Investering i aktier i Illumina (NASDAQ: ILMN)

Illumina (NYSE: ILMN) er et genomics-selskab med hovedkontor i San Diego. Grundlagt i 1998 er virksomheden blevet førende inden for branchen gennem udvikling af genetisk sekventeringsteknologi og -udstyr. Gennem dette arbejde er Illumina-produkter blevet industristandarden inden for en række forskellige områder. Illumina har markeret sig som en af ​​de førende innovative virksomheder i den nye genomicsektor, der har vundet betydelig interesse fra investorer, der ser potentialet for langsigtet vækst. Innovationerne udviklet af Illumina har gjort det muligt for forskere at få betydelige gennembrud i undersøgelsen af ​​sygdomme og åbnede døren til utallige andre kliniske og forskningsapplikationer, der aldrig ville have været mulige for kun få år siden.

Hvad er Illumina (ILMN)?

Genomics, der refererer til undersøgelsen af ​​gener og deres relaterede funktioner, er blevet undersøgt i næsten fire årtier. Den seneste bølge af innovationer har imidlertid lige lige åbnet døren til en helt ny applikationsgrænse inden for sundhed og medicin. Illuminas mest fremtrædende produktinnovationer har været inden for genomisk sekventering. Genomisk (eller genetisk) sekventering kan bedst beskrives som at tage et øjebliksbillede af en persons hele genetiske materiale. Gennem denne proces kan variationer på molekylært niveau detekteres, der kan vejlede behandlingsmuligheder for patienter, udforske genetiske forhold og oprindelse og bestemme modtagelighed for specifikke sygdomme. Fremskridt udviklet af virksomheden har bragt omkostningerne ved at samle et genom ned fra næsten $ 3 mia. I 2003 til $ 1.000 i 2014. Disse omkostninger forventes yderligere at blive sænket til $ 100 ved hjælp af virksomhedens nyeste teknologi NovaSeq. Sænkning af disse omkostninger vil være ekstremt vigtigt for at udvide de kliniske anvendelser af genetisk sekventering. Illumina har gennem deres arbejde til formål at transformere den måde, hvorpå menneskers sundhed studeres og behandles.

Ved hjælp af Illuminas Next Generation Sequencing (NGS) -teknologi kan DNA, RNA og methylering sekventeres til forskellige forsknings- og kliniske anvendelser. NGS tillader forskere at studere genetisk materiale i en dybde, der aldrig er opnået før. Forskere inden for medicin har brugt disse nye metoder til at undersøge reproduktiv sundhed, kræft, mikrobiologi, autoimmune lidelser, hjertesygdomme og neurologiske og psykiatriske lidelser.

Hvorfor gør Illumina (ILMN) Stof?

Gennem innovationer inden for forskning og udvikling gennem de seneste årtier har Illumina været i stand til at opretholde en højborg på dette marked. Industriledende NGS-teknologi anvendes på Illumina i alt deres udstyr. Illumina tilbyder 6 typer “Sequencers” (maskiner, der sekvenser genetisk materiale) til at imødekomme behovene hos en stor og forskelligartet klientbase, fra grundlæggende medicinske laboratorier til verdens største internationale forskningscentre. Som et resultat af denne diversificering har over 90% af de sekventeringsdata, der nogensinde er genereret i verden, brugt Illuminas teknologi.

På grund af denne markedsdominans har Illumina været i stand til at sikre flere partnerskaber gennem årene til yderligere banebrydende forskningsprojekter. For eksempel oprettede virksomheden en offentlig-privat partnerskab med den amerikanske regering under Ebola-udbruddet i Vestafrika. Ved hjælp af Illumina’s Sequencers blev der næsten tilgængelige realtidsdata om, hvordan sygdommen spredte sig og muterede, hvilket gav forskere mulighed for at holde sig ajour med deres udvikling af vacciner og andre behandlinger. Senest var Illumina det første firma, der havde en FDA-godkendt NGS-testanordning til COVID-19. Teknologien udviklet af Illumina har gjort det muligt at spore den genetiske oprindelse af infektion, hvilket giver forskere mere indsigt i den hurtige bevægelse af COVID gennem samfund. Illumina-udstyr var også det første til at sekvensere hele COVID-19 genomet i begyndelsen af ​​2020, så forskere kunne få afgørende indsigt i sygdommen i sin barndom..

Illumina (ILMN) Udsigter

Bortset fra deres nuværende produkttilbud er en vigtig drivkraft for yderligere vækst overtagelsen af ​​Grail i 2020 for 8 milliarder dollars. Grails multicancer screeningtest er blevet kaldt et af de mest lovende nye værktøjer i kampen mod kræft. Kun gennem blodprøver har Grail-teknologien potentialet til opdage over 50 kræftformer i deres tidligste faser. Med venturekapitalinvestering fra navne som f.eks Jeff Bezos og Bill Gates, Grail er godt positioneret til at udnytte synergier med Illumina. Grail er allerede drevet af Illumina NGS-teknologi, og at bringe disse to virksomheder sammen vil styrke dette forhold yderligere. Kendt som en flydende biopsi har blodprøveteknologien allerede gennemgået kliniske forsøg og sigter mod FDA-godkendelse i den nærmeste fremtid. Når det er godkendt, vil det være muligt for screening af kræft at være en del af rutinemæssige årlige fysiske undersøgelser, hvor en simpel blodprøve er alt, hvad der er nødvendigt. Markedet for tidlig opdagelse af kræftprøver estimeres til at være 75 milliarder dollars i 2035. Med denne overtagelse vil Illumina være i stand til at imødekomme meget af denne efterspørgsel på markedet i de kommende år.

Gral er blot et eksempel på det potentiale, som genomik har for at ændre den måde, vi ser på sundhed og medicin. Efterhånden som der fortsat udføres forskning, vil flere og flere applikationer til Illuminas teknologi blive opdaget. Andre interessante muligheder for potentiel vækst er inden for reproduktiv medicin, med prænatal screening og andre brede kliniske anvendelser, der i øjeblikket er under udvikling.

Hvor kan man købe Illumina (ILMN) Aktier

En mægler, som vi anbefaler er Firstrade.

Firstrade er et førende online mæglerfirma, der tilbyder en komplet serie af investeringsprodukter og værktøjer designet til at hjælpe investorer som dig med at tage kontrol over din økonomiske fremtid. Siden grundlæggelsen i 1985 har Firstrade forpligtet sig til at levere tjenester af høj værdi og kvalitet.

Ved at kombinere proprietær handelsteknologi, en meget intuitiv brugergrænseflade, fremragende kundeservice og mobile applikationer tilbyder Firstrade en omfattende løsning til alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem af FINRA / SIPC.


Investering i aktier i Illumina (NASDAQ: ILMN) Investering i aktier i Illumina (NASDAQ: ILMN) Investering i aktier i Illumina (NASDAQ: ILMN)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Public.com anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampagner

Gratis aktier *

* Se webstedet for detaljer.

Kampagner

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Resumé

Illumina-teknologien har fuldstændig ændret den måde, hvorpå det videnskabelige samfund studerer menneskelig genetik. Gennem årtier med innovation har virksomheden taget skridt, der har lagt grunden til en fantastisk udvikling inden for forskning. Det er sandsynligt, at utallige applikationer til genomforskning endnu ikke er opdaget, og markedets afhængighed af Illumina-udstyr betyder, at virksomheden er godt positioneret til at fortsætte med at vokse langt ind i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map