Kraken Exchange Review: Τι να ψάξετε

Το Kraken exchange είναι μια μεγάλη πλατφόρμα κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ με χαμηλές χρεώσεις, επικερδή ζεύγη συναλλαγών fiat / crypto και προηγμένες επιλογές συναλλαγών. Κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Όμως, τα ζητήματα απόδοσης και αξιοπιστίας έχουν αναστατώσει την κάποτε σταθερή βάση χρηστών.

Είναι ασφαλές στη χρήση; Υπάρχουν προβλήματα επαλήθευσης; Λειτουργεί ακόμη και η ανταλλαγή μετά από μαζική αναθεώρηση; Φροντίστε να διαβάσετε αυτήν την κριτική για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις συναλλαγές με ασφάλεια στο Kraken exchange.

Ανταλλαγή Kraken

Το Kraken είναι ένα σημαντικό χρηματιστήριο που εδρεύει στις ΗΠΑ και ξεκίνησε στην ανοικτή θάλασσα το 2011. Είναι γνωστό για την αυστηρή ασφάλεια, τις προηγμένες επιλογές συναλλαγών και τα χαμηλά τέλη συναλλαγών και ανάληψης. Προσφέρει στους πελάτες στη Βόρεια Αμερική, την ΕΕ και την Ιαπωνία υπηρεσίες σε USD, EUR, CAD, GBP και JPY, καθώς και μια σειρά κρυπτονομισμάτων.

Χρεώνεται ως «η μεγαλύτερη ανταλλαγή Bitcoin σε όγκο ευρώ“Και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο # 8 σε ένταση 24 ωρών Coinmarketcap. Αυτή η πλούσια σε χαρακτηριστικά, λεπτομερή και ασφαλής ανταλλαγή είναι μια εξαιρετική επιλογή για προχωρημένους εμπόρους, αλλά όχι για αρχάριους. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους ευρωπαίους εμπόρους (περισσότερα σε αυτό αργότερα). Προσφέρει ακόμη και μυστηριώδη υπηρεσίες διαπραγμάτευσης dark pool.

Εκτός από το ότι είναι πρωτοπόρος της διαφάνειας στον κλάδο, το Kraken exchange θεωρείται σταθερά ως ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια. Μέσα από όλη την κριτική παραμένει μια αξιόπιστη ανταλλαγή.

Ωστόσο, συνεχώς μαστίζεται από ζητήματα απόδοσης. Διευθύνων Σύμβουλος Τζέσε Πάουελ συγγνώμη δημοσίως για τα προβλήματα του ιστότοπου και υποσχέθηκαν σημαντικές αναβαθμίσεις.

Αλλά εξακολουθεί να είναι ασφαλές στη χρήση; Διορθώθηκαν τα προβλήματα; Και πώς χρησιμοποιείτε ακόμη και τον ιστότοπο?

Υπάρχουν πολλά να μάθουμε για την ανταλλαγή Kraken και πολύ λίγες αξιόπιστες πληροφορίες. Γι ‘αυτό δημιούργησα αυτόν τον οδηγό. Διαβάστε το για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις συναλλαγές στην πλατφόρμα.

Πλεονεκτήματα:

 • Ασφάλεια
 • Εργαλεία συναλλαγών
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Νόμισμα Fiat
 • εμπόριο περιθωρίων κέρδους

Μειονεκτήματα:

 • Ζητήματα επιδόσεων
 • Περιορισμένα νομίσματα
 • thumbs-downΔεν είναι φιλικό για αρχάριους
 • thumbs-down Υψηλή χρέωση ανάληψης για τις αμερικανικές τράπεζες

Η Kraken exchange αναθεώρησε τον εμπορικό κινητήρα και τη διεπαφή της στις 11 Ιανουαρίου. Η ενημέρωση προκάλεσε διακοπή λειτουργίας σε ολόκληρο τον ιστότοπο για περισσότερες από 36 ώρες που σταμάτησε τις συναλλαγές και τις αναλήψεις. Το Διαδίκτυο πλημμυρίστηκε. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν ανακάμψει και ο Κράκεν επιστρέφει. Η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να έχει επίλυση εάν τα θέματα έχουν επιλυθεί πλήρως. Η συναίνεση είναι ότι ο Κράκεν πραγματοποίησε τις πολύ απαραίτητες ενημερώσεις, αλλά χειρίστηκε τη διαδικασία κακώς. Περισσότερα σχετικά με αυτό σε όλη την κριτική.

Ο Kraken επέστρεψε με δωρεάν συναλλαγές


Contents

Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Το Kraken exchange χρησιμοποιεί μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας και διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό λογαριασμούς. Πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους αποθεματικών, εμπιστεύεται η Fidor Bank της Γερμανίας και είναι άνετος με την κυβέρνηση του Τόκιο και του Bloomberg.

Εκτέλεση

Τον Νοέμβριο του 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος Jesse Powell είπε «δεν υπερασπίζεται την πρόσφατη κατάσταση της πλατφόρμας». Ήταν με λάθη, συχνά χαμηλά και αργά. Μια πρόσφατη αναθεώρηση υποσχέθηκε να διορθώσει τα προβλήματα. Τα πράγματα φαίνονται πολλά υποσχόμενα, αλλά απαιτείται χρόνος.

Αρχάριοι-φιλικές γραμμές

Οι επιλογές Fiat είναι ιδανικές για αρχάριους, αλλά αυτό είναι το θέμα. Η επαλήθευση μπορεί να γίνει βαριά και η διεπαφή είναι εξαιρετικά περίπλοκη.

Αμοιβές

Το Kraken exchange έχει ένα περίπλοκο σύστημα τελών, αλλά είναι πολύ φιλικό προς τους εμπόρους. Έχει επίσης μερικά από τα χαμηλότερα τέλη ανάληψης στον γνωστό κόσμο.

Υποστήριξη

Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη οδηγός υποστήριξης και Reddit δευτερεύον για κλιμακωτά εισιτήρια. Η υποστήριξη μπορεί να χρειαστεί λίγες μέρες για να απαντήσει στα εισιτήρια, αλλά είναι γενικά χρήσιμη.

