Πώς να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα

Το ίδιο το Bitcoin δεν είναι πραγματικά ανώνυμο. Όταν σκέφτεστε για την ανωνυμία του, υπάρχει αυτό το μίνι καρδιακό επεισόδιο που παίρνει κάποιος: ότι ο καθένας μπορεί να δει πόσα bitcoin έχετε για μια δεδομένη διεύθυνση. Επιπλέον, μπορούν να ακολουθήσουν τον τρόπο με τον οποίο τα bitcoin μετακινούνται από αυτήν τη διεύθυνση σε άλλη.

Παρόλα αυτά, ίσως αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους περισσότερους κατόχους bitcoin και πιθανούς αγοραστές. Τι τρομάζει πολλοί: πρέπει να επαληθεύσετε την προσωπική σας ταυτότητα όταν αγοράζετε ή πουλάτε bitcoin – Μερικοί άνθρωποι δεν είναι άνετοι με την υποβολή φωτογραφίας διαβατηρίου και selfie.

Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε bitcoin ανώνυμα χωρίς επαλήθευση. Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς να το κάνετε. Συνέχισε να διαβάζεις.

Αγορά bitcoin ανώνυμα χωρίς αναγνωριστικό

Ίσως διαβάζετε αυτό το άρθρο επειδή έχετε προσπαθήσει να αγοράσετε bitcoin με τις περισσότερες ανταλλαγές, αλλά ζήτησαν επαλήθευση προτού μπορέσετε να κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό. Μετά από όλα, το bitcoin προοριζόταν να είναι ένα ψηφιακό νόμισμα peer-to-peer. Θα μπορούσατε να αναρωτιέστε: τι σχέση έχει η επαλήθευση της ταυτότητάς σας; Ειλικρινά, μερικοί από εμάς θέλουμε απλά να αγοράσουμε μερικά bitcoin και να προχωρήσουμε με τη ζωή μας.

Ενδιαφέρον: Είναι οι συναλλαγές Bitcoin πραγματικά ανώνυμες?

Ωστόσο, έτσι δεν είναι το καλώδιο του συστήματος. Οι περισσότερες ανταλλαγές που εμπορεύονται ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin, πρέπει να ζητήσουν επαλήθευση ταυτότητας για να προστατευθούν από απάτες και ξέπλυμα χρήματος. Επίσης, δεν είναι τόσο εύκολο να αγοράσετε ανώνυμα bitcoin επειδή, στα περισσότερα σενάρια, μπορείτε να ανταλλάξετε νόμισμα fiat με bitcoin. Εκτός αν αγοράσετε απευθείας από τον πωλητή χωρίς να εμπλακείτε σε διαμεσολαβητή, δεν υπάρχει εγγύηση ανωνυμίας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αγοράσετε bitcoin χωρίς να υποβληθείτε σε επαλήθευση.

Μπορείτε να αγοράσετε bitcoin με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Ιστότοποι συναλλαγών peer-to-peer
 • Συγκεκριμένες ανταλλαγές που δεν ζητούν επαλήθευση.
 • Αγορά από ATM BTC.

Λάβετε υπόψη ότι ο τρόπος πληρωμής θα διαφέρει πολύ ανάλογα με την πλατφόρμα που αγοράζετε τα bitcoin. Μπορείτε να επιλέξετε πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, προπληρωμένα κουπόνια / δωροκάρτες, καταθέσεις μετρητών, τραπεζικό έμβασμα κ.λπ. – όλα εξαρτώνται από το πού αγοράζετε τα bitcoin.

Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς τους τρόπους πληρωμής δεν είναι πραγματικά ανώνυμοι, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την αγορά των bitcoin. Εάν δεν κάνω λάθος, πιθανότατα θέλετε να αγοράσετε τα bitcoin και να φύγετε. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιος τρόπος πληρωμής θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ας δούμε μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Πλατφόρμες Peer-to-Peer

Οι αγορές P2P είναι μια καταπληκτική επιλογή όταν θέλετε να αγοράσετε bitcoin χωρίς επαλήθευση. Το πλεονέκτημα αυτών των πλατφορμών είναι ότι τα στοιχεία συναλλαγών παραμένουν ιδιωτικά μεταξύ εσάς και πωλητή.

