Επένδυση σε μετοχές της Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA)

Tesla, Inc. (NASDAQ: TSLA) είναι ένας αυτόνομος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων που φέρνει επανάσταση γρήγορα στη βιομηχανία αυτοκινήτων Πριν από λίγο καιρό, το κόστος των ηλεκτρικών οχημάτων ήταν πολύ υψηλό και η προσφυγή ήταν χαμηλή. Η Tesla μπόρεσε να αντιμετωπίσει και τα δύο αυτά ζητήματα, κάνοντας χαμηλό κόστος, διασκεδαστικό στην οδήγηση οχημάτων ως αποτέλεσμα καινοτόμων εξελίξεων στην τεχνολογία. Η εταιρεία έγινε γρήγορα οικιακό όνομα και απολαμβάνει την αναγνώριση της μάρκας που σπάνια εμφανίζεται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με έναν οραματιστή διευθύνοντα σύμβουλο στο τιμόνι, η Tesla είναι μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες εταιρείες στην αγορά σήμερα.

Τι είναι η Tesla, Inc (TSLA)?

Παρά το γεγονός ότι ήταν συνώνυμο με την Tesla, ο Elon Musk δεν ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους αρχικούς ιδρυτές της εταιρείας. Αντ ‘αυτού, δύο μηχανικοί, ο Martin Eberhard και ο Marc Tarpenning ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την εταιρεία το 2003. Ο Musk πρωτοεμφανίστηκε ως πρώτος επενδυτής, αλλά προσχώρησε στην εταιρεία ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου λίγο μετά. Το πρώιμο όραμα για την Tesla ήταν να δημιουργήσει μια αυτοκινητοβιομηχανία που ήταν επίσης εταιρεία τεχνολογίας. Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη, η εταιρεία πρωτοπορούσε με την πάροδο των ετών υλικού και λογισμικού που οδήγησε σε επαναστατικές ανακαλύψεις όπως η αυτόνομη οδήγηση.

Το πρώτο όχημα της Tesla ήταν το Roadster, το οποίο στόχευε στην αγορά υψηλότερου επιπέδου Η παραγωγή ξεκίνησε το 2008 και η πρώτη παράδοση περιελάμβανε συνολικά 147 οχήματα, ο Musk αξιοποίησε αυτές τις πωλήσεις για να επενδύσει στη μείωση του κόστους και επίσης έβαλε τα δικά του χρήματα για να υποστηρίξει την εταιρεία μέσω της διαδικασίας εκκίνησης. Με πολλούς επενδυτές να ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες της Tesla, μιας εταιρείας με επικεφαλής τον οραματισμό πίσω από επιχειρήσεις όπως η Paypal και η SpaceX, η εταιρεία τέθηκε τελικά σε λειτουργία το 2010.

Τα επόμενα χρόνια, η Tesla μπόρεσε να μειώσει το κόστος και να εισέλθει σε νέα τμήματα της αγοράς. Οχήματα χαμηλότερου κόστους όπως τα μοντέλα X, Model S και Model 3 ξεκίνησαν τα επόμενα χρόνια, γεγονός που βοήθησε στη διεύρυνση της ελκυστικότητας των ηλεκτρικών οχημάτων στη μαζική αγορά. Με αυτήν τη διευρυμένη σειρά προϊόντων, η Tesla έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη της παραγωγικής ικανότητας. Το αρχικό εργοστάσιο της Tesla βρισκόταν στο Fremont της Καλιφόρνια στη θέση ενός πρώην εργοστασίου της GM. Από τότε, η εταιρεία έχει επεκτείνει την παραγωγή της στη Νέα Υόρκη, τη Νεβάδα, το Τέξας, τη Σαγκάη και το Βερολίνο.

