Sijoittaminen 3D Systems Corp: iin (NYSE: DDD)

3D Systems Corp (NYSE: DDD) on yksi 3D-tulostusalan vanhimmista ja vakiintuneimmista yrityksistä. 3D Systems Corp: lla on usein yli kolmen vuosikymmenen kokemus lisäaineiden valmistusteollisuudesta, jota kutsutaan usein “maailman ensimmäiseksi 3D-tulostusyritykseksi”. Tänä aikana yhtiö on nopeasti laajentanut palvelutarjontaansa ja investoinneilla tutkimukseen ja innovaatioihin on hyvät valmiudet jatkaa tätä laajennusta pitkälle tulevaisuuteen.

Mikä on 3D Systems Corp (DDD)?

3D System Corp: n perustaja Chuck Hull on merkittävin keksimässä 3D-tulostuksen stereolitografiamenetelmää. Hullin vuonna 1984 patentoima stereolitografia (tunnetaan myös nimellä SLA-tulostus) on varhaisin ja laajimmin käytetty 3D-tulostustekniikka. SLA-menetelmä luo 3D-tulostetut objektit tulostamalla ohuet kerrokset esineestä käyttämällä altaaa nestemäistä fotopolymeeriä alimmasta kerroksesta ylöspäin. Tässä keksinnössä Hullia kutsutaan usein 3D-tulostuksen isäksi.

Tämän tekniikan käydessä Hull perusti 3D Systems Corp: n vuonna 1986. Hullin ollessa edelleen yrityksen johtajana 3D Systems Corp on kasvanut yli 2600 työntekijään, jolla on toimistoja ympäri maailmaa. Yhtiö on nopeasti laajentunut ja lisännyt palvelutarjontaansa. Stereolitografian lisäksi 3D Systems Corp on ollut edelläkävijä useiden muiden tekniikoiden kehittämisessä. Yritystä ja sen tuotteita käytetään nyt tuotteiden valmistamiseen käyttämällä valikoivaa lasinsintrausta, monisuihkutulostusta, kalvosiirtokuvantamista, värisuihkutulostusta, suoraa metallipainatusta ja muovisuihkutulostusta.

Miksi 3D Systems Corp (DDD) Aine?

Yhtiöllä on kolme erillistä ja erillistä liiketoimintalinjaa. Ensinnäkin yritys tarjoaa laitteisto- ja ohjelmistotuotteita. 3D-tulostimia ja niihin liittyviä ohjelmistoja voivat ostaa ja käyttää valmistusprosessissa yritykset, jotka haluavat 3D-tulostuksen yrityksen sisällä. Yritys tarjoaa yli 10 erilaista 3D-tulostinmallia erilaisiin tarpeisiin. Harrastajista ammattilaisiin, tulostimia eri hinnoilla on saatavana kaikkien tarpeisiin. Näillä tehokkailla koneilla 3D-järjestelmien ohjelmistoja, kuten Geomagic, voidaan käyttää ottamaan reaalimaailman fyysisiä esineitä ja suunnittelemaan niitä siten, että ne voidaan suunnitella ja valmistaa massatuotannolla 3D-tulostuksella. Toiseksi yritys, joka haluaa tehdä oman tuotannon, myy 3D-tulostukseen tarvittavia raaka-aineita. Esimerkkejä ovat muovi, elastomeeri, komposiitti, vaha ja metalli. Yritys tarjoaa neuvoja niille, jotka saattavat tarvita neuvoja tuotteiden valinnassa. Huomioon otettavia tekijöitä ovat hinta, kestävyys, joustavuus sekä ulkoasu. Lopuksi, niille, joilla ei ole tulostimia tai materiaaleja, 3D Systems tarjoaa tilaustuotantoa useisiin erilaisiin tarpeisiin. Tämä palvelu sisältää kaikki valmistusprosessin vaiheet prototyyppien luomisesta fyysisten tuotteiden tulostamiseen, ja se voi viedä jopa 24 tuntia.

Yksi asia, joka tekee 3D-järjestelmistä ainutlaatuisen, on sen suljetun järjestelmän lähestymistapa tuotekehitykseen. Patenttien avulla yritys suojaa tuotteita ja käyttää vain sisäisiä tekniikoita tulostimissaan. Jotkut ovat kritisoineet tätä lähestymistapaa innovaation tukahduttamiseksi teollisuudessa, mutta yrityksen vastaus on, että se on pystynyt lisäämään sisäisiä kannustinrakenteita ja sijoittamaan enemmän rahaa tutkimukseen ja kehitykseen, mikä on johtanut parempiin tuotteisiin kuluttajille. Tämän lähestymistavan avulla 3D Systemsillä on yli 1000 patenttia, mikä antaa sille mahdollisuuden ylläpitää kilpailuetua alan muihin yrityksiin nähden. Kuten aiemmin todettiin, yrityksen perustaja ja nykyinen teknologiajohtaja Chuck Hull on sitoutunut suuressa määrin elämästään uusien 3D-tulostustekniikoiden keksimiseen, minkä seurauksena hänet otettiin mukaan National Inventors Hall of Fameen vuonna 2014..

3D Systems Corp (DDD) Näkymät

Heidän nykyinen asiakaskuntansa on keskittynyt laajasti kahteen arvokkaaseen markkina-alueeseen: terveydenhuollon ja teollisuuden aloihin. Terveydenhuoltoalalla tarjotaan tarkkuusterveydenhuollon ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. 3D Systems Corp auttaa end-to-end-palvelumallin avulla digitalisoimaan, suunnittelemaan, valmistamaan ja toimittamaan tuotteita, joita voidaan käyttää lääketieteellisissä simulaattoreissa, kirurgisessa suunnittelussa, anatomisessa mallinnuksessa ja oikomishoidossa potilaiden erilaisiin tarpeisiin vastaamiseksi. Nämä palvelut ovat johtaneet useisiin lääketieteellisiin innovaatioihin, joiden avulla sekä kokeneet kirurgit että harjoittelijat voivat harjoittaa taitojaan riskittömissä ympäristöissä.

Teollisuuden puolella 3D Systems Corp palvelee useita arvokkaita sektoreita. Esimerkiksi ilmailu- ja puolustusalan suhteiden kautta yritys tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja useille teollisuuskumppaneille. 3D Systems Corp valittiin työskentelemään NASA: n kanssa ja valmisti osia, kuten pyöriä ja kameran kiinnikkeitä Mars Rover. Toisessa esimerkissä autoteollisuuden kumppanuuksien kautta 3D Systems Corp tekee yhteistyötä valmistajien kanssa kevyempien ja edullisempien osien tuottamiseksi asiakkaille ympäri maailmaa. Vanhoista autoista hyötyajoneuvoihin yritys on työskennellyt useiden asiakkaiden kanssa räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseksi. Nämä ovat vain kaksi esimerkkiä teollisuuden markkinoiden sektoreista, joilla yritys toimii.

Näiden kahden markkina-alueen kautta yhtiö on virtaviivaistanut toimintaansa ja keskittynyt markkinapaikkoihin, jotka tarjoavat korkeimmat kasvunäkymät. Vuosikymmenten tutkimus- ja kehitystyön kautta yritys on luonut kumppanuuksia alojensa suurimpien yritysten kanssa ja sitä pidetään edelleen arvostettuna kumppanina.

Mistä ostaa 3D Systems Corp (DDD) Varastot

Välittäjä, jota suosittelemme, on Firstrade.

Firstrade on johtava online-välitysyritys, joka tarjoaa täyden valikoiman sijoitustuotteita ja -työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan kaltaisiasi sijoittajia hallitsemaan taloudellista tulevaisuuttasi. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1985 Firstrade on sitoutunut tarjoamaan arvokkaita ja laadukkaita palveluja.


Yhdistämällä oma kaupankäyntiteknologia, erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, erinomainen asiakaspalvelu ja mobiilisovellukset, Firstrade tarjoaa kattavan ratkaisun kaikkiin sijoitustarpeisiisi.  Firstrade on FINRA / SIPC: n jäsen.

Sijoittaminen 3D Systems Corp: iin (NYSE: DDD) Sijoittaminen 3D Systems Corp: iin (NYSE: DDD) Sijoittaminen 3D Systems Corp: iin (NYSE: DDD)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

100 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Ylennykset

Vapaat osakkeet *

* Katso verkkosivulta lisätietoja.

Ylennykset

Ei mitään

Edistäminen

Ei mitään

Yhteenveto

3D Systems Corp on yritys, joka on jatkuvasti innovoinut viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Yritys on nyt keskittynyt kahdelle erityiselle markkina-alueelle (terveydenhuolto ja teollisuus), ja sillä on nyt hyvät suhteet, ja sillä on hyvät mahdollisuudet jatkaa laajentumistaan ​​näille kahdelle kannattavalle markkinalle. Erilaisilla liiketoimintaratkaisuilla osoitettava asiakaskunta on laaja-alainen aloittelijoista, jotka haluavat oppia lisää 3D-tulostuksesta, monen miljoonan dollarin yrityksiin, jotka haluavat vähentää valmistuskustannuksia. Vaikka 3D-tulostussektori on epäilemättä täynnä tilaa monien kilpailijoiden kanssa, 3D Systems Corp: lla on useita etuja muihin yrityksiin nähden, ja nämä edut mahdollistavat suuremman kasvun pitkälle tulevaisuuteen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map