Αναθεώρηση Bittrex: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θέλετε να ξεκινήσετε τη συναλλαγή Bitcoin στο χρηματιστήριο Bittrex; Η πλήρης κριτική μας για το Bittrex θα καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την πιο προηγμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Bittrex – η ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων επόμενης γενιάς είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης με έδρα το Σιάτλ. Παρέχει στις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες μία από τις πιο σύγχρονες εμπειρίες συναλλαγών κρυπτογράφησης στην αγορά. Και με όγκος συναλλαγών 24 ωρών ψηφιακών στοιχείων άνω των 250.000 BTC, είναι επίσης ένα από τα πιο υγρά.

Αρχική σελίδα ανταλλαγής Bittrex

Αυτή η ανταλλαγή στις ΗΠΑ έγινε γρήγορα η πλατφόρμα μετάβασης για επαγγελματίες εμπόρους. Κυρίως επειδή η ασφάλειά του, τα χαμηλά τέλη, η γρήγορη εκτέλεση συναλλαγών και η σταθερότητα του πορτοφολιού είναι κορυφαίες στην αγορά. Το καθαρό ιστορικό ασφάλειας, η υψηλή ρευστότητα και τα νομίσματα που υποστηρίζονται 190+ είναι επίσης σημαντικά προνόμια.

Το Bittrex βρίσκεται συνήθως στην πρώτη γραμμή του συνεχώς μεταβαλλόμενου κρυπτογραφικού τοπίου. Ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που υπέβαλαν αίτηση για την αμφιλεγόμενη Bitlicense της Νέας Υόρκης. Όλα αυτά τα θετικά αντισταθμίζουν εύκολα το γεγονός ότι δεν επιτρέπει τη διαπραγμάτευση σε νόμισμα fiat (USD, EUR κ.λπ.).

Για τους έμπειρους εμπόρους που αναζητούν μια σταθερή, ασφαλή και ολοκληρωμένη ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων, η Bittrex είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης.

Contents

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Bittrex Exchange

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Bittrex με βάση την κριτική μας.

Πλεονεκτήματα:

 • Βελτιωμένη ασφάλεια & Συμμόρφωση
 • 190+ νομίσματα & 450 ζεύγη συναλλαγών *
 • Ανώτερη υποστήριξη πελατών
 • Εξαιρετική φήμη κοινότητας
 • thumbs-up Χαμηλές χρεώσεις
 • thumbs-up Ευκολία χρήσης

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές fiat **
 • Δεν είναι φιλικός για αρχάριους

* Τα ζεύγη συναλλαγών είναι ο όρος για την ανταλλαγή ενός ψηφιακού νομίσματος για ένα άλλο. Για παράδειγμα, συναλλαγή Bitcoin για Litecoin.

** Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν fiat μέσω τραπεζικού εμβάσματος, εάν το ποσό υπερβαίνει τα 10.000 $ USD ΚΑΙ μεταβείτε σε περισσότερα εμπόδια επαλήθευσης.

Η Bittrex διαθέτει μια ευρεία γκάμα mainstream και εναλλακτικών ψηφιακών νομισμάτων

Η Bittrex διαθέτει μια ευρεία γκάμα mainstream και εναλλακτικών ψηφιακών νομισμάτων


Επισκόπηση Bittrex των κύριων συστατικών

Ασφάλεια

Τα αυστηρά χαρακτηριστικά ασφαλείας της Bittrex (2FA, SSLυποστηρίζονται από την εμπειρία 50 + ετών των ιδρυτών. Η αυστηρή ρύθμιση, το καθαρό ιστορικό και η αφοσίωση στην υποστήριξη είναι απαράμιλλη.

Μυστικότητα

Η βασική συναλλαγή είναι διαθέσιμη με ελάχιστες πληροφορίες, αλλά οι κανονισμοί KYC και AML εφαρμόζονται αυστηρά. Πρέπει να επαληθεύσετε πληροφορίες για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Επίσης, ορισμένοι κατηγόρησαν την εταιρεία ότι μοιράστηκε ιδιωτικά δεδομένα.

Ευκολία στη χρήση

Το ταμπλό είναι απλό και εύκολο στα μάτια. Συνολικά, ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση και διαισθητικός, αλλά δεν θα το θεωρούσα «εύκολο» ή φιλικό για αρχάριους. Το γεγονός ότι πρέπει να έχετε κρυπτογράφηση πριν από τη διαπραγμάτευση (και δεν μπορείτε να αγοράσετε από αυτά) είναι η μόνη σημαντική απεργία εδώ.