Γιατί η Tesla, Inc (TSLAΘέματα

Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά της Tesla ήταν το δικό τους σχεδιασμένες μπαταρίες που ανακοινώθηκαν το 2020. Αρχικά, οι μπαταρίες της Tesla παρήχθησαν από την Panasonic και άλλους προμηθευτές. Ωστόσο, έφεραν την παραγωγή στο σπίτι το 2020. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός αφαιρεί την ανάγκη για ένα αγώγιμο μεταλλικό πλαίσιο που συνδέει την μπαταρία με το κύριο σύστημα μετάδοσης κίνησης του αυτοκινήτου. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία έχει αντιμετωπίσει δύο βασικά παράπονα που έχουν πολλά σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα: την τιμή τους και την έλλειψη εμβέλειας. Ως το πιο ακριβό μέρος των ηλεκτρικών οχημάτων, αυτή η καινοτομία της μπαταρίας επέτρεψε στην Tesla να μειώσει δραστικά το κόστος της μπαταρίας και, ως εκ τούτου, να πουλήσει οχήματα σε χαμηλότερες τιμές. Οι αλλαγές αναμένεται να μειώσουν το κόστος παραγωγής κατά 56 τοις εκατό, επιτρέποντας στην Tesla να ανταγωνιστεί τα αυτοκίνητα με βενζίνη. Επιπλέον, η μπαταρία θα μπορεί να συγκρατεί πέντε φορές περισσότερη ενέργεια και να επεκτείνει το εύρος των οχημάτων κατά 16 τοις εκατό

Σε αντίθεση με ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες, η διαδικασία κατασκευής της Tesla είναι πολύ κάθετα ολοκληρωμένη. Ενώ άλλοι κατασκευαστές επικεντρώνουν την έρευνα και την ανάπτυξή τους στην παραγωγή κινητήρων και αναθέτουν σε τρίτους την παραγωγή άλλων ανταλλακτικών, η Tesla πέρασε αρκετό χρόνο τελειοποιώντας ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής από την αρχή έως το τέλος. Παρά την αύξηση της παραγωγής που αγωνίζεται λόγω ζητημάτων το 2017 με Διαδικασία κατασκευής καθισμάτων της Tesla για το μοντέλο 3, τα προβλήματα έχουν πλέον επιλυθεί. Αυτοί οι αυξανόμενοι πόνοι εμποδίζουν την παραγωγή και έβαλαν τον Tesla στο χείλος χρεοκοπίας μεταξύ 2017-2019, αλλά το άξιζε μακροπρόθεσμα. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο επιτρέπει μια ομαλή διαδικασία παραγωγής και μεγαλύτερο έλεγχο της ποιότητας και των προγραμμάτων παράδοσης, και τα δύο τεράστια οφέλη έναντι των ανταγωνιστών τους.

Tesla, Inc (TSLAΠροοπτικές

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον. Ενώ πολλές παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες πλησιάζουν και αρχίζουν να αναπτύσσουν ηλεκτρικά οχήματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Tesla είναι πολύ μπροστά από την άποψη της αναγνώρισης της μάρκας και της εμπιστοσύνης της μάρκας. Το 2020, η Tesla πραγματοποιήθηκε 18 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς για ηλεκτρικά οχήματα, με το VW να έρχεται σε ένα μακρινό δευτερόλεπτο στο 6 τοις εκατό. Ενώ η θέση τους παραμένει ισχυρή, πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αρχίσει να επενδύουν σημαντικά στην τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων. Ακόμα κι αν αυξηθεί ο ανταγωνισμός, οι πωλήσεις και τα έσοδα πιθανότατα θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Λόγω της ανάπτυξης του συνολικού τομέα τα επόμενα χρόνια, ένα μειωμένο μερίδιο αγοράς θα σήμαινε ότι η Tesla θα μπορούσε να πάρει ένα μικρότερο κομμάτι από μια πολύ μεγαλύτερη πίτα. Το 2019, τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελούσαν μόνο το 2% των παγκόσμιων πωλήσεων αυτοκινήτων, με την Ευρώπη και την Ασία να πρωτοστατεί. Μέχρι το 2030, οι εκτιμήσεις προβλέπουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα θα αντιπροσωπεύουν 31 τοις εκατό των συνολικών αγορών νέων οχημάτων, με την Κίνα και την Ευρώπη να αντιπροσωπεύουν σαράντα εννέα και είκοσι επτά τοις εκατό αντίστοιχα. Οι αλλαγές πολιτικής εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο για να επιταχυνθεί περαιτέρω αυτή η διαδικασία. Τα μέσα που διαθέτουν οι νομοθέτες περιλαμβάνουν φόρους άνθρακα, περιορισμούς πρόσβασης στην πόλη και επιδοτήσεις μετρητών για αγορές ηλεκτρικών οχημάτων.

Ενώ η Tesla είναι πιο γνωστή για τα οχήματά της, ένας άλλος βασικός μοχλός ανάπτυξης στο μέλλον είναι πιθανό να είναι θυγατρική SolarCity. Ως ένας από τους παραγωγούς ηλιακής ενέργειας χαμηλότερου κόστους στις Ηνωμένες Πολιτείες, η SolarCity αποτελεί βασικό μέρος του χαρτοφυλακίου της Tesla. Αποκτήθηκε από την Tesla το 2016, η εταιρεία είναι καλά ενσωματωμένη στις άλλες προσφορές προϊόντων της Tesla και ταιριάζει καλά με το όραμα της εταιρείας για τη μετάβαση του κόσμου σε μια βιώσιμη οικονομία. Ενώ η SolarCity κατέλαβε την τρίτη θέση όσον αφορά το μερίδιο αγοράς για τις ηλιακές εγκαταστάσεις το 2020 και δεν απολαμβάνει την αναγνώριση μάρκας που τα οχήματα Tesla κάνουν, ωστόσο, είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της εταιρείας που προχωρά.

Πού να αγοράσετε Tesla, Inc (NASDAQ:TSLA)?

Ένας μεσίτης που προτείνουμε είναι Firstrade.

Η Firstrade είναι μια κορυφαία διαδικτυακή εταιρεία μεσιτείας που προσφέρει μια πλήρη σειρά επενδυτικών προϊόντων και εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν επενδυτές όπως εσείς να αναλάβουν τον έλεγχο του οικονομικού σας μέλλοντος. Από την ίδρυσή της το 1985, η Firstrade έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής αξίας και ποιότητας.

Συνδυάζοντας την ιδιόκτητη τεχνολογία συναλλαγών, ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εφαρμογές για κινητά, η Firstrade προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.  Firstrade είναι μέλος της FINRA / SIPC.

Επένδυση σε μετοχές της Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA) Επένδυση σε μετοχές της Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA) Επένδυση σε μετοχές της Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA)
★★★★★ ★★★★★ Επανεξέταση Firstrade

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ M1 Οικονομική κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Public.com

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Ο τύπος βαθμολογίας για τους χρηματιστές λαμβάνει υπόψη περισσότερους από δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Αμοιβές

Μηδενική Επιτροπή

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Ελάχιστος λογαριασμός

100 $

Ελάχιστος λογαριασμός

Κανένας

Προσφορές

Δωρεάν αποθέματα *

* Ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Προσφορές

Κανένας

Προβολή

Κανένας

Περίληψη

Η Tesla είναι αναμφίβολα ένας από τους ηγέτες στην παγκόσμια μετάβαση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η εταιρεία μπόρεσε να αλλάξει από μόνη της την αντίληψη του κοινού για τα ηλεκτρικά οχήματα και έχει αναπτύξει μια λατρευτική ακολουθία. Οι επενδύσεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποφέρει αποτελέσματα, με την Tesla πλέον να μειώνει το κόστος και να παράγει σε κλίμακα. Καθώς οι τιμές μειώνονται ακόμη περισσότερο μέσω μελλοντικών καινοτομιών, τα ποσοστά υιοθέτησης των ηλεκτρικών οχημάτων θα αυξηθούν μόνο. Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης για την εταιρεία είναι πολύ ελπιδοφόρες και το θεμέλιο που έχει τεθεί διασφαλίζει ότι η εταιρεία έχει σαφή πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και στο μέλλον.

Μέχρι στιγμής συζητήσαμε για το ηλεκτρικό και ηλιακό μέλλον της Tesla, η σημερινή ηγετική θέση της στην τεχνητή νοημοσύνη είναι εξίσου σημαντική με τη διερεύνηση της δυνατότητας Investing in Artificial Intelligence..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner