OKEx Ansaitse: Käytä salausvarojasi passiivisten tulojen ansaitsemiseen OKExillä

Yleiskatsaus kryptovaluuttojen ansaitsemiseen OKEx Earn -sovelluksella

OKEx tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​tapoja ansaita salausvaluuttoja, joko hyödyntämällä ilmaista Bitcoins-tarjousta tai käyttämällä palveluita, kuten OKEx Pool ja OKEx Lainat. Kuitenkin kun uudet tulokkaat etsivät passiivisia tuloja salaustilasta hajautetun rahoitusbuumin seurauksena, OKEx Earn toimii yhden luukun paikkana kaikille OKEx-alustalla käytettävissä oleville ansaintavaihtoehdoille..

OKEx Earn tarjoaa tällä hetkellä käyttäjille kuusi tapaa ansaita passiivisia tuloja kryptovaluutoissa:

 • Likviditeetin louhinta DeFi-tunnuksilla
 • Säästöt
 • Määräaikaistalletukset
 • Panostaminen
 • C2C-lainat
 • DAI: n ansaitseminen MakerDAO: lla

Tämä opas opastaa sinut läpi kaikki nämä tuotteet ja miten voit aloittaa niiden käytön.

Contents

Vaihe 1: Siirry Ansaitse-osioon

Siirry OKEx-kotisivulle ja siirry kohtaan Rahoittaa ylävalikossa ja napsauta Ansaita päästäksesi OKEx Ansaitse -osioon.

Vaihe 2: Määritä digitaalisen omaisuuden omistuksesi

Valitse OKEx Ansaitse -sivulta Ansaita -välilehdellä ja valitse salausvaluuttasi, jota seuraa summa, jonka haluat sitoutua ansaitsemaan passiivisia tuloja.

Määritä salausvarasi

Voit myös valita Markkinoida -välilehdellä tarkastellaksesi tuettuja rahakkeita ja niiden tuottoja erilaisissa palveluissa, kuten säästöissä, panoksissa ja lainoissa.

Salausmarkkinat


Tässä opetusohjelmassa tarkastelemme ensin vaiheita passiivisten tulojen ansaitsemiseksi likviditeetin louhinnan avulla DeFi-protokollissa.

Likviditeetin louhinta DeFi-rahakkeilla

DeFi-puomi ja sen likviditeettitarve ovat esittäneet markkinaosapuolille uusia keinoja passiivisten tulojen tuottamiseen. Käyttäjät voivat nyt sitouttaa digitaalisen omaisuudensa erilaisiin protokolliin ja ansaita korkoa ja / tai bonuskoodeja.

OKEx on tehnyt aloitteen lukemattomien DeFi-tuotteiden lisäämisestä Ansaitse-osioon helpottaakseen käyttäjiä ja pienentäen markkinoille pääsyn esteitä niille, jotka etsivät ansaintamahdollisuuksia tästä kasvavasta kapealla markkinalla.

Ansaitse salaus yhdisteen avulla

Yhdiste, joka on yksi johtavista hajautetuista lainanantoprotokollista, on saanut laajaa suosiota DeFi-yhteisössä sen hallinnointitunnuksen COMP julkaisemisen jälkeen. COMP: n julkaisu johti massiiviseen likviditeetin louhintaan DeFi-tilassa, jossa tuotonviljelijät yrittivät ansaita COMP toimittamalla salauksensa Compound-protokollalle.

Yhdistetyn ekosysteemin tukemiseksi OKEx-käyttäjät voivat tallettaa seuraavat tunnukset passiivisen salaustulon ansaitsemiseksi:

 • Basic Attention -tunnus (BAT)
 • DAI
 • Eetteri (ETH)
 • USDC
 • Tether (USDT)
 • 0x (ZRX)

Tässä opetusohjelmassa tilaamme USDT: n ja COMP: n ansaitsemisen Compoundin kanssa.

