Sijoittaminen Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) -osakkeisiin

Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) on lääkeyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksensa ansiosta yritys on pystynyt hyödyntämään tutkimus- ja kehitystoimintojaan tuomaan nopeasti markkinoille lääkkeitä, jotka ovat muuttaneet lukemattomien ihmisten elämää. Yhtiön kehittämät innovaatiot ovat yksinkertaistaneet lääkekehityksen aikataulua, mikä on johtanut kustannustehokkuuteen ja alentanut lääkkeiden markkinoille tuomisen kustannuksia. Yhtiö on edelleen aktiivinen tutkimus- ja kehitystyössä, pitäen silmällä uusimpia tieteellisiä innovaatioita ja etsimällä tapoja hyödyntää niitä pitkän aikavälin kasvussa. 

Mikä on Regeneron Pharmaceuticals (REGN)?

Vuonna 1988 perustettu Regeneronin farmaseuttisen tutkimuksen alkuperäinen painopiste oli aivohermosolujen regeneroinnissa Huntingtonin, Alzheimerin ja Parkinsonin taudin potilaiden hoidossa. Neljä vuotta perustamisen jälkeen heidän ensimmäinen lääkkeensä aloitti kliiniset tutkimukset. Vaikka alkuperäinen lääke ei läpäissyt näitä kokeita, Regeneron on sittemmin laajentanut tutkimustaan ​​useille muille alueille. Kahden vuosikymmenen kokeilun ja erehdyksen jälkeen yhtiön ensimmäinen lääke ARCALYST tuli markkinoille 2000-luvun alussa. Yritys työllistää nyt lähes 9000 ihmistä maailmanlaajuisesti, ja sillä on tänään markkinoilla kahdeksan FDA: n hyväksymää hoitoa. Niiden tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman lääkkeitä, mukaan lukien allergiset ja tulehdussairaudet, syöpä, sydän- ja verisuonitautit sekä aineenvaihduntasairaudet, hermo-lihas- ja tartuntataudit sekä harvinaiset sairaudet.

Perustaja George D.Yancopoulos on koulutukseltaan tutkija ja hänet lueteltiin ensisijaisena tutkijana kuudelle Regeneronin markkinoille tuomasta kahdeksasta hyväksytystä lääkkeestä. Huolimatta roolistaan ​​presidenttinä ja tieteellisenä johtajana, Yancopoulos on edelleen vahvasti mukana yrityksen tutkimus- ja kehityspuolella. Jatkuvan työnsä ansiosta Yancopoulosista tuli 1990-luvulla 11. suosituin tiedemies, ja monet lääketieteellisessä tutkimuksessa nykyään käytetyt menetelmät ja tekniikat ovat hänen tutkimuksensa suoria seurauksia.

Miksi Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Aine?

Regeneronin tutkimus- ja kehitystyön elinkaari hyödyttää suuresti yrityksen vuonna 2003 kehittämää ”Velocisuite” -tekniikkaa. Tämän työkalupaketin avulla innovatiiviset ja tarkat tulokset ovat mahdollisia lääkekokeiden kaikissa vaiheissa. Tätä teknologiasarjaa alettiin kehittää vuonna 2003, ja siihen sisältyvät VeolciGene, VeolciMouse ja VeolciHum. Yhdessä tämä työkalupaketti mahdollistaa laboratoriohiirien geneettisen materiaalin nopean manipuloinnin ja replikaation. Näin tekemällä erilaisia ​​geneettisiä häiriöitä voidaan tuottaa massana, jolloin hiirissä voidaan tuottaa täysin ihmisen vasta-aineita. Nämä tekijät ovat erittäin hyödyllisiä lääketesteissä, mikä mahdollistaa erittäin tarkan tuloksen, joka heijastaa terapeuttisten lääkkeiden vaikutusta ihmisiin. Ihmisten kaltaisten geneettisten koostumusten omaavien hiirten kehitys mahdollisti yrityksen ajella kuukausia pois lääkekehityksen aikataulusta.

Viime aikoina yhtiö sai merkittävää huomiota kehittämään COVID-19-hoitoa. Velocisuiten ja muun tekniikan avulla terveys- ja henkilöstöministeriö myönsi Regeneronille 450 miljoonaa dollaria viruksen vasta-ainekäsittelyn kehittämiseksi osana Yhdysvaltain hallituksen Warp Speed ​​-operaatiota. Hoito, joka tunnetaan nimellä REGN-COV2, sai FDA: n kiireellistä käyttöä koskevan luvan. Regeneron sai huomattavaa tiedotusvälineiden huomiota, kun kerrottiin, että REGN-COV2 annettiin presidentti Donald Trumpille, kun hän oli hoidossa COVID-19-diagnoosin vuoksi. Hoito on hyvin samanlainen kuin yrityksen kehittämä Ebola-pandemian aikana. Samanlainen ebolapotilaille annettu lääkkeiden cocktail on johtanut lähes 90 prosentin eloonjäämisasteeseen, jos sitä annetaan infektion alkuaikoina.

Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Näkymät

Yhtiöllä on useita lääkkeitä FDA: n kokeiluprosessin eri vaiheissa. Regeneronin on itse tuotettu 31 lääkettä, jotka ovat tällä hetkellä joko kliinisten tutkimusten vaiheessa 1, 2 tai 3. Näihin kokeisiin osallistui 8400 potilasta yli 53 maassa. Vaikka on mahdotonta ennustaa, mitkä hyväksytään, yrityksen sisäisillä tutkimusominaisuuksilla on vankka kokemus tuotteiden luomisesta, jotka pääsevät markkinoille. Yritys hankkii uudelleen vaikuttavan 30% vuotuisista tuloista palaa tutkimukseen ja kehitykseen. Tämä osuus liikevaihdosta on yhdenmukainen teollisuuden jättiläisten, kuten Pfizerin, kanssa ja osoittaa vakavan sitoutumisen jatkuvaan kasvuun monipuolistamalla tuotetarjontaa. Tämän ennakoinnin myötä yritys on jatkuvasti edellä käyrää ja kykenee tuomaan yhä enemmän tuotteita markkinoida.

Regeneronin lähestymistapa lääkekehitykseen on ainutlaatuinen ja sillä on monia etuja. Ehkä tärkein heidän lähestymistapansa kannalta on Regeneron Genetics Center, joka avattiin vuonna 2013 ja joka on jo sekvensoinut yli miljoonan ihmisen genomit. Tämä työ on tehnyt Regeneronista yhden maailman suurimman geneettisen tietokannan haltijan. Tutkimusten ja suostuvien vapaaehtoisten avulla Regeneron kerää geneettistä tietoa, anonymisoi sen ja käyttää sitten analyyttisiä ohjelmistojaan geneettisten ominaisuuksien tarkasteluun. Kun tiedot on analysoitu, yritys voi käyttää näitä geneettisiä sekvenssejä lääketutkimuksessaan. Regeneron on ymmärtänyt geneettisen sekvensoinnin merkityksen huumeiden testauksen ja kehittämisen tulevaisuudessa myös suurten lääkevalmistajien, kuten Pfizer ja AstraZeneca rahoittaa maailmanlaajuisia tutkimusaloitteita, joiden tarkoituksena on nopeuttaa ja parantaa geenisekvensointitekniikkaa. Tämän yhteistyön tavoitteena on lisätä tutkimuksen tehokkuutta, mikä johtaa lääkekehityksen ja -hankkeiden edistymiseen ja lopulta ihmisten terveyden parantamiseen.

Mistä ostaa Regeneron Pharmaceuticalsia (REGN) Varastot

Välittäjä, jota suosittelemme, on Firstrade.

Firstrade on johtava online-välitysyritys, joka tarjoaa täyden valikoiman sijoitustuotteita ja -työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan kaltaisiasi sijoittajia hallitsemaan taloudellista tulevaisuuttasi. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1985 Firstrade on sitoutunut tarjoamaan arvokkaita ja laadukkaita palveluja.

Yhdistämällä oma kaupankäyntiteknologia, erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, erinomainen asiakaspalvelu ja mobiilisovellukset, Firstrade tarjoaa kattavan ratkaisun kaikkiin sijoitustarpeisiisi.  Firstrade on FINRA / SIPC: n jäsen.

Sijoittaminen Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) -osakkeisiin Sijoittaminen Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) -osakkeisiin Sijoittaminen Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) -osakkeisiin
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

100 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Ylennykset

Vapaat osakkeet *

* Katso verkkosivulta lisätietoja.

Ylennykset

Ei mitään

Edistäminen

Ei mitään

Yhteenveto

Regeneron on lääkeyhtiö, joka on sitoutunut investoimaan tutkimukseen ja kehitykseen. Tämän sitoutumisen avulla he ovat tuottaneet useita lähestymistapoja ja menetelmiä, jotka ovat ainutlaatuisia alalla. Tämän kehityksen ansiosta terapeuttisten lääkkeiden vakaa putki on päässyt markkinoille. Koska teknologian parantaminen keskittyy jatkuvasti geneettiseen sekvensointiin lääkekehityksen lähestymistapana, ajan myötä tekniikan parannukset vain vahvistavat heidän asemaansa yhtenä lääketeollisuuden innovatiivisimmista yrityksistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner