Πώς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin

Έχουμε ήδη μιλήσει για τα πορτοφόλια χαρτιού bitcoin με αρκετή λεπτομέρεια. Έτσι, μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να γνωρίζετε τι είναι τα πορτοφόλια χαρτιού bitcoin και πώς λειτουργούν. Αλλά αν αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε αυτά τα χαρτοφυλάκια, τότε μην ψάχνετε άλλο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες του τρόπου ρύθμισης ενός πορτοφολιού bitcoin και της εναλλακτικής του χαρτιού.

Πώς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin

Δεδομένου ότι αυτό το άρθρο είναι ένα σεμινάριο για τη δημιουργία πορτοφολιών bitcoin, θα ήταν σκόπιμο να περάσουμε όλη τη διαδικασία με βήμα προς βήμα τρόπο και να εξηγήσουμε με σαφήνεια κάθε βήμα. Ας φτάσουμε σε αυτό.

1. Γεννήτρια πορτοφολιού χαρτιού Bitcoin

Υπάρχουν πολλά διαφορετικές γεννήτριες πορτοφολιών χαρτιού bitcoin από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Για αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσουμε μια δημοφιλή γεννήτρια χαρτοφυλακίου, BitAddress.

δημιουργήστε πορτοφόλι bitcoin

Αρχική σελίδα Bitaddress

Υπάρχουν άλλες επιλογές για γεννήτριες πορτοφολιών και μπορείτε να εξερευνήσετε μερικές από αυτές, αλλά για αυτό το σεμινάριο πρέπει να παραμείνουμε σε μια γεννήτρια για λόγους απλότητας.

2. Δημιουργήστε μια διεύθυνση Bitcoin

Για να δημιουργήσετε το ιδιωτικό κλειδί και τις δημόσιες διευθύνσεις σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλά μετακινήστε το ποντίκι έως ότου το ποσοστό ποσοστού στο πάνω μέρος της γεννήτριας μετατραπεί σε 100%.

δημιουργία διεύθυνσης bitcoin

Δημιουργία διεύθυνσης bitcoin

Παρατηρήστε τη διαφορά μεταξύ των δύο εικόνων. Τα ποσοστά ποσοστών στην κορυφή της γεννήτριας έχουν μετατραπεί από 1% σε 99%. Μόλις φτάσει το 100%, θα έχετε τη διεύθυνση bitcoin σας.


Πορτοφόλι χαρτιού BitcoinΈνα πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin που δημιουργήθηκε πρόσφατα

3. Ένα νέο πορτοφόλι χαρτιού που δημιουργήθηκε

Τώρα μπορείτε είτε εκτυπώστε το πορτοφόλι bitcoin ως έχει ή μπορείτε να επιλέξετε να περάσετε λίγο χρόνο και να το προσαρμόσετε λίγο για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο. Στη συνέχεια θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Paper Wallet” ακριβώς δίπλα στην καρτέλα “Single Wallet”.

Μόλις εισέλθετε στην καρτέλα πορτοφολιού χαρτιού, θα έχετε στη διάθεσή σας πολλές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε το έργο τέχνης αλλά το πιο σημαντικό πρέπει να το κάνετε επιλέξτε τον αριθμό της διεύθυνσης που θέλετε να δημιουργήσετε τον αριθμό των διευθύνσεων που θέλετε να εκτυπώσετε ανά σελίδα.

εκτυπώστε το πορτοφόλι σας

Ένα χάρτινο πορτοφόλι έτοιμο για εκτύπωση

4. Δημιουργήστε και εκτυπώστε το πορτοφόλι χαρτιού σας

Αφού προσαρμόσετε το πορτοφόλι χαρτιού, προχωρήστε και πατήστε το εικονίδιο “Δημιουργία”. Αφού δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού, το μόνο που μένει είναι να εκτυπώσετε το πορτοφόλι σας.

