Investering i 3D-trykbeholdning (additiv fremstilling)

Ved gennemgang af investeringsmuligheder i 3D-udskrivning (også kendt som additiv fremstilling) henvender investorer sig ofte til forbruger-3D-udskrivningsfirmaer, der sælger prototype-maskiner til hjem i mennesker, men virkeligheden er den reelle mulighed for 3D-udskrivningsvirksomheder er på den industrielle fremstillingsside. Uanset om det er 3D-udskrivning kropsvæv, eller raketter, dette er en industri moden til vækst.

Vi vil undersøge, hvad additiv fremstilling er, hvordan den adskiller sig fra almindelig fremstilling, industrier, der vil blive forstyrret, såvel som nogle af markedslederne i dette rum.

Hvad er additiv fremstilling?

For at beskrive det bruger additiv fremstilling simpelthen CAD-software (computer-aided-design) eller 3D-objektscannere til at lede en printer til at deponere og tilføje materiale, lag på lag, i præcise geometriske former. Processen med additiv fremstilling tilføjer derfor materiale for at skabe et objekt i stedet for at subtrahere materiale. Dette resulterer i betydelig affaldsreduktion, er mere miljøvenlig og resulterer i et produkt med betydeligt mindre vægt. Vægtreduktionsfordelene er ekstremt vigtige for at reducere omkostningerne ved forsendelse, og disse omkostninger forstærkes i luftfartsindustrien, hvor raketter lancerer producerede nyttelast i kredsløb. Et eksempel på denne vægttab er med Materialiser et firma, der med succes har 3D-trykt titanium med en 63% reduktion i vægt.

Brancher, der skal forstyrres af 3D-udskrivning

3D-udskrivning forstyrrer flere brancher, men hvor vil dette være mere effektivt end inden for sundhedsvæsenet. Vi kan let forestille os en fremtid, hvor præcisionsmedicin er i stand til at 3D-udskrive en pille, der er præcist skræddersyet til nogens genom, køn, vægt og andre unikke identifikatorer. En kvinde på 130 pund skal tage en pille med en anden mængde medicinske ingredienser end en mand på 260 pund.

De samme regler gælder, når faktiske kropsdele udskrives, disse kan potentielt udskrives med embryonisk eller genetisk materiale, der er designet med et specifikt genom / individ i tankerne. Denne præcision ville forhindre behovet for at bruge immunsuppressiva, det er lægemidler eller medicin, der nedsætter kroppens evne til at afvise et transplanteret organ, men desværre resulterer i, at kroppen mister sin evne til at bekæmpe infektioner. 3D-udskrivning hjælper os med at flytte fra generaliseret en størrelse, der passer til al medicin til præcisionsgenmålretning medicin.

Når det kommer til mode, kan en person få deres ansigt eller fødder scannet med en mobiltelefon, og de sko eller solbriller, de vælger, kan tilpasses nøjagtigt til personens fødder eller ansigt. En kvinde, der handler efter en kjole, kan vælge en kjole, få en kropsscanning for at måle en præcis pasform og få kjolen enten fremstillet på stedet eller afsendt til levering næste dag.

Biler og luftfart vil også blive betydeligt påvirket. Forestil dig forskellen i brændstof- eller elforbrug, når bildele eller potentielt hele biler kan 3D-udskrives, hvilket resulterer i betydelige vægttab. Forsendelse af containere med halv vægt, vil også reducere enorme omkostninger og miljøbesparelser, det samme ved at skyde raketter ud i rummet med lette 3D-trykte satellitter.

Nedenfor er tre virksomheder, der er godt positioneret til at være på forkant med denne nye produktion inden for produktion.

Materialiser (NASDAQ: MTLS)

Hovedkvarter i Belgien med filialer over hele verden, Materialiser har kombineret den største gruppe af softwareudviklere i branchen med et af de største 3D-printfaciliteter i verden. Materialize forstyrrer flere industrier, herunder design af titaniumindsatser til rumfartøjer, der er 66% lettere end traditionel produktion. De har samarbejdet med snesevis af mærker siden 2013 for at bringe deres brillekollektioner på markedet.

I Belgien med succes udført et kirurgisk team ledet af professor Phillip Blondeel ved Universitetshospitalet i Gent Belgiens første fulde ansigtstransplantation takket være patientspecifik planlægning og 3D-udskrivning fra Materialize. Hvis der er et firma, der forstyrrer markedet og er markedsleder, er det materialiserende.

3D Systems Corp (NASDAQ: DDD)

3D Systems Corp er markedsleder i mange brancher, der er afhængige af produktion af additiver. Et eksempel er, hvordan de er partner i digital tandpleje til laboratorier, tanddistributører og OEM’er. Dens unikke avancerede fremstillingsteknologi sikrer perfekt pasform, funktion og æstetik til alle tandproteser, hvad enten det er cementeret, aftageligt eller implanteret.

De tilbyder også avancerede 3D-udskrivningstjenester til metalimplantater og instrumentering anvendes til ortopædiske, spinal, craniomaxillofacial (CMF), dental og veterinære applikationer. Virksomheder til medicinsk udstyr er afhængige af ekspertise og direkte metalprint (DMP) -funktioner for at guide dem fra prototyping og prøveserier til produktion i store mængder.

Når det kommer til hardware til bilproduktion, er software- og serviceløsninger de tilbyder hjælper virksomheder med at udvikle dele med lettere vægt for at nedbringe produktionsomkostningerne, designe og producere innovative samlinger, der reducerer delantal og giver større styrke og effektivitet og skaber realistiske prototyper, der kan fjerne måneder fra produktudviklingsprocessen.

Andre industrier, de er involveret i, omfatter luftfart, forsvar og smykker.

Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS)

Stratasys Ltd. er et af de mest populære husstandsnavne, når det kommer til 3D-udskrivning, virksomheden er en amerikansk-israelsk producent af 3D-printere og 3D-produktionssystemer til kontorbaseret hurtig prototyping og direkte digital fremstillingsløsninger. De har opbygget et ry som en pålidelig 3D-udskrivningspartner i brancher, herunder luftfart, bilindustrien, forbrugerprodukter, dental, medicinsk og transport.

Stratasys adskiller sig fra, hvordan de er blevet en one-stop-løsning for forskellige brancheaktører. Til bilindustrien giver de virksomheder mulighed for at prototype, teste og producere alle mulige værktøjer, jigs, armaturer og gadeklare dele med hidtil uset hastighed og effektivitet.

I sundhedsvæsenet kan medicinske fagfolk valider enhedens ydeevne på patientafledte 3D-trykte anatomiske modeller versus eksisterende modeller såsom dyr og kadavere. Baseret på ægte patientbilleder efterligner 3D-trykte modeller forskellige vævsegenskaber i et enkelt tryk.

Valg af en aktiemægler

Det første skridt i din rejse bør være at vælge en aktiemægler. En mægler, som vi anbefaler er Firstrade.

Investering i 3D-trykbeholdning (additiv fremstilling) Investering i 3D-trykbeholdning (additiv fremstilling) Investering i 3D-trykbeholdning (additiv fremstilling)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Public.com anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampagner

Gratis aktier *

* Se webstedet for detaljer.

Kampagner

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Resumé

Det er stadig tidlige dage for 3D-udskrivning, mange investorer har afskediget branchen på grund af at den ikke er så anerkendt som andre velkendte industrier som kunstig intelligens og blockchain. Ikke desto mindre er det en industri, der vil forstyrre og ændre den måde, hvorpå mennesker fremstiller produkter. Kloge investorer bør blive fortrolige med denne branche og indse, at fremtiden vil være meget anderledes end den moderne standardiserede fremstillingsproces for samlebåndstypen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner