Kuinka käydä salausvaluutta kauppaa marginaalilla OKEx: llä

Vaiheittainen opetus kryptovaluutan vaihtamiseen marginaalilla OKEx: llä

Kryptovaluuttojen kauppa OKExissä on suunniteltu yksinkertaiseksi ja intuitiiviseksi sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille. Varmistamme kehittyneiden kaupankäyntiominaisuuksien saatavuuden edistyneille käyttäjille kehittyneiden kaupankäyntistrategioiden helpottamiseksi. Yksi tällainen ominaisuus on marginaalikauppa, ja tämä opetusohjelma auttaa sinua aloittamaan sen.

Marginaali on perinteisessä rahoituksessa välittäjältä sijoituksen tekemiseen lainattu raha, ja se on sijoituksen kokonaisarvon ja lainan määrän välinen ero. Kryptovaluuttojen osalta marginaalikaupalla tarkoitetaan käytäntöä käyttää lainattuja varoja salauksen kauppaan.

Elinkeinonharjoittajat käyttävät marginaalia valitsemalla vipuvaikutuksen kerrannaiset potentiaalisten voittojen tai tappioiden vahvistamiseksi. Leverage antaa käyttäjille mahdollisuuden avata kaupankäyntitilien suuremmat kaupankäyntitilin alkusaldo (käyttämällä marginaalia).

Esimerkiksi, jos elinkeinonharjoittajalla on 0,2 BTC: tä, 5-kertainen vipuvaikutus tarkoittaa, että elinkeinonharjoittaja voi lainata ylimääräisen 0,8 BTC: n ja syöttää pitkän tai lyhyen position 1 BTC: llä. Jos elinkeinonharjoittaja sulkee sitten 20 prosentin tuoton, he saavat 0,2 BTC (1,2 BTC – 1 BTC). Kääntöpuolella sama kauppa ilman vipuvaikutusta saisi elinkeinonharjoittajalle vain 0,04 BTC (20% 0,2 BTC).

Sama pätee kuitenkin myös tappioihin, joissa elinkeinonharjoittaja sulki vivutetun aseman (1 BTC) 20%: n tappiosta, he menettävät 0,2 BTC – verrattuna 0,04 BTC: n menetykseen ilman vipua.

Vivutuksen käyttö vain lisää riskiä ja tuottoa, eikä se muuta mitään johdannaisiin liittyviä ehtoja, kuten futuureja tai optioita.

Voit aloittaa cryptocurrency -kaupan marginaalilla OKEx: llä käyttämällä alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita.

Vaihe 1: Siirry marginaalikaupan osioon

Siirry OKEx-kotisivulle ja siirry kohtaan Käydä kauppaa ylävalikossa nähdäksesi käytettävissä olevat markkinat. Napsauta sitten Perus alla "Marginaalikauppa" avaa marginaalikaupan osa. Perusversio tarjoaa hyvän lähtökohdan aloittelijoille, mutta jos olet kokenut kauppias, voit valita Pitkälle kehittynyt kattavampaan kojelautaan.

Tämän oppaan tarkoituksessa siitä, kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla marginaalilla, käytämme peruskojelautaa viitteenä marginaalikaupalle OKExillä.

Vaihe 2: Aktivoi marginaalikauppa

Marginaalikaupan aloittelijoiden on ymmärrettävä ja tunnustettava siihen liittyvät riskit ja vasta sen jälkeen, kun ruutu on valittu ja napsautettu Lähetä onko mahdollista aloittaa cryptocurrency -kaupan marginaali OKEx: llä, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy.


Vaihe 3: Siirrä varoja marginaalitilillesi

Marginaalitilisi on rahoitettava, ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin. Jos marginaalitililläsi ei ole saldoa, napsauta Siirtää (joko Marginaalikauppa-sivulta tai avattavasta Varat-luettelosta päävalikossa) siirtääksesi varoja tilien välillä.

Jos OKEx-tililläsi ei ole salausresursseja, voit joko ostaa salauksen tai oppia salauksen tallettamisen OKEx: lle salaustoiminnan aloitusoppaamme avulla.

Kun tililläsi on salausresursseja, voit siirtyä "Siirtää" alla olevan kuvan mukaisesti siirtääksesi ne omasta "Rahoitustili" kaupankäyntiparillesi "Marginaalitili" kaupankäynnin aloittamiseksi.

Tässä esimerkissä siirrämme 0,002 BTC: tä ETH / BTC pari marginaalitilillä.