Vaihe 1: Tilaa ansaita USDT Compoundilla

Valita USDT salausvaluuttana "Ansaita" osiossa tuodaan esiin talletusaika, nettokorko ja arvioitu päivittäinen tuotto USDT: n ansaitsemiseksi yhdisteellä. Nettokorko lasketaan käyttämällä merkintäkorkoa ja panosta. Klikkaus Tilaa jos haluat jatkaa.

Vaihe 2: Toimita USDT Compound -protokollalle

Syötä USDT-summa, jonka haluat toimittaa Compound-protokollaan. USDT: n vähimmäistilausmäärä on 50. Jos haluat tilata Compoundin kaikilla käytettävissä olevilla saldoilla, voit napsauttaa Maks. Klikkaus Jatkaa edetä.

Vahvista tapahtuman tiedot, mukaan lukien arvioitu tuotto ja arvioitu bonuskorko. Sinun on tunnustettava, että arvioitu tuotto ei edusta todellista tuottoa ja että sinulla on vapaa pääsy omaisuuteen milloin tahansa. Klikkaus Tilaa edetä.

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Voit nostaa USDT: si milloin tahansa napsauttamalla asiakirjan kuvake alla "Toiminta" ja napsauttamalla sitten Lunastaa edetä.

Ansaitse salaus Uniswapilla

Uniswap on hajautettu protokolla Ethereumin automatisoidulle likviditeetin tarjoamiselle. Äskettäin Uniswap julkaisi hallintotunnuksensa UNI.

Käyttäjien osallistumisen helpottamiseksi Uniswapiin olemme julkaisseet joustavan talletustuotteen projektille OKEx Earn -sivustolla. Tämä tuote kerää käyttäjän varoja Uniswapin älykkääseen sopimukseen jakamalla kaasumaksun kaikkien osallistujien kesken.

Käyttäjät voivat aloittaa UNI-tunnusten ansaitsemisen panemalla minkä tahansa seuraavista digitaalisen omaisuuden kaupankäyntiparista:

 • USDT – ETH
 • USDC – ETH
 • DAI – ETH
 • WBTC – ETH

Tässä opetusohjelmassa tilaamme USDT – ETH: n kautta ansaitaksemme UNI-tunnuksia. Tämä tarkoittaa, että meidän on toimitettava sekä USDT että ETH Uniswap-protokollalle, jotta voimme ansaita UNI: n. Tosiasiallisesti toimitetuista digitaalisista valuutoista ei kuitenkaan ansaita korkoa.

Vaihe 1: Tilaa, niin ansaitset UNI: n Uniswapilla

Valita USDT salausvaluuttana "Ansaita" osio tuo esiin talletusaika, APY-korko ja arvioitu päivittäinen tuotto UNI: n ansaitsemiseksi Uniswapilla. Klikkaus Tilaa jos haluat jatkaa.

Vaihe 2: Lue UNI-tilauksen ehdot

Kauppiaiden, jotka tilaavat Uniswapin, on ymmärrettävä ja tunnustettava siihen liittyvät riskit ja vasta napsautuksen jälkeen Ymmärrän onko mahdollista ansaita UNI Uniswapilla OKEx: llä, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

Vaihe 3: Toimita USDT ja ETH Uniswap-protokollaan

Syötä USDT: n ja ETH: n määrä, jonka haluat toimittaa Uniswap-protokollaan. Jos haluat tilata Uniswapin kaikilla käytettävissä olevilla saldoilla, voit napsauttaa Maks. Lue varoitusviesti yläosasta ja Q&A-alareunassa vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Klikkaa Jatkaa jatka, kun olet valmis.

Vaihe 4: Vahvista tapahtuman tiedot

Vahvista tapahtuman tiedot, mukaan lukien arvioitu tuotto- ja palvelumaksu. Sinun on tunnustettava, että arvioitu tuotto ei edusta todellista tuottoa ja että sinulla on vapaa pääsy omaisuuteen milloin tahansa. Klikkaus Tilaa edetä.