Μερικές αξιόπιστες αγορές P2P για να δείτε:


1. Τοπικά Bitcoin

Λογότυπο LocalBitcoins.com

Το Localbitcoins είναι μία από τις αγορές P2P που μπορείτε να αγοράσετε bitcoin χωρίς επαλήθευση. Στο Localbitcoins, οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάσσουν χρήματα με bitcoin. Απλώς πρέπει να περιηγηθείτε στον ιστότοπο για να δείτε προσφορές από διάφορους πωλητές, μαζί με τον τρόπο πληρωμής που προτιμούν να χρησιμοποιούν.

Όταν ξεκινά μια συναλλαγή, το Localbitcoins κλειδώνει τα bitcoin των πωλητών σε έναν λογαριασμό escrow. Τα κέρματα θα κυκλοφορήσουν στο πορτοφόλι σας Localbitcoins μόνο όταν ο πωλητής σας επιβεβαιώσει ότι έχει λάβει την πληρωμή σας. Αν θέλετε ανωνυμία, η κατάθεση σε μετρητά θα λειτουργήσει καλά. Οι συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο είναι εντάξει, αλλά μπορείτε εύκολα να κάνετε απάτη.

Για να αγοράσετε bitcoin στο Localbitcoins, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Εγγραφή λογαριασμού στο localbitcoins.com.

Βήμα 2: Περιηγηθείτε στις διάφορες προσφορές στη σελίδα διαφήμισης. Φροντίστε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με έναν τρόπο πληρωμής της επιλογής σας. Μπορεί να είναι μετρητά μέσω ταχυδρομείου ή κατάθεση μετρητών σε τράπεζα.

Βήμα 3: Εάν συναντήσετε μια διαφήμιση που σας αρέσει, κάντε κλικ σε αυτήν για να δείτε τους όρους συναλλαγής και, στη συνέχεια, υποβάλετε το αίτημα συναλλαγής. Φροντίστε να διαβάσετε τους εμπορικούς όρους του πωλητή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πωλητής παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να κανονίσετε τη συνάντηση ή να συζητήσετε τον προορισμό πληρωμής.

Όταν ο πωλητής λάβει την πληρωμή, θα αποδεσμεύσει τα bitcoin από το λογαριασμό Localbitcoins Escrow στο πορτοφόλι Localbitcoins. Για κάθε συναλλαγή που ξεκινάτε, το Localbitcoins θα σας δώσει έναν κωδικό. θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ακριβή κωδικό για να επιβεβαιώσετε ότι ο πωλητής έχει κυκλοφορήσει τα bitcoin. Εάν ζητήσετε από τον πωλητή τον κωδικό και ο κωδικός του δεν ταιριάζει με τον δικό σας, ο πωλητής δεν έχει κυκλοφορήσει τα bitcoin.

Σε περίπτωση που πληρώσετε τον πωλητή, αλλά δεν κατορθώσει να διατηρήσει το τέλος της συμφωνίας, το Localbitcoins θα αποδεσμεύσει τα bitcoin στο λογαριασμό σας. Αυτό το μέτρο ασφαλείας διασφαλίζει ότι δεν θα παραβιαστεί.

Ακολουθεί ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο αγοράς ανώνυμων bitcoin στο Localbitcoins.com.

Πλεονεκτήματα:

 • Αντιμετωπίζετε ένα πραγματικό άτομο.
 • Ασφαλές και γρήγορο εάν συμμορφώνεστε με τους όρους τους.
 • Προσφέρει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.
 • Χωρίς καθορισμένα όρια

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές απάτες.
 • Οι προσωπικές συναλλαγές μπορεί να είναι ανασφαλείς.
 • Δεν είναι δυνατή η τοπική συνάντηση για άτομα σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.
 • Μερικές φορές τα τέλη μπορεί να είναι υψηλά.

2. PaxFul

Αγοράστε Bitcoin στο Paxful

Το Paxful υπάρχει από το 2015. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αγορά bitcoins στη χώρα σας, ίσως θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το Paxful – καλωσορίζουν άτομα από όλο τον κόσμο. Όντας μια ανταλλαγή peer-to-peer, οι έμποροι μπορούν να ανταλλάξουν ελεύθερα ψηφιακά νομίσματα χωρίς να περάσουν από αυστηρά βήματα επαλήθευσης. Το Paxful είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές bitcoin.