Υποστήριξη

Το Bittrex είναι μια ανάσα καθαρού αέρα στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Η υποστήριξή τους είναι πολύ ενεργός στα κοινωνικά μέσα και γενικά είναι πολύ ευαίσθητα. Ελεγχος τη σελίδα υποστήριξης εδώ. Προειδοποίηση: από τη γραφή, το Bittrex είναι υπερφορτωμένο και αντιμετωπίζει προβλήματα.

Φήμη

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές που συνηθίζουν να κάνουν κακό στο διαδίκτυο, το Bittrex θεωρείται καλά και είναι ιδιαίτερα σεβαστό. Ορισμένοι ισχυρίστηκαν συστήματα αντλίας και απόρριψης, αλλά εκτός από αυτό, το συναίσθημα της κοινότητας είναι υπέροχο.

Συνολικά

Το Bittrex δεν είναι φιλικό για αρχάριους και σίγουρα δεν είναι το πιο προσιτό, αλλά για επαγγελματίες εμπόρους, είναι εξαιρετικό. Στενή ασφάλεια, γρήγορες συναλλαγές, κάθε νόμισμα που μπορεί να φανταστεί κανείς και χαμηλές χρεώσεις είναι ό, τι μπορεί να θέλει ένας έμπορος. Τα μόνα σημαντικά μειονεκτήματα δεν είναι προβλήματα ελέγχου και συχνής επαλήθευσης.

Πίνακας ελέγχου Bittrex

Το ταμπλό είναι σχετικά απλό και έχει απρόσκοπτη σχεδίαση.

Σχετικά με το Bittrex

Η Bittrex ιδρύθηκε από τον Bill Shihara, πρώην μηχανικό της Amazon. Ανησυχημένος από παραβιάσεις της ασφάλειας και απογοητευμένος από την έλλειψη αξιοπιστίας και σταθερότητας, ξεκίνησε το Bittrex το 2014 μαζί με συνιδρυτές. Η ιδρυτική ομάδα έχει πάνω από 50 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας σε γίγαντες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, Amazon και BlackBerry.

Με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Bittrex υπερηφανεύεται για το να αφήνει τους χρήστες να κάνουν συναλλαγές με αυτοπεποίθηση. Ήταν επίσης μία από τις πρώτες εταιρείες που υπέβαλαν αίτηση για Bitlicense από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Αν και η αυστηρή συμμόρφωση (φόρος, επαλήθευση κ.λπ.) είναι βάρος για πολλούς χρήστες, οι επαγγελματίες έμποροι απολαμβάνουν σταθερότητα και ηρεμία.

Εκατοντάδες ζεύγη συναλλαγών, αλγοριθμικές επιλογές συναλλαγών, η αυστηρή ασφάλεια και οι απεριόριστες συναλλαγές με χαμηλή χρέωση είναι αυτό που προσελκύει τους χρήστες να κάνουν συναλλαγές με αυτήν την εταιρεία του Σιάτλ.

Ποιο είδος ανταλλαγής είναι το Bittrex?

Το Bittrex είναι μια παραδοσιακή ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων. Χρησιμεύει ως πλατφόρμα αντιστοίχισης μεταξύ χρηστών για την ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων όπως νομίσματα ή μάρκες. Ένας αγοραστής συνδυάζεται με έναν πωλητή και η ανταλλαγή παίρνει μια μικρή προμήθεια για τα προβλήματά της. Αυτό είναι το άμεσο αντίθετο των ανταγωνιστών όπως το Coinbase, το οποίο χρησιμεύει ως μεσίτης. Με έναν μεσίτη, οι χρήστες αγοράζουν και πωλούν το crypto τους απευθείας με τον μεσίτη σε μια καθορισμένη τιμή αγοράς και όχι να ανταλλάσσουν μεταξύ τους. Το Bittrex είναι σαν το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στη Wall Street, μόνο πιο δροσερό.

Χαρακτηριστικά Bittrex

Η Bittrex τιμολογείται ως «ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων επόμενης γενιάς». Αυτό σημαίνει ότι έχει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες στον Ιστό.

 • έλεγχοςΝομίσματα: 190+ ψηφιακά νομίσματα. Χωρίς fiat.
 • έλεγχοςΚατάθεση: Crypto (εκτός από πάνω από 10.000 $ USD).
 • έλεγχοςΑπόσυρση: Crypto
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Ναί.
 • έλεγχοςΚατάθεση Ταχύτητα: Άμεση.
 • έλεγχοςΕφαρμογή: Οχι.
 • έλεγχοςΠορτοφόλι: Ναί.
 • έλεγχοςΕπιτροπή: .25%
 • έλεγχοςΖεύγη συναλλαγών: Εκατοντάδες.

Είναι ασφαλές το Bittrex?

Το Bittrex είναι ένα από τα πιο ρυθμιζόμενα και συμβατά χρηματιστήρια στην αγορά. Ήταν μία από τις πολύ λίγες εταιρείες που υπέβαλαν αίτηση για την αμφιλεγόμενη πολιτεία Bitlicense της Νέας Υόρκης. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μηχανικούς και ειδικούς με δεκαετίες συνδυασμένης εμπειρίας στον κλάδο.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί το πρότυπο 2FA για λειτουργίες και συνεχώς δοκιμάζει και αναβαθμίζει τις δυνατότητές της. Παραμένει μια από τις λίγες πλατφόρμες που δεν έχουν παραβιαστεί ποτέ. Ελέγχει επίσης κάθε λογαριασμό προσεκτικά μέσω τρίτης εταιρείας επαλήθευσης εγγράφων. Ακόμη και οι βασικές πληροφορίες λογαριασμού ελέγχονται έναντι δημόσιων αρχείων.

Η φήμη της στην κοινότητα είναι σχεδόν πεντακάθαρη. Μετά την απομάκρυνση του Reddit, των κριτικών και των ανταγωνιστών, βρήκα πολύ πιο αρνητικές κριτικές για τις περισσότερες άλλες ανταλλαγές και λίγες αν υπάρχουν για το Bittrex.

Αναθεώρηση Bittrex - Εμπορίου με αυτοπεποίθηση

Η Bittrex ισχυρίζεται ότι επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν εμπιστοσύνη. Παρέχει.

Ετυμηγορία: Το Bittrex είναι τόσο ασφαλές όσο μπορείτε.

Τέλη Bittrex

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες, οι χρεώσεις της Bittrex είναι εξαιρετικά απλές. Χρεώνουν προμήθεια 25% σε κάθε ανταλλαγή. Δεδομένου ότι οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι όλες σε κρυπτογράφηση, το ελάχιστο τέλος μεταφοράς * θα ισχύει για κάθε ανάληψη. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το νόμισμα. Μπορείτε να δείτε το τέλος μεταφοράς κάνοντας κλικ στο σύμβολο ανάληψης (-) δίπλα στο νόμισμα.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές με τις χρεώσεις «κατασκευαστής» και «λήψης», τις απότομες χρεώσεις ανάληψης και τις% χρεώσεις για μεγάλες τραπεζικές μεταφορές, το απλοποιημένο μοντέλο της Bittrex είναι μόνο ένα κατ ‘αποκοπή τέλος για τα πάντα. Αυτή είναι μια σημαντική κλήρωση για τους επαγγελματίες εμπόρους, καθώς μπορούν εύκολα να υπολογίσουν τι θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, το γεγονός ότι το Bittrex λειτουργεί μόνο στο crypto είναι ο λόγος που μπορεί να είναι τόσο απλός.

* Ενσωματωμένο σε κάθε νόμισμα είναι ένα τέλος μεταφοράς δικτύου για τη μεταφορά αυτού του νομίσματος από το ένα μέρος στο άλλο. Από τη φύση του νομίσματος, αυτό το τέλος είναι αναπόφευκτο. Η Bittrex δεν κερδίζει χρήματα από αναλήψεις.

Όρια Bittrex

Δεδομένου ότι το Bittrex είναι μόνο για κρυπτογράφηση, δεν έχει σχεδόν τόσο αυστηρά όρια στις καταθέσεις, τις συναλλαγές και τις αναλήψεις όσο και άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στον ιστότοπό τους, η εταιρεία είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Είναι ένα από τα κύρια σημεία πώλησης.

Η συμμόρφωση είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς AML (Anti Money Laundering) και KYC (Know Your Customer).

Υπάρχουν δύο τύποι λογαριασμών:

 • έλεγχοςΒασικός: Για να επαληθεύσετε έναν βασικό λογαριασμό, πρέπει να υποβάλετε το όνομα, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησής σας. Θα ελεγχθεί από το δημόσιο αρχείο. Οι βασικοί λογαριασμοί επιτρέπεται να κάνουν ανάληψη ψηφιακού νομίσματος αξίας έως και 4BTC ανά ημέρα με ενεργοποιημένο το 2FA.
 • έλεγχοςΕνισχυμένη: Για να βελτιώσετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να υποβάλετε σαρώσεις του εγγράφου ταυτότητάς σας και selfies. Ο πάροχος υπηρεσιών της Bittrex, Jumio, θα επαληθεύσει τα έγγραφά σας. Οι βελτιωμένοι λογαριασμοί μπορούν να αποσύρουν έως και 100BTC (βασικά όλα τα χρήματα στο γνωστό σύμπαν). Για μια λίστα με χώρες και τα υποστηριζόμενα έγγραφά τους, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο Jumio.