Εμπορία

Το Kraken exchange προσφέρει ζεύγη συναλλαγών σε USD, EUR, GBP, CAD και JPY καθώς και 16 κρυπτονομίσματα. Οι προχωρημένες επιλογές διαπραγμάτευσης περιθωρίων είναι ιδιαίτερα επικερδείς για επαγγελματίες.

Συνολικά

Το Kraken είναι μια καλή πλατφόρμα για τη διαπραγμάτευση fiat και ορισμένων κρυπτονομισμάτων, αλλά η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να ασχολείται με θέματα απόδοσης. Η έλλειψη νομισμάτων και η υποστήριξη είναι αρνητικά. Ωστόσο, οι επιλογές διαπραγμάτευσης το καθιστούν μη εγκεφάλου για σοβαρούς εμπόρους.

Σχετικά με το Kraken Exchange

Τζέις Πάουελ απελευθέρωσε την ανταλλαγή Kraken το 2011. Από τότε, είχε μια ταραχώδη ζωή. Αυτό το χρηματιστήριο με έδρα το Σαν Φρανσίσκο πρωτοστάτησε σε νέες περιοχές στην ασφάλεια του Bitcoin και στην ενσωμάτωση του πραγματικού κόσμου. Ήταν η πρώτη ανταλλαγή που πέρασε έναν κρυπτογραφικά επαληθεύσιμο έλεγχο απόδειξης αποθεμάτων και το πρώτο που είχε τιμή και όγκο εμφανίζεται στο Bloomberg!

Τα χαμηλά τέλη, η υψηλή ασφάλεια και η διαφορετική λειτουργικότητα βοήθησαν τον Kraken να γίνει γρήγορα ο ηγέτης στις συναλλαγές όγκου ευρώ. Κατατάσσεται συνήθως στην κορυφή των συνολικών συναλλαγών όγκου.

Παρά την κριτική των τελευταίων χρόνων σχετικά με την απόδοσή της, βρήκα τη φήμη της εταιρείας να είναι αρκετά σταθερή. Λειτουργεί από το Σαν Φρανσίσκο Payward Inc.. και έλαβε 6,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση πάνω από 3 γύρους χρηματοδότησης. Και όταν ο Όρος Gox πήγε στη δεξαμενή, Η ανταλλαγή Kraken επιλέχθηκε ως συνεργάτης για τη διευκόλυνση πληρωμών σε χρήστες που επηρεάζονται από την παραβίαση.

Με αυτό είπε, υπάρχουν πολλά αρνητικά για την ανταλλαγή. Υπάρχουν επίσης πολλά αρνητικά συναισθήματα στον ιστό. Δεν είναι άφθονο για αρχάριους και πολλά θέματα απόδοσης. Αυτό και πώς χειρίστηκαν πρόσφατα την αναβάθμιση των συστημάτων τους, όλοι διαθέτουν το διαδίκτυο σε αγκαλιά.

Συνολικά, η ανταλλαγή Kraken θεωρείται μια καλή πλατφόρμα με προηγμένη λειτουργικότητα και σταθερή φήμη.

«Ο Κράικεν είναι ένα υποδειγματικό ίδρυμα στον οποίο ο υπόλοιπος κόσμος του Bitcoin πρέπει να κοιτάξει… Ένα από τα πρώτα ανταλλακτικά που πέρασαν ανεξάρτητο έλεγχο». – TheBlogChain

Διαισθητικότητα, επαγγελματισμός, εστίαση - αυτές είναι οι κύριες αξίες του Kraken

Πώς λειτουργεί το Kraken Exchange?

Το Kraken είναι μια ψηφιακή ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων που υποστηρίζει τόσο το νόμισμα fiat όσο και το cryptocurrency. Πρόκειται για μια αντίστοιχη πλατφόρμα που συνδέει αγοραστές και πωλητές και παίρνει αμοιβή για κάθε συναλλαγή.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ανταλλαγής Kraken είναι ότι μπορείτε να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Πολλά χρηματιστήρια απαιτούν να έχετε ήδη κρυπτογράφηση για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Αυτός είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος που αποφεύγετε. Είναι εύκολο να ρευστοποιήσετε τα νομίσματα fiat στον ιστότοπο (ειδικά σε ευρώ).

Σκεφτείτε την ανταλλαγή Kraken όπως το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης: ανταλλάσσετε περιουσιακά στοιχεία με άλλους χρήστες μέσω της ανταλλαγής και πληρώνετε την ανταλλαγή για τα προβλήματά της. Στην πραγματικότητα δεν αγοράζετε τίποτα από το Kraken exchange όπως θα κάνατε στο Coinbase.

Χαρακτηριστικά Kraken

 • έλεγχοςΔιευθύνων Σύμβουλος: Τζέις Πάουελ.
 • έλεγχοςΙδρύθηκε το: 2011.
 • έλεγχοςΈδρα: Σαν Φρανσίσκο.
 • έλεγχοςΝομίσματα Fiat: USD, EUR, GBP, CAD, JPY.
 • έλεγχοςΚρυπτονομίσματα: Bitcoin, Ripple, Ether, Dogecoin, Dash, Monero και άλλα.
 • έλεγχοςΚατάθεση / Ανάληψη: Τράπεζα (SWIFT, SEPA, κ.λπ.) | Κρυπτο
 • έλεγχοςΑμοιβές: Πολύ χαμηλά.
 • έλεγχοςΕφαρμογή: Ναί.
 • έλεγχοςΕμπόριο περιθωρίων: Ναί.**
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Ναί.
 • έλεγχοςΦιλικό για αρχάριους: Οχι.
 • έλεγχοςΥποστήριξη: εε.
 • έλεγχοςΣυναίσθημα κοινότητας: Γενικά εντάξει.