Vaihe 5: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Voit nostaa USDT: n ja ETH: n milloin tahansa napsauttamalla asiakirjan kuvake alla "Toiminta" ja napsauttamalla Peruuttaa edetä.

Ansaitse salaus käyrällä

Automaattisten markkinatakaajien, kuten Curve, nousu on herättänyt paljon kiinnostusta DeFi-yhteisöltä. Curve on hajautettu AMM, joka on suunniteltu helpottamaan alhaisen liukastumisen kaltaisia ​​kauppoja. Vaikka käyrän kaupankäyntivolyymi nousi sen hallinnointikoodin CRV: n liikkeeseenlaskun jälkeen, korkea käteisen käytön kaasumaksu on ollut este sen käyttöönotolle..

Käyttäjien osallistumisen helpottamiseksi Curveen olemme julkaisseet joustavan talletustuotteen OKEx Earn -projektille. Tämä tuote kerää käyttäjävaroja Curven älykkääseen sopimukseen jakamalla kaasumaksun kaikkien osallistujien kesken.

Käyttäjät voivat alkaa ansaita kiinnostusta ja CRV-tunnuksia tallentamalla minkä tahansa seuraavista tuetuista digitaalisista varoista:

 • USDC
 • USDT
 • DAI
 • Todellinen USD (TUSD)

Tässä opetusohjelmassa tilaamme USDT: n kautta ansaitaksemme korkoa ja CRV-tunnuksia.

Vaihe 1: Tilaa, niin ansaitset CRV: n käyrällä

Valita USDT salausvaluuttana "Ansaita" osio tuo esiin talletusaika, nettokorko ja arvioitu päivittäinen tuotto USDT: n ansaitsemiseksi käyrällä. Nettokorkoarvo lasketaan merkintäkorkojen ja panostuotojen avulla, eikä se ole staattinen. Klikkaus Tilaa jos haluat jatkaa.

Vaihe 2: Anna USDT käyräprotokollalle

Syötä USDT: n määrä, jonka haluat toimittaa käyräprotokollaan. USDT: n vähimmäistilausmäärä on 50. Jos haluat tilata käyrän kaikilla käytettävissä olevilla saldoilla, voit napsauttaa Maks. Lue Q&A-alareunassa olevat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja napsauta Jatkaa jatka, kun olet valmis.

Vahvista tapahtuman tiedot, mukaan lukien arvioitu tuotto- ja palvelumaksu. Sinun on tunnustettava, että arvioitu tuotto ei edusta todellista tuottoa ja että sinulla on vapaa pääsy omaisuuteesi milloin tahansa. Klikkaus Tilaa edetä.

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Voit nostaa USDT: si milloin tahansa napsauttamalla asiakirjan kuvake alla "Toiminta" ja napsauttamalla Lunastaa edetä.

Ansaitse salaus YFI: llä

Yearn.finance on hajautettu luotonkerääjä, jonka avulla käyttäjät voivat valita DeFi-luotonantajia, kuten Compound ja Aave. Protokollan luoja Andre Cronje ilmoitti hallintotunnuksensa YFI: n julkaisemisesta 17. heinäkuuta.

Käyttäjien osallistumisen tukemiseksi YFI: ssä olemme lanseeranneet joustavan talletustuotteen OKEx Earn -projektiin. Tuote toimii kuten yllä kuvattu käyrätalletus, ja se tukee seuraavia tunnuksia:

 • USDT
 • DAI
 • USDC

Ansaitse salaus YFII: n avulla

Yhdisteen ohjaaman likviditeetin louhinnan hyppyjen jälkeen kesäkuussa tuotonviljelijät käänsivät huomionsa YFII: een, joka on vuosirahoituksen haarukka. YFII on DeFi-foorumi, jonka tavoitteena on rakentaa tuotteita yhdistettyyn likviditeettisopimukseen, vipuvaikutteiseen kaupankäyntiin, automatisoituun markkinointiin ja muihin.