Για ανωνυμία, η κατάθεση σε μετρητά και τα προπληρωμένα κουπόνια είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, καθώς δεν χρειάζεται να ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας.

Βήμα 1: Για να αγοράσετε bitcoin, απλώς καταχωρίστε έναν λογαριασμό στο Ευχάριστο. Ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας επιβεβαιώνοντας έναν σύνδεσμο που θα σταλεί στο email σας.

Βήμα 2: Μεταβείτε στη σελίδα προσφορών για να περιηγηθείτε στις διάφορες λίστες. επιλέξτε κατάθεση σε μετρητά ή προπληρωμένα κουπόνια ως τρόπο πληρωμής, εάν δεν θέλετε να υποβάλετε την ταυτότητά σας. Μόλις δείτε μια δελεαστική διαφήμιση, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Αγορά” για να δείτε τους όρους συναλλαγής και ακόμη και να συνομιλήσετε με τον πωλητή.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή, τα bitcoin θα αποδεσμευτούν από τον λογαριασμό Escrow στο πορτοφόλι Paxful.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν όρια ή επαλήθευση για το ποσό που μπορείτε να αγοράσετε.
 • Εύκολη αγορά bitcoin.
 • Ανταπόκριση υποστήριξης.
 • Δείχνει τη φήμη του πωλητή.

Μειονεκτήματα:

 • Για τους αγοραστές, η συναλλαγματική ισοτιμία για τις περισσότερες συναλλαγές είναι υψηλή.
 • Ο πωλητής μπορεί να επιχειρήσει να σας εξαπατήσει.

3. HodlHodl

Αγοράστε Bitcoin στο HodlHodl

Το Hodlhodl είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης P2P που δεν απαιτεί συμμόρφωση με KYC / AML. Για να αγοράσετε bitcoin, απλά πρέπει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Αυτή η πλατφόρμα ελπίζει πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Τα χρήματα ελέγχου χρηστών στο χρηματιστήριο τους, και τα πληρωτέα τέλη είναι εξαιρετικά χαμηλά – περίπου 0,6% ανά συναλλαγή. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το Hodlhodl διαθέτει Testnet. με ένα Testnet, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές χωρίς πραγματικό νόμισμα. Επίσης, το Exchange σχεδιάζει να ενσωματωθεί Δίκτυο αστραπής στην πλατφόρμα τους για να επιταχύνουν τις συναλλαγές.

Για να αγοράσετε bitcoin ανώνυμα, μπορείτε να επιλέξετε μετρητά αυτοπροσώπως, κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μετρητά μέσω ταχυδρομείου. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, μπορεί να είστε τυχεροί που βρίσκετε κάποιον που δέχεται μετρητά ως τον επίσημο τρόπο πληρωμής. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε άλλους τρόπους πληρωμής.

Προχωρήστε προς hodlhodl για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Απλώς πρέπει να δώσετε ένα email και έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για να ξεκινήσετε την αγορά. Μόλις ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας επιβεβαιώνοντας ότι ένας σύνδεσμος έστειλε τα εισερχόμενά σας, μεταβείτε στην καρτέλα «Αγορά Bitcoin». Από εκεί, μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτηση για να ταιριάζει με την τοποθεσία και τον τρόπο πληρωμής σας. Εάν βρείτε μια προσφορά που σας αρέσει, κάντε κλικ στο προφίλ του πωλητή για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν απαιτείται επαλήθευση.
 • Χαμηλές χρεώσεις.
 • Ασφαλής; οι χρήστες ελέγχουν τα χρήματα.
 • Υποστήριξη Segwit.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπονται οι πολίτες των ΗΠΑ.

4. Ρεμιτάνο

Αγοράστε Bitcoin στο Remitano

Το Remitano είναι μια ακόμη αγορά bitcoin P2P. Όπως και οι περισσότερες αγορές P2P, χρησιμοποιεί μια υπηρεσία Escrow για να κάνει τις συναλλαγές γρήγορες. Πρώτον, ο αγοραστής ανοίγει μια συναλλαγή, καθορίζοντας το ποσό των bitcoin που θέλουν να αγοράσουν. Στη συνέχεια, ο πωλητής μεταφέρει τα bitcoin στον λογαριασμό Escrow του Remitano, όπου θα κλειδωθούν έως ότου ο πωλητής επαληθεύσει ότι έχει λάβει την πληρωμή.

Για να αγοράσετε bitcoin χωρίς επαλήθευση στο Remitano, εγγραφείτε λογαριασμός (χρειάζεστε μια διεύθυνση email) και, στη συνέχεια, μεταβείτε στη λίστα πωλητών για να επιλέξετε μια επιλογή της επιλογής σας. Από εκεί, κάντε κλικ στην προσφορά για να δείτε τους εμπορικούς όρους και τον τρόπο πληρωμής. Τα bitcoin θα κυκλοφορήσουν από τον λογαριασμό Escrow του Remitano στη διεύθυνση bitcoin σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Χωρίς απαίτηση KYC / AML για καταθέσεις σε μετρητά.
 • Δείχνει τη φήμη του πωλητή.
 • Χρησιμοποιεί ένα Escrow για την προστασία των εμπόρων.
 • Χαμηλές χρεώσεις.
 • thumbs-upΑπόκριση εξυπηρέτησης πελατών.

Μειονεκτήματα:

 • Είναι υπεράκτια.
 • thumbs-down Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένας πωλητής που δέχεται κατάθεση σε μετρητά.

5. Bitquick

Αγοράστε Bitcoin στο Bitquick

Το BitQuick ήταν προηγουμένως γνωστό ως BuyBitcoin.US. Εδώ, μπορείτε να αγοράσετε μόνο μια μικρή ποσότητα bitcoin, επειδή το όριο αγοράς περιορίζεται σε bitcoin αξίας περίπου 500 $. Πάνω από αυτό το όριο, ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε το αναγνωριστικό σας. Εάν ελπίζετε να αγοράσετε μικρές ποσότητες bitcoin, το BitQuick είναι μια καλή αρχή. Αρκεί να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να ξεκινήσετε την αγορά.

Πώς να αγοράσει:

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο κουμπί «Αγορά» και καθορίστε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στη λίστα παραγγελιών.

Βήμα 2: Επιλέξτε την πλησιέστερη τράπεζα σε εσάς και, στη συνέχεια, κάντε την κατάθεση σε μετρητά.

Βήμα 3: Τραβήξτε μια φωτογραφία της απόδειξης από τη συναλλαγή και στείλτε την στον πωλητή μέσω email.

Βήμα 4: Ο πωλητής θα αποδεσμεύσει τα bitcoin από το χρηματιστήριο μόλις επαληθεύσει την αυθεντικότητα της απόδειξης.

Πλεονεκτήματα:

 • Βολικό για μικρές ποσότητες.
 • Ειναι ΓΡΗΓΟΡΟ; το πολύ μια ώρα για να πάρετε τα bitcoin.
 • Γρήγορη και ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών.

Μειονεκτήματα:

 • Το απόρρητο είναι περιορισμένο. απαιτεί ταυτοποίηση για υψηλά ποσά.
 • thumbs-down Υψηλά τέλη; 2% για καταθέσεις σε μετρητά.
 • thumbs-downLimit για όσους δεν έχουν αναγνωριστικό.

6. Wallofcoins

Αγοράστε Bitcoin στο WallOfCoins

Το Wallofcoins είναι ένα άλλο P2P Exchange όπου μπορείτε να αγοράσετε bitcoin χωρίς ID. Για την προστασία της ταυτότητας των χρηστών της, αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μόνο μια κατάθεση μετρητών σε μια τράπεζα. Χρειάζεστε απλώς ένα email και έναν αριθμό τηλεφώνου εργασίας για να αγοράσετε bitcoin με Wallofcoins – δεν υπάρχουν όρια για το πόσα bitcoin μπορείτε να αγοράσετε.

Για να αγοράσετε bitcoin, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά”, εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα για να επιτρέψετε στο σύστημα να εντοπίσει τους πλησιέστερους προορισμούς πληρωμής. Στη συνέχεια, δώστε τη διεύθυνση bitcoin σας, το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και, στη συνέχεια, κάντε την παραγγελία. Wallofcoins θα σας καθοδηγήσει, μέσω ενός συστήματος SMS, πώς να κάνετε πληρωμή στον επιλεγμένο προορισμό πληρωμής.

Αυτό το βίντεο εξηγεί πώς να το κάνετε.

Πλεονεκτήματα:

 • Χωρίς όρια.
 • Μπορείτε να αγοράσετε μόλις 5 $.
 • Χαμηλές χρεώσεις.

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότεροι πωλητές δεν επιθυμούν να πουλήσουν υψηλά ποσά BTC.
 • thumbs-downΟ πωλητής που επιβεβαιώνει την πληρωμή καθορίζει την ταχύτητα παράδοσης.
 • thumbs-downΤα τέλη που χρεώνονται δεν εμφανίζονται δημόσια.

7. Bisq

Αγοράστε Bitcoin στο Bisq

Το Bisq είναι μια αποκεντρωμένη εφαρμογή ανοιχτού κώδικα, peer-to-peer. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, ο καθένας μπορεί να ανταλλάξει νόμισμα fiat με bitcoin. Επειδή δεν υπάρχουν κεντρικοί διακομιστές για να βασίζονται, οι χρήστες ελέγχουν τα χρήματά τους. Δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία για να αγοράσετε bitcoin με την εφαρμογή Bisq. Επιπλέον, όλα τα στοιχεία συναλλαγής παραμένουν ιδιωτικά μεταξύ εσάς και πωλητή.

Βήμα 1: Κατεβάστε την εφαρμογή Bisq και εγκαταστήστε την στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Συνδέστε έναν τρόπο πληρωμής με τον λογαριασμό σας Bisq. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, όπως τραπεζική μεταφορά και κατάθεση μετρητών.

Βήμα 3: Αφού συνδέσετε έναν τρόπο πληρωμής, μεταβείτε στην καρτέλα “Αγορά BTC” για να ξεκινήσετε την περιήγηση για προσφορές. Κάνε κλικ στο ‘Αγορά BTC » καρτέλα για την ολοκλήρωση των απαιτήσεων προσφοράς: πόσα BTC να αγοράσετε, το ποσό που πρέπει να πληρώσετε σε USD ή ευρώ και τέλη + καταβολή εγγύησης. Πρέπει να χρηματοδοτήσετε τις συναλλαγές σας με ένα μικρό ποσό BTC. Αυτό καλύπτει την εγγύηση, τα τέλη συναλλαγών και τα έξοδα εξόρυξης. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι σας είτε από την εφαρμογή Bisq είτε από άλλο πορτοφόλι.

Βήμα 4: Περιμένετε μέχρι το blockchain του Bitcoin να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή σας BTC (απαιτούνται τουλάχιστον έξι επιβεβαιώσεις) και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην πληρωμή για τα bitcoin που αγοράζετε. Μόλις πραγματοποιήσετε την πληρωμή, περιμένετε την επιβεβαίωση του πωλητή. Θα πρέπει να λάβετε τα bitcoin σας, μαζί με την εγγύηση ασφαλείας, μόλις ο πωλητής επιβεβαιώσει την παραλαβή της πληρωμής. Σε περίπτωση διαφοράς, το εφαρμογή έχει ενσωματωμένο σύστημα διαιτησίας.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι αποκεντρωμένη. δεν απαιτείται εγγραφή.
 • Ανοιχτός κώδικας, ασφαλής και γρήγορος.
 • Οι συναλλαγές είναι πλήρως ανώνυμες.
 • thumbs-up Διαθέτει σύστημα διαιτητών.

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρήστες ενδέχεται να έχουν πρόβλημα με την εκτέλεση του πελάτη στην αρχή.
 • thumbs-down Δεν είναι πρακτικό εάν δεν έχει κάποιο BTC για να προσφέρει ασφάλεια.