5. Χρηματοδοτήστε το πορτοφόλι σας

Αφού εκτυπώσετε το χαρτί πορτοφόλι σας, προφανώς θα το κάνετε Πρέπει να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι αλλιώς το πορτοφόλι δεν αξίζει περισσότερο από το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένο. Μπορείτε να στείλετε χρήματα στο πορτοφόλι σας χρησιμοποιώντας τη δημόσια διεύθυνση που αναγράφεται στο πορτοφόλι. Λειτουργεί όπως κάθε άλλη συναλλαγή bitcoin.

6. Ελέγξτε το Υπόλοιπο Πορτοφολιού χαρτιού Bitcoin

Αφού χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι σας, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε το υπόλοιπο χαρτοφυλακίου bitcoin. Είναι πάντοτε σημαντικό να επιβεβαιώνετε κάθε συναλλαγή ως προφύλαξη, αν όχι τίποτα άλλο.

Για να ελέγξετε το υπόλοιπό σας, μπορείτε απλώς να συνεχίσετε blockchain.info ή blockexplorer. Η επιβεβαίωση της συναλλαγής σας χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες είναι τόσο απλή όσο η εισαγωγή της διεύθυνσης bitcoin σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των χαρτοφυλακίων

Πλεονεκτήματα:

 • Το πορτοφόλι χαρτιού είναι εκτός σύνδεσης.
 • Ο κομιστής ελέγχει τα ιδιωτικά κλειδιά
 • Εξαιρετικά φθηνό.
 • Βολικό για αποθήκευση.

Μειονεκτήματα:

 • Το χαρτί δεν είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος αποθήκευσης ψηφιακού χρήματος.
 • Εάν χαθεί ή κλαπεί, δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των bitcoin.
 • Ευπαθή σε ζημιές.

Πορτοφόλια χαρτιού Altcoin

Όπως ίσως έχετε μάθει από το σεμινάριο, η δημιουργία χαρτοφυλακίου bitcoin είναι κάτι άλλο παρά δύσκολο. Τι γίνεται όμως με τα πορτοφόλια χαρτιού altcoin; Καλά, τα περισσότερα από τα δημοφιλή altcoins έχουν τις δικές τους γεννήτριες χαρτιού. Επομένως, εάν θέλετε ένα πορτοφόλι χαρτιού αιθέριου ή ένα πορτοφόλι χαρτιού litecoin, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια γεννήτρια διευθύνσεων online.

Ωστόσο, εάν σας ενδιαφέρει μερικά από τα λιγότερο χρησιμοποιούμενα κρυπτονομίσματα, τότε πιθανότατα θα πρέπει να μάθετε να δημιουργείτε χειροκίνητα πορτοφόλι. Η μη αυτόματη δημιουργία χαρτοφυλακίου είναι ουσιαστικά εξαγάγετε τα προσωπικά σας κλειδιά και εκτυπώστε τα σε ένα κομμάτι χαρτί.

Ανάγνωση: Καλύτερα πορτοφόλια Altcoin: 11 πορτοφόλια για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα Altcoins σας

Μη αυτόματη δημιουργία χαρτοφυλακίου

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε χειροκίνητα πορτοφόλι από αιθέριο:

 1. Αρχικά, θα πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας.
 2. Δεύτερον, θέλετε το ιδιωτικό σας κλειδί.
 3. Μόλις έχετε το ιδιωτικό σας κλειδί και τις δημόσιες διευθύνσεις, μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε ως έχει είτε πρώτα να δημιουργήσετε κωδικούς QR, κάτι που συνιστάται για ευκολία στη χρήση.
 4. Μόλις εκτυπώσετε τους κωδικούς QR, θα δημιουργήσετε ουσιαστικά ένα χάρτινο πορτοφόλι.

Τέλος, θέλετε διαγράψτε τα στοιχεία του πορτοφολιού σας από τον υπολογιστή σας. Δεδομένου ότι πρόκειται να διαγράψετε ένα πορτοφόλι, θέλετε πρώτα να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Διαγραφή του διαδικτυακού αποτυπώματος του πορτοφολιού χαρτιού

Για να διαγράψετε τα στοιχεία του πορτοφολιού σας, ανοίξτε τον εξερευνητή αρχείων:

 1. Γ: \
 2. C: \ Χρήστες \
 3. C: \ Χρήστες \ [Όνομα χρήστη] \
 4. C: \ Users \ [Όνομα χρήστη] \ AppData \
 5. C: \ Users \ [Όνομα χρήστη] \ AppData \ Roaming \ [Όνομα εφαρμογής πορτοφολιού] \

Μόλις βρείτε το πορτοφόλι στον κατάλογο του υπολογιστή, προχωρήστε και διαγράψτε το αρχείο wallet.dat.

Φυσική εναλλακτική λύση στα χαρτο πορτοφόλια

Πριν από το τέλος του άρθρου, είναι σημαντικό να συζητήσουμε άλλους τρόπους αποθήκευσης των bitcoin. Παρόλο που τα χαρτοφυλάκια μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμα, δεν είναι ο ιδανικός τρόπος αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων bitcoin. Ο μόνος τρόπος για να αποθηκεύετε ποτέ μεγάλες ποσότητες bitcoin είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού.

Πορτοφόλια υλικού

Το πορτοφόλι υλικού προσφέρει την ασφαλέστερη μέθοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα bitcoin σας. Αυτά τα πορτοφόλια έχουν μια σειρά από ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που τα καθιστούν ουσιαστικά απόρθητα. Εάν αποθηκεύσετε τα bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι υλικού και χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες ασφαλείας του, δεν μπορείτε ποτέ να χάσετε τα bitcoin σας.

Για παράδειγμα, εάν το πορτοφόλι του υλικού σας κλαπεί, οι εγκληματίες δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα bitcoin σας χωρίς την άδειά σας. Αλλά το πιο σημαντικό, μπορείτε απλά να ανακτήσετε τα bitcoin χωρίς να έχετε φυσική πρόσβαση στο πορτοφόλι σας. Ομοίως, εάν το πορτοφόλι του υλικού σας καταστραφεί, μπορείτε απλά να ανακτήσετε τα bitcoin σας σε άλλο πορτοφόλι υλικού.

Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού

[go_pricing id = “hdwwallet”]

1. Καθολικό Nano

Το Ledger Nano θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια υλικού για κρυπτονομίσματα. Εκτός από τα bitcoin, υποστηρίζει επίσης αιθέρα και μερικά άλλα κρυπτονομίσματα.

πορτοφόλι υλικού

2. Τρέζορ

Το Trezor είναι ένα πορτοφόλι υλικού και λειτουργεί επίσης ως συσκευή υπογραφής συναλλαγών εκτός σύνδεσης. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών ασφαλείας, το οποίο το καθιστά ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού.

πορτοφόλι υλικού

3. KeepKey

Το KeepKey είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα πορτοφόλια υλικού. Λειτουργεί επίσης ως γεννήτρια τυχαίων ακίδων, η οποία απαιτείται για πρόσβαση στο πορτοφόλι υλικού. Το KeepKey διασφαλίζει ότι ακόμη και αν το πορτοφόλι σας κλαπεί, το περιεχόμενό του θα παραμείνει ασφαλές έως ότου μπορείτε να τα ανακτήσετε σε άλλη συσκευή

πορτοφόλι υλικού

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης χαρτοφυλακίων. Αλλά το πιο σημαντικό, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε πορτοφόλια χαρτιού όποτε βρίσκεστε σε ανάγκη για ένα πορτοφόλι χαρτιού bitcoin.

Επίσης, έχουμε την ελευθερία να σας υπενθυμίσουμε τη σημασία της ασφάλειας και τον τρόπο με τον οποίο τα πορτοφόλια υλικού προσφέρουν το πιο ασφαλές μέσο για την αποθήκευση των bitcoin σας. Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο ενημερωτικό και διασκεδαστικό, γιατί να μην εξετάσετε το ενδεχόμενο να ελέγξετε κάποια από τα άλλα ως ενημερωτικά άρθρα σχετικά με τη χρήση bitcoin και την αύξηση του ψηφιακού χρήματος.

Ανάγνωση: Εδώ είναι 9 καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map