Mikä on ikuinen vaihtosopimus?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, jotta voit aloittaa ikuisten vaihtosopimusten kaupan OKExillä

Jatkuvat swapit, kuten futuurit ja optiot, ovat eräänlainen kryptovaluuttajohdannainen. Vaikka ne ovat hyvin samanlaisia ​​kuin futuurisopimukset, vaihtosopimukset eroavat futuureista kahdella päätavalla, mikä tekee niistä ainutlaatuisia instrumentteja ja melko suosittuja salakirjoitustilassa.

Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimmät kysymykset, jotka koskevat ikuisia vaihtosopimuksia, käsittelemällä mitä ne ovat ja miten ne toimivat, sekä joitain yksityiskohtia OKExin jatkuvista vaihtosopimuksista.

Jos olet uusi kaupankäynnissä, saatat löytää hyödyllisen perusteellisen kryptovaluuttakauppamme oppaan. Voit myös rekisteröityä OKEx ja hanki 10 dollarin arvoinen BTC ilmaiseksi aloittaa kaupankäynnin.

Kuinka ikuiset vaihtosopimukset toimivat?

Jatkuvat swapit ovat olennaisilta osiltaan kuten futuurisopimuksia, joissa ne antavat kauppiaille mahdollisuuden ottaa pitkiä tai lyhyitä positioita kohde-etuuteen. Kuten futuurit, myös swapit antavat kauppiaille lisää joustavuutta, kuten kyvyn käyttää vipuvaikutusta ja tehdä sopimukset ilman, että heidän on koskaan omistettava tai säilytettävä kohde-etuutta.

Yksi merkittävä ero futuurien ja swapien välillä on kuitenkin erääntyminen. Jos futuurisopimuksilla on etukäteen määritetty voimassaoloaika, ikuiset swap-sopimukset voivat teoriassa jatkua loputtomiin, kunhan kauppiailla on riittävästi liikkumavaraa kattamaan tappiot ja estämään selvitystilat.

Toinen ero futuurien ja swapien välillä on rahoitusmaksut, jotka ovat välttämättömiä pysyvien swap-hintojen tasapainossa pitämiseksi. Koska futuureilla on etukäteen asetettu viimeinen voimassaolopäivä, niiden hinnat yhtyvät automaattisesti kohde-etuuden spot-hintaan, kun voimassaolo päättyy. Ilman tällaista mekanismia ikuiset swap-sopimukset voivat poiketa merkittävästi kohde-etuuden spot-hinnasta.

Rahoitusaste ja palkkiot

Tämä aukko swapissa on täynnä rahoitusmaksuja, jotka toimivat lähinnä vastapainona ja kannustavat markkinoiden vähemmän suosittua puolta. Nämä palkkiot perustuvat rahoitusosuuteen, joka lasketaan vertaamalla hintaeroa ikuisen swap-sopimuksen ja sopimuksen seuraaman omaisuuden spot-hinnan välillä.

Esimerkiksi, jos ikuinen vaihtosopimus käy kauppaa kohde-etuuden spot-hinnan yläpuolella, rahoitusosuus muuttuu positiiviseksi, mikä tarkoittaa, että pitkien positioiden haltijoiden on maksettava rahoitusmaksu lyhyiden positioiden haltijoille niin kauan kuin he pitävät positioita auki. Vastaavasti, kun swap-hinta on alhaisempi kuin kohde-etuuden spot-hinta, rahoitusosuus muuttuu negatiiviseksi ja lyhyiden positioiden haltijat maksavat maksun pitkien positioiden haltijoille.

Ilman tällaista mekanismia elinkeinonharjoittajilla ei olisi kannustimia mennä trendin ja avoimien positioiden vastaisesti ikuisen vaihdon liikerataa vastaan ​​- eikä swapia ankkuroitaisi siihen kohde-etuuteen, jonka sen on tarkoitus seurata.

OKEx-ikuiset vaihtosopimukset

OKEx, joka on maailman johtava salauspörssi, tarjoaa markkinoiden likvideimpiä johdannaistuotteita, mukaan lukien kryptovaluutta futuurit, optiot ja ikuiset swapit.


Tällä hetkellä OKEx tarjoaa sekä kolikkomarginaaleja että USDT-marginaaleja sisältäviä ikuisia vaihtosopimuksia erilaisille kryptovaluutoille, kuten BTC, ETH, LTC ja muille. Elinkeinonharjoittajat voivat myös käyttää jopa 125-kertaista vipuvaikutusta OKEx-ikuisten swap-positioiden tasoista riippuen. Yleensä mitä suurempi kaupankäynnin kohteena olevien sopimusten määrä, sitä pienempi on kauppiaiden käytettävissä oleva vipuvaikutus.

Vastaavasti vivutetta käytettäessä elinkeinonharjoittajien on pidettävä mielessä pienin alkumarginaalisuhde ja ylläpitomarginaalisuhde, jotka molemmat on lueteltu myös yllä linkitetyllä positiorivillä. Yhteenvetona voidaan todeta, että ensimmäinen on vähimmäismäärä, joka vaaditaan avaamaan positio, jolla on suurin käytettävissä oleva vipuvaikutus, kun taas jälkimmäinen on vähimmäismäärä, joka vaaditaan täydellisten ja / tai osittaisten selvitysten välttämiseksi..

Luotettavan kaupankäyntikokemuksen tarjoamiseksi OKExin ikuiset swap-sopimukset käyttävät viitemerkkinä hintahintaa, ja tätä hintaa käytetään indeksien perusteella käyttäjien realisoitumattomien voittojen ja tappioiden laskemiseen. Tämän viitehinnan tarkoituksena on välttää tarpeettomia selvitystilanteita erittäin epävakaiden markkinaolosuhteiden vallitessa.

Lopuksi OKExin ikuiset swapit maksetaan tyypillisesti päivittäin, mutta yhdistetyn tilin ominaisuuden käyttöönoton myötä alusta on alkanut toteuttaa reaaliaikaisia ​​maksuja ikuisista swap-, futuuri- ja optiosopimuksista..

OKExin swap-kaupankäynnistä peritään myös kaupankäyntimaksuja, ja käyttäjiä kehotetaan tutustumaan kaupankäyntimaksujen selittäjäämme saadakseen lisätietoja.

Yhteenveto

 • Jatkuvat swapit ovat eräänlaisia ​​futuureja, paitsi että niillä ei ole voimassaoloaikaa tai toimitusaikaa, ja ne voivat teoriassa pysyä avoimina loputtomiin.
 • Jotta pysyvät vaihtosopimukset pysyisivät lähellä kohde-etuuden hintaa, käytetään ainutlaatuista rahoitus-palkkiomekanismia.
 • Jos vaihtosopimus käy kauppaa spot-hinnan yläpuolella, rahoitusmaksu on positiivinen ja pitkien positioiden haltijat maksavat sen lyhyiden positioiden haltijoille.
 • Jos vaihtosopimus käy kauppaa alle spot-hinnan, rahoitusmaksu on negatiivinen ja lyhyen position haltijat maksavat sen pitkien positioiden haltijoille.
 • OKEx tarjoaa erilaisia ​​ikuisia vaihtosopimuksia, mukaan lukien BTC, ETH, LTC ja paljon muuta.
 • OKEx-käyttäjät voivat käyttää jopa 125-kertaista vipuvaikutusta swap-kaupankäynnissä ja tarkastella vastaavia vähimmäismarginaalisuhteita ja ylläpitomarginaalisuhteita positiorivisivulla.
 • OKEx-swapien rahoitusmaksuja sovelletaan kahdeksan tunnin välein, ja ne vaihdetaan kauppiaiden välillä, joilla on pitkä ja lyhyt positio.
 • Kun Unified Account -ominaisuus otetaan käyttöön OKExissä, reaaliaikaista selvitystä otetaan käyttöön kaikille swapeille, futuureille ja optioille.
 • Swap-kaupankäyntiin sovellettavat kaupankäyntimaksut voidaan tarkistaa täältä.
 • Etkö ole OKEx-kauppias? Rekisteröidy tänään aloittaaksesi kaupankäynnin ikuisten swapien ja muiden alan johtavien johdannaisten kanssa.

  Seuraa OKEx

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map