OKEx Unified Account: Johdanto, edut ja opetusohjelma

Opas uuden Unified Account -ominaisuuden käyttöön saumattomassa kaupankäynnissä OKEx: llä

OKExissä pyrimme jatkuvasti huippuosaamiseen ja arvostamme käyttäjien palautetta, kun parannamme olemassa olevia palveluja ja otamme käyttöön uusia tarjouksia ja ominaisuuksia. Joitakin parannettaviksi tunnistamiamme alueita ovat seuraavat:

  • Varat on jaoteltu eri tileille, ja niiden hallinta voi olla monimutkaista.
  • Käyttäjät eivät voi jakaa marginaalivarojaan eri johdannaistileillä, mikä aiheuttaa haittaa ja pienen pääoman käytön.
  • Johdannaisten hidas selvitys tarkoittaa, että käyttäjät eivät voi saavuttaa voittojaan välittömästi.

Pyrimme saamaan kaikki käyttäjät saumattomammaksi ja tehokkaammaksi kaupankäyntikokemukseksi OKEx: llä, olemme ilmoittaneet alustamme Unified Account -ominaisuudesta. Otamme tällä hetkellä käyttöön uuden ominaisuuden seuraavilla kolmella tavalla kauppiaiden helpottamiseksi:

  • Yksinkertainen tilitila
  • Yhden valuutan marginaalitila
  • Usean valuutan marginaalitila

Käyttäjät voivat valita eri tilat Unified Account -ominaisuuden alla, ja heidän on läpäistävä lyhyt kysely aktivoidakseen monivaluuttaisen marginaalitilan.

Yksinkertaisen tilin avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa vain spot-markkinoilla ja ostaa optiosopimuksia. Käyttäjien, jotka haluavat käydä kauppaa spot-vakuudellisilla, ikuisilla swap- ja futuurituotteilla tai myydä optiosopimuksia, on otettava huomioon kaksi muuta yhtenäistettyä tilamuotoa.

Yhden valuutan marginaalitilillä käyttäjät voivat käydä kauppaa kaikilla tuotteilla, mukaan lukien spot-, spot-velkaantuneilla, ikuisilla swap-sopimuksilla, futuureilla ja optioilla, ja he voivat päättää käyttää ristimarginaalia tai eristettyä marginaalia avoimilla positioilla. Rajat ylittävässä tilassa kaikki instrumentit, joissa käytetään samaa valuuttaa, voivat jakaa marginaalin. Tämä tarkoittaa, että voitot ja tappiot voidaan korvata toisiaan vastaan ​​riskilaskennassa.

Avaamalla yhden valuutan marginaalitilin positioita käyttäjien on varmistettava, että heillä on riittävä saldo vastaavasta valuutasta. Sijainnin avaamisen jälkeen käyttäjät voivat manuaalisesti siirtää marginaalin sisään ja ulos, mutta vain alkuperäisen marginaalin vaatimuksen (tai IMR) yläpuolella oleva summa voidaan siirtää. Jos vastaavassa valuutassa ei ole riittävästi vakuuksia, se voi laukaista positioiden vähenemisen, selvitystilan tai kaikkien kyseisessä valuutassa olevien varojen menetyksen. Eristetyn marginaalin tilassa käyttäjät voivat erotella eri positioiden riskit.

Usean valuutan marginaalitilillä käyttäjillä on pääsy kaikkien tuotteiden kauppaan, ja heidän eri valuutoissa olevia varoja käytetään vakuudeksi muuntamisen jälkeen Yhdysvaltain dollareihin. Tämä tarkoittaa, että vaikka käyttäjällä olisi riittämätön saldo tai pääoma yhdessä valuutassa, hän voi käydä kauppaa, jos hänellä on riittävä kokonaisvakuus Yhdysvaltain dollareina. Tämä tilityyppi tukee myös rajat ylittäviä ja eristettyjä marginaaleja, ja kun käytetään monivaluuttaista marginaalia, tuotto- ja tappioeroja sekä riskien siirtoja tuetaan.

Kunkin valuutan markkinoiden likviditeetin suurten erojen vuoksi foorumi laskee kunkin valuutan todellisen USD-arvon alennuksella likviditeettitason perusteella. Tämäntyyppisessä tilanteessa, kun varojen kokonaismäärä Yhdysvaltain dollareina on riittämätön suhteessa kaikkien positioiden ylläpitomarginaalin vaatimukseen, käynnistetään positioiden vähennys tai selvitystila.

