Kuinka käydä kauppaa ja panostaa salausvaroja ansaitaksesi palkkioita käyttämällä Swap and Farmia OKExChainissa

Vaiheittainen opas OKEx Swapin ja OKEx Farmin käyttöön OKExChainissa

DeFi-tila kasvoi voimakkaasti vuonna 2020, ja hajautetut pörssit ja automatisoidut markkinatakaajat saivat suosiota salaustilassa. Likviditeetin louhinta on ollut myös tärkeä innovaatio tässä kehityksessä, koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita merkkipalkkioita toimittamalla likviditeettiä DeFi-protokollille prosessin nimeltä "panostus" – eli rahakkeiden tallettaminen älykkääseen sopimukseen.

DeFi: n räjähdysmäisen kasvun jälkeen vuonna 2020 ns. Tuotonviljelijät ovat varastoineet digitaalisia omaisuutensa erilaisiin hajautettuihin tarjouksiin yrittäen maksimoida salkun tuottonsa myymättä itse varoja.

DeFi-ekosysteemin lisäämiseksi ja käyttäjille tarjottavien innovatiivisempien tarjousten lisäämiseksi OKEx on käynnistänyt OKEx Swap- ja OKEx Farm -tuotteet, kaksi hajautettua sovellusta, jotka on rakennettu OKExChain.

Lyhyesti sanottuna OKEx Swap on hajautettu automatisoitu markkinatakaussovellus, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa nopeasti ja tehokkaasti suurten kryptovaluuttojen välillä. OKEx-maatilan avulla kuka tahansa voi luoda maatilapooleja hankkeelleen, joissa viljelijät voivat sijoittaa digitaalisen omaisuuden houkuttelevaan tuottoon.

Katso perusteellinen tarkastelu OKExChainista, sen arkkitehtuurista ja protokollista tutustumalla tekniseen yleiskatsaukseen täällä.

Alla on vaiheittainen opas omaisuuden vaihtamiseen OKEx Swap -sovelluksella ja osallistumiseen OKEx Farmin likviditeetin louhintaan.

Kaupankäynti OKEx Swapilla

Vaihe 1: Siirry OKEx-vaihtosivulle

Siirry OKEx-kotisivulta kohtaan "Käydä kauppaa" ylävalikossa ja napsauta Vaihtaa alla "DEX-kauppa" avataksesi OKEx-vaihdon.

Vaihe 2: Luo / tuo OKExChain-lompakko

Digitaalinen lompakko OKExChainissa tarvitaan kauppaa varten OKEx Swapilla. Uudet käyttäjät voivat siirtyä osoitteeseen Luo lompakko oikeassa yläkulmassa luoda sellaisen, kun taas käyttäjät, joilla on olemassa olevat OKExChain-lompakot, voivat napsauttaa Tuo lompakko edetä.

Lompakon luomiseksi käyttäjien on noudatettava ruudun ohjeita ja tallennettava salasanansa suojattuun paikkaan, koska alusta ei tallenna salasanoja, muistilausekkeita, avaimenvarastotiedostoja tai yksityisiä avaimia. Klikkaus Seuraava edetä.


Varmuuskopioi muistilauseesi ja napsauta Jatkaa edetä.

Suorita muistilausekkeen vahvistus ja napsauta Vahvistaa loppuun lompakon asetukset.

Vaihe 3: Anna kaupankäyntitiedot

Kun lompakko on yhdistetty, voit käydä kauppaa OKEx Swap -yhtiön maksuvalmiuspoolien kautta. Tässä esimerkissä vaihdamme 100 USDT vastaavaksi OKT: ssä.

Valitse käyttöliittymän avulla USDT lähetysvaluuttana ja OKT vastaanottavana valuuttana.

Anna vaihdettava USDT-määrä ja sovellus muuntaa sen automaattisesti OKT-yksiköiksi, jotka saat sitten lompakkoon. Huomaa, että kullekin tapahtumalle peritään 0,3 prosentin likviditeettitarjoajan maksu. Klikkaus Vahvistaa edetä.

Syötä aiemmin lompakollesi asettamasi salasana ja napsauta OK tapahtuman suorittamiseksi.

Vaihe 4: Tarkista tapahtuma

Kun vaihto on suoritettu, voit tarkistaa tapahtuman napsauttamalla Omaisuuserä alla Lompakko välilehti ja valitsemalla Tapahtumatietue.

Lisää likviditeettiä OKEx Swap -sarjaan

Sen lisäksi, että käydään kauppaa olemassa olevien likviditeettipoolien kautta, käyttäjät voivat lisätä likviditeettiä myös OKEx Swap -sovelluksen olemassa oleviin pooliin.

Vaihe 1: Siirry Pool-välilehteen ja lisää likviditeettiä

Voit lisätä likviditeettiä olemassa olevaan likviditeettipooliin siirtymällä kohtaan Uima-allas välilehti ja napsauta Lisää likviditeetti.

Vaihe 2: Syötä likviditeettipoolin tiedot

Tässä esimerkissä lisätään likviditeettiä OKT / USDT-likviditeettipooliin.

Valitse OKT ja USDT käyttöliittymän kautta ja syötä OKT: n määrä, jonka haluat toimittaa altaaseen. OKEx Swap laskee sitten vastaavan määrän USDT: na, jonka sinun on annettava.

Huomaa, että arvioitu poolisuhde viittaa tämän OKT / USDT-poolin likviditeettiin verrattuna kaikkiin OKEx Swapin OKT / USDT-ryhmiin. Klikkaus Vahvistaa edetä.

Kirjoita lompakon salasana ja napsauta OK tapahtuman suorittamiseksi. Likviditeetin lisääminen OKT / USDT-likviditeettipooliin antaa sinulle likviditeettipoolin tunnukset, jotka voidaan sijoittaa OKEx Farmin likviditeettipooleihin (katso alla).

Vaihe 3: Tarkista tapahtumasi

Kun olet lisännyt likviditeetin pooliin, voit tarkistaa tapahtumasi napsauttamalla Omaisuuserä alla Lompakko välilehti.

Kauppa likviditeettipoolimarkkinoilla

Käyttäjät voivat selata kaikkia kaupankäynnissä olevia likviditeettipooleja Markkinat välilehti. Markkinat-sivu näyttää kaikki käytettävissä olevat likviditeettipoolit ja asiaankuuluvat tilastot.

Käyttäjät voivat lisätä likviditeettiä olemassa oleviin likviditeettipooleihin suoraan tai käydä kauppaa napsauttamalla Lisää likviditeettiä tai Käydä kauppaa.

Panosta ja ansaitse palkintoja OKEx Farmilla

Vaihe 1: Siirry OKEx Farm -sivulle

Siirry OKEx-kotisivulta kohtaan "Käydä kauppaa" ylävalikossa ja napsauta Vaihtaa alla "DEX-kauppa" avataksesi OKEx-vaihdon. Sitten viet hiiren päälle "SWAP-kauppa" sivun yläosassa ja napsauta FARM-allas pudotusvalikossa avata OKEx Farm.

Vaihe 2: Valitse likviditeettipooli, johon haluat osallistua

Kun olet hankkinut LP-tunnuksia OKT / USDT: lle, kuten yllä olevassa OKEx Swap -oppaassa on kuvattu, siirry OKT / USDT-maksuvalmiuspooliin "1. uima-allas" välilehti OKEx Farm -sivulla. Ensimmäisen Pool-välilehden alla olevat likviditeettipoolit ovat OKEx Farmin esillä olevat LP: t. Klikkaus Panos edetä.

Vaihe 3: Syötä panostustiedot

Syötä likviditeettipooliin panostettavien LP-rahakkeiden määrä. Tässä esimerkissä panostamme 0,019 LP-tunnusta OKT / USDT-pooliin. Klikkaus Panos edetä.

Vaihe 4: Lunasta palkintoja

Voit lunastaa ansaitsemasi panos-palkintomerkit milloin tahansa napsauttamalla Vaatimus on "1. uima-allas" välilehti. Lunastetut rahakkeet jaetaan lompakkoon.

Vaihe 5 (valinnainen): Poista LP-tunnuksia Farm Poolista

Voit nostaa LP-tunnuksesi uima-altaasta milloin tahansa napsauttamalla POISTA on "1. uima-allas" välilehti. Valitse poistettavien LP-tunnusten määrä ja napsauta Vapauttaa edetä. LP-tunnuksesi jaetaan lompakkoon.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map