Sijoittaminen Editas-lääketieteeseen (NASDAQ: EDIT)

Editas Medicine (NASDAQ: MUOKATA) on bioteknologiayritys, joka keskittyy huumeiden tutkimiseen CRISPR: n avulla. CRISPR, joka on lyhenne sanoista klusteroidut säännöllisesti välitetyt lyhyet palindromiset toistot, on tekniikka, joka on kehitetty seuraamalla viruksissa luonnollisesti esiintyvää prosessia. Eristämällä tämä replikaatiosta ja deleetiosta vastaava viruksen CRISPR-segmentti tutkijat ovat pystyneet kehittämään “geneettiset sakset”, jotka voivat poistaa, poistaa ja muokata DNA: n osia. Näillä hoidoilla yritys toivoo, että jotkut maailman vakavimmista sairauksista, mukaan lukien monet, joilla ei vielä ole hoitovaihtoehtoja, voidaan parantaa..

Mikä on Editas Medicine (EDIT)?

Editas Medicine perusti vuonna 2013 tutkijaryhmä, jolla on siteitä Harvardiin ja MIT: ään. Kun tähtitieteellinen tiimi oli ruorissa, yritys pystyi varmistamaan rahoituksen varhaisessa vaiheessa CRISPR-tutkimuksen keskeisemmälle tutkimukselle. Ensimmäisen B-sarjan rahoituskierroksensa aikana yhtiö sai kiinnostusta merkittävältä sijoittajaryhmältä, joka mukaan lukien Bill Gates ja hänen tärkein tiede- ja teknologianeuvonantaja Boris Nikolic. Editas pystyi käyttämään tätä korkoa kerätäkseen yli 120 miljoonaa dollaria ja muodostaen arvokkaita yhteyksiä alan suurempiin yrityksiin. Varhaisessa vaiheessa yritys aloitti yhteistyön Juno Therapeuticsin kanssa syöpähoitojen kehittämiseksi. Kaksi yritystä arvioivat yhteistyön potentiaalisen arvon olevan 737 miljoonaa dollaria. 

Yritysten tutkimus- ja kehitystiimi keskittyy sekä in vivo lääkkeisiin, jotka muokkaavat kehon sisäisiä geenejä että ex vivo lääkkeisiin, jotka muokkaavat kehon ulkopuolella olevia geenejä ja siirtävät ne takaisin potilaaseen. CRISPR-lääkekehitykseen käytetty alusta sisältää molemmat Cas9- ja Cas12a-nukleaasit. Nämä kaksi erilaista proteiinia sitoutuvat DNA: han ja mahdollistavat geenien muokkaamisen hieman eri tavoin. Nämä kaksi CRISPR-varianttia mahdollistavat erilaiset kohdistus- ja muokkauskyvyt, antamalla tutkijoille useita vaihtoehtoja harkitessaan parasta vaihtoehtoa lääkekehitykseen tiettyjen sairauksien kohdentamiseksi.

Miksi Editas Medicine (EDIT) on tärkeä asia?

Editasilla on kehitteillä lääkeputki, joka keskittyy kolmeen pääryhmään: silmäsairaudet, verisairaudet ja onkologia. Kaikkein kauimpana ovat niiden geeniä muokkaavat lääkkeet silmäsairauden hoitoon. Leberin synnynnäinen amauroosi tai LCA on perinnöllinen geneettinen mutaatio vähintään 18 eri geenissä. LCA on lasten värisokeuden johtava syy ja voi johtaa merkittävään näön menetykseen ajan myötä. LCA: ta aiheuttava mutaatio löytyy kolmesta 100 000 lapsesta, eikä markkinoilla ole tällä hetkellä parannuskeinoa LCA: lle. Yhtä kaukana ovat niiden veren sairauksien hoidot, jotka tunnetaan nimellä hemoglobinopatiat. Editas on hieman jäljessä CRISPR Therapeutics -yrityksestä, joka on toinen tässä tilassa toimiva yritys, jolla on useita lääkkeitä sirppisolusairauden ja β-talassemian hoitamiseksi kliinisissä tutkimuksissa. Toinen valmisteilla oleva huumeiden luokka on niiden onkologiset hoitolääkkeet, jotka keskittyvät T-solujen muokkaamiseen, jotta ne voisivat paremmin torjua syöpää kehossa.

