Πώς να αγοράσετε Bitcoin στον Καναδά

Η αγορά Bitcoin στον Καναδά είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ με πιο αξιόπιστες συγκεκριμένες επιλογές στον Καναδά και περισσότεροι διεθνείς μεσίτες που προσφέρουν επιλογές σε Καναδά κατοίκους.

Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε πώς μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin (BTC) και άλλα κρυπτονομίσματα από οποιαδήποτε επαρχία στον Καναδά.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε Bitcoin στον Καναδά

Πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκοπεύετε να αγοράσετε το Bitcoin σας στον Καναδά. Αυτά είναι σημαντικά για να βοηθήσετε και τους δύο να επιλέξετε τη σωστή ώρα και τη σωστή υπηρεσία για να πραγματοποιήσετε την αγορά Bitcoin.

Θέση στην αγορά: Αυτός είναι ένας τεράστιος παράγοντας φυσικά όταν επενδύετε σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο. Ίσως, ακόμη περισσότερο, η περίπτωση όταν αγοράζετε Bitcoin. Για παράδειγμα, υπόκειται σε πιο έντονες κινήσεις τιμών από την επένδυση σε μετοχές. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλετε να γνωρίζετε πλήρως την τιμή αγοράς τη στιγμή που αγοράζετε.

Τέλη συναλλαγών ή όρια: Αυτά μπορεί να ποικίλλουν από εξαιρετικά ανταγωνιστικό έως πολύ υψηλό, ανάλογα με την υπηρεσία που επιλέγετε να αγοράσετε το Bitcoin σας. Πάντα φροντίστε να ελέγξετε για όλες τις χρεώσεις και τις χρεώσεις πριν κάνετε μια αγορά.

Φήμη υπηρεσίας: Ενώ όλες οι υπηρεσίες που έχουμε επιλέξει είναι μερικές από τις πιο αξιόπιστες, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστη κάθε πλατφόρμα πωλήσεων Bitcoin. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εδώ, φροντίζοντας να εκτελείτε τη δέουσα επιμέλεια.

Κορυφαία μέρη για αγορά Bitcoin (BTC) & Crypto στον Καναδά

Coinberry

Coinberry διευκολύνει την πρόσβαση στο Bitcoin στον Καναδά χωρίς φασαρία και αγοράζει ή πουλάει το περιουσιακό στοιχείο γρήγορα μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας τους. Έχουν υπάρξει από το 2017 και έχουν μια σειρά από αξιόπιστες συνεργασίες που τις έχουν δημιουργήσει με μια σταθερή φήμη για την κρυπτογράφηση. Είναι επίσης εγγεγραμμένοι στο FINTRAC ως επιχείρηση υπηρεσιών χρημάτων, τόσο πολύ αξιόπιστη από αυτή την άποψη.

Μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας και να επαληθεύσετε το KYC εδώ καθόλου και το Coinberry διασφαλίζει επίσης το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την αγορά ή την εμπορία του Bitcoin και των άλλων υποστηριζόμενων στοιχείων. Χωρίς προμήθεια κατάθεσης ή ανάληψης και 0,5% χρέωση συναλλαγών, προσφέρονται ως μία από τις φθηνότερες υπηρεσίες όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin στον Καναδά χρησιμοποιώντας τη χρεωστική, πιστωτική κάρτα, το έμβασμα ή τη μεταφορά Interac. Θα πρέπει όμως να σημειώσετε ότι ως market maker, θα εφαρμόσουν spread στο στοιχείο.

Συνολικά παρέχουν μια ασφαλή, εξαιρετικά βολική και αξιόπιστη υπηρεσία με ανταγωνιστικά χαμηλό κόστος. Ως πρόσθετο μπόνους και μοναδικό χαρακτηριστικό, έχετε επίσης τη δυνατότητα να συντομεύσετε το Bitcoin Coinberry αν αυτή είναι μια στρατηγική που σας ενδιαφέρει.

Προσφέρουν επίσης: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) και Stellar Lumens (XLM).

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε Coinberry και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε τώρα.

Απλός πλούτος


Η Wealthsimple είναι μια εταιρία χρηματοοικονομικών τεχνολογιών με έδρα τον Καναδά που προσφέρει πιο παραδοσιακές υπηρεσίες συναλλαγών από το 2014. Προσφέρουν εμπόριο μετοχών χωρίς προμήθεια και υπηρεσία ρομπότ-συμβούλων αυτόματων συναλλαγών και πρόσφατα ξεκίνησαν την αποκλειστική τους υπηρεσία κρυπτογράφησης.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο στον Καναδά και παρέχει την ευκαιρία να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin ή Ethereum όλο το εικοσιτετράωρο μέσω της εξαιρετικά εύκολης πλοήγησης της εφαρμογής για κινητά για iOS και Android. Το Wealthsimple διασφαλίζει επίσης ότι η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη, διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και ότι η υπηρεσία παραμένει προσβάσιμη σε όλους χωρίς ελάχιστα απαιτούμενα λογαριασμούς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν χρεώνουν προμήθειες ή τέλη για αυτές τις υπηρεσίες, και έτσι δεν κερδίζουν άλλα έσοδα από τις δραστηριότητες συναλλαγών κρυπτογράφησής σας, εκτός από ένα μικρό spread που ενσωματώνεται από 1,50 $ ανά 100 $ Bitcoin που διαπραγματεύεται και βοηθά επίσης στην κάλυψη του κόστους που σχετίζεται με την αποθήκευση μέσω του τρίτου συνεργάτη τους, των Δίδυμων. Αυτό παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια να συμμετάσχετε στην αρχή μιας συναρπαστικής, νέας και εξαιρετικής προσφοράς αξίας κατά την αγορά Bitcoin στον Καναδά.

Προσφέρουν επίσης Ethereum (ETH).

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη κριτική Wealthsimple ή κατευθυνθείτε απευθείας στο Wealthsimple Crypto για να ξεκινήσετε αμέσως.

Paybis

Paybis λειτουργήστε μια πολύ αξιόπιστη πλατφόρμα αγοράς Bitcoin και κρυπτονομισμάτων όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin και μια σειρά από άλλα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Έχουν υπάρξει από το 2014 και έχουν βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κάνουν αγορές Bitcoin.

Η υπηρεσία είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και διαρκεί μόνο περίπου 15 λεπτά για να εγγραφείτε για χρήση την πρώτη φορά. Αυτό περιλαμβάνει πλήρεις ελέγχους KYC για την ασφάλειά σας και τη δημιουργία ενός πορτοφολιού τρίτου μέρους που απαιτείται, καθώς το Paybis απλώς διευκολύνει τη συναλλαγή.

Μπορείτε γρήγορα να εγγραφείτε στο Paybis και να αγοράσετε Bitcoin από τον Καναδά και περισσότερες από 100 άλλες χώρες με προμήθειες που είναι ανταγωνιστικές ανάλογα με τους τρόπους πληρωμής που χρησιμοποιείτε. Παρέχουν επίσης ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης και αναλυτικούς οδηγούς βήμα προς βήμα για τον τρόπο ολοκλήρωσης των συναλλαγών σας. Αυτή η ευκολία και το επίπεδο εμπιστοσύνης τους έχουν δει μια από τις κορυφαίες επιλογές στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουν επίσης: Προσφέρουν επίσης: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) και Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση Paybis ή μεταβείτε απευθείας στο Paybis για να αγοράσετε Bitcoin.

Κάθισμα

Κάθισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Ως Καναδός έμπορος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Binance για να αγοράσετε Bitcoin. Υπάρχουν μικρές διαφορές όσον αφορά τη χρήση ανταλλαγών όπως το Binance αντί να αγοράσετε το Bitcoin σας απευθείας όπως μπορείτε μέσω των άλλων υπηρεσιών που αναφέρονται.

Οι κύριες βασικές διαφορές είναι ότι κατά την αγορά από το Binance μπορείτε επίσης να αγοράσετε από άλλους εμπόρους στην αγορά μέσω της ανταλλαγής. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλη αξία για εσάς όσον αφορά την τιμή και το κόστος. Χρεώσεις Binance μεταξύ 1% και 3,5% για άμεσες αγορές Bitcoin χρησιμοποιώντας την πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά σας, αν και αν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας άλλο crypto, η χρέωση μπορεί να είναι τόσο χαμηλή όσο 0,1% από άλλους εμπόρους στο χρηματιστήριο.

Η διαδικασία έναρξης είναι επίσης εξίσου βολική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Binance και να ολοκληρώσετε τους ελέγχους KYC που έχουν εφαρμόσει. Για άμεσες αγορές Bitcoin, συνεργάζονται με την Simplex ως πάροχο πληρωμών που διασφαλίζει επίσης ότι οι συναλλαγές σας παραμένουν ασφαλείς. Δεν θα χρειαστούν περισσότερο από λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η αγορά Bitcoin με το Binance.

Προσφέρουν επίσης πάνω από 100 από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, εάν θέλετε να αγοράσετε altcoins συμπεριλαμβανομένου του Binance (BNB), αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε την Αναθεώρηση Binance ή να μεταβείτε απευθείας στο Κάθισμα ανταλλαγή σε εγγραφή και έναρξη συναλλαγών. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης: EE59L0QP να διεκδικήσω ένα Επιστροφή χρημάτων 10% για τις χρεώσεις συναλλαγών.

Κράκεν

Κράκεν είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κλάδο. Λειτουργούν για περισσότερο από μια δεκαετία και με αυτό έχουν συγκεντρώσει ευρέως σεβασμό στον κλάδο μεταξύ των εμπόρων. Προσφέρουν συναλλαγές σε όλο τον κόσμο σε Bitcoin και πολλά περισσότερα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά.

Οι χαμηλές αμοιβές τους βοηθούν Κράκεν μια πολύ ελκυστική επιλογή για τους εμπόρους. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση αμέσως με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, θα προσελκύσετε χρέωση 3,75% + 0,25 EUR στη συναλλαγή σας, αν και μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας την ανταλλαγή για προμήθειες που ξεκινούν από 0% κατασκευαστή και 0,10%.

Δύο από τα εξαιρετικά δημοφιλή και μοναδικά χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης που θα βρείτε στο Kraken είναι η δυνατότητα διαπραγμάτευσης μελλοντικών συναλλαγών κρυπτογράφησης και η πιθανότητα συμμετοχής σε συναλλαγές περιθωρίου κρυπτογράφησης με εκτεταμένη μόχλευση έως 50: 1. Αυτό είναι ιδανικό για πιο προχωρημένους εμπόρους και μπορεί να γίνει μέσω των καινοτόμων πλατφορμών συναλλαγών Kraken.

Με πλατφόρμες συναλλαγών διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας συναλλαγών, θα διαπιστώσετε ότι το Kraken εξυπηρετεί εσάς ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο διαπραγματεύεστε. Όλοι από αρχάριους, έως έμπειρους βετεράνους, φροντίζονται εδώ.

Στο Kraken θα βρείτε επίσης: Ένα ευρύ φάσμα περισσότερων από 40 άλλων κρυπτογράφησης, όπως Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα να ελέγξετε την πλήρη κριτική μας στο Kraken ή να μεταβείτε απευθείας στο Κράκεν ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map