Kuinka käyttää BTC: tä Ethereumissa ja muissa OKEx Cross-Chain Gatewayn kanssa

Vaiheittainen opas Cross-Chain Gatewayn käyttämiseen OKExissä

Vaikka Bitcoin on monissa suhteissa edelleen johtava digitaalinen valuutta, se on edistänyt uusien ekosysteemien, kuten DeFi-avaruuden, joka toimii useilla protokollilla, kasvua. Tämän kasvupumpun myötä käyttäjät pyrkivät ymmärrettävästi lisäämään joustavuutta digitaalisen omaisuuden – olipa kyseessä sitten Bitcoin, ETH tai muut kolikot ja rahakkeet – hyödyntäminen. Käyttäjien osallistumisen helpottamiseksi näissä kukoistavissa ekosysteemeissä OKEx lanseeraa Cross-Chain Gateway -palvelun.

Mikä on OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway on yhden napsautuksen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa ei-natiivin tunnuksen natiiviksi sellaiseksi tuetuille julkisille lohkoketjuille ilman maksutapahtumia. Tällainen suora muunnosmekanismi antaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua helposti suosittujen julkisten lohkoketjujen ekosysteemeihin. Esimerkiksi OKEx-käyttäjät voivat muuntaa BTC: n Cross-Chain Gateway -palvelun avulla ja saada yhteensopivan tunnuksen, jota voidaan käyttää Ethereum-powered DeFi -ekosysteemissä..

OKEx Cross-Chain Gateway tukee tällä hetkellä BTC: tä, DOT: ta ja FIL: ää. Nämä kolme digitaalista omaisuutta voidaan muuntaa K-tunnuksiksi, nimittäin BTCK, DOTK ja FILK, joita voidaan sitten käyttää Ethereum-verkossa. Jatkossa OKEx tarjoaa enemmän merkkejä saataville ketjujen välisille muunnoksille, ja käyttäjät voivat myös poistaa K-tunnuksensa muista julkisista lohkoketjuista, kuten OKExChain ja TRON.

Mitkä ovat OKEx Cross-Chain Gatewayn käytön edut?

OKEx-käyttäjät nauttivat monista eduista käyttäessään Cross-Chain Gatewaya kolikoidensa tai rahakkeidensa muuntamiseen:

  • Vakaa arvon muunnos
  • Välitön muuntaminen ilman maksutapahtumia
  • Läpinäkyvät tietueet saatavilla Etherscanista
  • Korkea likviditeetti

Ensinnäkin käyttäjät voivat muuntaa salausvaransa K-tunnuksiksi suhteessa 1: 1. Esimerkiksi yksi BTC voidaan muuntaa suoraan yhdeksi BTCK: ksi. Tällainen vakaa arvon muuntaminen eliminoi hintojen volatiliteetin, joka tapahtuu perinteisten omaisuuserien muuntamisen aikana.

Lisäksi OKEx Cross-Chain Gateway tarjoaa saumattoman, yhden napsautuksen käyttökokemuksen käyttäjille. Kun muunnos on valmis, K-tunnukset hyvitetään käyttäjän rahoitustilille, eikä prosessin maksua veloiteta.

Cross-Chain Gateway -toimitussopimus on avointa lähdettä, ja sen on tarkastanut tunnettu kolmannen osapuolen julkinen tilintarkastaja SlowMist. Lisäksi merkitykselliset tiedot BTCK, DOTK ja FILK ovat julkisesti saatavilla Etherscanissa. 

Lopuksi OKEx on ottanut käyttöön tiukat standardit valitsemaan Cross-Chain Gateway -laitteessa käytettävissä olevat K-tunnukset. Nämä K-merkit valitaan markkina-arvon, korkean ketjun likviditeetin ja yleisen suosion perusteella. BTC, DOT ja FIL täyttivät yllä olevat kriteerit, ja niiden muuntaminen voi tuoda lisää likviditeettiä muille julkisille lohkoketjuille, mukaan lukien Ethereum.

OKEx Cross-Chain Gateway -sovelluksen käyttäminen omaisuuden muuntamiseen

Voit muuntaa omaisuutesi muutamassa vaiheessa käyttämällä OKEx-ketjun yhdyskäytävää.

Vaihe 1: Avaa ketjun yhdyskäytävä


Navigoida johonkin "Lisää" OKExin verkkosivuston ylimmässä navigointipalkissa ja napsauta Ristiketjun yhdyskäytävä edetä.

Vaihe 2: Siirry muunnosrajapintaan

Cross-Chain Gateway -sivulla hahmotellaan sen tärkeimmät ominaisuudet ja edut, ja sen avulla käyttäjät voivat aloittaa digitaalisen omaisuuden muuntamisen napsauttamalla Ristiketju yhdellä napsautuksella.

Vaihe 3: Anna muunnoksen tiedot

Cross-Chain Gateway -palvelu tukee tällä hetkellä muuntamista BTC: n ja BTCK: n, FIL: n ja FILK: n sekä DOT: n ja DOTK: n välillä..

Ennen tunnuksen muuntamista käyttäjät voivat lukea K-tunnuksista ja tarkastella tilastoja, kuten liikkeessä olevien merkkien määrää, kiinnitettyjä merkkejä, tuhottuja merkkejä ja niin edelleen.

Muunnosruudun avulla voit valita tuetun sisällön ja sitä vastaavan parin, ennen kuin syötät muunnospyynnön tiedot. Kun olet valmis, napsauta Muuntaa jatkaaksesi, tarkista tiedot ja napsauta Vahvistaa viimeistelemään.

Vaihe 4: Tarkastele tapahtumaa

Voit tarkastella tapahtumaa napsauttamalla Oma omaisuuteni avattavasta luettelosta "Omaisuus" valikko oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 5: Nosta K-tunnuksesi (valinnainen)

Voit aloittaa K-tunnusten peruuttamisen napsauttamalla Peruuttaa avattavasta luettelosta "Omaisuus" valikossa.

Valitse nyt nostovaluutta ja valitse Ketjussa tai Sisäinen peruuttamismenetelmänä. Ketjussa tarkoittaa, että rahakkeiden peruuttaminen tallennetaan Ethereumin lohkoketjuun.

Poistamme BTCK: n tässä esimerkissä. Syötä BTCK-osoite, osoitetiedot, siirron määrä ja palvelumaksu jatkaaksesi. Ketjunostossa palvelumaksun vähimmäismäärä on 0,0004 BTCK. Jos haluat nopeuttaa nostoa, voit antaa korkeamman palvelumaksun. Klikkaus Jatkaa edetä.

Sisäinen siirtovaihtoehto tarkoittaa K-tunnusten ketjun ulkopuolista siirtoa toiselle OKEx-tilille. Valitse tällaista siirtoa varten OKEx vastaanottajan alustana ja kirjoita vastaanottajan tunnuksen osoitetietoihin.

Syötä sitten summa, jonka haluat siirtää, ja napsauta Jatkaa edetä. Huomaa, että toisin kuin ketjunsiirrossa, sisäisistä nostoista ei veloiteta.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti!

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map