Kun mistä tahansa omaisuudesta tulee digitaalinen ja muuttumaton todiste omistajuudesta – ajattelijat

Säätö

Lainsäädännön valvonta on muuttunut pysyväksi todellisuudeksi salaustilassa. Tämä oli tullut selväksi vuoden 2018 alussa. Sääntelyviranomaiset kaikkialta maailmasta pyrkivät muokkaamaan salauksen ilmiön joihinkin sääntelysääntöihin tai -puitteisiin. Pääkysymys on kuitenkin selvittää, mitä salausvaroja on? Ja ovatko salausvarat arvopapereita? Jos ne ovat, on sovellettava asiaa koskevaa lakia.

Yhdysvalloissa Securities and Exchange Commission (SEC) oli ilmoittanut, että kaikki salausvarat ovat sijoitussopimuksia tai – arvopapereita. Tämä korjasi myöhemmin, että kaikkia paitsi Bitcoinia ja Ethereumia (nykyisessä vaiheessa) pidetään arvopapereina. [mfn]https://coincenter.org/files / 2019-03 / clayton-token-response.pdf[/ mfn]

Todellisuus on, että Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä perustuu suurelta osin edelleen 86 vuotta vanhaan arvopaperilakiin, lukuun ottamatta JOBS-lain voimaan saattamisen yhteydessä käyttöön otettuja poikkeuksia vuonna 2012. Ja tässä muutoksessa on paikka myös turvallisuustunnusten myöntämiselle. Pienet, enintään miljoonan dollarin liikkeeseenlaskut voidaan toteuttaa joukkorahoitusprojekteina. Suurempia tarjouksia voidaan tehdä yksityisinä osakkeina tai julkisina tarjouksina, jotka on tarkoitettu vain akkreditoiduille (ammattimaisille tai korkean nettovarallisuuden) sijoittajille. Kummassakin tapauksessa liikkeeseen laskevan arvopaperin rekisteröinti on pakollista. On todennäköistä, että arvopaperilaki saattaa nähdä merkittävän uudistuksen sulkea useimmat salausvaluutat liittovaltion arvopaperilain soveltamisalasta. Sillä välin viimeisimmässä keskustelussa yksilöidään ohjeet siitä, miten voidaan arvioida, onko julkisesti tarjottu tai myyty digitaalinen omaisuus sijoitussopimus ja siten arvopaperi. [mfn]https://www.sec.gov/files / dlt-framework.pdf[/ mfn]

Toisaalta Euroopassa Euroopan arvopaperimarkkinaviranomainen (ESMA) on kehottanut laajentamaan Euroopan tarkistettua rahoitusvälineiden markkinoita koskevaa direktiiviä (MIFID II) sisällyttämään kriittiset valuuttatuotteet, kuten arvopaperiominaisuuksilla varustetut alkuperäiset kolikot, siirtokelpoisten arvopaperien tai muun tyyppisten tuotteiden joukkoon rahoitusvälineitä. [mfn]https://www.esma.europa.eu/press-news/esma-news/crypto-assets-need-common-eu-wide-approach-ensure-investor-protection[/ mfn] Eurooppalaisia ​​rahastoesitteitä koskevia asetuksia sovelletaan kokonaisuudessaan 21. heinäkuuta 2019 alkaen ja ne korvaavat nykyisen direktiivin. Asetuksen mukaan kukin EU: n jäsenvaltio voi asettaa oman rajansa 1–8 miljoonaan euroon, kun pakollista tarjousvaatimusta sovelletaan.

Brexitin partaalla Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authority (FCA) julkaisi laajan kuulemisasiakirjan salausvarojen luokittelusta ja sääntelystä. [mfn]https://www.fca.org.uk/publication/consultation/cp19-03.pdf[/ mfn] Paperilla pyritään tarjoamaan sääntelyyn liittyvää selkeyttä yrityksille ja kuluttajille, kun tietyt toiminnot salaustietojen tai merkkien ympärillä kuuluvat itse FCA: n sääntelyalueeseen. Kilpailuvirasto muistuttaa, että lupajärjestelmän rikkominen on rikos ja siitä seuraa enimmäisrangaistus kahden vuoden vankeusrangaistus tai rajoittamaton rangaistus tai molemmat. Kuulemisjakson jälkeen FCA aikoo julkaista viimeisen salausasetteja koskevan käytänneselvityksen kesään 2019 mennessä.

Muut uraauurtavat lainkäyttöalueet, kuten Sveitsi, Malta, Viro, Liettua, Liechtenstein ovat tarkastelleet salaustyyppien tyypit ja ehdottaneet niiden luokittelua.

Kaikki edellä mainitut lainkäyttöalueet tarjoavat enemmän tai vähemmän samanlaisen merkkien luokittelun. Suurin erottava puu tai neljä tyyppiä. Kyse ei ole niin kaukaisesta tulevaisuudesta, jolloin jokaisen kansallisen sääntelyelimen on pakko antaa mielipiteensä tai suuntaviivat aiheesta.

Tokenisation digitaalinen ja muuttumaton todistus omistajuudesta

ICO: n ylivoiman nousu ja lasku on johtanut vahvan ennakkotapauksen merkitsemisen kysyntään. Se on myös osoittanut esimerkin arvopapereiden tulevaisuudesta. Arvopaperien liikkeeseenlaskuun sovelletaan aina lakia. Liikkeeseen laskettujen arvopapereiden hajautettu uudistaminen tapahtuu myös lohkoketjussa. Läpinäkyvän protokollatoteutuksen avulla jokaisen on voitava käyttää älykkäitä sopimusehtoja ja arvioida yleistä markkinoiden kiinnostusta.

IEO tai alkuperäinen vaihto tarjous näytti korjaavan joitain tyypillisen ICO: n puuttuvia näkökohtia, kuten luotettavuus, huolto, tarkastus, tapahtumien nopeus, kustannukset ja myyntikanavat. Mutta sitä ei ole vielä nähtävissä, jos se osoittautuu sopivimmaksi apuohjelman tunnuksen myöntämismenetelmäksi. Loppujen lopuksi merkinnät lisäävät tervettä kilpailua liikkeeseenlaskijoiden ja liikkeeseenlaskualustojen välillä.

Vanhaa pörssinoteerausta ei voida soveltaa tokenoituihin arvopapereihin. Vanhasta vaihdosta puuttuu taustalla olevan tekniikan ja sääntelyn selvitys. Siksi on olemassa monia uusia teknisesti edistyneitä aloitteita, jotka pyrkivät luomaan säännellyn tilan turvakoodien listalle ja jälkimarkkinoille.

Pienen pääoman yritykselle KYC / AML-yhteensopivaa STO-kampanjaa voidaan pitää vaihtoehtoisena tapana saada rahoitusta. Liiketoiminnan merkitseminen tarjoamalla osakepääomia, tulojen jakamista tai pääoman hankkimista velkapainikkeilla voi tulla väistämätön osa yrityksen elinkaaren rahoitusta. Suojausmerkkien tarjoaminen voi olla yhtä suuri kuin alkuperäinen tai myöhempi oman pääoman tai velan tarjoaminen digitaalisen tunnuksen muodossa.

Kun omaisuudesta tulee digitaalinen ja muuttumaton todiste omistajuudesta globaalille yhteisölle, silloin olemme luoneet kaikille demokraattisen pääsyn osallistua maailmantalouden kasvuun. Nykyään kaikissa maissa ei ole yhdenmukaistettuja arvopaperilakeja. Mutta olemme hyvällä tavalla alentamassa markkinoille pääsyn esteitä sekä sijoittajille että liikkeeseenlaskijoille.


Noin kirjailija

Liza Aizupiete, Fintelumin toimitusjohtaja, joka palvelee salausteollisuutta suorittamalla teknisesti järkevän ja KYC / AML-yhteensopivan tunnuksen myyntiprosessin, salausrahastojen yhteisvastuun, siirtotoimiston, toissijaisen tunnuksen OTC-pöydän ja yritystoiminnot.

Aikaisemmin Liza oli perustanut ja toimitusjohtaja lyptovaluutanvaihdossa Globitex sekä Liettuan sähköisen rahan liikkeeseenlaskijan NexPay UAB: n pääjohtaja. Latvian syntyperäinen Liza on valmistunut Geneven yliopistosta Sveitsistä filosofian pääaineeksi. Lizalla on kokemusta finanssialalta, mukaan lukien kaupankäynti, rahastojen ja salkunhoito. Vuodesta 2012 lähtien hän on innostunut Bitcoinista ja myöhemmin salausteollisuudesta hajautetun ja vakaan rahajärjestelmän kannattajana..

Noin Fintelum

Fintelum on kattava ICO / STO-tunnusten käynnistysalusta yrityksille, jotka haluavat merkitä omaisuutensa hyödyllisyys-, pääoma-, velka- ja muiden omaisuuserien tai tulojen jakamisen muodossa. Fintelum-palvelupaketti sisältää säännellyn KYC-sijoittajan käyttöönoton ja EU: n rahanpesulakien jatkuvan noudattamisen. Tunnusten myyntiprosessia voidaan seurata räätälöityjen kojelautojen kautta. Taustatekniikka mahdollistaa tietojen käytön ja hallinnan sekä tilausraportoinnin. Lisäksi helpottamaan merkkikauppamenettelyn riskejä Fintelum toimii salausvaluutan yhteisvarastona. Järjestelmään kuuluu integroitu moniniminen kylmä / kuuma lompakko. Palvellakseen suojaustunnisteiden teollisuutta Fintelum toimii siirtoagenttina varmistaen suojausmerkkien omistuksen sallittujen sijoittajien keskuudessa. Fintelum pystyy tarjoamaan myös toissijaisia ​​OTC-valuutanvaihtopalvelutoimintoja, joilla on käynnissä olevia yrityspalveluita, kuten äänestys, osingot ja ilmoitukset.

Lisätietoja osoitteessa https: // www. fi ntelum.com

Tämä on osa 5 osaa.

Napsauta tätä saadaksesi osan 1

Napsauta tätä saadaksesi osan 2

Napsauta tätä saadaksesi osan 3

Napsauta tätä saadaksesi osan 4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map