Πώς να ανταλλάσσετε συμβόλαια με διακριτικά κέρδη

Rules Κανόνες διαπραγμάτευσης περιθωρίου OKEx》

Token trading είναι η αγορά ή πώληση κουπονιών για άμεση παράδοση. Μπορείτε να κερδίσετε τις διαφορές ανταλλάσσοντας μεταξύ διακριτικών.

Ενώ η μόχλευση χρησιμοποιεί το χρέος για να μεγιστοποιήσει την πιθανή απόδοση σε spot spot.

Μπορείτε να δανειστείτε μάρκες από το OKEx, εκτελώντας θέσεις με 5 φορές το κεφάλαιο σας. Επομένως, η πιθανή απόδοση σας πολλαπλασιάζεται, αλλά και η πιθανή απώλεια σας.

Πώς λειτουργεί το Token Margin Trading?

 1. Μεγάλο διακριτικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύριο λογαριασμό σας συν το δανεισμένο κουπόνι για να αγοράσετε άλλο διακριτικό και να το πουλήσετε έως ότου η τιμή του αυξηθεί στο επιθυμητό επίπεδο. Μετά την αποπληρωμή του δανείου και των τόκων, το υπόλοιπο ποσό είναι το πολλαπλασιασμένο κέρδος σας.
 2. Σύντομο σύμβολο: η διαπραγμάτευση είναι κάτι παραπάνω από «αγορά πριν από την άνοδο» και «πώληση πριν από την πτώση». Μπορείτε να κερδίσετε από μια πτώση της τιμής δανείζοντας το διακριτικό για να το πουλήσετε και, στη συνέχεια, αγοράστε ξανά όταν η τιμή του έχει πέσει για να εξοφλήσει το δάνειο και να συλλάβει τη διαφορά τιμής.
 3. Μπορείτε επίσης να κάνετε arbitrage ή hedge exposure σε συνδυασμό με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή διαρκή ανταλλαγή ανταλλαγής.

WX20190506-103501-11.jpg

Πλεονεκτήματα της διαπραγμάτευσης περιθωρίων OKEx

Ωριαίο ενδιαφέρον

Υψηλή ευελιξία που ταιριάζει στη στρατηγική συναλλαγών σας

Πολύ χαμηλό ενδιαφέρον

Ο ρυθμός προσαρμόζεται δυναμικά κάθε ώρα

Πολλαπλασιασμένη απόδοση

Αξιοποίηση 3x με ελεγχόμενο κίνδυνο

Πώς να κάνετε εμπόριο?

2. png


Ξεκινήστε το Token Margin Trading με 4 απλά βήματα:

 1. Μεταφέρετε χρήματα από το δικό σας "λογαριασμός spot" προς την "λογαριασμός περιθωρίου"
 2. Δάνειο κουπόνια
 3. Εμπόριο περιθωρίων
 4. Τόκοι και αποπληρωμή

Πρώτα, συνδεθείτε στο OKEx και μεταβείτε στο Token Trading. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο της σύμβασης χρηστών συναλλαγών μόχλευσης. Διαβάστε προσεκτικά και αποδεχτείτε τους όρους για να συνεχίσετε.

3. png

 1. Μεταφορά χρημάτων από τη δική σας "Spot λογαριασμός" προς την "Λογαριασμός περιθωρίου"

Στον λογαριασμό περιθωρίου, τα κεφάλαια διαχωρίζονται σε διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών. Επιλέγω "μεταφέρω από" του ζεύγους συναλλαγών που θέλετε να ανταλλάξετε για να μεταφέρετε χρήματα στον λογαριασμό. Σημειώστε ότι κάτω από την καρτέλα θα εμφανίζονται μόνο υποστηριζόμενα ζεύγη συναλλαγών.

4. png

Ένα παράδειγμα μεταφοράς ETH σε λογαριασμό περιθωρίου ETH / USDT.

Στη σελίδα Token Trading, επιλέξτε ένα ζεύγος συναλλαγών με την ένδειξη "5Χ", και κάντε κλικ "ΜΕΤΑΦΟΡΑ" να καταθέσετε το περιουσιακό σας στοιχείο από το πορτοφόλι σας ή άλλο λογαριασμό συναλλαγών στο λογαριασμό περιθωρίου σας.

5. png

Θα εμφανιστεί μια υπενθύμιση μεταφοράς χρημάτων κατά την πρώτη σας σύνδεση για διαπραγμάτευση περιθωρίου.

6. png

 1. Δάνειο κουπόνια

Κάτω από "Ανταλλαγή κουπονιών", επιλέγω "Μόχλευση 5X" στα δεξιά σας για μετάβαση σε μοχλευμένη λειτουργία.

Ζεύγη συναλλαγών με το "5Χ" Η ετικέτα είναι αυτές με υποστήριξη μόχλευσης. Πάνω, το γκρι πλαίσιο εμφανίζει μια σύντομη περίληψη των στοιχείων του ζεύγους σας.

Όριο δανεισμού: 0-4x το συνολικό ποσό του διακριτικού που είναι διαθέσιμο στο ζεύγος συναλλαγών του λογαριασμού περιθωρίου. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με έως και 5 φορές το κεφάλαιό σας.

7. png

Ζεύγος συναλλαγών: ο παρονομαστής είναι το βασικό διακριτικό, το οποίο είναι το διακριτικό που πουλάτε. ο αριθμητής είναι το διακριτικό προσφοράς, το οποίο είναι το διακριτικό που αγοράζετε.

Ας υποθέσουμε ότι ανταλλάσσουμε BTC / USDT: μπορείτε να δανειστείτε BTC σε σύντομο BTC. ή δανείστε USDT για να αγοράσετε BTC.

 1. Εμπορικές συναλλαγές

9. png

Η σύντομη περίληψη παραπάνω θα ενημερωθεί καθώς αλλάζει η τιμή.

Μην ξεχάσετε να δώσετε προσοχή στον λογαριασμό σας μόλις κατέχετε οποιαδήποτε θέση. Μπορείτε να κλείσετε τις θέσεις σας όποτε προτιμάτε να σταματήσετε τις απώλειες / να κερδίσετε κέρδος. Αλλά όταν τα ίδια κεφάλαια του λογαριασμού σας έχουν μειωθεί σε ένα ορισμένο επίπεδο, ενδέχεται να προκαλέσει αναγκαστική εκκαθάριση. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε περισσότερα από τον προϊστάμενό σας.

Παράδειγμα συναλλαγών:

 1. Για μεγάλη ETH: Δανεισμός USDT για αγορά ETH. Όταν η τιμή του ETH αυξηθεί, πωλήστε ETH και εξοφλήστε το κεφάλαιο και τον τόκο σε USDT, και το υπόλοιπο ποσό θα γίνει το κέρδος σας.
 2. Εν συντομία ETH: Δανεισμός ETH και πώληση. Όταν η τιμή του ETH πέσει, αγοράστε ξανά το ETH για να εξοφλήσετε το κεφάλαιο και τον τόκο, το υπόλοιπο ποσό θα γίνει κέρδος σας.

4. Τόκοι και αποπληρωμή

Ο τόκος πραγματοποιείται καθημερινά και μπορεί να εξοφληθεί ανά πάσα στιγμή. (η αποπληρωμή πρέπει να γίνει στο κουπόνι που δανείστηκε)

Για αποπληρωμή, επιλέξτε "ανταποδίδω" και εισαγάγετε το ποσό.

Επιλέξτε έναν υπάρχοντα λογαριασμό περιθωρίου, κάντε κλικ στο "ανταποδίδω" στα δεξιά, συμπληρώστε το ποσό αποπληρωμής και κάντε κλικ στο "υποβάλλουν" για την αποπληρωμή του δανείου.

10. png 11. png

Περιγραφή:

 1. Υιοθετείται ένα ωριαίο σύστημα επιτοκίου για τη μείωση του κόστους δανεισμού.
 2. Το επιτόκιο ενημερώνεται κάθε ώρα με βάση τη ζήτηση και την προσφορά του διακριτικού.
 3. Το επιτόκιο είναι κλειδωμένο για τις πρώτες 24 ώρες μετά τον επιτυχή δανεισμό. Η τιμή θα ενημερώνεται κάθε 24 ώρες μετά.
 4. Ο τόκος πρέπει να αποπληρώνεται κάθε 7 ημέρες. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για το δάνειο.

Για τους λεπτομερείς κανόνες, ανατρέξτε:

Κανόνες διαπραγμάτευσης περιθωρίου OKEx (Ισχύει από τις 04:00 26 Νοεμβρίου 2018)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map