Αγοράστε Bitcoin ανώνυμα με πιστωτικές κάρτες / χρεωστικές κάρτες

Η αγορά bitcoin ανώνυμα με πιστωτική / χρεωστική κάρτα είναι δύσκολο έργο. Αυτό οφείλεται στις αυξανόμενες δόλιες περιπτώσεις που αφορούν πλαστικό χρήμα. Ως εκ τούτου, τα χρηματιστήρια πρέπει να ζητήσουν λεπτομέρειες KYC / AML για να αποφύγουν την εμπλοκή σε αυτό το μείγμα. Οι ανταλλαγές που δεν ζητούν επαλήθευση έχουν πιθανότατα όριο στο ποσό των bitcoin που μπορείτε να αγοράσετε με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα.

Εάν δεν σας πειράζει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, Εδώ είναι πέντε ανταλλαγές που μπορείτε να αγοράσετε bitcoin με πιστωτική κάρτα.

Για να αγοράσετε bitcoin χωρίς ID, χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, δοκιμάστε αυτές τις δύο ανταλλαγές. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οι πιστωτικές κάρτες και οι χρεωστικές κάρτες δεν είναι οι μόνες αποδεκτές επιλογές πληρωμής. Οι καταθέσεις μετρητών και ακόμη και τα προπληρωμένα κουπόνια είναι επίσης μια εναλλακτική λύση.

247Αλλαγή

Το 247Exchange είναι μία από τις πλατφόρμες όπου μπορείτε να αγοράσετε bitcoin χωρίς ID χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες ή χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, έχουν ένα αρχικό όριο αγοράς για νέους χρήστες. Οι νέοι λογαριασμοί έχουν ημερήσιο / μηνιαίο όριο 100 $. Για να αυξήσετε τα όριά σας, θα πρέπει να αγοράσετε bitcoin αξίας τουλάχιστον 15 $. Αυτό θα αυξήσει το ημερήσιο όριό σας στα 150 $. το μηνιαίο όριό σας θα φτάσει τα 300 $.

Εάν αγοράσετε bitcoin αξίας τουλάχιστον $ 100, το ημερήσιο όριό σας θα αυξηθεί στα 250 $, ενώ το μηνιαίο όριο θα φτάσει τα 500 $. Συνήθως, όσο περισσότερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα με το 247Exchange, τόσο υψηλότερο είναι το όριο αγοράς σας. Το 247Exchange θα σας κάνει να περάσετε από την επαλήθευση εάν θέλετε να αυξήσετε το όριο αγοράς σας πέρα ​​από τα 3.000 $ (ημερήσιο όριο) και 30.000 $ (μηνιαίο όριο).

Η πληρωμή με πίστωση δεν είναι η μόνη επιλογή. Έχετε επίσης τη δυνατότητα πληρωμής μέσω κατάθεσης σε μετρητά και προπληρωμένων κουπονιών.

Για να αγοράσετε μερικά bitcoin, εγγραφείτε λογαριασμός 247Exchange. Χρειάζεστε απλώς μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσετε και είναι ιδανικό να αγοράσετε bitcoin ανώνυμα. Από εκεί, επιλέξτε την τοποθεσία σας, τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε και, στη συνέχεια, κάντε την παραγγελία σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Αγοράστε bitcoin με οποιαδήποτε πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
 • Υποστηρίζει προκαταβολή σε μετρητά και προπληρωμένα κουπόνια / κάρτες.
 • Γρήγορο και εύκολο.
 • thumbs-up Αξιόπιστη υποστήριξη.

Μειονεκτήματα:

 • Όριο συναλλαγής για μη επαληθευμένους χρήστες.

Buysomebitcoins

Το Buysomebitcoins είναι ένα ακόμη Exchange όπου μπορείτε να αγοράσετε bitcoin με πιστωτική κάρτα χωρίς να υποβάλετε το αναγνωριστικό σας. Ωστόσο, ζητούν επαλήθευση από όσους θέλουν υψηλότερα όρια. Για να αγοράσετε bitcoin, απλά πρέπει να επαληθεύσετε τον αριθμό σας. θα σας στείλουν έναν κωδικό για επαλήθευση. Επίσης, θα χρεώσουν $ 1 από την κάρτα σας για να την επαληθεύσουν, ποσό που δεν επιστρέφεται.

Παρόλο που έχει μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι το Exchange έχει κρυφές χρεώσεις. Επίσης, δεν είναι σαφές εάν η εξυπηρέτηση πελατών τους ανταποκρίνεται.

Πλεονεκτήματα:

 • Αγοράστε bitcoin με πιστωτική κάρτα χωρίς ταυτότητα.
 • Η συναλλαγή είναι άμεση.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ρυθμίζεται.
 • Οι χρήστες δεν ελέγχουν τα χρήματα.
 • Οι χρήστες παραπονιούνται για κρυφές χρεώσεις.
 • Ο ιστότοπος δεν φαίνεται ασφαλής.

Αγορά σε ATM ATM Bitcoin

Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να αγοράσετε bitcoin ανώνυμα είναι μέσω ATM ATM. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτήν την προσέγγιση: υπάρχουν όρια στο ποσό που μπορείτε να αγοράσετε ανώνυμα. Επίσης, αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε όλους.

Με τους περισσότερους χειριστές bitcoin, δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για χαμηλά όρια. Τα όρια και οι επαληθεύσεις διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος και τον χειριστή.

Χρησιμοποιήστε το χάρτη Coinatmradar.com για να εντοπίσετε ένα ATM κοντά σας. Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 3.000 μηχανήματα ΑΤΜ σε όλο τον κόσμο. Οι πιθανότητες είναι; θα μπορούσε να υπάρχει ένα κοντά στην πόλη σας. Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία για να αγοράσετε bitcoin ανώνυμα χωρίς να χρειάζεστε κανένα αναγνωριστικό.

Πώς να το κάνετε:

 1. Εντοπίστε ένα bitcoin ATM κοντά σας χρησιμοποιώντας το https://coinatmradar.com/ χάρτης.
 2. Περπατήστε μέχρι ένα ATM. στη διεπαφή διεπαφής χρήστη, επιλέξτε τη γλώσσα σας και μεταβείτε στην επιλογή “Αγορά bitcoin”. Στη συνέχεια, καθορίστε το ποσό του BTC που θέλετε να αγοράσετε.
 3. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ή μια διεύθυνση email (Αυτό το βήμα θα διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος). Ο κωδικός επαλήθευσης θα σταλεί σε αυτόν τον αριθμό ή email.
 4. Και πάλι, ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος, μπορείτε να δώσετε μια υπάρχουσα διεύθυνση bitcoin ή ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια νέα. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια υπάρχουσα διεύθυνση bitcoin, έχετε τη δυνατότητα σάρωσης του κωδικού QR.
 5. Στη συνέχεια, εισαγάγετε μετρητά fiat στο σύστημα και ελέγξτε την συναλλαγή για να πάρετε τα bitcoin.

Σημείωση: Ορισμένα μηχανήματα δεν εκτυπώνουν διευθύνσεις bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια διεύθυνση πορτοφολιού bitcoin πριν αγοράσετε με συγκεκριμένα μηχανήματα. Εάν δεν έχετε ιδέα πώς να ρυθμίσετε ένα πορτοφόλι bitcoin, αυτός ο οδηγός θα είναι χρήσιμος.

Συμπέρασμα σχετικά με τον τρόπο αγοράς ανώνυμων Bitcoin

Η αγορά bitcoin χωρίς να υποβάλετε προσωπικά στοιχεία σήμερα αποτελεί πρόκληση. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλειονότητα των χρηματιστηρίων που καθιστούν δυνατή την αγορά ψηφιακών νομισμάτων ζητούν λεπτομέρειες KYC / AML. Ωστόσο, εάν δεν είστε άνετοι να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ιστότοπους τρίτων, υπάρχει ένα μικρό παράθυρο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε – είτε αγοράστε τα bitcoin από τους ιστότοπους που έχουμε αναφέρει παραπάνω είτε εξετάστε το ενδεχόμενο εξόρυξης bitcoin με χρήση ορυχείων εξόρυξης.

Η εξόρυξη είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι μπάλας. Με την αυξανόμενη δυσκολία δικτύου και το κόστος ενέργειας που προκύπτει για τη λειτουργία των ανθρακωρύχων ASIC, η εξόρυξη πιθανότατα δεν είναι για όλους. Δείτε έναν αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εξόρυξης bitcoin το 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map