Τι μας αρέσει και δεν μας αρέσει για το Bittrex

Το Bittrex θεωρείται μία από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον ιστό και είναι σίγουρα μία από τις ταχύτερες, πιο ολοκληρωμένες αγορές. Δεν υπάρχει τίποτα που να μου αρέσει καθόλου.

Μου αρέσει:

 • Μια μυριάδα νομισμάτων
 • Εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και ένα πρόγραμμα για όλα τα τέλη
 • Υψηλή σταθερότητα και ασφάλεια
 • Υψηλό όριο με επαλήθευση
 • thumbs-up Μεγάλη υποστήριξη πελατών
 • thumbs-up Μεγάλη φήμη

Αντιπαθεί:

 • Χωρίς fiat
 • Όχι φιλικός για αρχάριους
 • thumbs-down Βαριά επαλήθευση

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bittrex βήμα προς βήμα

Αυτό το μέρος της κριτικής μας στο Bittrex θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Bittrex για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

1. Επισκεφθείτε το Bittrex.com & Κάντε κλικ στο Σύνδεση

Η σύνδεση είναι στην επάνω δεξιά γωνία

Η σύνδεση είναι στην επάνω δεξιά γωνία

2. Κάντε κλικ στο Εγγραφή

Πλαίσιο σύνδεσης BittrexΤο μόνο που θα χρειαστείτε είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης για να ξεκινήσετε

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης για να ξεκινήσετε

3. Επαληθεύστε το email σας

Η Bittrex θα στείλει ένα email επαλήθευσης στη διεύθυνση που καθορίσατε. Κλίκαρέ το!

Καλή δουλειά! Έχετε πλέον λογαριασμό Bittrex. Το επόμενο βήμα επαληθεύεται!

Λογαριασμός Bittrex Meme

Πώς να επαληθευτείτε στο Bittrex

Το Bittrex απαιτεί από όλους τους χρήστες να παρέχουν τουλάχιστον ορισμένα προσωπικά στοιχεία για επαλήθευση. Αυτό οφείλεται σε μια αυστηρή πολιτική συμμόρφωσης KYC και AML. Όλες οι πληροφορίες θα ελεγχθούν με βάση το δημόσιο αρχείο και οι βελτιωμένες πληροφορίες θα εξεταστούν από το Υπηρεσίες επαλήθευσης ταυτότητας Jumio.

1. Εισαγάγετε τα βασικά προσωπικά σας στοιχεία

Όταν συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και θα δείτε τη Βασική επαλήθευση στην καρτέλα στα αριστερά. Εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησής σας όπως απαιτείται.

Πληροφορίες λογαριασμού BittrexΟι βασικοί λογαριασμοί επιτρέπεται να κάνουν ανάληψη έως και 4BTC ψηφιακών στοιχείων ανά ημέρα.

Οι βασικοί λογαριασμοί επιτρέπεται να κάνουν ανάληψη έως και 4BTC ανά ημέρα ψηφιακών στοιχείων.

2. Πώς να αποκτήσετε βελτιωμένη επαλήθευση στο Bittrex

Η αύξηση των ορίων σας στα 100BTC ανά ημέρα είναι απαραίτητη για σοβαρούς εμπόρους. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Η επαλήθευση είναι πόνος, αλλά αξίζει τον κόπο.

Κάντε κλικ στην καρτέλα Βελτιωμένη επαλήθευση στα αριστερά ή κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί Αναβάθμιση σε βελτιωμένη από την καρτέλα Βασικές ρυθμίσεις.

Βελτιωμένη επαλήθευση λογαριασμού BittrexΕάν δεν υπάρχει αντιστοίχιση δημόσιας εγγραφής, πρέπει να ολοκληρώσετε τη βελτιωμένη επαλήθευση για να μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη.

Για να επαληθευτεί, πρέπει να παρέχετε ένα έγκυρο έγγραφο (για τους πελάτες των ΗΠΑ, που είναι συνήθως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) καθώς και μια νέα selfie. Βεβαιωθείτε ότι:

 • checkThere είναι μια πλήρη εικόνα του προσώπου σας και τίποτα δεν έχει αποκλειστεί
 • checkI ΔΕΝ είναι η ίδια εικόνα από το έγγραφο ταυτότητάς σας
 • checkI ΔΕΝ είναι επαγγελματική εικόνα προφίλ
 • checkΔΕΝ περικόψετε καθόλου την εικόνα

Για μια πλήρη λίστα υποστηριζόμενων εγγράφων ανά χώρα, δείτε Σελίδα εγγράφων ταυτότητας του Jumio.

Μήνυμα επαλήθευσης BittrexΗ επαλήθευση Bittrex μπορεί να χρειαστεί χρόνο.

Λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι αναμονής γίνονταν όλο και μεγαλύτεροι ακόμη και πριν η Bittrex σταματήσει να δέχεται νέους λογαριασμούς. Ας ελπίσουμε ότι, όταν το σύστημα αναβαθμιστεί, η επαλήθευση θα επανέλθει στο φυσιολογικό.

Τρόπος κατάθεσης στην πλατφόρμα Bittrex

Η κατάθεση κρυπτογράφησης στο Bittrex είναι απλή και πολύ φιλική για αρχάριους.

1. Κάντε κλικ στο Πορτοφόλια

Κατάθεση Crypto στο BittrexΑπό τον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο Πορτοφόλια επάνω δεξιά.

Από τον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο Πορτοφόλια επάνω δεξιά.

2. Εντοπίστε το νόμισμά σας

Πώς να εντοπίσετε την κρυπτογράφηση σας στο λογαριασμό σας στο BittrexΧρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης που παρέχεται για να εντοπίσετε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης που παρέχεται για να εντοπίσετε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε.

Αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε ποιο νόμισμα είναι καλύτερο να καταθέσετε το 2018? Δείτε αυτό το άρθρο.

3. Στείλτε χρήματα από το πορτοφόλι σας στη διεύθυνση κατάθεσης

Θα εμφανιστεί ένα κουτί κατάθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διεύθυνση κατάθεσης. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διεύθυνση για να στείλετε κρυπτογράφηση από το πορτοφόλι σας στο Bittrex. Πρέπει να έχετε ήδη κρυπτογράφηση στο πορτοφόλι σας, επειδή το Bittrex δεν σας επιτρέπει να αγοράσετε από αυτά. Εάν μόλις ξεκινήσετε και χρειάζεστε μια πρόταση πορτοφολιού, το usethebitcoin.com έχει ένα καταπληκτικό άρθρο σχετικά με το 9 καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για εσάς.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές!

Πώς να ανταλλάξετε Crypto στο Bittrex

Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεσή σας, θα παρατηρήσετε ότι η κατάθεσή σας εκκρεμεί. Το Bittrex σε εκκρεμότητα είναι συνήθως πολύ γρήγορο. Μόλις είναι έτοιμο για χρήση, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

1. Εντοπίστε το ζεύγος Crypto

Τα Cryptos διαπραγματεύονται σε ζεύγη. Για παράδειγμα, Bitcoin για Dash, Ark, Neo κ.λπ. Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας, εντοπίστε το ζεύγος που θέλετε να ανταλλάξετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης.

Πώς να εντοπίσετε το ζεύγος κρυπτογράφησης στο λογαριασμό σας στο Bittrex

2. Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να ανταλλάξετε

Το Βιβλίο Παραγγελιών θα είναι γεμάτο προσφορές και ζητά. Για μια πλήρη εξήγηση αυτών των όρων, διαβάστε αυτό το άρθρο που εξηγεί τις προσφορές, τις ερωτήσεις και τις προσφορές. Βασικά, οι προσφορές και οι ερωτήσεις είναι τα ισοδύναμα αγορών και πωλήσεων. Επιλέγετε τον αριθμό των μονάδων και την τιμή και η αγορά αποφασίζει εάν θα συμπληρωθεί ή όχι.

Αυτό είναι. Είναι τόσο εύκολο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει τα πάντα στο εμπόριο σας πριν από την εκτέλεση. Διάβασα πολλές ιστορίες τρόμου για λάθη συναλλαγών κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου. Δεν θέλετε να καταλήξετε χειρότερα από τη γνώμη του Τραμπ για τη NAFTA….

Αυτή ήταν η χειρότερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία των εμπορικών συμφωνιών, ίσως ποτέ

Παράγοντες στις κριτικές μας Bittrex

Όπως αναμενόταν από μια εταιρεία που ιδρύθηκε από μια ομάδα «φρικιών ασφαλείας», η Bittrex έχει μια σταθερή φήμη στην κοινότητα. Το Bittrex είναι πλούσιο σε mainstream και altcoins, ισχυρό στην ασφάλεια και έχει υψηλή ρευστότητα (που σημαίνει ότι είναι πολύ ενεργό και εύκολο να αλλάξετε ψηφιακά στοιχεία σε μετρητά ή άλλα στοιχεία). Τα τέλη του είναι λογικά και απλά.

Οι κριτικές για τον ιστότοπο εξαρτώνται από τους ίδιους παράγοντες: χρεώσεις, υποστήριξη, ασφάλεια και κέρματα.

Φυσικά, υπάρχει και ένα μειονέκτημα. Πολλές από τις αρνητικές κριτικές στον Ιστό έχουν επικεντρωθεί στα ζητήματα υποστήριξής τους και πώς δεν εμφανίζονται τα κέρματα κατά την κατάθεσή τους. Ωστόσο, η Bittrex δεν το έκανε μυστικό ότι αγωνίζονται να ανταποκριθούν στη ζήτηση. Η υποστήριξη εργάζεται για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Το μόνο πραγματικό αρνητικό που πιστεύω ότι δικαιολογείται είναι το ζήτημα επαλήθευσης. Οι χρήστες σε ολόκληρο τον Ιστό έχουν απογοητεύσει την επαλήθευσή τους ότι η επαλήθευση δεν λειτουργεί ή καθυστερεί πολύ.

Αναθεώρηση Bittrex που πρέπει να ληφθεί με προσοχήΟποιαδήποτε αρνητική ανασκόπηση με ορθογραφία όπως αυτή πρέπει να ληφθεί με έναν κόκκο αλατιού.

Οποιαδήποτε αρνητική ανασκόπηση με ορθογραφία όπως αυτή πρέπει να ληφθεί με έναν κόκκο αλατιού.

Θετικοί παράγοντες αναθεώρησης

 • Επιλογές νομίσματος
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Ασφάλεια
 • Ταχύτητα

Η ταχύτητα ήταν ένας ενδιαφέρων παράγοντας σε πολλές κριτικές. Οι χρήστες ανέφεραν σπάνια προβλήματα καθυστέρησης, σε αντίθεση με πολλές άλλες ανταλλαγές. Μια κριτική που δημοσιεύτηκε από έναν σεβαστό χρήστη του Reddit Bitcoin το συνοψίζει καλά: “Τόσο η Gemini όσο και η Bittrex κερδίζουν την πρώτη θέση σε αυτήν την κατηγορία (υστέρηση διακομιστή), σπάνια εάν αντιμετωπίζουν ποτέ τεχνικά προβλήματα.”

Αρνητικοί παράγοντες αναθεώρησης

 • Χρόνοι μακροπρόθεσμης κατάθεσης και ανάληψης (υπερφορτωμένη υποστήριξη)
 • Ζητήματα επαλήθευσης
 • Όχι Fiat (αυτό δεν είναι δίκαιο κατά τη γνώμη μου, είναι μια ανταλλαγή μόνο με κρυπτογράφηση!)

Εναλλακτικές λύσεις Bittrex

Εάν η έλλειψη fiat, η διαδικασία επαλήθευσης και τα πρόσφατα ζητήματα υποστήριξης σάς απενεργοποιήσουν το Bittrex, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Bittrex που κερδίζουν ατμό το 2018. Κατά τη γνώμη μου, οι 3 πρώτοι είναι:

1. Binance

Λογότυπο ανταλλαγής Binance

Ο Κινέζος αντίπαλος της Bittrex είναι μια άλλη ανταλλαγή μόνο με κρυπτογράφηση με πολύ χαμηλές χρεώσεις (0,05 -1%). Εκτός από τις χαμηλότερες χρεώσεις και την καλύτερη υποστήριξη, οι χρήστες λατρεύουν το Binance για τα διασκεδαστικά παιχνίδια και τα δώρα του. Θέλετε να ανταλλάξετε κάθε ζεύγος που μπορείτε να φανταστείτε και να κερδίσετε μια Porsche; Αυτό είναι το μέρος για να το κάνετε.

2. Poloniex

Λογότυπο ανταλλαγής Poloniex

Το Poloniex και το Bittrex ομαδοποιούνται συχνά. Σε γενικές γραμμές, η κοινότητα συμφωνεί ότι το Poloniex είναι πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά (με διαπραγμάτευση περιθωρίου) και το Bittrex είναι πιο σταθερό και ασφαλές. Η υποστήριξη πελατών της Bittrex είναι επίσης ανώτερη. Το Poloniex έχει ένα πιο περίπλοκο πρόγραμμα χρεώσεων κατασκευαστή, αλλά τα τέλη τους συχνά βγαίνουν χαμηλότερα από εκείνα του Bittrex.

3. Το Localbitcoins.com

Λογότυπο LocalBitcoins.com

Το Localbitcoins ονομάζεται συχνά το eBay των Bitcoin. Είναι ένα δίκτυο peer-to-peer (P2P), που σημαίνει ότι στέλνετε κρυπτονομίσματα απευθείας μεταξύ τους. Η ανταλλαγή είναι απλώς ένα χρηματικό ποσό μεταξύ αγοραστή και πωλητή. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εάν η επαλήθευση και τα τέλη για το Bittrex αρχίσουν να είναι ενοχλητικά. Όλα είναι 100% ανώνυμα. Φυσικά, η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

Κριτική σύγκρισης: Bittrex εναντίον Poloniex

Λογότυπο ανταλλαγής Poloniex

εναντίον.

Λογότυπο ανταλλαγής Bittrex

Το Bittrex και το αντίπαλο Poloniex είναι δύο από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια. Και οι δύο διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα ζευγών νομισμάτων, εύκολες επιλογές κατάθεσης και ανάληψης και χαμηλές χρεώσεις. Ενώ η Bittrex τιμολογείται ως ανταλλαγή «επόμενης γενιάς», η Poloniex αποκαλείται «η πιο ενεργή» ανταλλαγή. Και οι δύο είναι εξαιρετικές επιλογές για εμπόρους, αλλά το ένα είναι σταθερά μπροστά από το άλλο στην κοινότητα.

Θα σας καθοδηγήσω πρώτα στα βασικά του Poloniex:

Χαρακτηριστικά Poloniex

 • έλεγχοςΤοποθεσία: Ντέλαγουερ
 • έλεγχοςΤύπος: Παραδοσιακή ανταλλαγή
 • έλεγχοςΕφαρμογή για κινητό: Οχι
 • έλεγχοςΠληρωμή: Crypto
 • έλεγχοςΝομίσματα: BTC, LTC και δεκάδες ακόμη
 • έλεγχοςΌγκος 24 ωρών: 49789 BTC
 • έλεγχοςΑσφάλεια: ΕΝΤΑΞΕΙ
 • έλεγχοςΥποστήριξη πελατών: Τρομερό
 • έλεγχοςΕπαλήθευση: Ναί
 • έλεγχοςΑμοιβές: Πολύ χαμηλά
 • έλεγχοςΕμπόριο περιθωρίων: Ναί
 • έλεγχοςΔανεισμός περιθωρίου: Ναί

Σχετικά με το Poloniex

Το Poloniex είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενεργά χρηματιστήρια. Με έδρα το Wilmington, Delaware, προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες εμπορικές εμπειρίες στον Ιστό. Η πλήρως εντυπωσιακή εμπειρία συναλλαγών υποστηρίζεται από προηγμένα γραφήματα και εργαλεία, ένα βιβλίο με βαθιές παραγγελίες και επιλογές συναλλαγών περιθωρίου και δανεισμού. Η ασφάλειά του είναι καλή, αλλά όχι η πιο αξιόπιστη στο διαδίκτυο.

Τούτου λεχθέντος, έχει τρόπους να πάει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Ο ιστός είναι γεμάτος με θυμωμένους χρήστες. Αυτός ο χρήστης Reddit έδειξε ότι το εισιτήριό του ήταν σε επεξεργασία για 90 ημέρες!

Μου αρέσει:

 • Εμπόριο περιθωρίων & Δανεισμός
 • Υψηλή ρευστότητα
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Πολλά νομίσματα
 • thumbs-up Καλή διεπαφή και γραφήματα

Αντιπαθεί:

 • Εντάξει Ασφάλεια
 • Κακή υποστήριξη πελατών
 • thumbs-downΔιαδικασία απόσυρσης
 • thumbs-down Χαμηλή έγκριση κοινότητας (παρά τη μεγάλη βάση χρηστών!)

Απόφαση επανεξέτασης: Bittrex εναντίον Poloniex

Δεδομένου ότι αυτοί οι δύο ιστότοποι είναι τόσο παρόμοιοι και δημοφιλείς μέσα στην ίδια θέση, είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τους δύο. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί για να κερδίσουν χρήματα κρυπτογράφηση. Ωστόσο, η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ανώτερη υποστήριξη του Bittrex του δίνουν το πλεονέκτημα.

 • checkBetter Security
 • checkBetter Υποστήριξη
 • checkBetter Φήμη
 • checkΠερισσότερα νομίσματα
 • checkRicher Trading Χαρακτηριστικά
 • checkBetter Interface
 • checkMargin Trading & Δανεισμός

ΝΙΚΗΤΗΣ: Bittrex!

Συχνές ερωτήσεις για την πλατφόρμα Bittrex

Μεταξύ φόρουμ, ιστότοπων κριτικών, ιστολογίων και της ίδιας της περιοχής υποστήριξης Bittrex, παρατήρησα ότι οι χρήστες κρυπτογράφησης όλων των επιπέδων έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις. Τους έβαλα εδώ, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε εύκολα τις απαντήσεις και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με αυτοπεποίθηση.

Ε: Είναι ασφαλές το Bittrex?

ΕΝΑ: Ναί. Το Bittrex υποστηρίζεται από ψυχοπαθείς ασφαλείας με 5 δεκαετίες εμπειρίας. Με τους ειδικούς της Microsoft και της Amazon στο τιμόνι, τα χρήματά σας είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Ωστόσο, δεν συνιστάται ποτέ να αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο διαδίκτυο.

Ε: Είναι το Bittrex μια απάτη?

ΕΝΑ: Όχι. Υπάρχουν σίγουρα κάποια προβλήματα με το Bittrex λόγω της αργής υποστήριξής του. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είναι υπερφορτωμένο αυτή τη στιγμή. Θα πάρετε τα χρήματά σας και είναι ασφαλές.

Ε: Γιατί το Bittrex έχει τόσο μεγάλη επαλήθευση?

ΕΝΑ: Η Bittrex είναι μια πλήρως ελεγχόμενη και συμμορφούμενη εταιρεία των ΗΠΑ. Πρέπει να συμμορφώνεται με τους τραπεζικούς κανονισμούς, τις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ και τους κανόνες KYC. Όλη η συμμόρφωση είναι για την ασφάλειά σας και τη σταθερότητα της πλατφόρμας (το Bittrex διατρέχει πολύ λιγότερο κίνδυνο να κλείσει λόγω κανονισμών).

Ε: Ποια είναι τα όρια ανάληψης και διαπραγμάτευσης μου;?

ΕΝΑ: Η Bittrex αλλάζει συνεχώς τα όριά της. Από τώρα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη έως και 4BTC με έναν βασικό λογαριασμό και 100BTC με έναν βελτιωμένο λογαριασμό.

Ε: Πώς μπορώ να λάβω υψηλότερα όρια?

ΕΝΑ: Πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Στείλτε στο Bittrex ένα selfie και το έγγραφο αναγνώρισής σας.

Ε: Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων?

ΕΝΑ: Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις -> Two-Factor και ακολουθήστε τις οδηγίες. Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ρύθμισης 2FA.

Q: Bittrex σε εκκρεμότητα; Τι σημαίνει αυτό?

ΕΝΑ: Το Bittrex είναι υπερφορτωμένο και έχει αναστείλει νέες εγγραφές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι καταθέσεις ή οι αναλήψεις σας εκκρεμούν. Δώστε τους περισσότερο χρόνο.

Τελική ετυμηγορία αναθεώρησης Bittrex

Ως μία από τις μεγαλύτερες, πιο ολοκληρωμένες και ασφαλείς πλατφόρμες συναλλαγών, το Bittrex είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή για επαγγελματίες εμπόρους. Εκτός από τα ζητήματα υποστήριξης και την έλλειψη επιλογών συναλλαγών fiat, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα μπορούσατε ενδεχομένως να ζητήσετε. Η πλήρης συμμόρφωση φέρνει σταθερότητα, ένα βιβλίο σε βάθος παραγγελιών εξασφαλίζει ρευστότητα και μια σειρά νομισμάτων παρέχει μέγιστη ευελιξία. Τα μειονεκτήματα δεν είναι εφαρμογή για κινητά, τα τρέχοντα ζητήματα υποστήριξης και μακροχρόνια επαλήθευση.

Υπάρχει ένας λόγος ότι το συναίσθημα της κοινότητας με το Bittrex και ο όγκος συναλλαγών του είναι αστρονομικός: είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή. Μόλις ξεπεράσετε τα εμπόδια επαλήθευσης, θα είστε ξεκάθαροι.

Ετυμηγορία: Το Bittrex είναι πιθανώς η καλύτερη ανταλλαγή στην αγορά και η κριτική μας στο Bittrex το αποδεικνύει. Μόλις ξεπεράσετε τα ζητήματα επαλήθευσης, θα έχετε μια κερδοφόρα και ασφαλή εμπειρία συναλλαγών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map