Συναλλαγή περιθωρίου ** – Η διαπραγμάτευση περιθωρίου διαπραγματεύεται ουσιαστικά με δανεισμένα κεφάλαια. Κάνετε συναλλαγές με χρήματα άλλων χρηστών χρησιμοποιώντας δάνεια peer-to-peer. Τα χρήματα στο λογαριασμό περιθωρίου σας χρησιμοποιούνται μόνο ως εγγύηση για την εξόφληση χρεών αργότερα. Εάν κάνετε κέρδος, τα χρήματα επιστρέφονται στον δανειστή. Η διαπραγμάτευση περιθωρίου σάς επιτρέπει να συνάψετε μεγαλύτερες προσφορές και να κερδίσετε (ή να χάσετε) περισσότερα χρήματα. Αυτό είναι αντίθετο με το περιθώριο δανεισμού όπου ένας χρήστης δανείζει το crypto του για να πάρει μια απόδοση της επένδυσης από τον δανειολήπτη. Το Kraken θεωρείται μια εξαιρετική πλατφόρμα για διαπραγμάτευση / δανεισμό περιθωρίου. Λάβετε υπόψη ότι είναι πολύ ευμετάβλητο και περίπλοκο, επομένως είναι καλύτερο να αφεθεί στους έμπειρους εμπόρους. Για την πλήρη εξήγηση, δείτε Οδηγός BitFinEx για διαπραγμάτευση περιθωρίου.

Είναι ασφαλές το Kraken; | Είναι ο Kraken μια απάτη ή όχι; | Είναι ασφαλισμένος ο Kraken?

Με όλες τις ιστορίες φρίκης που αφορούν τις ανταλλαγές απάτης, τα σχέδια ponzi και τις εισβολές εκατομμυρίων δολαρίων, δεν με εξέπληξε να βλέπω τον ιστό γεμάτο από αυτές τις ερωτήσεις. Οι χρήστες ήθελαν να μάθουν αν η ανταλλαγή Kraken ήταν απλώς μια άλλη απάτη ή αν ήταν νόμιμη.

Λοιπόν, έσκαψα βαθιά στη βρωμιά και βρήκα μερικές ελπιδοφόρες πληροφορίες.

Ισχυρίζονται ότι η δική τους ασφάλεια είναι άψογη, αλλά ποιος δεν θα το πει αυτό; Δεν μιλάνε πολύ στον ιστότοπό τους, αλλά κάνουν πολύ περπάτημα όσον αφορά την ασφάλεια. Εδώ είναι που έσκαψα:

 • έλεγχοςΨυχρή αποθήκευση: Ο Kraken ήταν η πρώτη ανταλλαγή που πέρασε έναν κρυπτογραφικά επαληθεύσιμο έλεγχο απόδειξης αποθεματικών. Διατηρεί πλήρη αποθεματικά εκτός σύνδεσης σε # 1 κρύο αποθηκευτικό χώρο.
 • έλεγχοςΔιαφάνεια: Η Kraken exchange τοποθετεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τη μητρική εταιρεία, την έδρα και το προσωπικό υποστήριξης εκεί έξω. Ένα υπέροχο σημάδι.
 • έλεγχοςΚοινωνική παρουσία: Ο Kraken διαθέτει Reddit, ενεργό λογαριασμό Twitter και πολλή άλλη δημόσια υποστήριξη. Αυτό είναι πάντα καλό σημάδι.
 • έλεγχοςΟικονομική σταθερότητα: Ο Kraken συγκέντρωσε εκατομμύρια από επενδυτές όπως το Ομάδα συνεργατών χρημάτων. Διευθύνονται επίσης από την Payward Inc. Υποστηρίζονται από αξιόπιστα ονόματα.
 • έλεγχοςΙσχυρή ασφάλεια ιστότοπου: Δεν χρησιμοποιούν μόνο το τυπικό 2FA, αλλά κάνουν τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού μια ταλαιπωρία χάριν επιπλέον ασφάλειας.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ισχυρή ασφάλεια. Η εταιρεία δεν υπέστη ποτέ χαλάρωση.

Ετυμηγορία: Καλή ασφάλεια.

Τι είναι οι επιλογές χρηματοδότησης του Kraken και ποιες είναι οι χρεώσεις?

Η ανταλλαγή Kraken έχει χαμηλές χρεώσεις γενικά. Αλλά μερικά από τα τέλη είναι τόσο χαμηλά κωμικό. Αυτό που οι περισσότεροι Αμερικανοί πελάτες δεν συνειδητοποιούν για το Kraken είναι ότι είναι πραγματικά πιο ευνοϊκό για τους ξένους χρήστες από ό, τι για τους εγχώριους. Παρά το γεγονός ότι εδρεύει στις ΗΠΑ, τα τέλη του Kraken για αναλήψεις από το εξωτερικό είναι πολύ χαμηλά ενώ τα αμερικανικά είναι υψηλά. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις έχουν γενικά χαμηλές χρεώσεις. Τα τέλη έχουν ως εξής:

Αναλήψεις Fiat

 • checkEUR SEPA Απόσυρση – μόνο χώρες του ΕΟΧ (0,09 €)
 • checkUSD (Domestic) Απόσυρση – διαθέσιμο σε 48 πολιτείες ΗΠΑ + DC (5 $)
 • checkUSD SWIFT (SMBC): διαθέσιμο στις περισσότερες χώρες (60 $)
 • checkEUR SWIFT (SMBC): διαθέσιμο στις περισσότερες χώρες (60 €)
 • checkJPY Εγχώρια ανάληψη – Μόνο για Ιαπωνία (¥ 300)
 • checkCAD EFT Ανάληψη – μόνο στον Καναδά (κατ ‘αποκοπή χρέωση 10 $ CAD)

Καταθέσεις Fiat

 • επιταγήEUR SEPA Κατάθεση (δωρεάν)
 • επιταγή EUR Wire Deposit (Fidor: 5 €, SMBC: 10 €)
 • επιταγή USD (Εγχώρια) Κατάθεση (5 $)
 • επιταγήUSD SWIFT κατάθεση ($ 10)
 • checkJPY Εγχώρια κατάθεση (Δωρεάν, ελάχιστη κατάθεση ¥ 5.000)
 • επιταγή CAD Wire Deposit (Δωρεάν)

Οι καταθέσεις Crypto είναι βασικά δωρεάν. Ωστόσο, οι αναλήψεις κρυπτονομισμάτων υπόκεινται σε αμοιβή. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, τα τέλη ανάληψης είναι σύμφωνα με τους κανόνες της βιομηχανίας και δεν είναι εκτός ελέγχου όπως το Binance. Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος χρεώσεων:

Παράδειγμα: Από την 1/30/18 θα σας κοστίσει περίπου 6 $ για να αποσύρετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ το Ethereum. Δεν έχει σημασία αν κάνετε ανάληψη 60 $ ή 60.000 $, πληρώνετε 6 $. Υπολογίστε τις αναλήψεις σας.

Παράδειγμα: Από την 1/30/18 θα σας κοστίσει περίπου 6 $ για να αποσύρετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ το Ethereum. Δεν έχει σημασία αν κάνετε ανάληψη 60 $ ή 60.000 $, πληρώνετε 6 $. Υπολογίστε τις αναλήψεις σας.

Τι είναι οι χρεώσεις συναλλαγών του Kraken?

Οι χρεώσεις συναλλαγών του Kraken εξαρτώνται από το ζεύγος νομισμάτων που ανταλλάσσετε. Γενικά, είναι πολύ χαμηλά. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πρόγραμμα προμηθειών κατασκευαστή, που σημαίνει ότι πληρώνετε διαφορετικό τέλος ανάλογα με το αν αγοράζετε ή πουλάτε.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι τα τέλη τους είναι εξαιρετικά περίπλοκα, με βάση τον όγκο και είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Αν χρησιμοποιείτε τον «απλό» μηχανισμό αγοράς, πληρώνετε. 26%.
 • Εάν είστε κατασκευαστής αγοράς, πληρώνετε. 16%.
 • Αν αυξήσετε τον όγκο σας σε πάνω από $ 50.000BTC, μπορείτε να πληρώσετε μόλις 0%.

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα κάνετε όγκο τόσο βαρύ όσο 50.000 $, οπότε περιμένετε να πληρώσετε περίπου. 26% ως αγοραστής.

Τι είναι τα τέλη κατασκευαστή-λήψης?

Σε κάθε συναλλαγή, ένα μέρος αυξάνει τη ρευστότητα στην αγορά και το άλλο μειώνει. Οι κατασκευαστές είναι χρήστες που κάνουν παραγγελίες στο βιβλίο (για αγορά ή πώληση) και οι λήπτες είναι αυτοί που ταιριάζουν με τις παραγγελίες. Οι κατασκευαστές λαμβάνουν έκπτωση επειδή η παραγγελία τους αυξάνει τη ρευστότητα (κάνουν την αγορά πιο απασχολημένη) και οι αγοραστές πληρώνουν περισσότερα επειδή μειώνουν αυτή τη ρευστότητα.

Αυτό σημαίνει ότι εάν βγάζετε κέρματα από την αγορά, πληρώνετε υψηλότερο τέλος. Το άτομο που θέτει το κέρμα στην αγορά λαμβάνει έκπτωση με αντάλλαγμα την αύξηση της ρευστότητας της αγοράς. Βασικά, αυτές οι χρεώσεις ενθαρρύνουν τις προσφορές.

Έχει νόημα; Εδώ είναι υπέροχο βίντεο εξήγησης του κατασκευαστή.

Πώς να ανταλλάξετε Bitcoin στο Kraken | Εγγραφή, επαλήθευση, διαπραγμάτευση και άλλα

Το Kraken exchange δεν είναι ο πιο φιλικός για αρχάριους ιστότοπος στην αγορά. Η εγγραφή είναι αρκετά απλή, αλλά από εκεί τα πράγματα γίνονται λίγο ζοφερά. Το Kraken έχει πολλά πλεονεκτήματα για τους χρήστες που προσπαθούν να αγοράσουν κάποιο Bitcoin, δηλαδή εύκολες καταθέσεις / αναλήψεις SEPA και νομίσματα fiat. Όταν ξέρετε τι κάνετε, οι συναλλαγές είναι επικερδείς και ακόμη και λίγο διασκεδαστικές!

Ας φτάσουμε σε αυτό:

1) Εγγραφείτε και επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας

Είστε έτοιμοι να πλεύσετε στην ανοικτή θάλασσα; Ανεβείτε στο πλοίο.

Απλώς εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να εισαγάγετε μερικές ακόμη κρυφές.

Απλώς εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να εισαγάγετε μερικές ακόμη κρυφές.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο email επιβεβαίωσης και το πλοίο σας ξεκινά.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο email επιβεβαίωσης και το πλοίο σας ξεκινά.

2) Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό είναι όπου τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα. Τα επίπεδα επαλήθευσης του Kraken είναι λίγο περίπλοκα. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση:

 • έλεγχοςΕπίπεδο 1: Μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή ανάληψη μόνο σε κρυπτογράφηση. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε fiat. Απαίτηση: όνομα, ημερομηνία γέννησης, χώρα και αριθμός τηλεφώνου.
 • έλεγχοςΕπίπεδο 2: Είστε σε θέση να καταθέσετε, να κάνετε ανάληψη και να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση καθώς και fiat (ανάλογα με την κατοικία σας). Μπορεί επίσης να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τραπεζικές μεταφορές. Απαιτείται απόδειξη διεύθυνσης.
 • έλεγχοςΒαθμίδα 3: Όλα όσα έχει το Tier 2 εκτός από υψηλότερα όρια χρηματοδότησης. Εάν θέλετε να καταθέσετε fiat στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τον Καναδά και την Ιαπωνία, απαιτείται το Επίπεδο 3. Απαιτήσεις: έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας και πρόσφατη απόδειξη διαμονής.
 • έλεγχοςΕπίπεδο 4: Αυτό είναι σαν το επίπεδο 3 μόνο καλύτερο. Διατίθεται καλύτερα για εμπόρους και εταιρείες μεγάλου όγκου. Πρέπει να υποβάλετε έντυπα και έγγραφα KYC. Επικοινωνία υποστήριξη Για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθεί το στιγμιότυπο οθόνης των επιπέδων από το Kraken

Ακολουθεί το στιγμιότυπο οθόνης των επιπέδων από το Kraken exchange.

Πόσο διαρκεί η επαλήθευση?

Τα επίπεδα 1 και 2 θα διαρκέσουν μόνο λίγα λεπτά. Το επίπεδο 3 πρέπει να διαρκεί το πολύ λίγες ημέρες. Η υποστήριξη εξακολουθεί να είναι υπό βαρύ φορτίο και η απόδοση υποβαθμίζεται. Η επαλήθευση είναι η τελευταία προτεραιότητά τους.

3) Εμπόριο!

Εάν χρησιμοποιείτε τη βασική διεπαφή, η αγορά / πώληση είναι σχετικά απλή. Η νέα διεπαφή αγορών είναι πολύ καλύτερη:

Επάνω αριστερά, επιλέξτε το ζεύγος νομισμάτων σας. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και είστε έτοιμοι. Εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο δύσκολα.

Επάνω αριστερά, επιλέξτε το ζεύγος νομισμάτων σας. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και είστε έτοιμοι. Εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο δύσκολα.

Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο εξελιγμένες επιλογές συναλλαγών, όπως η τοποθέτηση ορίου διακοπής και να ξεκινήσετε την κατάδυση στα γραφήματα και τα εργαλεία για να κάνετε πιο ακριβείς συναλλαγές.

Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο προηγμένες επιλογές συναλλαγών, όπως η τοποθέτηση ορίου διακοπής και να ξεκινήσετε να κάνετε καταδύσεις στα γραφήματα και τα εργαλεία για να κάνετε πιο ακριβείς συναλλαγές.

Ακολουθεί ένα γρήγορο βίντεο που δείχνει πώς να αλλάζετε ζεύγη νομισμάτων και εργαλεία.

Καλή τύχη!

Κορυφαίες 3 εναλλακτικές λύσεις στο Kraken για περισσότερα νομίσματα

Ένα χτύπημα για τον Κράκεν (εκτός από την ψυχοκινητική του μηχανή) ήταν η έλλειψη νομισμάτων. Έχει τα μεγάλα νομίσματα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν (BTC, LTC, Dash. Monero), αλλά περιορισμένες επιλογές διαφορετικά. Αν ψάχνετε για κάτι με περισσότερες επιλογές, εδώ είναι οι 3 κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για το Kraken ανταλλαγή για εσάς:

1) Binance

Λογότυπο ανταλλαγής Binance

Είναι δυαδικό. Είναι χρηματοδότηση. Είναι Binance. Αυτό το ασιατικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης είναι η # 1 παγκόσμια ανταλλαγή κατ ‘όγκο και άνοιξε τις πόρτες της μόνο το 2017. Υγρές αγορές, σπάνια altcoins από όλες τις γωνιές του πλανήτη και μια αστραπιαία μηχανή γρήγορου εμπορίου δημιουργούν μια εμπειρία συναλλαγών σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Πού αλλού μπορείτε να περιμένετε να κάνετε συναλλαγές για τον Stratis ΚΑΙ να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια Porsche ενώ το κάνετε; Το Binance είναι μόνο κρυπτογραφημένο (χωρίς fiat), αλλά σας δίνει πρόσβαση σε σχεδόν 200 ζεύγη συναλλαγών! Δείτε το πλήρης αναθεώρηση της ανταλλαγής Binance.

2) Poloniex

Λογότυπο ανταλλαγής Poloniex

Ψάχνετε για όλα τα λεπτομερή γραφήματα, επιλογές περιθωρίου και χαμηλά τέλη ανταλλαγής Kraken μόνο με πρόσβαση σε 100 ψηφιακά στοιχεία? Poloniex είναι η επιλογή για εσάς. Με περισσότερους από 50 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή στον κόσμο όσον αφορά τους επισκέπτες. Εδώ μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μέσω μιας διαισθητικής διεπαφής και να κερδίσετε μεγάλα κέρδη με τις μοναδικές επιλογές συναλλαγών. Δείτε το πλήρης ανασκόπηση της ανταλλαγής Bitcoin Poloniex.

3) Bittrex

Λογότυπο ανταλλαγής Bittrex

Ο αντίπαλος των ΗΠΑ στην Binance, Bittrex είναι πιο στιλβωμένο και ρυθμισμένο από τον Ασιάτη ξάδελφό του. Είναι μια από τις πιο ρευστές αγορές στον κόσμο, με περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 250.000 BTC που διαπραγματεύονται ανά ημέρα. Η στενή ασφάλεια, τα χαμηλά τέλη και ο προηγμένος κινητήρας συναλλαγών υποστηρίζονται από τη σταθερότητα μιας εξαιρετικά ρυθμιζόμενης λειτουργίας. Το καλύτερο κομμάτι? 190 + νομίσματα έτοιμα για διαπραγμάτευση στη λεπτομερή διεπαφή του. Λοιπόν, πηγαίνετε σε αυτό! Θέλετε μια πλήρη κριτική για το Bittrex, συμπεριλαμβανομένων χρεώσεων, επαλήθευσης, ασφάλειας και άλλων; Διαβάστε μας Αναθεώρηση ανταλλαγής Bittrex.

Kraken εναντίον Binance: Ποιο είναι το καλύτερο Exchange Bitcoin?

Λογότυπο Kraken

εναντίον.

Λογότυπο ανταλλαγής Binance

Οι Kraken και Binance είναι δύο από τις μεγαλύτερες, πιο ρευστές και ταχύτερες ανταλλαγές στην Άγρια Δύση. Αλλά ποιο θα βγει μπροστά σε αυτό το showdown; Από τη μία πλευρά, η παλιά ανταλλαγή χρημάτων βασίζεται στη Silicon Valley με νόμισμα fiat. Από την άλλη, η νέα, μόνο κρυπτονομική, βασισμένη στις σκιερές γωνίες της Ασίας. Και οι δύο αυτές ανταλλαγές Bitcoin εξυπηρετούν καλά τις θέσεις τους, αλλά ποιο είναι το καλύτερο?

Έχω συγκρίνει τις χρεώσεις, τους προβληματισμούς επαλήθευσης, την εμπειρία χρήστη, τις συναλλαγές, τις επιλογές νομίσματος και πολλά άλλα. Εδώ είναι το συμπέρασμά μου:

Χαρακτηριστικά Binance

 • έλεγχοςΙδρύθηκε το: 2017.
 • έλεγχοςΔιευθύνων Σύμβουλος: Τσενγκένγκ Ζάο.
 • έλεγχοςΝομίσματα: 188 Ζεύγη συναλλαγών.
 • έλεγχοςΕπιλογές πληρωμής: Κρυπτο.
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Χωρίς επαλήθευση για το επίπεδο 1 | Έγγραφο ταυτότητας για το επίπεδο 2.
 • έλεγχοςΤαχύτητα: Άμεσες Καταθέσεις | Γρήγορες συναλλαγές
 • έλεγχοςΕφαρμογή: Ναί.
 • έλεγχοςΕργαλεία συναλλαγών: Βασική και Σύνθετη προβολή.
 • έλεγχοςΈδρα: Ο Linkedin λέει η Ασία. Διευθύνων Σύμβουλος Chengpen Zhao είπε ότι η ομάδα «διαδόθηκε» στην εθνική τηλεόραση.
 • έλεγχοςΑμοιβές: .1% (0,05% με BNB).

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλά τέλη
 • Υψηλή ρευστότητα
 • Σπάνια νομίσματα
 • Μοναδικά δώρα
 • thumbs-up Υψηλό συναίσθημα της κοινότητας
 • thumbs-up Ταχύτητα συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Μόνο Crypto
 • Υψηλά τέλη ανάληψης σε ορισμένα νομίσματα

Κεφάλι με κεφάλι

 • έλεγχοςΑσφάλεια: Κράκεν
 • έλεγχοςΤαχύτητα συναλλαγών: Κάθαρση.
 • έλεγχοςΝομίσματα: Κάθαρση.
 • έλεγχοςΔιάταγμα: Κράκεν.
 • έλεγχοςUX: Κράκεν.
 • έλεγχοςΕπιπλέον χαρακτηριστικά: Κάθαρση.
 • έλεγχοςΑμοιβές: Γραβάτα.
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Κάθαρση.
 • έλεγχοςΑναλήψεις: Κράκεν.

Καμία από τις ανταλλαγές δεν ρυθμίζεται, αλλά οι δεσμοί του Kraken με διαφανείς εταιρείες που βρίσκονται στη Silicon Valley του δίνουν το πλεονέκτημα. Η Kraken έχει αναθεωρήσει τη μηχανή διαπραγμάτευσής της, οπότε η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να έχει την εμπορική της εμπειρία. Ωστόσο, το Binance’s είναι το πιο προηγμένο στην επιχείρηση.

Το Binance είναι πολύ πιο γρήγορο από το Kraken

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει για το Binance, είναι η δυνατότητα συναλλαγών χωρίς επαλήθευση. Αυτό και έχει σχεδόν 200 ψηφιακά στοιχεία σε προσφορά σε σύγκριση με περίπου 20 για ανταλλαγή Kraken.

Αυτό είναι ένα πλύσιμο κατά τη γνώμη μου, επειδή είναι άδικο να συγκρίνουμε τα δύο. Και οι δύο εξυπηρετούν δύο ξεχωριστά διαφορετικά τμήματα.

Κράκεν: Καλύτερο για χρήστες που θέλουν νομίσματα fiat, καλό UX και φτηνές αναλήψεις εντός της Ευρώπης.

Binance: Καλύτερο για χρήστες που θέλουν να κερδίσουν φθηνά σπάνια altcoins και να κάνουν πολλές συναλλαγές με κρυπτογράφηση.

Ετυμηγορία: Πλύση.

Συνήθεις ερωτήσεις για το Kraken Exchange

Ακόμη και πριν από τη μαζική ενημέρωση τον Ιανουάριο, οι χρήστες του 2018 είχαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Kraken. Μετά από αυτό, υπήρχαν ακόμη περισσότερα. Αυτό το FAQ είναι μια συλλογή από τα πιο κοινά ερωτήματα που είχαν οι χρήστες. Μην ξεκινήσετε τις συναλλαγές χωρίς να διαβάσετε!

Ε: Το Kraken παρέχει ένα πορτοφόλι?

Α: Ναι, το Kraken exchange παρέχει ένα δωρεάν πορτοφόλι σε όλους τους πελάτες του. Ωστόσο, δεν συνιστάται να αποθηκεύετε ποτέ το crypto σας σε μέρος όπου δεν ελέγχετε τα κλειδιά. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά Συμβουλές ασφάλειας Bitcoin θα μάθεις ποτέ.

Ε: Ποια νομίσματα μπορώ να ανταλλάξω στο Kraken?

ΕΝΑ: Το Kraken προσφέρει μια αξιοπρεπή λίστα νομισμάτων για διαπραγμάτευση. Οι επιλογές Fiat είναι USD, EUR, CAD, GBP και JPY. Προσφέρουν δημοφιλή νομίσματα όπως BTC, DOGE, XRP και ETH, καθώς και πολλά άλλα. Για μια πλήρη λίστα ζευγών, ανατρέξτε στο Ζεύγος συναλλαγών Kraken Cryptocharts.info.

Ε: Ποια είναι τα τέλη κατάθεσης του Kraken?

Α: Ως επί το πλείστον, η κατάθεση κρυπτογράφησης είναι δωρεάν (ορισμένα νομίσματα έχουν μικρό ποσό). Οι καταθέσεις στις ΗΠΑ είναι είτε 5 $ είτε 10 $ ανάλογα με τις επιλογές σας. Οι καταθέσεις σε ευρώ είναι 5 €.

Ερ: Είναι το Kraken ένα Αντάλλαγμα Legit?

Α: Ναι, ο Kraken είναι συνήθως στις 10 πρώτες ανταλλαγές όσον αφορά τον όγκο. Η συντριπτική πλειονότητα των πελατών δεν έχει προβλήματα. Υποστηρίζονται από ομάδες επιχειρηματικών κεφαλαίων και εδρεύουν στο Σαν Φρανσίσκο. Δεν είναι απάτη.

Ε: Έχει το Kraken Exchange μια εφαρμογή?

Α: Ναι. Η εφαρμογή Android έχει βαθμολογία 4 αστέρων με περισσότερες από 1.500 κριτικές. Η εφαρμογή iOS είναι προφανώς κρίμα – βαθμολογία 1,5 αστέρων με περίπου 200 κριτικές).

Ε: Είναι ασφαλές το Kraken Exchange?

Α: Το Kraken έχει πολλές δυνατότητες υποστήριξης, προηγμένα μέτρα ασφαλείας και πρωτόκολλο ψυχρής αποθήκευσης για τη διατήρηση αποθεμάτων. Δεν είναι πολύ ρυθμισμένοι και ασφαλείς όπως μερικοί ανταγωνιστές, αλλά δεν έχουν υποστεί ποτέ χαρά. Ο Κράκεν είναι ασφαλής.

Ε: Απαιτείται επαλήθευση από το Kraken Exchange?

Α: Τεχνικά, όχι. Εάν θέλετε μόνο να δείτε γραφήματα, είστε εντάξει. Αλλά αν θέλετε να κάνετε συναλλαγές πρέπει να επαληθευτείτε.

Ε: Ποια είναι τα τέλη διαπραγμάτευσης περιθωρίου της Kraken?

Α: Πληρώνετε 0,01% έξοδα ανοίγματος και ανατροπής ή 0,0% ανάλογα με το ζεύγος νομισμάτων που ανταλλάσσετε. Για την πλήρη λίστα, δείτε το σελίδα υποστήριξης σχετικά με τα τέλη συναλλαγών περιθωρίου.

Κριτικές Kraken | Είναι αξιόπιστο αυτό το Bitcoin Exchange?

Παρά το υψηλό συναίσθημα της κοινότητας, η εμπορική μηχανή του Kraken και η απόδοση του ιστότοπου αποτέλεσαν αντικείμενο ατελείωτων εισιτηρίων υποστήριξης, ενοίκια Twitter και νήματα Reddit. Σε γενικές γραμμές, ο ιστότοπος αγωνίστηκε να αντιμετωπίσει τη μετεωρική αύξηση της δημοτικότητας του κρυπτονομίσματος. Οι χρήστες παντού διαμαρτύρονταν για απόδοση με λάθη και χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Το CryptoWithFries κερδίζει τον διαγωνισμό ονόματος χρήστη.

Το CryptoWithFries κερδίζει τον διαγωνισμό ονόματος χρήστη.

Το Google SERP δείχνει σε όλους να μισούν τον Kraken.

Το Google SERP δείχνει σε όλους να μισούν τον Kraken.

Οι συναλλαγές καταστράφηκαν, οι καταθέσεις επέστρεψαν, οι αναλήψεις λείπουν, τα συστήματα δεν λειτουργούν, οι εκρηκτικές ύλες θολώνουν παντού - ο Κράικεν δεν έκανε πολλούς φίλους.

Καταστράφηκαν οι συναλλαγές, οι καταθέσεις επέστρεψαν, οι αναλήψεις λείπουν, τα συστήματα δεν λειτουργούν, οι εκρηκτικές ύλες θολώνουν παντού – η ανταλλαγή Kraken δεν έκανε πολλούς φίλους.

Αυτό ώθησε τον διευθύνοντα σύμβουλο Jesse Powell να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως. Ακολούθησαν σύντομα υποσχέσεις για βελτιώσεις. Ο Kraken ανακοίνωσε σημαντικές ενημερώσεις συστημάτων στα τέλη Δεκεμβρίου 2017.

Αυτό ώθησε τον CEO της Jesse Powell συγγνώμη δημοσίως. Ακολούθησαν σύντομα υποσχέσεις για βελτιώσεις. Κράκεν ανακοίνωσε σημαντικές ενημερώσεις συστημάτων στα τέλη Δεκεμβρίου 2017.

Ωστόσο, η ενημέρωση δεν πήγε καλά. Αντί να είναι εκτός λειτουργίας για λίγες μόνο ώρες, ο ιστότοπος έκλεισε σχεδόν δύο ημέρες. Φήμες του Mt. Ο Γκοξ έτρεξε από τα βρώμικα βάθη του ιστού. Αυτοί οι φόβοι ήταν ως επί το πλείστον υπερβολικός πανικός. Ο Κράκεν υποτίμησε σε μεγάλο βαθμό πόσο καιρό θα χρειαζόταν, προκαλώντας αναταραχή στο Reddit.

Η ταχύτητα του Kraken φαίνεται να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα Άλλα αρνητικά για την ταχύτητα του Kraken

Ωστόσο, η ανταλλαγή Kraken επέστρεψε θριαμβευτικά με ΔΩΡΕΑΝ συναλλαγές για όλους τους πιστούς πελάτες της και συγνώμη για τις καρδιακές προσβολές που προκάλεσε σε όλους. Το Coindesk περιγράφει καλά το συμβάν τη συλλογή τους.

Από τις 31 Ιανουαρίου 2018, η σελίδα κατάστασης του ιστότοπου εξακολουθεί να εμφανίζει

Τι λένε οι θετικές κριτικές του Kraken

Η κοινότητα λατρεύει την ανταλλαγή Kraken (όταν λειτουργεί). Δεν θεωρείται τόσο υψηλή όσο μερικοί από τους διαγωνιζόμενους, αλλά γενικά, τους αρέσει. Οι θετικές κριτικές επικεντρώνονται κυρίως σε 3 πράγματα:

 • checkLow χαμηλές χρεώσεις
 • checkLow αποσύρσεις στην Ευρώπη
 • checkCommunity trust

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Παράδειγμα αξιολόγησης ανταλλαγής Kraken

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς ένα νήμα Reddit όπου ένας χρήστης θέλει να μάθει αν η ανταλλαγή Kraken είναι αξιόπιστη. Μετρήστε το συναίσθημα της κοινότητας για τον εαυτό σας.

Τι λένε οι αρνητικές κριτικές Kraken

Δεν ήταν δύσκολο να βρεθούν αρνητικές κριτικές. Παρόλο που η κοινότητα αρέσει γενικά στο Kraken, υπάρχουν πολλοί που έχουν καεί.

Οι αρνητικές κριτικές επικεντρώνονται σχεδόν αποκλειστικά στην απόδοση του συστήματος.

Ο Morris_Dungpile ζωγραφίζει μια ζωηρή εικόνα της ομάδας κωδικοποίησης του Kraken.

Δεν είναι ούτε το μόνο θυμωμένο άτομο στον ιστό.

Δεν είναι ούτε το μόνο θυμωμένο άτομο στον ιστό.

Αχρησιμοποίητα σκουπίδια, θεό φοβερό και η λέξη F όλα σε ένα απόσπασμα. Είμαι εντυπωσιασμένος, Kraken.

Αχρησιμοποίητα σκουπίδια, θεό φοβερό και η λέξη F όλα σε ένα απόσπασμα. Είμαι εντυπωσιασμένος, Kraken.

Ετυμηγορία: Η ανταλλαγή Kraken είναι προφανώς μια πολύ καλή ανταλλαγή όταν λειτουργεί. Εξαιρετική δομή τελών, πρόσβαση σε fiat, γρήγορες αναλήψεις και πολλά άλλα συνοδεύονται από υψηλή εμπιστοσύνη στην κοινότητα. Αλλά αν το σύστημά τους θα λειτουργήσει πραγματικά θα πρέπει να δούμε.

Κρυπτοθετικά | Συμπάθειες και αντιπάθειες

Οι ανταλλαγές Bitcoin, όπως τα άτομα που τα τρέχουν, είναι εξαιρετικά περίπλοκα. Μερικές φορές οι καλοί άνθρωποι κάνουν κακά πράγματα και μερικές φορές οι μεγάλες ανταλλαγές δεν έχουν τη δύναμη να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Το Kraken είναι μία από αυτές τις ανταλλαγές. Είναι υπέροχο και απαίσιο, καταπληκτικό και φρικτό. Υπάρχουν πολλά να μου αρέσουν και να μην αντιπαθούν, οπότε ας το φτάσουμε.

Μου αρέσει

Αμοιβές

Οι αναλήψεις είναι φθηνές, ειδικά στην Ευρώπη. Και οι αναλήψεις κρυπτογράφησής τους είναι πιο ανταγωνιστικές από τις περισσότερες. Το πρόγραμμα χρέωσης όγκου κατασκευαστή-λήπτη είναι επίσης εξαιρετικά φιλικό προς τους εμπόρους. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές ανταλλαγές στην ημέρα μου και πρέπει να πω ότι η ανταλλαγή Kraken είναι ένα από τα καλύτερα για επαγγελματίες εμπόρους.

Διάταγμα

Είναι καλό να έχετε πρόσβαση στα πιο κοινά νομίσματα του κόσμου. Κάνει τη ζωή πιο εύκολη και παρουσιάζει προσοδοφόρες δυνατότητες συναλλαγών.

Εμπιστοσύνη

Η κοινότητα έχει σχέση αγάπης / μίσους με τον Kraken. Όπως αυτός ο αθλητής που έχει όλα τα εργαλεία για να είναι υπέροχος, αλλά απλά δεν βάζει τη δουλειά. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη για τον Κράκεν, αλλά απλά δεν φαίνεται να παίρνουν τη δράση τους μαζί.

Ρευστότητα

Η πλατφόρμα Kraken είναι συνήθως μία από τις κορυφαίες 5 ή 6 ανταλλαγές σε όγκο 24 ωρών. Αυτή τη στιγμή κάθεται στην 8η.

Δεν μου αρέσει

Γεια, κανείς δεν είναι τέλειος (δείτε παραπάνω).

Εκτέλεση

Ο Κράκεν δεν φαίνεται να έχει τη δική του ανταλλαγή για να λειτουργεί χωρίς σφάλματα, ώρες διακοπής λειτουργίας και ζητήματα υποστήριξης. Θα δούμε αν θα το καθαρίσουν.

Επιλογή νομισμάτων

Με περίπου 20 νομίσματα / νομίσματα για να διαλέξετε, οι επιλογές του Kraken είναι περιορισμένες σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Δεν είναι φιλικός για αρχάριους

Τα επίπεδα επαλήθευσης του Kraken και η σύγχυση της εμπορικής διεπαφής δεν είναι φιλικά προς τους αρχάριους.

Η κρίση της κριτικής μας Kraken

Το Kraken είναι ένα χρηματιστήριο που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία συναλλαγών όταν λειτουργεί πραγματικά. Τα βιβλία παραγγελιών μεγάλου όγκου, τα νομίσματα fiat και ένα ομαλό UX συνεργάζονται για να κάνουν τις συναλλαγές διασκεδαστικές και κερδοφόρες. Από τα λεπτομερή εργαλεία διαπραγμάτευσης έως το περιθώριο διαπραγμάτευσης / δανεισμού, δίνει στους χρήστες πολλούς τρόπους για να βγάλουν λεφτά. Και είναι εύκολο να κερδίζετε χρήματα από τον ιστότοπο φθηνά (ειδικά για τους Ευρωπαίους). Μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε σε συναλλαγές σκοτεινών δεξαμενών.

Είναι ασφαλές, καλά συνδεδεμένο και διαφανές. Το να δουλεύεις 7 χρόνια δείχνει τη σταθερότητά του.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που δεν μου αρέσουν. Αυτά τα θετικά ισχύουν μόνο όταν ο ιστότοπος λειτουργεί πραγματικά. Να είστε έτοιμοι να χτυπήσετε τις γροθιές σας στο τραπέζι με θυμό περισσότερες από μερικές φορές. Godspeed, φίλε μου.

Ετυμηγορία: Η ανταλλαγή Kraken είναι μια καλή ανταλλαγή για έμπειρους εμπόρους που μπορούν να επωφεληθούν από ό, τι έχει να προσφέρει, αλλά έχει περιορισμένες επιλογές νομισμάτων (έχει όμως fiat). Δεν είναι φιλικό για αρχάριους. Μπορεί να μην λειτουργεί. Θα άφηνα χρόνο να αποφασίσω αν έχει βελτιωθεί πριν από τις συναλλαγές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map