Kuinka vaihtaa salausvaihtoehtoja OKEx: llä

Vaiheittainen opetus kryptovaluuttaoptioiden kaupankäyntiin OKExillä

Optiot, kuten futuurit, ovat johdannaisia, jotka seuraavat kohde-etuuden hintaa. Toisin kuin futuurit, optiot antavat kuitenkin ostajalle oikeuden, mutta eivät velvoitetta, ostaa (so. Osto-optioita) tai myydä (so. Myyntioptioita) kohde-etuutena tiettyyn hintaan tiettyä päivää tai ennen tiettyä päivää, jota kutsutaan voimassaolon päättymiselle . Sijoittajille vaihtoehdot voivat toimia tehokkaana välineenä salkunsa eri sijoitustavoitteiden saavuttamiseksi, kuten:

  • Rajoita negatiivisia tappioita laskevilla markkinoilla.
  • Ansaitse voittoja korkean volatiliteetin aikoina.
  • Spekuloi suhteellisen matalan riskin hintamuutoksilla.

Vaikka futuurit ovat suosittuja, krypto-valuuttavaihtoehdot ovat myös saamassa vetovoimaa, ja niitä tarjoavat johtavat kryptovaluuttapörssit, kuten OKEx. Jos haluat käydä kauppaa salausvaihtoehdoilla, tämä opetusohjelma auttaa sinua pääsemään alkuun.

OKExin salausvaihtoehtojen ominaisuudet

OKEx tukee optiosopimusten kauppaa kolmella kryptovaluutalla – Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ja EOS – kohde-etuutena. OKExin salausvaihtoehtojen osalta huomioitavat seuraavat tiedot:

  1. Osto- ja myyntioptiosopimuksia on saatavilla kaupankäyntiin.
  2. Sopimukset vanhenevat yhden päivän, kahden päivän, viikoittain, joka toinen viikko, kuukausittain, neljännesvuosittain ja kahden neljännesvuosittain.
  3. Sopimukset noudattavat eurooppalaista tyyliä ja niitä voidaan käyttää vain voimassaolon päättymispäivänä (eikä ennen).
  4. Sopimukset ratkaistaan ​​päättymisviikon perjantaina klo 8.00 UTC.
  5. Sopimuksilla käydään kauppaa 24/7.

Alla olevassa kaaviossa on lisätietoja, joista voi olla hyötyä käyttäjille, jotka ovat uusia optiokaupoissa OKEx: llä.

Tiedot OKExin optiosopimuksista. Lähde: OKEx

Vaihe 1: Siirry Asetukset-osioon

Siirry OKEx-kotisivulle ja siirry kohtaan Käydä kauppaa ylävalikossa nähdäksesi käytettävissä olevat markkinat. Napsauta sitten Perus avaa vaihtoehdot-osio Asetukset-otsikon alla. Perusversio tarjoaa hyvän lähtökohdan optiokaupan aloittelijoille, mutta jos olet kokenut kauppias, voit valita Pitkälle kehittynyt kattavampaan kojelautaan.

OKEx-marginaalikauppa

Options Discovery Tool

Uusilla kauppiailla on usein jyrkkä oppimiskäyrä kaupankäynnissä johdannaisilla. Auttaakseen käyttäjiä tutustumaan kryptovaluuttavaihtoehtoihin OKEx on kehittänyt Options Discovery -ominaisuuden, joka opastaa optioiden ostoprosessissa..

Kun käyttäjä siirtyy Asetukset-osioon, hän näkee etsintätyökalun oletusarvoisesti. Jos haluat käyttää työkalua, opetusvideo ja Vaihtoehtojen etsinnän vaiheittaiset ohjeet voidaan katsoa täältä.


Tämän salausvaluuttavaihtoehtojen kaupankäynnin oppaan tarkoituksiin käytämme peruskojelautaa viitteenä OKExin salausvaihtoehdoille, joihin pääsee napsauttamalla Kaikki vaihtoehdot välilehti.

Optiokauppa - OKEx

Vaihe 2: Aktivoi optiokauppa

Optiokaupan aloittelijoiden on ymmärrettävä ja tunnustettava siihen liittyvät riskit, ja vasta valintaruudun valitsemisen jälkeen se on mahdollista Aktivoi kaupankäynti johdannaisten määrä OKEx: llä, kuten alla olevassa näytössä näkyy.

Aktivoi optiokauppa

Vaihe 3: Siirrä varoja optiotilillesi

Optiotilisi on rahoitettava, ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin. Jos optiotililläsi ei ole saldoa, napsauta Siirtää (joko ”Options Trading” -sivulla tai avattavassa “Assets” -luettelossa ylävalikossa) siirtääksesi varoja tilien välillä.

Jos OKEx-tililläsi ei ole salausresursseja, voit joko ostaa salauksen tai oppia salauksen tallettamisen OKEx: lle salaustoiminnan aloitusoppaamme avulla.

Kun tililläsi on salausresursseja, voit käyttää "Siirtää" alla olevan kuvan mukaisesti siirtääksesi ne omasta "Rahoitustili" sinun "Asetukset-tili" kaupankäynnin aloittamiseksi. Kun olet täyttänyt haluamasi summan, napsauta Vahvistaa.

Vaihe 4: Valitse kaupankäynnin kohteena oleva vaihtoehtoinen sopimus

Nyt voit valita haluamasi sopimustyypin vaihtoehtokaupan hallintapaneelin vasemmasta palkista. Tällä hetkellä käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat BTCUSD, ETHUSD ja EOSUSD, mitkä ovat "Kolikon marginaalioptiot," mikä tarkoittaa, että ne maksetaan taustalla olevissa digitaalisissa valuutoissa.

Napsauta sitten Kaikki vaihtoehdot -välilehdellä ja valitse sopiva aikataulu sopimuksen päättymiselle "Kaikki" pudotusvalikosta. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat yhden päivän, kahden päivän, viikoittain, joka toinen viikko, kuukausittain, neljännesvuosittain ja kahdesti neljännesvuosittain.

Kahden viikon välein tarjottavat optiot luodaan joka perjantai, kun taas kuukausittaiset ja kahden neljännesvuosittaiset optiot luodaan vastaavasti kuukauden joka kolmas – viimeinen perjantai ja vastaavasti neljänneksen viime perjantai..

BTCUSD - esimerkki optioiden kaupasta

Tässä optiokaupan opetusohjelmassa valitsemme viikoittaisen optiosopimuksen, jonka nimi on “BTCUSD-20200828-12000-C”..

Nimeämiskäytäntö, jota optiosopimukset seuraavat, on taustalla oleva voimassaolon päättymisen lakko.

Nimensä BTCUSD-20200828-12000-C perusteella voimme kertoa, että BTC on kohde-etuus, kun taas 20200828 viittaa viimeiseen voimassaolopäivään 28. elokuuta 2020, kun taas 12000 viittaa Yhdysvaltain dollarin aloitushintaan. C-kirjain osoittaa, että tämä on osto-optio, joka antaa elinkeinonharjoittajille oikeuden ostaa kohde-etuus toteutushintaan päättyessä. Vaihtoehtoisesti kirjain P tarkoittaa myyntioptioita, jotka antavat elinkeinonharjoittajille oikeuden myydä kohde-etuus toteutushintaan päättyessä.

Vaihe 5: Anna tilaustiedot ja suorita

Kun olet valinnut haluamasi sopimuksen, voit syöttää kaupan hinnan ja määrän. Kaupankäynnin vaihtoehdoille OKExissä rajoitettu toimeksianto on ainoa kauppiaiden käytettävissä oleva tyyppi. Jos haluat suorittaa tilauksesi mahdollisimman pian, voit napsauttaa BBO (ts. paras tarjous), joka vastaa tilaustasi markkinoiden parhaisiin tarjouksiin.

Kun olet kirjoittanut tilaustiedot, voit napsauttaa Ostaa tai Myydä ostaa tai myydä sopimuksia. Esimerkissä BTCUSD-20200828-12000-C pitkäaikainen merkitsisi osto-option ostamista, kun taas lyhyt positio voidaan toteuttaa ostamalla myyntioptio. Optiosopimusten myyminen on edistynyt yritys, eikä sitä suositella aloittelijoille, koska siihen liittyy suuri riski.

Kauppiaiden on vaihdettava vähintään yksi sopimus voidakseen tehdä tilauksen onnistuneesti. BTC / USD-esimerkissä kukin sopimus edustaa 0,1 BTC: tä.

esimerkki optioiden kaupasta

Voit esimerkiksi asettaa rajatilauksen, jonka aloitushinta on 0,024 BTC per sopimus, ja avata pitkä positio "BTCUSD-20200828-12000-C" – yhdellä sopimuksella, tai – "Jatkuu."

Kaupankäynnin hallintapaneeli näyttää myös perustiedot optiosopimuksesta, kuten "Indeksi (USD)," "Mark Price" ja "Avoin korko." Indeksi (USD) seuraa BTC: n / USD: n keskihintaa viidellä salauspörssillä, kun taas Mark-hinta (BTC) on viitehinta, joka lasketaan taustalla olevasta indeksistä (BTC / USD). Avoin korko viittaa tässä jäljellä olevien optiosopimusten kokonaismäärään.

Vaihe 6: Tarkista suoritettu tilauksesi

Kun kauppa on lähetetty, tilauksesi odottaa ennen toteuttamista ja voit tarkistaa positiosi tilan napsauttamalla Avaa tilaukset välilehti vaihtoehtokaupan kotisivun alaosassa. Tässä osiossa näytetään tapahtumatiedot, kuten tilausten lukumäärä tai Koko (Jatka), Marginaali (BTC)," “Status” ja niin edelleen. Marginaali on salausvaihdosta lainattu raha käyttäjien investointien tekemiseksi.

Vaihe 7: (Valinnainen) Peruuta tilauksesi

Jos haluat peruuttaa avoimen tilauksen, voit tehdä sen napsauttamalla Peruuttaa Avaa tilaukset -välilehdellä.

Avoimet tilaukset ovat markkinoilla täyttämättömiä tilauksia, jotka odottavat toteutusta. Toisaalta avoimet positiot ovat vakiintuneita kauppoja, jotka on vielä suljettava vastakkaisen kaupan kanssa. Jos sinulla on avoin lyhyt positio BTC: ssä, voit sulkea sen ostamalla takaisin BTC: n. Jos sinulla on avoin pitkä positio BTC: ssä, voit sulkea sen myymällä pitkän position.

Salausoptioiden kaupan palkkiot OKEx: llä

OKExin kaupankäynnin kohteena olevien optioiden kaupankäyntimaksu on 0,02%, ja se on riippumaton käyttäjän tasosta. Lisäksi yhden ja kahden päivän optiot on vapautettu liikuntamaksusta.

Maksaja, ottaja, selvitystila ja osittainen selvitystila maksavat myös käyttäjän kaupankäyntiasemasta riippuen. Nämä maksut vaihtelevat eri tasojen mukaan, ja voit tarkastella lisätietoja palkkiotietosivulla.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map