en nødvendighed. ”

Det forklarer, hvorfor platformen oplever øget adoption. Da Omise fortsætter med sin søgen efter virksomhedsoptagelse i Asien, kan vi forvente, at OMG-prisen begynder at stige.

McDonald’s Implementation Of OmiseGo Blockchain Ecosystem

I september 2017 indgik McDonalds Thailand et partnerskab med Omise for at hjælpe med at strømline onlinebetalingssystemet.

Trafikken på både hjemmesiden og mobilappen voksede eksponentielt, og de har brug for en øjeblikkelig løsning.

Hurtigt frem til juli i år og ser ud til, at McDonald’s med succes har implementeret OmiseGo-blockchain-økosystemet.

I en interview, offentliggjort den 18. juli, udtrykte Mr. Hester Chew administrerende direktør for McDonald’s Thailand sin glæde over resultaterne af hans virksomheds partnerskab med Omise.

Han sagde:

“Optimering af checkflowet på McThai-webstedet og mobilappen har været et stort fokus for os.”

Det er her, Omise har bevist sit værd.

Mr. Chew roser Omise for at reducere antallet af trin, der kræves for at foretage betalinger, og også antallet af drop-offs til kassen. Ændringer, han beskriver som væsentlige.

Succesen med et sådant fremtrædende partnerskab er massivt for OmiseGo og vil have en positiv indvirkning på OMG-prisen, da lignende partnerskaber oprettes og lanceres.

Vil du vide mere?

Interesseret i mere forskning om fremtiden for OMG-priser? Du kan læse vores guide til OMG her.

 

Basil har tre års freelance-erfaring med at skrive om forstyrrende teknologier. Han fokuserer på at bryde nyheder og uddannelsesstykker; hjælper med at sprede evangeliet om Blockchain. Han håber at have sit eget blockchain-selskab en dag; hjælper verden gennem sin innovative hovedbogsteknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map