Cryptocurrency Spot Trading – Hvad er en Algo Order?

Hvad er Stop-Limit

Hvad er trail orden

Hvad er Iceberg Order

Hvad er tidsvægtet gennemsnitspris (TWAP)

Hvad er Advanced Limit Order?

Hvad er Algo Order?

Algo-ordre er et sæt instruktioner til at placere en handel til foruddefineret pris og volumen. Al logik i algo-ordrer er fastlagt og forklaret i dokumentet. Instruktioner udføres i henhold til de definerede parametre. OKEx vil ikke manuelt forstyrre udførelsesprocessen af ​​ordren.

Algo-handelsværktøjer giver brugerne mulighed for at indtaste handelsoplysninger på forhånd for at spare tid fra udførelse, når det rigtige øjeblik ankommer. Brugere kan også bruge algoritmiske handelsværktøjer som påmindelser om dagens handelsstrategi for at undgå dårlige henrettelser på grund af forstyrrelser fra det levende marked.

Algo-ordrer udføres ikke, hvis de forudindstillede betingelser ikke er opfyldt. Desuden vil vores system ikke sætte penge på brugerens konto, hvis der foretages en algo-ordre. Algo-ordren, der udløses, annulleres dog, hvis kontoen ikke har tilstrækkelige midler til udførelsen.

Ved at bruge vores algoritmiske handelsværktøjer forstår du og accepterer vores Algo-handelsaftale.

1、 Stop-Limit

Stop-Limit er et sæt instruktioner til at placere en handelsordre på foruddefinerede parametre. Når den seneste markedspris når udløserprisen, placerer systemet automatisk ordren i henhold til den forudindstillede pris og det beløb.

Når en Stop-Limit udløses, og hvis brugerens kontosaldo er lavere end ordrebeløbet, placerer systemet automatisk ordren i henhold til den faktiske saldo. Hvis brugerens kontosaldo er lavere end det mindste handelsbeløb, kan ordren ikke placeres.

Sag 1 (Take-profit):

Brugeren køber BTC til USD 6.600 og mener, at den vil falde, når den når USDT 6.800, han kan åbne en Stop-Limit-ordre til USDT 6.800. Når prisen når USDT 6.800, udløses ordren. Hvis brugeren har 8 BTC-saldo, hvilket er lavere end ordrebeløbet (10 BTC), vil systemet automatisk afgive en ordre på 8 BTC på markedet. Hvis brugerens saldo er 0,0001 BTC, og det mindste handelsbeløb er 0,001 BTC, kan ordren ikke placeres.


EN1.png

Sag 2 (Stop-loss):

Brugeren køber BTC til USD 6.600 og mener, at den fortsat vil falde til under USD 40000. For at undgå yderligere tab kan brugeren sælge sin ordre til USD 6.400, når prisen falder til USD.400.

EN2.png

Sag 3 (Take-profit):

BTC er på USD 6.600, og brugeren mener, at den vil genoptage til USDT 6.500. For at købe BTC til en lavere pris, når den falder til under USD 6.500, placeres købsordre.

EN3.png

Sag 4 (Stop-loss):

BTC er på USD 6.600, og brugeren mener, at det fortsat vil stige til over USDT 6.800. For at undgå at betale for BTC til en højere pris over USD 6.800, når BTC stiger til USD 8080, placeres ordren, da BTC-prisen har opfyldt ordrekravet på USDT 6.800 eller derover.

EN4.png

2Trail rækkefølge

Trailordrer giver brugeren mulighed for på forhånd at indstille strategi for betydelige svingninger på markedet. Når den sidste pris når den maksimale (eller minimum) markedspris, efter at trailordren er afgivet (1 ± brugerdefineret tilbagekaldelsesrate), udløser dette ordren, der skal udføres på markedet.

Når en Trail-ordre udløses, og hvis brugerens kontosaldo er lavere end ordrebeløbet, placerer systemet automatisk ordren i henhold til den faktiske saldo. Hvis brugerens kontosaldo er lavere end det mindste handelsbeløb, kan ordren ikke placeres.

Sag 1: BTC nuværende pris er19.000 amerikanske dollars. Brugeren mener, at den samlede markedstendens forbliver baisse, men prisen vil komme tilbage senere. Brugeren vil gerne udføre en købsordre-BTC, når 1) markedets rebound-rate overstiger det forudindstillede "tilbagekaldelsesrate" og 2) markedsprisen overstiger den foruddefinerede triggerpris.

Brugeren kan placere en trail ordre som følger:

Under forudsætning af, at markedet svinger som følger:

BTC-markedsprisen faldt fra 19.000 amerikanske dollars og nåede det laveste punkt på 17.800 amerikanske dollars. Og prisen vender tilbage til 17.999 amerikanske dollars. Derfor returnerede markedet 1,11% fra nedgangen [(17999-17800) / 17800] = 1,11%

Trailbestilling sendes IKKE fordi:

  • Markeds rebound rate (som er 1,11%) > brugerdefineret tilbagekaldelsesrate (som er 1%). => tilstand matchet
  • Markedspris (17999) < Brugerdefineret triggerpris (18000) => tilstand uovertruffen

Sammenfattende sendes sporordre kun under følgende betingelser:

  • Køb ordre = 1) Markedets laveste pris <= Trigger Price AND 2) Market rebound >= tilbagekald

Sælg ordre = 1) Markedets højeste pris >= Trigger Price AND 2) Market rebound <= tilbagekald

3Isbjergsorden

En isbjergsordre er en algoritmisk ordretype, der tillader brugere at undgå at placere en stor ordre, mens de undgår glidning. En isbjergsordre opdeler automatisk en brugers store ordre i flere mindre ordrer. Disse ordrer placeres på markedet i henhold til det seneste bedste bud og forespørgsel samt de parametre, der er indstillet af brugeren. Når en af ​​de mindre ordrer er fuldstændigt udfyldt, eller den seneste markedspris har afviget markant fra prisen for den aktuelle ordre, placeres en ny ordre automatisk.

Sag 1: En bruger vil gerne købe 1.000 BTC og ønsker ikke at øge omkostningerne, så han / hun afgiver en isbjergsordre:

Systemet placerer automatisk en isbjergeordre. Mængden af ​​hver ordre vil være gennemsnittet for den enkelte ordre. Ordreprisen er den seneste købspris * (1-prisvarians). Når ordren er fuldstændigt udfyldt, placeres en ny ordre. Når den sidste markedspris overstiger 2 * (ordreafvigelse), annulleres den forrige ordre, og en ny placeres.

Når det handlede beløb svarer til det samlede ordrebeløb, er isbjergshandlen udfyldt. Når den sidste markedspris overstiger den højeste købspris på 20.000 amerikanske dollars, stoppes isbjergsordren midlertidigt. Efter at prisen er faldet til 20.000 amerikanske dollars, vil isbjergsordren blive genoptaget.

4Tidsvægtet gennemsnitspris (TWAP)

Tidsvægtet gennemsnitspris (TWAP) er gennemsnitsprisen for et instrument over en bestemt tid. TWAP er en strategi, der vil forsøge at udføre en ordre, der handler i skiver af ordremængde med regelmæssige intervaller som angivet af brugerne. Formålet med TWAP er at minimere markedspåvirkningen på kurvordrer.

Eksempel 1: Brugeren vil gerne købe 1000 BTC og afgive en ordre som TWAP.

Under forudsætning af ordrebogen som nedenfor:

Hvis vi antager, at brugeren indstiller prisafvigelsen til 1%, er den maksimale købsgrænsepris således indstillet til $ 18.726,93 * (1 + 1,00%) = $ 18.914,19. Systemet beregner derefter de aktuelle samlede salgsmængder, der er bogført i den rækkefølge, i hvilken prisen er lavere end nævnt $ 18.914,19 (hvilket er 156 + 100 + 8 + 1 + 1 = 266). Derefter ville systemet tage en reference til brugerdefineret fejningsforhold for at bestemme den skivede ordrestørrelse, i dette tilfælde, som er 13.3BTC (266 * 5%).

Den skivede grænse købsordre blev bogført til $ 18914,19 for 13,3 BTC.

Alle ikke udfyldte ordremængder bogføres ikke som afventende ordre, men annulleres. Ordren sendes igen i henhold til brugerdefinerede tidsintervaller med en opdateret pris og mængder.

Hvis den skivede ordrepris når den maksimale / min. Prisgrænse, der er defineret af brugeren, sendes ordren til den maksimale / min. Pris som defineret. Nævnte ordre annulleres automatisk, hvis der ikke er nogen matchet pris på markedet.

Hvis de opskårne ordremængder når den maksimale / min ordremængde, der er defineret af brugeren, sendes ordren til den brugerdefinerede mængde i overensstemmelse hermed.

5, Advanced Limit Order

Avanceret grænseordre tilbyder 3 flere ordreindstillinger end en almindelig grænseordre, inklusive “Kun post”, “Udfyld eller dræb” og “Umiddelbar eller Annuller”. Den almindelige grænseordre er standardiseret som “God indtil annulleret”.

  1. Kun post: det tager aldrig likviditet og sørger for, at brugeren bliver market maker. Hvis din ordre medfører en match med en allerede eksisterende ordre, annulleres din post-only grænse ordre.
  2. Udfyld eller dræb: det sørger for, at købs- / salgsordren udføres eller annulleres helt uden delvis opfyldelse.
  3. Øjeblikkelig eller Annuller: kræver, at hele eller en del af ordren udføres straks, og eventuelle udfyldte dele af ordren annulleres.

For eksempel, hvis en bruger ønsker at købe BTC, og ordrebogen vises som nedenstående skærmbillede:

  1. Hvis brugeren ønsker at betale med producentgebyr, kan de vælge indstillingen “Kun post” under Advanced Limit Order. Hvis de har sat købsprisen til USD18737,00, vil ordren ikke tage likviditet, da de er market maker. Hvis købsprisen er USD18737,25, vil ordren blive udført med Køb (1). Hvis brugeren er markedstager, annulleres ordren;
  2. Hvis brugeren valgte indstillingen “Fyld eller dræb”, skal du indstille købsprisen som USD18800,00 og ordrebeløbet er 300 BTC, da det samlede beløb i ordrebogen kun er 266 BTC (1 + 1 + 8 + 100 + 156 ), er ordrebeløbet ikke opfyldt (300-266 = 34 BTC) og annulleres helt. Men hvis brugeren kun bestilte 200 BTC, vil ordren blive udført i overensstemmelse hermed;
  3. Hvis brugeren valgte “øjeblikkelig eller annullering”, skal du indstille købsprisen som USD18800,00, og ordrebeløbet er 300 BTC, da det samlede beløb i ordrebogen kun er 266 BTC (1 + 1 + 8 + 100 + 156 ), 34 BTC (300-266) kunne ikke opfyldes, ordren udføres kun med 266 BTC og annullerer den uopfyldte 34 BTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map