Editasin uusi lähestymistapa CRISPR-pohjaisiin lääkkeisiin auttaa sitä erottumaan kilpailijoista. Editas oli ensimmäinen yritys, joka kehitti ja testasi lääkettä in vivo -käyttöä varten. Tämän tekniikan avulla Editaksen tutkijat injektoivat muokattua DNA: ta sisältävän viruksen LCA: sta kärsivälle potilaalle. Tämä muokattu DNA sisälsi ohjeita, jotka kertoivat keholle kuinka muokata omaa DNA: ta häiriön aiheuttavan geneettisen segmentin poistamiseksi. Vaikka tämäntyyppinen hoitovaihtoehto on vielä varhaisessa vaiheessa, se vain lisää CRISPR-potentiaalia lääketieteen tulevaisuudessa.

Editas Medicine (EDIT) -näkymät

Editasilla on tällä hetkellä lähes tusina erilaista CRISPR: n kehittämää lääkettä eri tuotantovaiheissa. Monet näistä kehitetään yhteistyössä suurempien yritysten, kuten Allergan Pharmaceuticals, kanssa. Näiden kumppanuuksien kautta lääkkeet ovat yhdessä kehitetyt ja sitten voitot jaetaan tasan, suurimman yrityksen kanssa, joka on vastuussa suurimmasta osasta kaupallistamisprosessia. Sekä Editas että sen yhteistyökumppanit ovat kehittäneet vankan sisäisen ja ulkoisen valmistusprosessin, ja yritys on valmis skaalautumaan, jos heidän lääkkeensä saavuttavat hyväksymisvaiheen. Onkologian puolella yritys on tehnyt yhteistyötä teollisuuden jättiläisen Bristol Myers Squibbin kanssa. Tämän suhteen kautta Editas on saanut toistaiseksi yli 100 miljoonaa dollaria rahoitusta.

Sen lisäksi, että yhtiö keskittyy nykyään silmäsairauksiin, verisairauksiin ja onkologiaan, yrityksen tähän mennessä kehittämät menetelmät ovat lähtökohtana tuleville lääkkeille erilaisten muiden geneettisten häiriöiden hoitamiseksi. Yhtiö arvioi, että ihmisillä on yli 6000 geneettistä häiriötä, jotka kaikki voidaan parantaa geneettisellä muokkauksella. Kaikki editaksen tänään CRISPR-alustalla tekemät tutkimukset vain kiihdyttävät tulevaa kasvua muille alueille. Yhtiö käyttää monia uusia menetelmiä ja on suojellut näitä menetelmiä patenttien avulla. Yrityksellä on yhteensä yli 220 patenttia ja sillä on vielä vireillä 800 patenttia. Kokeilut, kuten ensimmäiset maailmassa tehdyt in vivo -hoitovaihtoehdot, jatkavat CRISPR-tekniikan kykyä saavuttaa rajoja.

Johon jotta hankkia Editas Medicine (EDIT)?

Välittäjä, jota suosittelemme, on Firstrade.

Firstrade on johtava online-välitysyritys, joka tarjoaa täyden valikoiman sijoitustuotteita ja -työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan kaltaisiasi sijoittajia hallitsemaan taloudellista tulevaisuuttasi. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1985 Firstrade on sitoutunut tarjoamaan arvokkaita ja laadukkaita palveluja.

Yhdistämällä oma kaupankäyntiteknologia, erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, erinomainen asiakaspalvelu ja mobiilisovellukset, Firstrade tarjoaa kattavan ratkaisun kaikkiin sijoitustarpeisiisi.  Firstrade on FINRA / SIPC: n jäsen.


Sijoittaminen Editas-lääketieteeseen (NASDAQ: EDIT) Sijoittaminen Editas-lääketieteeseen (NASDAQ: EDIT) Sijoittaminen Editas-lääketieteeseen (NASDAQ: EDIT)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

100 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Ylennykset

Vapaat osakkeet *

* Katso verkkosivulta lisätietoja.

Ylennykset

Ei mitään

Edistäminen

Ei mitään

Yhteenveto

Editas on yksi monista uudemmista bioteknologiayrityksistä, joka käyttää CRISPR-alustaa uusien lääkkeiden tutkimiseen ja kehittämiseen. Erotutuakseen ruuhkaisella alalla yritys on käyttänyt rahaa tutkimukseen ja kehitykseen hyödyntäen nykyistä tietoa CRISPR: stä ja etsimällä uusia ja innovatiivisia tapoja levittää laajempia sovelluksia. CRISPR on epäilemättä seuraavan lääkepolven eturintamassa, ja Editas on asettanut itsensä hyvin pysyäkseen maailmanlaajuisena johtajana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map