Vaihe 4: Valitse marginaalikauppapari

Voit nyt valita haluamasi kaupankäyntiparin marginaalin kaupankäynnin paneelin vasemmasta palkkista. Valita USDT USDT-marginaalilla oleville kauppapareille tai napsauta CRYPTO Bitcoin-marginaalisille kauppapareille. Jokaisen marginaalikauppaparin vieressä näkyy myös enimmäisvipukerroin. Tässä esimerkissä valitsemme ETH / BTC pari alle "CRYPTO."

Vaihe 5: Valitse vipuvaikutus

Kun olet valinnut marginaalikauppaparin, voit valita vipuvaikutuksen määrän napsauttamalla sininen laatikko merkitty "Vipu," joka sijaitsee marginaalikaupan hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa. Jos tarvitset apua vipuvaikutuksen määrän päättämisessä, voit tarkastella nykyisen vipuvaikutuksen lainarajaa ja tarvittavaa ylläpitomarginaalia. Jos valittu vipuvaikutus on suurempi kuin suositeltu marginaali, näyttöön tulee seuraava varoitusviesti: "Velkaantuneisuutesi on suhteellisen korkea, ole tietoinen riskeistä."

Klikkaus Lähetä kun olet valinnut halutun vipuvaikutussuhteen.

Kun olet valinnut vipuvaikutussuhteen, voit napsauttaa Lainata omaisuuspalkin oikealta puolelta lainata ylimääräisiä varoja marginaaliaseman nostamiseksi.

Esimerkissämme meillä on 0,002 BTC marginaalikauppatilin alkusaldona. Viisinkertaisen vipuvaikutuksen valitseminen tarkoittaa, että voimme avata aseman 0,01 BTC: lle, mikä tarkoittaa, että voimme lainata ylimääräisen 0,008 BTC: n.

Kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy, voit valita vipuvaikutuksen ja lainan määrän. Klikkaus Lähetä vahvistaa lainanotto.

BTC: n käytettävissä olevasta summasta tulee nyt 0,01, mikä tarkoittaa, että olet lainannut 0,008 BTC: tä.

Vaihe 6: Anna marginaalitapahtuman tiedot

Napsauta esimerkissä ETH / BTC Osta ETH välilehti ostaa Ether tai napsauta Myy ETH välilehti, jos haluat myydä Ether.

Voit syöttää "Tilaustapa," "Hinta BTC: nä" ja "ETH: n määrä" ostaa / myydä, kun olet valinnut vipuvaikutussuhteen. ETH / BTC: n tapauksessa sinun on ostettava vähintään 0,001 ETH.

Klikkaus Osta (pitkä) ETH aloittaa pitkä sijainti tai Myy (lyhyt) ETH aloittaa lyhyt sijainti.

Vaihe 7: Tarkista tapahtumasi

Kun kauppa on lähetetty ja toteutettu, voit tarkistaa sijaintisi tilan napsauttamalla Tilausten historia välilehti kaupankäynnin kotisivun alaosassa. Tässä osassa on hyödyllisiä tietoja, kuten ”Täytetty ja tilattu summa”, “Keskim. Täytetty hinta ja tilaushinta," “Status” ja niin edelleen.

Jos tilaustasi ei ole suoritettu, voit tarkistaa tilauksen tilan kohdasta Avaa tilaukset.

Vaihe 8: (Valinnainen) Peruuta tilauksesi

Jos haluat peruuttaa avoimen sijaintisi, voit tehdä sen napsauttamalla Peruuttaa Avaa tilaukset -välilehdellä.

Vaihe 9: (Valinnainen) Palauta lainasi takaisin

Jos haluat maksaa lainasi takaisin, napsauta Takaisin kaupankäynnin kojelaudan oikealla puolella. Valitse kryptovaluuttayksikkö ja kirjoita takaisin maksettava summa ja napsauta sitten Lähetä.

OKExin selvitystila

Kun käydään kauppaa salausvaluutalla marginaalilla, jos käyttäjän marginaalitilin arvo putoaa ylläpitomarginaalin alapuolelle, se laukaisee marginaalikutsun. Tässä tapauksessa sijoittajien on talletettava ylimääräisiä varoja täyttääkseen kryptovaluutan pörssin asettaman ylläpitomarginaalin. Jos näin ei tehdä, käyttäjän marginaaliasema pakotetaan osittain tai kokonaan selvitystilaan OKEx: ssä.

Lisätietoja pakotetusta osittaisesta tai täydellisestä selvitystilasta on tässä artikkelissa.

Lisätietoja OKExin marginaalikauppasäännöistä on tässä artikkelissa.

Etkö ole OKEx-kauppias? Opi aloittamaan kaupankäynti.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map