Kuinka ostaa Dragonchain DRGN

Opas Dragonchain DRGN: n ostamiseen

Tässä oppaassa selitämme, mitä on ja miten ostaa Dragonchain, virtuaalivaluutta, joka on kiinnittänyt useiden sijoittajien huomion kaikkialta maailmasta.

Mikä on Dragonchain?

DragonChain (DRGN) on lohkoketju ja kryptovaluutta, jonka Walt Disney Inc. kehitti alun perin vuonna 2014. Alussa se tunnettiin nimellä ‘Disney Private Blockchain Platform’, mutta myöhemmin siitä tuli avoimen lähdekoodin.

Verkon avulla yritykset voivat alkaa käyttää blockchain-sovelluksia turvallisesti, helposti ja yksityisesti. Lisäksi heidän tavoitteena on luoda tuote, joka on yhteensopiva yritysten tottuneen kehityspinon kanssa, kuten Java, C ++ tai Python.

Alusta käyttää Dragons-salausta (DRGN) inkubaattorin, markkinapaikan, lohkoketjun ja yritysalustan ylläpitoon.

Jos olet kiinnostunut DRGN-kolikoiden ostamisesta tai kaupankäynnistä, seuraava kertoo miten voit aloittaa.

Luo lompakko

Aloittamiseksi sinun on luotava lompakko kolikoidesi tallentamiseksi. Voit käyttää MyEtherWalletia, joka on markkinoilla erittäin tärkeä ja tunnettu lompakko, jota monet sijoittajat käyttävät erilaisten rahakkeidensa tallentamiseen..

Jos haluat luoda lompakon, sinun on käy sisään tästä ja kirjoita muistiin turvallinen salasana. Sen jälkeen sinun on painettava Luo uusi lompakko.

Toisessa vaiheessa sinun on ladattava Keystore-tiedosto ja ymmärrettävä kaikki varoitukset. On erittäin tärkeää saada varmuuskopio tiedostosta useisiin muihin laitteisiin, kuten USB-asemiin.

Sen jälkeen sinulla on salaamaton yksityinen avain lompakkoosi. On erittäin tärkeää, että yksityinen avain on tallennettu turvalliseen paikkaan. Voit esimerkiksi kirjoittaa sen muistiin tai tulostaa. Jos tallennat sen tietokoneellesi tai puhelimeesi, saatat menettää kolikkosi, jos laitteesi on saanut tartunnan.

Yksityinen avain on erittäin hyödyllinen. Miksi? Koska jos kadotat laitteen, jos sinulla ei ole siihen pääsyä tai jos se vain tuhoutui, voit palauttaa varasi yksityisellä avaimella.

Laitteiston lompakko

Paras tapa kolikoiden säilyttämiseen on laitteiston lompakko. Tämä on USB-muistin kaltainen laite, jonka avulla jokainen käyttäjä voi tallentaa yksityiset avaimensa pieneen laitteeseen, jota ei ole koskaan kytketty Internetiin.


Ledgerin ja Trezorin valmistamat laitteistolompakot tukevat Dragonchainia, mikä tarkoittaa, että kolikot voidaan varastoida oikein.

Jos olet jo suorittanut viimeiset vaiheet, joudut nyt avaamaan uuden lompakon. Sinun on valittava ”Keystore File” -vaihtoehto ja lähetettävä aiemmin tallennettu avaimetalletiedosto. Anna sen jälkeen salasanasi ja selaa alaspäin nähdäksesi avoimen lompakon.

Tässä näytössä näet henkilökohtaisen lompakkoosoitteesi, tässä voit lähettää ostamasi Dragonchain-kolikot.

Jos olet luonut lompakon, seuraava vaihe on Ethereumin ostaminen, jotta se voidaan vaihtaa Dragonchainiin toisessa pörssissä. Tässä vaiheessa DRGN: llä ei ole polkua ostaa sitä fiatilla tai kansallisella valuutalla; joten tarvitset ETH: n (tai BTC: n tai USDT: n). Suosittelemme ETH: tä tähän.

Jos sinulla on Ethereum, sinun ei tarvitse ostaa lisää, mutta sinun on lähetettävä se pörssiin, jotta ETH muuttuu DRGN: ksi. Ethereumia voi ostaa monista eri pörsseistä Coinbase Pro tai Cex.io.

Dragonchainin ostaminen

Aloitamme vaihtaa Dragonchainiin käytämme Kucoin-pörssi siinä luetellaan sekä Ethereum että Dragonchain. Jos sinulla ei ole tiliä Kucoinissa, sinun on luotava tili ja aloitettava siellä toimiminen.

Kun tilisi on käyttövalmis, joudut tallettamaan aiemmin ostamasi Ethereumin Coinbasessa tai muussa pörssissä. Siirry Kucoin-tilillesi, etsi Ethereumista ja paina ‘Talleta’, kopioi näytetty osoite ja lähetä ETH toisesta pörssistäsi.

Näet, että ETH on jo talletettu Kucoin-tilillesi, ja olet valmis ostamaan Dragonchain-kolikoita.

Etsi Kucoinista DRGN ja valitse ostettava summa. Kun olet valinnut kaikki parametrit, voit painaa Osta-painiketta ja saada omat DRGN-kolikkosi. Kuten aiemmin mainittiin, paras paikka kolikoiden tallentamiseen ja säilyttämiseen on laitteiston lompakko.

Jos haluat nostaa kolikkosi pörssistä, sinun on siirryttävä kohtaan “Varat”, valitsemalla Dragonchain ja painamalla sitten “Poista”. Osoite-kenttään sinun on liitettävä laitteesi lompakon osoite. Kun DRGN-tokenien määrä on valittu, sinun on painettava Vahvista-painiketta ja noudatettava vaihdon näyttöön tulevia ohjeita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map