Tuemme käyttäjien osallistumista YFII: een julkaisemalla joustavan talletustuotteen OKEx Earn -projektiin. Tuote toimii kuten yllä kuvattu käyrätalletus, ja se tukee seuraavia tunnuksia:

 • USDT
 • DAI

OKEx aikoo jatkaa DeFin tukemista

Sen lisäksi, että OKEx esittelee uusia tuotteita Compound-, Curve- ja YFII-tuotteille, se tukee edelleen DeFi-tilaa ja tulevaisuudessa otetaan käyttöön lisää tuotteita. DeFi-aloitteesta kiinnostuneiden OKEx-käyttäjien tulisi lukea Earn DeFi -palvelusehtomme.

Säästöt

Säästötuotteen avulla OKEx-käyttäjät voivat ansaita korkoa tallettamalla digitaalisen omaisuudensa alustalle. Talletetut varat lainataan marginaalilainana kauppiaille, ja OKEx kerää ja jakaa sitten korkotuotot käyttäjille.

Korkotuotot kertyvät päivittäin talletuksen toisesta päivästä alkaen, eikä talletukselle ole asetettu vähimmäismäärää tai ajanjaksoa. Käyttäjät voivat seurata alla olevia ohjeita aloittaakseen säästöjen käytön.

Vaihe 1: Tilaa säästöt

Tässä esimerkissä talletamme säästötilillemme 5 USDT. Aloita siirtymällä OKEx Ansaitse -osioon (kuten yllä mainittiin) ja napsauttamalla Ansaita välilehti.

Nyt näet käytettävissäsi olevat vaihtoehdot, ja yksi niistä on "Säästöt."

Valitusta digitaalisesta omaisuudesta ja sitoutuvasta summasta riippuen näet hinnat (APY) ja arvioidun tuoton päivässä. Klikkaus Tilaa jos haluat jatkaa.

Vaihe 2: Syötä ja vahvista tapahtuman tiedot

Nyt sinun on vahvistettava tilauksesi summa ja talletusaika. Klikkaus Jatkaa kun olet kirjoittanut tiedot.

Näet nyt säästökäyttösopimuksen, lue sen ja napsauta, jos hyväksyt sen Jatkaa edetä.

Tarkista tapahtuman tiedot uudelleen ja napsauta Tilaa vahvistaa.

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Voit nostaa säästötilisi varat milloin tahansa. Jos haluat tehdä niin, voit napsauttaa asiakirjan kuvake alla "Toiminta." Napsauta nyt Siirtää varoja ja syötä nostosumma jatkaaksesi.

Määräaikaistalletus

Määräaikaistalletuksen avulla käyttäjät voivat tallettaa kryptovaluuttoja, joista he tuottavat tuottoa sovitulla korolla. Säästöihin verrattuna käyttäjien on valittava määräaikaistalletuksen kesto eivätkä he voi nostaa kryptovaluuttoja tuona aikana maksamatta maksua.

Tässä esimerkissä teemme 10 EOS: n määräaikaistalletuksen 30 päiväksi.

Vaihe 1: Tilaa määräaikaistalletus

Ensinnäkin, valitse EOS salausvaluuttana "Ansaita" -osioon ja siirry "Määräaikaistalletus" ruutu ja avaa avattava valikko napsauttamalla Täydellinen luettelo tarkastella kaikkia määräaikaistalletukseen käytettävissä olevia ajanjaksoja ja niiden tuottoprosentteja. Klikkaus Tilaa edetä.

Tilaa määräaikaistalletus

Vaihe 2: Syötä ja vahvista määräaikaistalletuksen tiedot

Syötä haluamasi summa ja valitse tilausaika. EOS: n vähimmäismäärä on 10 EOS.

Jos haluat tilata määräaikaistalletuksen kaikilla käytettävissä olevilla saldoilla, voit napsauttaa Maks. Klikkaus Jatkaa edetä.

Vahvista uudelleen transaktiotiedot, talletusaika mukaan lukien, ja ota huomioon, että arvioitu tuotto ei edusta todellista tuottoa. Klikkaus Tilaa edetä.

Vahvistettu määräaikaistalletus - EOS

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Jos haluat nostaa kryptovaluutat määräaikaistalletuskauden aikana, voit napsauttaa asiakirjan kuvake alla "Toiminta" ja napsauta Lopeta edetä. Huomaa kuitenkin, että määräaikaistallennuksen ennenaikaisesta päättämisestä veloitetaan sakkomaksu.

Panostaminen

Panostus on suosittu tapa ansaita passiivisia tuloja kryptovaluutta-tilassa. Panostamalla kryptovaluuttasi käyttäjät voivat osallistua lohkojen validointiin – samanlaiseen tapaan kuin kaivostyöläiset tekevät Bitcoinille – panoksen todistusketjussa ja ansaita tietyn prosenttiosuuden palkkiona.

Käyttäjät voivat ansaita kryptovaluuttoja panostamalla käyttämällä OKEx Ansaitse tai OKEx Poolia. Tässä opetusohjelmassa opastamme sinut läpi OKEx Earn -tapahtuman.

Vaihe 1: Tilaa panostus

Tässä esimerkissä käytämme panostamiseen v.-järjestelmiä. Valita VSYS salausvaluuttana "Ansaita" ja siirry kohtaan "Panostaminen" nähdäksesi VSYS: n käytettävissä olevat vaihtoehdot. Klikkaus Tilaa edetä.

Vaihe 2: Syötä ja vahvista panostuksen yksityiskohdat

Syötä panostettava VSYS-määrä. VSYS: n vähimmäistilausmäärä on 100 VSYS. Jos haluat tilata kaikki käytettävissä olevat saldot, voit napsauttaa Maks. Klikkaus Jatkaa edetä.

Vahvista tapahtuman yksityiskohdat, kuten panostukseen käytetty summa, ja vahvista, että olet lukenut Panostamisen käyttäjän sopimuksen ja että arvioitu tuotto ei edusta todellista tuottoa. Klikkaus Tilaa edetä.

VSYS - Vahvista panostus

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Voit nostaa sidotut kryptovaluutat milloin tahansa napsauttamalla asiakirjan kuvake alla "Toiminta" ja napsauttamalla sitten Lunastaa. Huomaa, että sidotun salauksen tai ansaitun koron siirron käsittely kestää jopa päivän.

C2C-laina

OKEx C2C -laina on avoin markkinapaikka lainanottajille ja sijoittajille lainojen antamiseen tai ottamiseen. Joustavuus sijoitusmäärien, lunastuspäivien, latausaikojen jne. Valinnassa. Määräaikaistalletukseen verrattuna C2C-laina antaa käyttäjille enemmän vaihtoehtoja.

OKEx Earnin avulla USDT on ainoa kryptovaluutta, joka on käytettävissä C2C-lainoille.

Vaihe 1: Tilaa C2C-laina

Valita USDT salausvaluuttana "Ansaita" ja siirry kohtaan "C2C-lainat" napsauttamalla Täydellinen luettelo tarkastella kaikkia käytettävissä olevia ajanjaksoja ja niiden tuottoprosentteja. Klikkaus Tilaa edetä.

C2C-laina

Vaihe 2: Valitse lainatarjous, johon haluat sijoittaa

Voit tarkastella kaikkia saatavilla olevia lainatarjouksia, joilla on erilainen tuottoaste, laina-ajat, vähimmäis- ja enimmäissijoitukset jne. Esimerkissämme valitsemme lainatarjouksen 50 USDT: n tuottoprosentilla 8,03% APY ajanjaksolle. 90 päivää. Klikkaus Sijoittaa edetä.

Vaihe 3: Syötä tilauksen summa

Esimerkissämme olevan USDT C2C -lainan vähimmäismäärä on 50 USDT ja enimmäissumma 500 USDT. Alla "Tilausmäärä" välilehdellä, voit antaa tilauksen summan 50 kerrannaisina (esim. 100 USDT, 150 USDT jne.).

Vaihe 4: Lue riskienhallinta-osa

Ennen kuin aloitat C2C-lainan aloittamisen, on suositeltavaa lukea yksityiskohdat Riskienhallinta välilehti. Tässä osiossa on kolme tärkeää tietoa, nimittäin pantatut varat, laina-arvo ja viivästyskorkot.

"Pantatut varat" viitata lainanantajan hallussa oleviin vakuuksiin lainojen antamisen vastineeksi. Vakuuden arvo viittaa lainan takaamiseksi kertyneiden varojen määrään. Kun vakuuden arvo laskee alle hälytystason, lainanottaja saa muistutuksen korottaa vakuuden määrää. Jos vakuuden arvo putoaa selvitystason alapuolelle eikä lainanottaja pysty palauttamaan vakuuden määrää, lainan positio suljetaan takaisin maksamaan pääoma, korot ja erääntyneet viivästyskorot sijoittajalle. Sijoittajat voivat sinänsä kerätä pääomansa myös selvitystilanteessa.

"Laina-arvo" on lainan suhde ostetun omaisuuden arvoon – korkea LTV-suhde tarkoittaa, että lainan ottaminen on riskialttiinta. Alkutaso viittaa prosenttiosuuteen lainasummasta, joka on katettava omalla rahallasi. Marginaalin puhelutaso viittaa USDT: n vähimmäismäärään, joka on säilytettävä marginaalitililläsi. Jos LTV saavuttaa selvitystason, laina-asema suljetaan.

"Myöhäinen korko" viittaa viivästyskorkoon viivästyneistä koroista.

Kun olet tunnustanut C2C-lainoihin liittyvät riskit, napsauta Jatkaa edetä.

Vahvista C2C-lainasi tiedot uudelleen ja napsauta Tilaa edetä.

Vaihe 5: Tarkista lainasaldo

Voit tarkistaa lainasaldosi siirtymällä osoitteeseen Oma omaisuus käyttämällä avattavaa valikkoa "Omaisuus" valikko ylhäältä siirtymispalkista. Valitse nyt Omaisuus välilehti ja siirry Lainat tarkistaa lainasaldosi USDT: ssä.

Voit nähdä, että USDT-lainan määrä näkyy "Investoinnit" sarake.

Ansaitse DAI MakerDAO: lla

OKEx Ansaitse -toiminnon avulla käyttäjät voivat ansaita DAI: ta MakerDAO: ssa ansaitsemaan kiinnostusta. Panoksen vähimmäismäärä on 1 DAI.

Vaihe 1: Tilaa ansaita ylimääräinen DAI

Valita DAI Stablecoin salausvaluuttana "Ansaita" osio tuo esiin talletusaika, tuottoprosentti (APY) ja arvioitu päivittäinen tuotto. Klikkaus Tilaa jos haluat jatkaa.

Vaihe 2: Syötä ja vahvista tapahtuman tiedot

Syötä panostettavan DAI: n määrä. Jos haluat tilata kaikki käytettävissä olevat saldot, voit napsauttaa Maks. Klikkaus Jatkaa edetä.

Vahvista tapahtuman tiedot, kuten panostukseen käytetty summa, ja ota huomioon, että arvioitu tuotto ei edusta todellista tuottoa. Klikkaus Tilaa edetä.

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Tarkista suoritettu tapahtuma kohdasta "Oma omaisuus" OKEx Ansaitse -osan alaosassa.

Voit peruuttaa sidotun DAI: n milloin tahansa napsauttamalla asiakirjan kuvake alla "Toiminta" ja napsauttamalla sitten Lunastaa edetä.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map