Kuinka käydä kauppaa OKEx DEX: llä

Hajautetut pörssit ovat saaneet salausyhteisön vetovoiman vuoden 2020 hajautetun rahoitusbuumin seurauksena. Tämän vuoden heinäkuussa DEX: t aseta ennätyksellisen korkea 4,3 miljardin dollarin kaupankäyntimäärä – kasvua 174% kesäkuuhun verrattuna.

Hajautetut pörssit toimivat omaisuuserien kaupankäyntialustana ja niillä on ratkaiseva rooli likviditeetin tarjoamisessa DeFi-ekosysteemille. OKExin jatkuvissa ponnisteluissa DeFi-ekosysteemin kasvun edistämiseksi olemme käynnistäneet OKEx DEX -testiverkon tarjotaksemme käyttäjillemme saumattoman, hajautetun kaupankäyntikokemuksen.

Jos haluat oppia kryptovaluuttakaupasta hajautetussa pörssissä, tämä opas auttaa sinua aloittamaan OKEx DEX: n käytön.

Mikä on OKEx DEX?

OKEx DEX on hajautettu pörssi, jota käyttää oma lohkoketjumme, nimeltään OKExChain. OKExChain on joukko avoimen lähdekoodin julkisia lohkoketjuja, joiden tarkoituksena on edistää laajamittaisia ​​kaupallisia sovelluksia. Ensimmäisenä sovelluksena OKExChainissa OKEx DEX tarjoaa rajattoman, hajautetun kaupankäyntialustan, jolla on seuraavat ominaisuudet:

  • Turvallisuus: Secp256k1 elliptinen käyräalgoritmi on hyväksytty tarjoamaan erittäin turvallinen ympäristö OKEx DEX: lle.
  • Ei vapaana: Käyttäjillä on täysi pääsy omaisuuksiinsa ja lompakkoonsa.
  • Tilaa haku: OKEx DEX hyväksyy a puheluhuutokauppa mekanismi, jolla varmistetaan, että kaupankäyntiparilla on vain yksi vaihdettu hinta ryhmässä.

Käyttäjät nauttivat saumattomammasta kaupankäyntikokemuksesta ja alhaisemmista kaupankäyntimaksuista käydessään kauppaa OKEx DEX: llä. Verrattuna julkisiin lohkoketjuihin, kuten Ethereum, OKExChain keskittyy tarjoamaan paremman, omistautuneen infrastruktuurin DApps- ja DEX-kaupankäyntiin. Tämä johtaa suoraan alhaisempiin kustannuksiin kehittäjille, jotka käyttävät kaupankäynnin DApps: ää, ja välillisesti johtaa alhaisempiin kaupankäyntimaksuihin käyttäjille.

Noudata seuraavia ohjeita aloittaaksesi kaupankäynnin OKEx DEX: llä.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään OKEx-tilillesi

Siirry OKEx-kotisivulle ja napsauta Kirjaudu sisään oikeassa yläkulmassa syöttääksesi tilisi tiedot.

Vaihe 2: Avaa OKEx DEX -testiverkko

Navigoida johonkin Käydä kauppaa OKEx-kotisivun ylävalikossa ja valitse DEX-kauppa alla "Spot" avataksesi OKEx DEX -testiverkon.

Vaihe 3: Luo OKExChain-lompakko


Sinun on luotava tai tuotava lompakko, ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin OKEx DEX: llä. Vieritä alas kohtaan "Pika-aloitus" osio OKEx DEX -sivulla ja napsauta Luo lompakko alla "1. Luo OKExChain-lompakko."

Seuraavaksi sinun on luotava salasana, jossa on vähintään 10 merkkiä. Salasanan on sisällettävä ainakin iso kirjain, pieni kirjain ja numero. Kun olet tunnustanut, että OKEx DEX ei tallenna salasanojasi tai niihin liittyviä tietoja, napsauta Seuraava edetä.

Seuraava vaihe antaa sinun luoda ja ladata / tallentaa muistilauseesi. Klikkaus Ymmärrän edetä. Kun olet varmuuskopioinut muistilauseesi turvalliseen paikkaan, napsauta Olen kopioinut sen. Vahvista nyt edetä.

Suorita muistilausekkeen vahvistus seuraavassa vaiheessa ja napsauta Vahvistaa.

Vahvistuksen jälkeen voit tarkistaa ja tallentaa yksityisen avaimen. Huomaa, että käyttäjät ovat täysin vastuussa yksityisten avainten suojaamisesta.

Vaihe 4: Hanki DEX-testimerkkisi

Käyttäjät voivat vaatia ilmaisia ​​testausvaltuuksia ennen kuin he voivat kokeilla OKEx DEX: ää.

Voit joko käydä korvaussivulla OKEx DEX -sivulla napsauttamalla Hanki valuuttojen testaus tai napsauttamalla tätä linkkiä.

Nyt sinun on annettava OKExChain-lompakon osoite (jonka loit edellisessä vaiheessa) ja napsautettava Vahvistaa saadaksesi testimerkkisi.

Vaihe 5: Tarkista omaisuuseräsi

Voit nyt avata DEX-kauppapaneelin pääsivulta napsauttamalla Aloita kaupankäynti tai käymällä tällä linkillä.

Tässä näytössä voit viedä hiiren osoitimen Lompakko oikeassa yläkulmassa ja napsauta Omaisuuden saldo nähdäksesi testimerkkisi.

Kaikki käyttäjät saavat yhden testnet Bitcoin (TBTC), 1000 testnet OKB (TOKB), 1000 testnet OK token (TOKT), 100 testnet USDK (TUSDK) – kuten alla on esitetty.

Vaihe 6: Aloita tapahtuma

Aloita kaupankäynti näillä testimerkkeillä siirtymällä OKEx DEX: n kaupankäynnin hallintapaneeliin ja valitsemalla kaupankäynnin pari yläpalkista aloittaaksesi tapahtuman. Tätä opetusohjelmaa varten valitsimme "TOKB / TUSDK."

Vaihe 7: Syötä tapahtuman tiedot ja jatka

Tässä tapauksessa käytämme TUSDK: ta TOKB: n ostamiseen. Voit syöttää tapahtuman tiedot kaupankäyntisivun oikeaan alakulmaan ja napsauttaa Osta TOKB edetä.

Kuten alla on esitetty, ostamme tässä esimerkissä 10 TOKB: tä asettamalla rajajärjestykseksi 4,177, mikä tarkoittaa, että yhden TOKB: n ostokustannus on 4,177 TUSDK. Tilauksemme kokonaiskustannukset ovat 41,77 TUSDK.

Lopuksi sinun on syötettävä lompakon salasana (jonka olet aiemmin luonut) vahvistaaksesi tapahtuman.

Vaihe 8: Tarkista tapahtumasi

Mene Omaisuuden saldo alkaen "Lompakko" avattavasta luettelosta ylävalikosta ja valitse Tapahtumatietue tarkistaa suoritetut liiketoimet.

Rakenna oma DEX

OKEx DEX -kaupan lisäksi voit rakentaa oman hajautetun pörssin OpenDEX: n kautta. OKExChainin tarjoama OpenDEX mahdollistaa täydellisen ketjun vastaavuuden ja ketjun tilauskannan hallinnan, jotta vastaavuustiedot ovat avoimempia.

Lisätietoja OpenDEX: stä on kohdassa Tämä artikkeli.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map