Kuinka käydä kauppaa OKEx: llä käyttämällä yhdistettyjä tilatiloja

OKEx-käyttäjät voivat valita kolmesta yhtenäistetystä tilasta – yksinkertainen, yhden valuutan marginaali tai usean valuutan marginaali – ja aloittaa kaupankäynnin jokaisen kanssa.

Yksinkertainen tila

Yksinkertaisessa kaupankäyntitilassa käyttäjät voivat tehdä spot-kaupankäynti- ja osto-optiosopimuksia.


Vaihe 1: Valitse kaupankäynnille yksinkertainen tila

Kirjaudu tiliisi OKEx-kotisivun kautta ja siirry sitten "Omaisuus" oikeassa yläkulmassa ja napsauta Aloita esittelykauppa.

Napsauta seuraavassa näytössä työkaluruudun kuvaketta vieressä "Tiedot" valita kaupankäyntitila. Oletusvalinta on "Yksinkertainen."

Vaihe 2: Valitse kauppapari

Voit valita kaupankäyntiparin napsauttamalla BTC / USDT (oletusvalinta) avaa avattava valikko kaupankäyntisivun vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe 3: Syötä tapahtuman tiedot

Kun olet valinnut kaupankäyntiparin, syötä tapahtuman tiedot. Tässä esimerkissä käytämme rajoitustilausta 20 BTC: n ostamiseen. Kun olet valmis, napsauta Osta BTC edetä.

Vaihe 4: Tarkista tilauksesi

Kun olet lähettänyt tilauksesi, voit tarkistaa sen kohdassa "Avoimet tilaukset" välilehti.

Yhden valuutan marginaalitila

Yhden valuutan marginaali on kaupankäyntimuoto, joka on tarkoitettu ei-ammattimaisille kauppiaille. Nämä käyttäjät voivat käydä kauppaa spotilla, futuureilla, optioilla, ikuisilla sopimuksilla ja vipuvaikutuksella, ja he voivat valita marginaalitilaksi joko yksittäisen valuutan tai yhden valuutan ristin..

Vaihe 1: Ota käyttöön yhden valuutan marginaalitila

Jos haluat valita toisen tilan, napsauta uudelleen työkaluruudun kuvaketta vieressä "Tiedot" kaupankäynnin näytöllä. Kun valitset tilitilan, näet ruudun, jossa on kolme tilaa ja vaihtoehto "Aktivoida" kaksi muuta.

Vaihe 2: Lue vastuuvapauslauseke aktivoidaksesi yhden valuutan marginaalitilan

Kun olet napsauttanut Aktivoida, lue tulevaisuutta, ikuista swapia ja optiokauppaa koskevat tiedot sekä kaupankäynnin käyttäjän sopimukset johdannaiskaupan aktivoimiseksi. Kun olet lukenut sopimukset, valitse vahvistusvalintaruutu ja napsauta Aktivoi kaupankäynti edetä.

Sen jälkeen näet "Yhden valuutan marginaali" aktiivisena tilitilana.

Vaihe 3: Valitse kaupankäyntiparin ja marginaalin tila

Tässä esimerkissä käymme kauppaa BTC-futuureilla, kun Demo Trading on aktiivinen. Vie hiiri "Käydä kauppaa" ylhäältä valikkoriviltä ja napsauta Futuurit alla "Johdannaiset."

Valitse nyt kaupankäyntipari napsauttamalla avattavaa valikkoa valuutan vieressä kaupankäyntisivun vasemmassa yläkulmassa. Tässä esimerkissä me kaivamme tulevaisuuden sopimusta nimeltä "BTCUSD1218," mikä tarkoittaa, että futuurisopimus sovitaan 18. joulukuuta. Kun olet valinnut kaupankäyntiparin, voit nyt valita Ylittää tai Eristetty marginaalitilana. Valitsemme Eristetty tässä esimerkissä.

Vaihe 4: Syötä tapahtuman tiedot

Valitse tapahtuman tilaustyyppi: Raja, Markkinoida tai Lopettaa. Valitsemme tässä esimerkissä rajoitustilauksen ja annamme haluamasi tapahtumatiedot.

Kun tulemme pitkään positioon futuurimarkkinoilla, voimme säätää vipuvaikutuksen määrää napsauttamalla Pitkä alla "Määrä."

Syötä vipuvaikutus ja napsauta Vahvistaa. Napsauta sitten Pitkä auki (Demokauppa) edetä.

Vaihe 5: Tarkista tapahtumasi

Kun kauppa on suoritettu, voit tarkistaa sijaintisi tilan napsauttamalla tilaushistoria välilehti kaupankäynnin kotisivun alaosassa.

Tässä osassa on hyödyllisiä tietoja, kuten "Keskim. Hinta," "Maksu," "Tila" ja niin edelleen.

Usean valuutan marginaalitila

Usean valuutan marginaalitila palvelee ammattimaisia ​​kauppiaita ja API-käyttäjiä. Tämän kaupankäyntimoodin avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa spotilla, optioilla, futuureilla, ikuisilla sopimuksilla ja vipuvaikutuksella sekä valita eristetyn marginaalin moodin ja cross-moodin välillä, mikä mahdollistaa kaikkien valuuttojen käyttämisen marginaalina.

Vaihe 1: Aktivoi usean valuutan marginaalitila

Napsauta vielä kerran työkaluruudun kuvaketta vieressä "Tiedot," vaihda tilan tyyppi ja Aktivoida usean valuutan marginaalitila.

Vaihe 2: Vastaa kyselyyn ja lue vastuuvapauslauseke

Aloittaakseen kaupankäynnin usean valuutan marginaalitilassa käyttäjien on läpäistävä lyhyt kysely ja luettava kaupankäynnin käyttäjän sopimukset futuureista, ikuisista swapeista ja optiokaupoista.

Kun olet suorittanut tietokilpailun ja lukenut kaupankäynnin käyttäjän sopimukset, napsauta Aktivoi kaupankäynti edetä.

Vaihe 3: Valitse kaupankäyntiparin ja marginaalin tila

Tässä esimerkissä aloitamme pitkän kannan BTCUSD-ikuisella vaihtosopimuksella. Siirry jälleen kerran kohtaan "Käydä kauppaa" ylävalikosta ja napsauta Jatkuva alla "Johdannaiset."

Kaupankäyntiparivalikossa voit valita Ylittää tai Eristetty marginaalitilana. Valitsemme Ylittää tässä esimerkissä.

Vaihe 4: Syötä tapahtuman tiedot

Valitse tapahtuman tilaustyyppi: Raja, Markkinoida tai Lopettaa. Syötä sitten tapahtuman tiedot.

Kun tulemme pitkään positioon futuurimarkkinoilla, voimme säätää vipuvaikutuksen määrää napsauttamalla Vipu alla "Määrä."

Syötä vipuvaikutus ja napsauta Vahvistaa. Tässä esimerkissä olemme asettaneet vipuksi 15x. Kun olet valmis, napsauta Pitkä auki (Demokauppa) edetä.

Vaihe 5: Tarkista tapahtumasi

Sijoittajat voivat seurata marginaaliasemiaan välilehdessä "Riskiä koskevia tietoja." Tämä välilehti näyttää käytettävissä olevan marginaalin, alkumarginaalin, ylläpitomarginaalin ja ristimarginaalisuhteen tasapainon.

Kun kauppa on suoritettu, voit tarkistaa sijaintisi tilan napsauttamalla tilaushistoria välilehti kaupankäynnin kotisivun alaosassa.

Tässä osassa on hyödyllisiä tietoja, kuten "Keskim. täytä hinta," "Maksu," "Tila" ja niin edelleen.

Kokeile yhdistettyjä tilejä ja ansaitse palkintoja

Kutsumme kaikkia kauppiaita kokeilemaan uutta Unified Account -järjestelmää, jotta voit voittaa USDT-palkintoja.

Hallitse kaupankäyntitaitosi OKEx Unified Account Elite -kilpailussa ja jaa yhteensä 260 000 USDT palkintopotti! OKEx Unified Account Elite -kilpailu alkaa kauppakilpailulla ja palautekilpailulla, joiden palkintopotit ovat vastaavasti 150 000 USDT ja 110 000 USDT.

Lisätietoja kelpoisuudesta ja palkinnoista on virallisessa ilmoituksessa.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map